POSTED IN Covid-19, Helse

Medisiner som finnes kunne gitt andre veier ut av kovid-situasjonen enn å ensidig satse på vaksiner

Vi kunne hatt lavere press på helsevesenet

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I snart 2 år har vi hatt kovid-situasjonen i hele verden. Vi har gått fra «hold dere hjemme, kun 2 uker for å flate kurven» til nå å ha et vaksineregime som nå er inne i den tredje runden med nye doser.

Derimot.no får nå manuskripter i et større omfang en tidligere. Det er ikke så rart gitt denne situasjonen som påvirker oss alle.

Nedenfor presenterer vi en slik artikkel som tar for seg personlige erfaringer og synspunkter på hva som kan gjøres fremover. Spesielt gjelder dette kløften som nå utvides mellom de som er vaksinerte og de som ikke er det. Vårt samfunn bør ikke la kløften bli større fordi vi skal alle leve sammen når kovid-situasjonen er over.

I denne sammenhengen forteller skribenten oss om at det finnes adekvate behandlingsformer for mennesker som får kovid. Å bare skulle basere seg på vaksiner, som om det er det eneste som virker, er imot kunnskapen vi har om medisiner som finnes og som virker for kovid-syke. Nå står vi foran et veiskille: Hva skal myndighetene gjøre nå – nå som det har kommet mye informasjon om at vaksine-planen ikke virker. Skal de satse på mer av det samme, eller vil de åpne opp for at flere veier før frem?


Innleggelsene på sykehus og antall dødsfall som skyldes Covid-19 kunne vært betydelig lavere

Av Gerard Oord

Gi antivirale medisiner til de syke og smittede. Det styrker deres immunforsvar og helbreder. Vaksinen kan de eventuelt ta senere når den er endelig godkjent og ikke eksperimentell lenger.

For en tid tilbake erkjente Nakstad at FHI hadde mistet kontrollen. Det bør ingen forundre seg over. Ropet om tvangsvaksinering er kun en bekreftelse på at myndighetenes koronastrategi har slått feil. Nå letes det febrilsk etter en syndebukk for å skjule egen mangel på innsikt, og hva er lettere enn å ta de uvaksinerte?

Meget anerkjente vitenskapsmenn har helt fra begynnelsen av pandemien advart sterkt mot å vaksinere mens pandemien pågår. Det er en hovedlov, ifølge Geert Vanden Bossche. Utviklingen som vi er vitne til i dag ble allerede forutsagt for 8 måneder siden. En angriper de uvaksinerte på grunn av et feil strategisk valg som er blitt tatt. Istedenfor å bekjempe pandemien med trygge og meget effektive medisiner, så presses det på befolkningen en eksperimentell vaksine som har mange meget alvorlige bivirkninger og som fremstilles som den eneste løsning på problemet. Er det rart at det oppstår konspirasjonsteorier?

I mange tilfeller er det samlinger hvor det er nesten 100% vaksinerte tilstede og som allikevell blir smittet med et annet virus. FHI opplyste forleden at vaksinerte helsearbeidere har fått nedsatt immunforsvar og derfor er sykefraværet så stor blant disse.

Et land i verden har tatt lærdom og flere kommer etter. I august 2021 erstattet Japan Covid-19 vaksiner med Ivermectin. Japan trakk Modernavaksinen etter funn av magnetisk materiale i hetteglassene vaksinen leveres i. Det sies at etter en måned ble landet for en stor del kvitt Covid -19. På offisielle statistikker vises dette tydelig. Mexico city har også skiftet korona strategi med forbløffende resultater.

Den norske lege Peter Dvergsdal har i de senere år kjempet en iherdig kamp mot helsevesenet i Norge om å få godkjent den antivirale medisinen Favipiravir. Nå er medisinen godkjent, men ikke registrert. Dvs han kan skrive ut resepter, men ikke reklamere for den. Derfor er medisinen stort sett ukjent her i landet. Med stort hell har han behandlet 200 Koronapasienter med Favipiravir. Alle ble helbredet og uten bivirkninger.

Hvordan kan en vente at folk skal kunne finne seriøs informasjon når helsemyndighetene gjør alt for å hindre det?

Medisiner virker

En solskinnshistorie. Min uvaksinerte svigersønn som er lærer ble smittet på skolen med Covid-19 viruset. Etter noen dager ble tilstanden alvorlig og datteren min lette i fortvilelse etter en medisin som kunne hjelpe den syke. Hun fikk tak i Dvergsdal og fikk utskrevet en resept på Favipiravir. Svigersønnen ble nærmest frisk på dagen. Folk som er smittet og blitt syke trenger medisiner.

I nesten alle innleggene om korona forekommer ikke et ord om medisiner som kan hjelpe. Det er på Document TV den 2. desember hvor Lege Peter Dvergsdal blir intervjuet og sprer kunnskap om vidundermedisinen Favipiravir som i 2015/16 tok knekken på Ebola viruset.

Nå kommer toppen på kransekaken. Etter at nesten hele verdenssamfunnet er blitt kjørt i en alvorlig økonomisk krise pga nedstengningene som skyldes at vaksinene på langt nær holder det de lovte og fordi det ikke har vært snakk om å bruke effektive medisiner, kommer nyheten om at koronapillen er underveis. Mercks koronapille er også et antiviralt legemiddel som inneholder stoffet Molnupiravir. Ifølge Dvergsdal er disse to medisiner, Favipiravir og Molnupiravir, svært like og har omtrent samme effekt, Favipiravir er faktisk bedre påstår Dvergsdal.

Hva skriver Aftenposten? «Merck opplyste i starten av oktober at denne medisinen kan halvere risikoen for sykehusinnleggelser og død». Pfizers koronapille sies å kunne redusere risikoen for innleggelser og dødsfall med 89% .

Peter Dvergsdals forslag til myndighetene om å anvende Favipiravir i behandlingen av Covid-19 i begynnelsen av pandemien ble avslått av helsemyndighetene på et meget tvilsomt grunnlag. Et enkelt regnestykke: Hvor mange liv kunne vært spart i Norge? og hvor mange sykehusinnleggelser og nedstengninger kunne vært unngått hvis Favipiravir hadde vært tillatt helt fra begynnelsen av? Sannsynligvis ville da sykehusene ikke ha vært overfylt. Sykehuspersonalet hadde ikke blitt overanstrengt. Nedstengningene kunne vært unngått. Men disse medisiner bør anvendes senest innen 5 til 6 dager inn i sykdomsforløpet. I tillegg anbefales vitamin c og d, zink og selen. Regjeringen bør velge en ny strategi. Favipiravir, Ivermectin og Hydroxchloroquin synes å være svaret. Favipiravir reddet verden i 2015 fra Ebolasyken, pluss Ivermectin som klarer også å hamle opp med Covid-19 pandemien, eksperimenter har bevist det og da kan det bli slutt på det voksende hat mellom de vaksinerte og uvaksinerte og er det ikke det vi alle ønsker? Det er ingen skam å snu. Prestisje og arroganse er farlige medspillere i bekjempelse av en pandemi.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Veldig bra artikkel. Antiviral medisin som her beskrevet er den beste løsningen for å komme gjennom denne pandemien.

  Dessverre så har tydeligvis WHO, vestlige politikere, og servile helsemyndigheter andre visjoner. For deres del så handler det sannsynligvis om kontroll (av en eller annen årsak) og muligens avtaler med Big Pharma, avtaler som almuen ikke får se.

  Vi får håpe at det finnes noen uavhengige journalister igjen der ute, som går inn for å finne ut hva som er den egentlige årsaken til at helsemyndigheter over hele verden kun satser på vaksiner, samtidig som effektiv, antiviral, rimelig medisin er tilgjengelig.

  Svar
  • Den egentlige årsaken til at generiske (patentrettighetene har utløpt og hvem som helst kan produsere) medisiner ikke brukes i Norge er at norske myndigheter har stoppet salget av disse medisinene på norske apotek. Når en vaksine ikke er GODKJENT, men bare NØDGODKJENT, kan det ikke finnes eksisterende medisiner mot sykdommen på markedet. For at vaksinene skulle bli NØDGODKJENTE, så måtte altså ALLE generiske medisiner bli fjernet.

   President Trump foreslo HCQ i slutten av mars 2020, men ble latterliggjort av dr. Fauci, verdenspressen og norske medier. President Trump måtte da presse på utviklingen av vaksine for å unngå nedstengning av samfunnet.

   Jeg har personlig politianmeldt Erna Solberg for massedrap på 800 mennesker som ikke har hatt muligheten for tilgang til HCQ og Ivermectin som begge brukes med stor suksess i hele verden. Saken ble henlagt fordi man ikke så noen grunn til etterforskning. Jeg påklaget kjennelsen, men har intet hørt etter dette. Jeg kommer nå til å politianmelde Støre for de samme lovbruddene, da han ikke har gjort noe for å åpne for å kunne selge HCQ og Ivermectin på norske apotek.

   Svar
   • Wasan Totland
    23 desember 2021 13:28

    Gud velsigne deg og jeg ønsker deg god jul og godt nyttår.

   • Takk for dine initiativ. Så finnes der helstøpte personligheter.
    Ønsker dere alle en velsignet julehøytid.

 • En «liten» historie om hvordan disse FALSKE Covid – Vaksinene faktisk virker (Pfizer & Moderna)

  Dose 1 – Reduserer kroppens immunsystem til å produsere hvite blodceller med ca. 50% !
  Dose 2 – Reduserer ytterligere kroppens evne til å produsere disse med ca. 25% !
  «Vi vet faktisk dette nå !»
  Grunnen til at Dose 2 er satt til ca. 8 uker etter den første er for å kunne lamme antallet hvite blodlegemer mens de fortsatt kjemper for å gjenvinne «bevisstheten» !
  Med kun 25% operative hvite blodlegemer i kroppen vil det selvfølgelig bli vanskelig å bekjempe enhver inflammatorisk (betent) tilstand i kroppen forårsaket av alle slags mulige sykdommer & infeksjoner !(Ikke minst pågående sykdomstilstander)

  Til slutt vil de nå injisere deg med en Booster Dose – Noe som selvfølgelig vil «fullstendig» stenge av kroppens evne til å lage hvite blodlegemer !

  Dersom du undres over fremgangsmåten og hensikten med å ødelegge ditt naturlige immunforsvar er svaret ganske enkelt ! – Alle disse injeksjonene vil være nødvendig for at de injiserte Giftstoffene skal overleve og ikke bli destruert av ditt Naturlige Immunforsvar !

  Så valget er DITT ! – Alternative gode Behandlingsformer og ikke minst inntak av forebyggende vitaminer og mineraler mot alle infeksjoner ! – Dette .. eller et i liv i konstant frykt for hva som vil bli resultatet av disse kjemiske injeksjonene !

  GOD JUL til dere alle !

  Svar
 • Hovedpoenget er vel hva T. Bugge skriver om. Hvordan kan myndighetene våre la være å sikte mot og skaffe en kur. Om det er via bestilt forskning eller bruk av eldre medisiner, har ikke så mye å si, men om det hadde vært en alvorlig epidemi burde da begge muligheter brukes fullt ut.
  I stedet ser vi at alt initiativ til løsning gis til private legemiddelfirmaer.
  Hva slags styring er dette?
  Og hvorfor steiler ikke hele vår befolkning av dette poeng? At vi i praksis har overlatt vår helse i aksjenoterte selskaps hender. ?
  Kan det være at de ikke har skjønt det? At de innbiller seg at de har noen greier de bruker?
  Men nei det har de ikke, så derfor burde det være både latterlig og tragisk når nyhetene melder om innleggelser på intensiven, for de har ikke noen behandling der.
  Etter dette er helsepolitikk å regne som ett tomt ord fra styringspartiene.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Liberalismens ideologiske fundament:

New Public Management og troen på marked og børs.

Forrige innlegg

Klassekampen:

Avisa for reaksjonære sosialdemokrater?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.