POSTED IN Atomvåpen, Iran, Israel

Larry Johnson tviler.

Prøvde Israel å detonere en atombombe over Iran?

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

PEPE ESCOBAR TENNER SOSIALE MEDIER — OPPDATERING

Av Larry Johnson

X-CIA-analytiker

Pepe Escobar er en ny og pålitelig venn. Han er en smart, herlig person. Jeg har hatt det privilegium å dele tid med ham i Moskva to ganger i løpet av de siste seks månedene. Jeg har fått en rekke spørsmål for å kommentere hans siste. Her er hva han la ut i dag:

«EKSKLUSIV

DEN VIRKELIGE HISTORIEN OM DET ISRAELISKE MOTRESPONS

Fra en meget høy etterretningskilde. I Asia. IKKE Russland-Kina.

Selv om det strategiske partnerskapet, selvfølgelig, utveksling på høyeste nivå 24-7. bekreftet og bekreftet på nytt, ville det også være flott å vite hva Sy Hersh (prisbelønt gravejournalist, red.) hører fra sine Beltway-kilder. (kilder i USAs «deep state», red.)

Her er det.

Israel valgte i utgangspunktet å svare med ekstrem kraft. En F-35 lastet med en atombombe ble sendt østover over Jordan.

Oppdraget: forårsake en detonasjon i stor høyde over Iran som vil provosere en økning i høykapasitets kraftledninger, lamme Irans elektriske nett, samt deaktivere alle elektroniske enheter.

Et EMP-angrep.

Derimot…

… Da den israelske F-35 forlot jordansk luftrom, ble det skutt ned av det russiske luftforsvaret. Derfor var den publiserte versjonen av det israelske motsvaret en slik travesti. (parodi, red.).

Til slutt bestemte alle sider seg for ikke å offentliggjøre de virkelige nyhetene – for å deeskalere det som godt kunne bli til 3. verdenskrig.»

Pepe Escobar

Jeg er sikker på at Pepe rapporterer nøyaktig hva kilden hans fortalte ham. Problemet jeg har er med kilden. Jeg vet ikke om kilden virkelig tror dette eller ble bedt om å sirkulere det som en historie. Jeg ser ett stort problem med kildens konto. Det er dette:

… Da den israelske F-35 forlot jordansk luftrom, ble den skutt ned av det russiske luftforsvaret.

En F-35 som forlater jordansk luftrom vil krysse inn i Syria eller Irak. Disse områdene er under kontroll av USA. Min forståelse er at etter at russerne grep inn i Syria i september 2015, begynte den amerikanske sjefen for AFCENT, basert på Al Udeid flybase i Qatar, daglig å kommunisere med sin russiske motpart i Syria for å dekonfliktere amerikanske og russiske luftoperasjoner. . Alt dette gjøres fra CAOC aka Combined Air Operations Center.

Min forståelse er at dette forholdet fortsetter til tross for spenningene i Ukraina. Russland holder seg vest for Eufrat-elven og USA opererer øst for Eufrat. Hvis Russland gjorde det Pepes kilde hevder, ville det ha krysset inn i luftrommet kontrollert av USA. Jeg tror det er høyst usannsynlig at Russland kunne ha sporet den eneste israelske F-35 og skutt opp og avskjært i territorium under amerikansk luftkontroll.

Selvfølgelig må vi vurdere muligheten for at USA og Russland samarbeidet for å skyte ned det israelske flyet, men jeg finner det usannsynlig.

OPPDATERING – Et par av dere smarte folk bemerket riktig et veldig viktig poeng jeg overså. Hvis Russland skjøt ned en F-35 med en atombombe om bord, betyr det at det er en levende atomvåpen på bakken i Irak eller Syria. Israel og/eller USA vil kjempe for å finne det våpenet. Vi ser ingen bevis på en slik gjenopprettingsforsøk. Det ville innebære store luftressurser, og jeg kan ikke se hvordan Israel skulle få lov til å operere i de delene av Irak eller Syria.

Det er min mening. La debatten begynne.

Her er min siste chat med Nima om situasjonen i Israel:

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • «..forårsake en detonasjon i stor høyde over Iran som vil provosere en økning i høykapasitets kraftledninger, lamme Irans elektriske nett, samt deaktivere alle elektroniske enheter.»

  Er dette mulig? Og i HVOR stor høyde?

  Da vil jo terskelen for å benytte atomvåpen bli mye lavere.
  Men dette høres usannsynlig ut. Usikkert, – og kostbart.

  USA/Israel vil nok heller provosere, lage en falskflagg-opperasjon , for å provosere til et angrep på seg.
  Kanskje det var det dette var, eventuelt.

  Ellers tror jeg at atomvåpen, om de finnes, en hype.
  Brannbombingen over Tokio, Berlin , og Dresden; og Napalmbombingen i Vietnam, var nok like ille/verre for befolkningen.

  Det er på tide at disse utøverne får bombene sine tilbake. Nå som de har stjålet seg eget land.

  Og noen bør hjelpe Libya med å bombe byer og tettsteder i Norge fra 10 000 fot.
  Så kanskje den norske befolkningen, også, våkner.

  Svar
  • » Og noen bør hjelpe Libya med å bombe byer og tettsteder i Norge fra 10 000 fot.
   Så kanskje den norske befolkningen, også, våkner.»

   …Og selvfølgelig også stjele den norske oljeformuen som understøtter den norske valutaen.
   ( Men som dessverre allikevel lar seg styre av Fed/amerikanske bankkarteller.)

   – Som USA/Israel/Nato/Stoltenberg stjal den libyske oljeformuen/gullet som skulle understøtte den nye libyske valutaen som skulle konkurrere med Fed/amerikanske bankkarteller på det afrikanske kontinentet.

   Og: – som også stjal den Afghanske statskassen etter 20 års amerikansk-norsk angrepskrig.

   Svar
 • Northern Light.
  22 april 2024 17:16

  «Israel valgte i utgangspunktet å svare med ekstrem kraft. En F-35 lastet med en atombombe ble sendt østover over Jordan.
  Oppdraget: forårsake en detonasjon i stor høyde over Iran som vil provosere en økning i høykapasitets kraftledninger, lamme Irans elektriske nett, samt deaktivere alle elektroniske enheter».

  Hvis en atombombe skulle detoneres i stor høyde, ville de bruke en F-35 for dette? Atombomben som F-35 er godkjent for, er en B61-12 som er en gravitasjons-bombe, den skal slippes ned fra flyet for å detonere nær bakken. Hvordan skal piloten være sikker på å komme ut av rekkevidden til atombombens ødeleggende kraft, når den detoneres i stor høyde, i omtrent same høyde som flyet? Kan F-35 flyet bestykkes med atommissiler? Stategiske atombomber som detoners i stor høyde, avleveres av raketter av den grunn.

  Dette i tillegg til Johnsons berettige skepsis til at F-35-flyet kunne skytes ned av russisk luftvern i områder av luftrommet som USA kontrollerer. Forhåpentligvis kan Escobar få mer opplysninger fra sine kilder om dette. Det hadde vært synd om Escorbar fikk feil opplysninger av sine kilder, for Escobar er en stor bidragsyter til alternativpressen med sine gode geopolitiske analyser.

  Svar
 • Sakset fra White Hats:
  «Advarsel ⚠️

  Den indre >krigen i de amerikanske etterretningsbyråene når et rekordhøyt nivå ettersom NSA lekker FBI-memo til Texas Border-agenter og etterretning på grensenMK-ultra goons) for å angripe migrantene og den amerikanske grensepatruljen for å arrangere en falsk flagg-hendelse som vil føre til at Biden og deep state gir Patriots, Maga og Trump-tilhengere skylden for [ds]-hendelsen.

  Fra de høyeste nivåene i de amerikanske etterretningsbyråene sender de advarsler til grensepatruljen og kilder på høyt nivå gjennom myndighetene.
  _, FBI-memolekkasjen forårsaker kaos i etterretningsbyråene///
  (Det er velkjent gjennom militær etterretning og byråer med tre bokstaver at storm- og arrestasjonskrigene kommer)

  Samtidig har NSA nektet Biden-administrasjonen og CIA Pentagon å bruke deres ansiktsgjenkjenningssystemer (som allerede har blitt misbrukt i 6. januar fbi falskt flagg PATCOM-operasjoner ulovlig)////
  _
  _
  Den dype statlige fortellingen har begynt når MSM News-utsalgssteder begynner å presse borgerkrigsfortellingen og vri historier som
  Colonial Pete Chambers er en grønn beret og ledende hvite ekstremister for å jakte på immigranter og starte borgerkrig mot Biden-administrasjonen.
  _Hundrevis av liberale nyhetskanaler presser frem den samme CIA MOCKINGBIRD-fortellingen.

  BAK KULISENE>]:LEDNINGER INDIKERER STORE VARSLERE FRA NSA, GRENSEPATRULJER, CIA OG EFTERETSNINGSBYRÅER HAR ALLEREDE SIGNERT VARSLER IMMUNITETSLOVER MED KONGRESS_
  ______
  Stor panikk innad i FBI mens LEKKASJONER fortsetter og rørbombersagaen 6. januar utspiller seg som falske flagg-hendelser som er iscenesatt av FBI >>>> RØRBOMBENE ER FBI-SPESIALITET Med sin egen spesielle SIGNATUR i måten bomben lages på
  _, militærspesialist, analyse- og etterretningsbyråer spør vet at rørbombene er FBI Training spesiallagde rørbomber
  _Etterretningsmiljøer har allerede identifisert personen som forlot bombene som en FBI-korrespondent
  _
  Mye skjer i USA. Den dype statskabalen forbereder seg på å skape HENDELSER i nærheten av borgerkrig, alt dette kommer mens CIA Ukraine Proxy-krigen mislykkes og russisk militær har utslettet CIA/NATO-operasjonene
  (Nå ber FN/DAVOS/NATO EU om å opprette et militær for å bekjempe Russland …
  Dessverre har EUs etterretningstjeneste og flere forsvarssekretærer gitt militære vurderinger om at EU-fylkene er tom for ammunisjon og ammunisjon… Alt dette kommer ettersom NATO ikke har klart å produsere en million ammunisjonsproduksjoner i måneden og mindre enn 20 % har blitt produsert. ….
  Ukraina holder milliarder av amerikanske og EU-skattedollar… Men har ikke noe sted å kjøpe ammunisjon og mer over Ukrainas militære har nesten blitt utslettet og de siste reservene blir brukt (trekker folk ut av gatene for å kjempe. ung og gammel)
  _
  _Stor panikk i FN ettersom amerikansk militær vurdering og krigsspilloperasjoner og simuleringskrig med Iran er et negativt resultat.
  > Iran har over 40 000 000 millioner kampvillige menn, og iransk militær er svært avansert med våpen og har noen av de høyeste militære ammunisjonsreservene i verden.
  _Tyrkia, Russland, Kina vil støtte Iran
  Og Saudi-Arabia vil stenge USA fullstendig fra olje

  LEDNINGER]]; Etterretningsrapporter sier at ikke-jurisdiksjonen til det amerikanske militæret ulovlig stasjonert i Syria er der de amerikanske soldatene kom fra. De var ikke en del av den amerikanske militærbasen i Jordan
  ( MASSIV DEKKING skjer i det amerikanske militæret med Biden-administrasjonen og CIA [DS] NEWS-byråer som presser de falske historiene )///
  > Flere kolonialer i USA har uttalt at Iran ikke ville bruke droner til å angripe, da Iran har noen av de mest avanserte våpensystemene i verden og dronene angrep ble utført av lokale militser».

  Svar
 • «Politikk er underholdningsavdelingen til det militærindustrielle komplekset»
  Frank Zappa (amerikansk musiker, komponist, sosialkritiker)

  Svar
 • Etter det jeg har hørt så må atombombe sprenges utenfor atmosfæren for å få EMP effect som beskrevet her. Med andre ord noe du vil bruke en rakett til og ikke et fly i form av å slippe en atom bombe…

  Med å sprenge en atombombe i høy høyde innen atmosfæren gir bare lite ‘EMP effekt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Rettssaken mot Milosevic:

NATOs dekkmanøver for egne krigsforbrytelser

Forrige innlegg

Når det går dårlig må alle hjelpe til.

Forberedes tropper fra nordiske land til Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.