POSTED IN Krig-fred, Norge, Ukraina

Når det går dårlig må alle hjelpe til.

Forberedes tropper fra nordiske land til Ukraina.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

NATO-land – også Sverige og Finland – forbereder seg stille på å sende tropper inn i Ukraina

Av Jan Öberg og Transnational Foundation

Kanskje overskriften er sjokkerende? Kanskje er det bare det vi kan forvente?

En ny måte å forstå hvorfor Sverige og Finland har sluttet seg til og hvorfor USA har presset på for 47 (!) nye militærbaser i Danmark, Norge, Sverige og Finland?

NATO er desperat etter å dekke over sine Himalaya-feil.

a) utvide NATO i stedet for å skape et felles europeisk sikkerhets- og fredssystem som ville ha tillatt oss alle å leve i velstand og fred i dag; og

b) dumt å inkludere Ukraina i den utvidelsen – med bare et lite mindretall av ukrainere som ønsket NATO-medlemskap for landet deres på den tiden. Ukrainske og NATO-eliter kunne ikke bry seg mindre om folks mening – som også er kjent for, f.eks. Sveriges medlemsprosess.

Edward Nicolae Luttwak er en amerikansk forfatter kjent for sine arbeider om storslagen strategi, militærstrategi, geoøkonomi, militærhistorie og internasjonale relasjoner.

En av de mest krigerske vestlige strategene, Edward Luttwak, har nylig hevdet at NATO-tropper nå må engasjere seg på bakken i Ukraina for at de ikke skal lide et katastrofalt nederlag. Han skriver:

«Britene og franskmennene, sammen med de nordiske landene, forbereder seg allerede i det stille på å sende tropper – både små eliteenheter og logistikk- og støttepersonell – som kan stasjoneres langt fra fronten.»

Du trenger ikke å være ekspert på strategi, krigføring og NATOs allerede manifesterte Ukraina-katastrofe for å forutsi at de vil bli sugd inn steg-for-steg når Ukraina blir svakere, rykke nærmere og nærmere for å bekjempe russiske styrker og bli forsterket når det er nødvendig. Når først NATO er inne, vil ikke NATO komme seg ut uten å kjempe.

Frankrikes president Macron har luftet ideen.

Den amerikanske «forsvarsministeren» Austin har uttalt at det vil være nødvendig å hindre Russland i å ta hele Ukraina (!) og fortsette å svelge andre land (!) Den svenske forsvarssjefen – en kul skremmetype vis-a- vis det svenske folket – har sagt at han ikke utelukker et isolert russisk angrep på Sør-Sverige (Nei, det var ikke en aprilspøk).

Vel, alt dette er mulig fordi NATO har brutt sin egen defensive FN-lignende traktat de siste 25 årene da den startet sin operasjon utenfor sine egne medlemsland og bombet Jugoslavia. Bare tullinger, fullstendig utenfra-styrte mediefolk og kyniske propagandister kaller fortsatt NATO ‘defensiv’…

Til slutt, for de av våre lesere som bor i de nordiske NATO-landene, vær oppmerksom på at Luttwak spesifikt nevner Storbritannia, Frankrike og de nordiske landene som spydspissen for NATOs kommende krigføring i Ukraina. Noen av oss er ikke overrasket – disse landene er nå blant de mest militaristiske i Europa og ivrigere etter å bevise sin store lojalitet til Washington og Brussel enn til sine egne borgere og deres fred og sikkerhet.

Uansett om dette er så tragisk og selvdestruktivt som det kan, vil ikke dette militaristiske kakistokratiet (Kakistokrati er en styreform hvor landet er styrt av de verste, minst kvalifiserte og mest skruppelløse innbyggerne.) overleve lenge.

Forsidebilde: Eric Muhr

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  22 april 2024 9:34

  Gårsdagens Nato-nytt med fast innslag av russarhat i Dagsrevyen handla om Litauen. Eit krigshissarland av verste merke, som sjølvsagt har eit prima samarbeid med Noreg.

  Norske militære og sivile leiarar er korka nok til å utvida krigen mot Russland endå meir. Kor mange krigarar Noreg alt har i Ukraina, får me sjølvsagt ikkje vita noko om.

  Takk for fin artikkel av Jan Öberg!

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  22 april 2024 11:02

  Meir Nato-nytt, frå Nato direkte denne gongen, 19. april 2024. Ukraina spør Nato kva landet får lov til av åtak inne i Russland. Stoltenberg er grenselaus:

  https://www.nato.int/cps/en/natohq/opinions_224840.htm

  Svar
 • Angrepspakten NATO ledes av fredsprisnominerte
  Jens-Quisling Stolzemann fra krigsnasjonen NORGE.
  Landet er globalt sett godt representert i WEF ved vår Børge Sursmil-B,
  i CEPI/GAVI ved Erna Den Store, landets første kvinnelige diktator.
  Skifter gråtende statsråder som andre skifter sure sokker, og forfremmer dem til USA-ambassadør.
  Et kongsemne med så godt et forhold til filantropfamilien Gates at de inviteres på ferie i Geiranger.
  Flinkest i klassen på så mange måter:
  vi befolkningsreduserer på dugnad, vi sprenger oljeledninger, avskaffer kontanter, deler generøst på vår el-kraft, prioriterer falleferdige vindmøller fremfor reinsdyr, samer og natur.
  Om vi så selv snør ned, regn med oss.
  Få, men fremadstormende, nesten som jødene.
  ikke rart Antony blinken synes vi er midt i blinken.
  Det er typisk norsk å være god.

  Svar
  • Tiltredes
   med en utenriksminister som ser ut som en giftmorder fra utlandet
   og karrierediplomaten Støre følger instruks fra overordnet politisk myndighet som han alltid har gjort

   Svar
  • Det er typisk norsk å være selv god… Når det er sagt så bruker ofte Nordmenn å gjøre suksess når du flytter fra den her forblåste blåfrosne steinrøysa.

   Svar
 • Med den innstillinga som Stoltenberg/NATO har kan vi vel neste se ga til at det kan bli krig i Europa . Tror ikke NATO /m Stoltenberg ved roret, ikke kan bli andrrledels. Men det vil være våre gutter jenter som vii dø fremmed land.

  Svar
 • Russlands president Vladimir Putin beordret sist onsdag et missilangrep på et ukrainsk pedofilanlegg i landets historiske by Chernigiv, og drepte barnesmuglere knyttet til forsvinningen av russiske barn, sa FSB-agent Andrei Zakharov til Real Raw News.

  Myriaden av russiske missiler veltet en leilighetsbygning, splintret et hotell og skadet nærliggende strukturer; flere fotgjengere ble skadet eller drept av vrakrester og splinter som ødela gater og fortau.

  Umiddelbart etter at salven traff Chernigiv, stemplet Vesten igjen Putin som krigsforbryter og gjentatte bønner om å ytterligere finansiere Zelenskyys raskt sviktende militære apparat, da han, i det som kunne ha vært en koreografert tale, irettesatte allierte for å ha skutt ned Irans rakettsperring mot Israel mens han tillater russiske bombardementer uhindret tilgang til ukrainsk luftrom.

  – Dette ville ikke ha skjedd hvis Ukraina hadde mottatt tilstrekkelig luftvernutstyr og hvis verdens vilje til å motstå russisk terror hadde vært tilstrekkelig, sa Zelenskyy om angrepet på Chernigiv.

  Zakharov sa imidlertid at Putin hadde advart Zelenskyys forsvarsdepartement om det forestående angrepet etter at FSB-agenter som opererte i det skjulte i Ukraina, positivt identifiserte fire beryktede barnerovdyr som brukte et hotell som dekke for deres barnehandel.

  «Vi kjente til disse mennene. De stjeler barn fra grenselandsbyene våre. Noen av dem tar grisen Zelenskyy for seg selv. Resten selges. Vi har kjempet mot disse monstrene nå i to år, og hver gang vi dreper noen er det fortsatt alltid flere. De sprer seg som en sykdom. Da vi fikk vite at disse «dyrene» var i Chernigiv, ba vi Zelenskyy om å gi dem til oss, ellers ville vi angripe. Hvis han prøvde å flytte dem, angriper vi. Men Zelensky, omtrent som din Joseph Biden, er selv en pedofil, og han lot sivile være menneskelige skjold i stedet for å overgi de kriminelle til oss. Han etterlot oss ikke noe valg, sa Zakharov.

  FSB-agentene i Chernigiv, la han til, overvåket hotellet i forkant av angrepet for både å sikre at barnesmuglerne var til stede og at færrest mulig gjester var på rommene deres, i håp om å redusere unødvendig tap av liv. Foruten menneskehandlerne var det bare fire gjester og seks ansatte på stedet da missilene regnet ned, sa Zakharov, med henvisning til en vurdering av skadene.

  Han sa at angrepet drepte rovdyrene og at Putin sørget over uskyldige som ble fanget midt i blodbadet.

  «Det Vesten ikke forstår, er at president Putin er en humanitær. Han beskytter barna våre. Zelenskyy fikk ham til å gjøre dette. Hvis avskummet Zelenskyy overgir seg og gir oss navnene på alle sine kriminelle barnesexvenner i Øst-Europa, ville denne spesielle militæroperasjonen avsluttes i morgen. Men, nei, han beskytter vennene sine og lar sivile dø, sa Zakharov.

  På spørsmål om nyhetsrapporter som hevder angrepet drepte 17 og såret 77, inkludert barn, sa Zakharov: «Dette er falsk CIA- og MI6-propaganda. Bildene du ser på de falske vestlige nyhetene dine er endret, eller laget med CGI. Ja, noen ganger dør tilskuere, og dette er trist, men det er Zelenskyys feil, ikke president Putins.»

  Svar
  • Eller så er det bare ren Russisk propaganda og fri fantasi for å rettferdigjøre at de sprengte en sivil bygning… Jeg tror det siste er mer sannsynlig. Begge siders propaganda aparat går nå på overtid og sprer ut løgner på løpende bånd, du kan ikke stole på noen informasjon hverken fra Russisk aller vestlig side.

   Svar
 • Russland utsletter NATO/Nazi base i Ukraina. «Dette er en advarsel til alle vestens krigshissere! Hvor enn dere gjemmer dere. Så finner vi dere.»

  https://rumble.com/v2jdmmm-russian-kinzhal-missile-strike-destroys-natos-hidden-base-in-ukraine.html

  Svar
 • «Den bibelske historien kommer tilbake i denne tiden før en ny begynner.

  Dette er slutten på tro som begynte med løgner vi fortalte oss selv var sanne. Djevlene spiller sin magi i en verden overfylt og besatt av fakta, data og «bevis» på hva som er sant – inkludert «konspirasjonsrealistene».

  Luciferianerne som har konstruert denne falske virkeligheten kjenner dybdene og forbindelsene til den menneskelige psyken, til et nivå, de vet at vi vil gjøre alt i vårt hjertes makt for å redde våre mødre og fedre fra seg selv, akkurat som vi følte og forsøkte å gjøre som barn, men har glemt det som voksne i et MK ultraprogrammert samfunn. For å holde oss i vår barnelignende tilstand, holder de oppe foreldrefigurer vi kan tro på.

  Når vi forsoner vår egen natur i Kristus, blir vi selv hyrder, hvor de sanne miraklene oppleves gjennom kjærlighetshandlinger ❤️ i form av omsorg gitt fritt – utenfor varselet om en verden som krever at det er et skue for show, stolthet, og falsk dyd.

  Kristus er her. Han er i oss alle. Han kommer tilbake igjen, men ikke før alt dette er ferdig, utspilt.

  Det er en forbindelse til «psykisk helse» og helbredelse. Reduksjonen av unødvendig lidelse er der synden blir tilgitt og forvandlet til hjertets visdom som er evig sannhet. Denne tilgivelsen må starte med din gjeld som er pålagt deg av de som har eller fortsetter å innvadere deg. Du trenger ikke gå til gjerningsmannen og tilgi dem. Du må finne i ditt hjerte tilgivelsen du søker. Gjelden du bærer på er smerten og lidelsen de var i gjeld med, og så videre før livet begynte.

  Synd er generasjonene av gjeldsbelagt uvitenhet som har gjort det mulig for ondskapen å fortsette. Inntil menneskeheten overvinner sin uvitenhet, vil lidelsen vedvare uansett hvilke autoriteter eller teknologier som er salvet til å «hjelpe» menneskeheten».

  Svar
  • Du skriver veldig bra 🙂 Hva med å skrive noen artikler for derimot.no? Grunnen jeg spør er at det du skrev hadde lite med artikkelen å gjøre og hadde fortjent å være en egen artikkel på derimot.no og ikke bare en kommentar under en artikkel.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Larry Johnson tviler.

Prøvde Israel å detonere en atombombe over Iran?

Forrige innlegg

Medieoverkerne episode 10.

Er nøytral nyhetsformidling mulig i ekstreme situasjoner?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.