POSTED IN Israel

Land-og hus-grabbing i Jerusalem:

Ekstreme jøder i fri dressur i arabiske områder.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

En fundamental del av alle konfliktene i Midt-Østen er den Israelske statens politikk overfor ikke-jøder. Ikke bare okkuperer de andre lands territorier, men de bosetter også disse områdene med egne innbyggere og fjerner de opprinnelige beboerne med tvang. 

Det er dette som nå pågår i Øst Jerusalem ved hjelp av ekstremistiske jøder som tror at det gamle testamentet står over internasjonale lover og avtaler og kan brukes som begrunnelse til uhyrligheter.

Mangler en moralsk ryggdekning for overgrep er det mange måter å omgjøre det problemet, f.eks. ved kreativ bruk av religionen.

Knut Lindtner

Israelske nybyggere i Sheikh Jarrah barrikaderer seg i et palestinsk hjem.

Israelske nybyggere har barrikadert seg inne i et palestinsk hjem i forstaden Sheikh Jarrah i Øst-Jerusalem for å hindre at eierne får adgang til bygningen.

Al-Ghawi-familien fra Sheikh Jarrah har kjempet for å få tilgang til hjemmet sitt siden de ble tvunget ut midt på natten i 2009.

En av de tidligere beboerne, Maryam Al-Ghawi, har protestert utenfor hjemmet sitt hver dag. 

https://twitter.com/i/status/1389396440976433153
Maryam Al Ghawi ble med tvang kastet ut av huset sitt i 2009

Huset er nå dekket med israelske flagg.

På mandag morgen satte nybyggerne opp metallgitter foran vinduene i huset de har okkupert for å hindre at de tidligere palestinske eierne kan komme seg inn. Dette ifølge Mohamed el-Kurd, en annen beboer i Sheikh Jarrah. 

Trakasseringen av familien fortsatte da høyre-reaksjonære medlemmer av det israelske Knesset fulgte med nybyggerne, og israelske styrker stormet Sheikh Jarrah,

Israelske styrker har satt opp metall-barrierer i forstaden for å hindre palestinske bevegelser under stormingen.

Aktivisten Mona Al-Kurd fortalte til The New Arabs søster-side Al-Araby Al-Jadeed at metall-barrierene var satt opp i nabolaget, nær Al-Ghawi-hjemmet.

Barrierene hindrer innbyggerne å komme til sine hjem på den østlige siden av Sheikh Jarrah, noe som har ført til konfrontasjoner.

Palestinerne ble angrepet av israelske nybyggere og politiet. Dette rapporterer Al-Mona.

Soldatene har også blitt instruert til å ha ordinære kuler og lydbomber klare når de nå forbereder seg til en større konfrontasjon, rapporterer The New Arabs arabiske fjernsyns-stasjon Al-Araby TV.

En advokat som er støttespiller for nybyggerne og leder for Religious Zionism, Bezalel Smotrich, advarte mot  at enhver motstand fra palestinerne vil føre til utvisninger.

Han refererte til israelere som er motstandere av nybyggerne som «allierte med terrorisme».

«Enhver som støtter den slags terrorisme … bør ikke bli overrasket om det fører til terrorist-opprør i staten Israel», sa han.

Han påstår at han og andre jødiske ekstremister stormet Sheikh Jarrah som del av en «rundtur» i Jerusalem for å markere den årlige flagg-paraden.

Al-Aqsa moskeen Historie og kulturarv | GetYourGuide

Al-Araby TV rapporterer også at israelske nybyggere vil marsjere mot Damaskus-porten ved Al-Aqsa-moskeen på Tempelhøyden. Dette er spådd å  bli nok et provoserende tiltak.

På mandag morgen stormet israelske styrker og nybyggere området ved Al-Aqsa-moskeen. De fyrte av tåregass og gummi-kuler mot palestinerne som arrangerte et fredelig sit-in for å protestere mot de pågående voldshandlingene på dette hellige stedet.

De palestinske Røde Halvmåne rapporterte først om 100 ofre. Men siden har de sagt at tallet på skadede palestinere har økt til 331.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://english.alaraby.co.uk/english/news/2021/5/10/israeli-settlers-barricade-themselves-in-sheikh-jarrah-home

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  13 mai 2021 15:04
  Svar
 • Tor Larsen
  14 mai 2021 10:14

  Dette er ikke merkverdigheter fra Israel, men Israelsk politikk i jødisk ånd. Jøder konkurrerer ikke på like vilkår. De har, på tross av sportsorganisasjonen Maccabi World Union og 400.000 medlemmer, ingen eldre sportslige tradisjoner og sport har tidligere vært forbudt. De nyere tradisjonene (MWU stiftet av sionister i 1921) har egentlig militær begrunnelse. Jøder er slik sett ikke opptatte av «fair play». De er narsissistiske, etnosentriske og hva som helst av knep, avtalebrudd og forskjellsbehandling går bare det er til deres fordel. Løftebrudd og løgn oppfattes av mange jøder som tillatt i følge Toraen jfr. begrepet «tikkun olam» som er likt med muslimenes «taqiya» (må leses mellom hasbara´en på Wikipedia!). Samtidig vet de utmerket godt at massen av vestlige mennesker har rettferdighetssans, så derfor klager jøden ubeskjemmet hver gang ikke-jøder får det minste overtak (jfr. sionisten Maurice Samuels bok «You Gentiles», avsnittet om sport).

  For de fleste av vestens mennesker med etnisk europeisk bakgrunn er slik oppførsel en vederstyggelighet og dette er en stor hovedårsak til at jøder med få unntak ikke har latt seg inkluderes i storsamfunnet. De spiller ikke med under like forutsetninger eller lar andre få komme til. De overtar helst. Fra USA hevdes det at sjokkerende 89% av USAs senatorer og kongressrepresentanter har dobbelt statsborgerskap med Israel og 11 av Joe Bidens toppfolk er (også) israelere. Det var ikke bedre under Donald Trump. Det gjør faktisk USA med bare 2-3% jødisk befolkningsandel til en nåværende jødisk statsdannelse.
  https://nexusnewsfeed.com/article/geopolitics/89-of-our-senators-and-congress-hold-dual-citizenship-citizenship-with-israel/
  https://www.jewishexponent.com/2021/01/20/all-the-jews-joe-biden-has-tapped-for-top-roles-in-his-administration/

  Taktikken brer om seg med ytringsforbud og politiske løgner til høyre og venstre og her til lands adopterer Israels støttespillere presis samme «usportslige» taktikk, særlig representert hos publikasjonene resett.no og document.no. Der vil man ha sin særlige flokkdannelse ved at de best treffende og dokumenterte påstandene slettes og innsenderen blokkeres for alltid. Særlig treffende kritikk av sioniststaten får ikke stå på trykk, men begge redaksjonene hevder seg urettferdig behandlet og utsatt for meningsundertrykkelse straks deres meninger ikke får komme til og aller helst overta. Mindre treffende og aller helst litt korttenkt kritikk får stå -som helt ufarlige eksempler på både ytringsfrihet og motstanderens dumhet. Slik samvirker de svært godt med den av dem så utskjelte «venstresiden» som i det minste åpent forfekter meningssensur og historieforfalskning.

  Svar
  • Tor Larsen
   14 mai 2021 10:31

   Korrigering: Den ene linken om 98% er misvisende så leseren bør se på både årstallene og varierende antall representanter med dobbelt statsborgerskap, men uansett hvilken valgperiode man ser på så er antallet totalt ute av proporsjon. Det er synd at nettsiden ikke har en funksjon for redigering, særlig fordi skrivefeltet er så lite at man ikke får noen god oversikt før det ugjenkallelig er publisert.

   Svar
   • Skremmende, men dessverre sannferdig T.L.
    Og spesielt :»særlig representert hos publikasjonene resett.no og document.no. Der vil man ha sin særlige flokkdannelse ved at de best treffende og dokumenterte påstandene slettes og innsenderen blokkeres for alltid.»
    Dessverre ikke bare i omtalte publikasjoner, men i de aller fleste media i Norge.
    Under dekke av : Dette er «antisemitisme /hatprat».
    Vi skal ikke vite. Vi skal ikke få diskutere fakta om denne farlige maktgruppen som kaller seg semitter. ( som helst vil bli omtalt som «det forfulgte lille folket» ). Vi skal indoktrineres.

   • Tor Larsen
    14 mai 2021 14:53

    Takk for svar, Frikar. Resett og Document utgjør begge såkalt falsk opposisjon, spesialsydd for de nasjonalkonservative under samlebegrepet «høyresiden». Etter å ha fulgt med fra starten greier jeg fortsatt ikke å bli sikker på om redaksjonene gjør dette bevisst og med overlegg eller om de er såkalt «nyttige idioter». Teknikken med å utvikle nyttige idioter er gammel, vanskelig å avsløre og det mest kjente eksempelet her til lands er vel Henry Oliver Rinnans bruk av norske patrioter som oppfattet seg selv som gode nordmenn og trodde de arbeidet for England og Norge. I realiteten arbeidet de jo for Gestapo!

 • Og zionistene holder på å re-lokalisere til Ukraina og Kina. I følge personer høyt oppe på maktens tinder både i Is(is)RaEl (gudehovet deres) og i USA har de nå forstått at deres «egentlige» hjemland er Ukraina! Sent men godt? Så at de israelere som ikke er regnet å høre med i topp «eliten» kan begås genocide mot er ok, (blame the arabs). Bare «de» får sitt NWO (uansett hvor mange døde i kjølvannet) er allting bra. Trump sementerte denne holdningen ved å anerkjenne (det okkuperte) Jerusalem som «jødenes» hovedstad, men så er han jo selv av khazar-slekt, så kanskje ikke så underlig? Ting flyter sammen, og det går en rød tråd gjennom det meste som skjer i verden. Det spilles sjakk, men spillerne taper ikke spillet, men mister livet i denne sjakken. Grønn ny deal, globalizme, marxizme, fasizme, nasizme, build back better, the great reset, anti-razisme, «skam» i alle variasjoner, alt er det samme, bare under forskjellige betegnelser. «Noen liker mora, andre liker dattera», men alle skal hjernevaskes til å tro på propagandaen, som fører frem til at «Herrefolket», unnskyld, «Guds Utvalgte Folk» sitter på toppen med alle andre som deres slaver. Den som ikke innordner seg må «forsvinne», sammen med alle de overflødige «useless eaters». Disse ser det for øvrig ut til at allerede blir tatt hånd om, jmf. danske dødsfall MED «kvakksine» innabords, skyhøyt over dødsfall MED «viruset» innabords.
  På Document.no er jeg usikker på om det bare er enfoldighet som styrer sletting og utestengelse, eller om det ligger mer bak.
  (The Great) Reset.no er 99% sikkert «kontrollert» opposisjon, som Frikar påpeker, ingen virkelige, reelle sannheter slipper gjennom sensuren der i gården. Ble selv utestengt, ba om forklaring på hvorfor, fikk mitt eget spørsmål i retur som «forklaring» på hvorfor jeg ble utestengt! Det er så banalt at man kan ikke annet enn le. Så enten har «moderatorene» der IQ under sitt eget skonummer, eller så er det bevisst at man sletter og utestenger «visse» temaer (Og da spesielt alt som har med «jøder» å gjøre). For de som har lest «konspirasjonsteorien» Zion Vises Protokoller, vet at der står det svart på hvitt at «Klanen» må sørge for å «eie» både posisjon og opposisjon. Eller som de lærte Stalin: Den som teller stemmene vinner valget (som Biden i USA?). Nå er det fastslått at de eier «posisjonen» i media, eller i hvert fall ca. 98% er innenfor «lydriket» deres. Men hva med «opposisjonen» i media? De «uavhengige frie» mediene, hvor mange av disse er i mørket underlagt «lydriket»? Uansett så ser det ut til at de greier å få igang ww3, for vi mennesker er så forfengelige og egosentriske at vi ser ikke skogen for bare trær. «Naboen er en drittsekk, jeg har lyst til å kaldkvele ham», hvor mange har ikke en eller annen gang tenkt tanken? Hva om man forsøkte å forstå ham i stedet, reduserte muligheten for gnisninger, og derved skapte fred? Ikke aktuelt i dagens verden, politikere og «penge-innsamlere» tyter deg øra fulle om at du må kreve din rett (og glemmer elegant at mennesker og land også har plikter versus naboene). Intet er umoralsk eller forbudt i denne kampen om global makt i følge denne «klanen» av Khazarer, men alt DU gjør for å stoppe dem er både umoralsk og forbudt, er det ikke forbudt kommer det raskt på plass en lov som gjør det forbudt. Bare ta HoloCash for eksempel, fengselstraff for å diskutere i mange europeiske land nå. Så hvis man ikke har holdbare argumenter får man lovforbud mot diskusjonen? Men vi har enda «tankefrihet» i følge eRNA.

  Svar
 • » zionistene holder på å re-lokalisere til Ukraina og Kina.»

  Fri & bevare oss hvis khazar-maktapparatet har infiltrert den kinesiske ledelsen.
  Kina har jo skjønt at valuta/sølvdollaren ikke har en egenvedi men er et byttemiddel i en nasjons oppbygging. Og/men også kan være et effektivt våpen overfor et vesten som er lært opp av khazarene til å forveksle penger/tall og virkelige verdier. Det er slik Kina kan kjøpe industri billig av vesten for tall, og betale med landets arbeidskrefter med samme industri, som så konkurrerer ut vestlig produksjon. Det har forsåvidt gitt vesten rimligere varer en periode, og lite til skade, – i forhold til khazarenes rente-manipulering i hundre år som har lagt nasjoner i grus.
  Om Kina, og khazarene med sin «guds lovnad om at verden tilhører oss og resten skal være våre tjenere», går i tospann….
  – Da bør vi skjerpe oss. Mildt sagt.

  Den viktigste måten vi kan møte dette på er en sosial-nasjonalisme der vi, politikere og befolkning, skjønner at penger/tall er et byttemiddel uten egenverdi.
  At rentene skal styres nasjonalt og alltid være lik lønn/prisindeks.
  Og at arbeidskrefter er en/vår nasjons gull og pensjonsfond, i trygghet og forutsigbarhet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sør-Kinahavet:

Faretruende situasjon.

Forrige innlegg

Tidligere britisk Syria-ambassadør:

Selvfølgelig vil Assad vinne presidentvalget.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.