POSTED IN Tyskland, Virkelighetsforståelse

Krigsretorikk som følge av nederlaget til Nato i Ukraina.

Tysk helseminister: Vi må forberede helsevesenet på krig.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er en del av panikken vi nå registrerer i Nato-området som følge av alliansens nederlag i Ukraina. Hele situasjonen kunne vært unngått om en hadde fulgt opp de løftene som var gitt og avtalene som var inngått med Russland.

Men, nei! Det var en annen politikk som skulle videreføres, den gamle fiendepolitikken som Napoleon og Hitler gjennomførte med svært dårlig resultat for hele Europa. Den er blitt videreført etter 2. verdenskrig av USA og Nato. Nå møter den veggen – endelig. Og hvordan reagerer våre politikere på nederlaget: Mer krigsforberedelser!

Foto: iStock

De har ingenting lært og i vokabularet deres er ord som fredelig sameksistens, samarbeid, nedrustning og fred forbudt å bruke. Befolkningen skal nå forberedes på ny opprustning som er dyr og livsfarlig.

Med disse politikerne vil det ikke skje noe nytt. De er så sauset inn i retorikken fra krigsindustrien at de har mistet enhver kontakt med hva deres egen befolkning ønsker og innbyggernes behov. Er det noen i Norge som ønsker krig med Russland? Hva gjøres for å unngå det?

Men utviklingen over store deler av Europa fører altså til at våre politikere er på krigs-sporet fordi Nato taper i Ukraina. De har vært på en så kraftig politisk bærtur at de ikke har kunnet forestille seg noe slikt. Fordi de aldri tenker fred og forhandlinger er krig løsningen på alle problemer.

Selv en helseminister i Tyskland må hjelpe til i den retningen.

Knut Lindtner
Redaktør

Tysk helsevesen bør forberede seg på krig – sier tysk minister.

Tyskland må forbedre helsevesenet sitt for å kunne reagere raskt på krisesituasjoner, som en ny pandemi eller en militær konflikt, har helseminister Karl Lauterbach sagt.

Karl Wilhelm Lauterbach er en tysk lege og politiker og medlem av SPD. Han ble 8. desember 2021 utnevnt som Tysklands helseminister. Han er medlem av Forbundsdagen siden 2005. Lauterbach er direktør og professor ved Institut für Gesundheitsökonomie und Klinische Epidemiologie, Köln Universitet. Wikipedia

Lovgivning for reformer som forventes å bli presentert i sommer vil være «et vendepunkt for helsevesenet», sa politikeren fra det sosialdemokratiske partiet (SPD) til avisen Neue Osnabrucker Zeitung i et intervju publisert på lørdag.

Selv om den regjerende «trafikklyskoalisjonen» (rød, gul, grønn, red.) allerede har presset på for reformer etter Covid-19-pandemien, sa helseministeren at med Ukraina-konflikten har utfordringene blitt enda viktigere.

«I tilfelle en krise må hver lege, hvert sykehus, hver helsemyndighet vite hva de skal gjøre. Vi trenger tydelige ansvarsområder – for eksempel for fordeling av et høyt antall skadde på klinikkene i Tyskland,” forklarte Lauterbach.

Ministeren sa at sykehus også må gjennomføre øvelser for å øve på å reagere på katastrofer, og avfeide beskyldninger om skremselspropaganda ved å hevde at «å gjøre ingenting er ikke et alternativ».

«Det ville være dumt å si at vi ikke forbereder oss på en militær konflikt, og så kommer den ikke. Ifølge denne logikken ville det ikke være behov for en Bundeswehr, sa han.

Den tyske forsvarsministeren Boris Pistorius uttalte i november i fjor at landet må bli «krigsdyktig», og insisterte igjen i januar på at Berlin og hele NATO skulle bevæpne seg mer aktivt for å kunne «føre en krig som er påtvunget oss».

Forrige måned ba Bundeswehr-general Carsten Breuer om en «mentalitetsendring» i det tyske samfunnet, og insisterte på at nasjonen må bygge troverdig «avskrekking» for å forberede seg på en potensiell krig med Russland innen fem år.

I en kommentar til påstander om at Russland kan planlegge et angrep på Tyskland eller en hvilken som helst annen NATO-stat, sa Kreml-talsperson Dmitry Peskov i januar at EU-tjenestemenn «oppfant en ytre fiende» for å avlede oppmerksomheten bort fra innenlandske problemer. Russlands utenriksminister Sergey Lavrov uttalte at «ingen ønsker en stor krig», spesielt Moskva.

Russlands president Vladimir Putin har avvist påstandene som «fullstendig tull», og insisterer på at Moskva ikke har «ingen geopolitisk, økonomisk … eller militær interesse» i å starte en konflikt med NATO.

https://www.rt.com/news/593642-germany-healthcare-prepare-war/
Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • FriTilÅVelge
  4 mars 2024 9:23

  Nei, ingen ønsker krig. Bortsett fra en liten mengde riv ruskende gale, særdeles ondskapsfulle mennesker, med enormt mye penger, og som selvfølgelig vil ha mer. Mer makt, mer penger, mer av alt, når de bare får innført «den nye verdens orden», spesielt, absolutt all makt.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  4 mars 2024 9:47

  Mengda av folk som vil ha krig er ikkje so lita. Norske byar og bygder som no er laga om til miltære basar for USA opplever ikkje folkeleg protest.

  Folket på Sola, Rygge, Vardø, Bergen, Kongsberg, Raufoss, Evenes, Andøya, Ramsund, Tromsø lyfter knapt ein fing mot at USA overtek kommandoen. Norsk krigsproduksjon og våpenkjøp går i taket med folkeleg velsigning.

  Det norske folket ser ut til å meina at det er ein smart idé å kriga mot Russland. Krigsissarar i alle parti vert behandla med respekt.

  Send Ola Elvestuen, Hårek Elvenes, Helsingforskomiteen og Masud Gharakhani til fronten dei brenn slik for. Ta med staben i NRK.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  4 mars 2024 10:07

  Helse eller krig? Er det so nøye?

  I dag har Jens Stoltenberg utnemnt ny talskvinne for NATO: Farah Dakhlallah

  Fint namn, men ho er britisk, med bakgrunn frå AstraZeneca mellom anna, står på NATO-sidene.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  4 mars 2024 11:07

  Lekkasje om tyske angrepsplanar er «ohne Zweifel» (utan tvil) Putin si skuld, seier tysk krigsminister Pistorius:

  https://www.youtube.com/watch?v=c2dvxCSUUhk

  Pistorius dukkar opp 5 minutt ut i videoen. Før det er det berre livlause mikrofonstativ.

  NATO må ha panikk når det må lygast so openlyst.

  Stolar du ikkje på Youtube, kan du lesa saka på RT.

  Svar
 • Helse eller krig, ett fett, så lenge det tjener globalismen; jo flere døde desto bedre, i deres øyne.
  Ødelegg og drep, til siste ukrainer, spe på med noen briter og franskmenn til kjøttkverna.
  «Gazametoden», kan man si: utrydd folket, jevn med jorden, og så «6uild6ack6etter».
  WEFs avtale med Zelensky er å gjøre Ukraina til et NWO mønsterbruk, et agenda2030 foregangsland.
  «en ny pandemi eller en militær konflikt», sier Lauterbach. Helst begge deler, sier Big Pharma og våpenindustrien.
  Befolkningsreduksjon ved hjelp av krig og giftinjeksjon, siden matkrise og energikrise, alt angitt som en følge av «den onde» Putins «uprovoserte» krig, BARE hans skyld ALT SAMMEN; medias versjon er så forutsigbar at en ikke må være synsk for å forutse overskriftene.

  Svar
  • Helsearbeiderkrise i USA. armstrongeconomics.com
   «60% sier pandemien påvirket deres mentale helse negativt.» ALLES mentale helse ble belastet, verst for skolebarna, munnbind hele dagen, distansering, reiserestriksjoner, pinner i nesen til ingen nytte, lockdown, alt dette til ingen nytte FOR OSS, men formålstjenlig for globalistene ved å sette land i gjeld, ødelegge private småbedrifter, kue folket til å oppføre seg som slaver.
   Selv uten krig er helsevesenet et synkende skip av flere grunner, særlig at leger og sykepleiere som ikke nektet er samfunnets kanskje mest «vaksinerte.» Flere er uføre eller døde. Mye sykefravær gjør jobben dobbelt slitsom for de som kommer på jobb.
   Kanskje noen forlater yrket av etiske grunner. Når de ser realiteten i øynene.
   Og de mange babyboomerne er snart klare for omsorgssenteret, som vil bemannes hovedsakelig av ufaglærte.
   Helsekrisen kommer, hvis den ikke allerede er her.

   Svar
   • Og det forutsigbare er i ferd med å skje i Tyskland som vi nok får se overalt: ansvarsfraskrivelse og å skylde på andre.
    Lauterbach anklager nå Drosten og mediene for forskjellige ting, og ellers er han «lei seg» for å «ha blitt misforstått»; prima, la de onde «ekspertene» bak pandemien gå i strupen på hverandre. Statslederne er av en så slett karakter at de gjerne angir hverandre for å prøve å få ryggen fri. Noen vil håpe på mildere straff på den måten, antar jeg. HVIS vi får et oppgjør; hvis ikke blir skaden på moralen ubotelig, nærmest.
    Lauterbach har jo faktisk utdannelse som epidemiolog, han har faglig bakgrunn, i motsetning til norske helseministre, så han vet faktisk hva han driver med; i dette tilfellet taler nettopp det ikke til hans fordel.

 • Organisasjonen Black Sun stiller ultimatum: kunngjør verdensforbundet eller møt kjernefysisk holocaust!
  Av
  Benjamin Fulford
  4. mars 2024

  «Overfor et omfattende militært og geopolitisk nederlag, har Black Sun-organisasjonen – de ultimate kontrollørene av det vestlige militær-industrielle komplekset – stilt et ultimatum til asiatiske hemmelige samfunn: De må enten gå med på en verdensføderasjon eller møte en fullstendig atomkrig.

  Dette ultimatumet kom fra Vincenzo Mazzara, en Cavalier of the Teutonic Knights og senior Black Sun-offiser. Det kommer i kjølvannet av en omfattende utrenskning av khazariske mafialedere på høyt nivå og militært nederlag i Ukraina.

  KM (khazariske mafia)og Black Sun jobbet med en langsiktig plan som innebar å bruke Ukraina for å ødelegge Russland og dele det opp i flere vasallstater. Etter dette planla de å invadere Kina og dele det inn i 5 krigførende stater. Deretter skulle de utnevne sin «Messias» til en diktator for en verdensgudekonge i babylonsk stil.

  White Dragon Society og deres asiatiske allierte stoppet dem, døde i deres spor. De står nå overfor Vestens konkurs, totalt militært nederlag og en fortsatt utrenskning av deres lederskap på høyt nivå. Det er derfor Black Sun nå går med på en multipolar ny og rettferdig verdensordning. Kampen er imidlertid ikke over ennå.

  For å forstå hva vi har å gjøre med må vi innse at FN, World Economic Forum, WHO, BIS, IMF, Verdensbanken osv. er privateide ikke-statlige organisasjoner. De samme menneskene som eier dem eier 90% av store selskaper. «Flertallet av landene i verden kontrollerer ikke sine egne naturressurser. Oligarkene kontrollerer alle de synlige lederne. Lederne er ikke ansatte av folket, de er ansatte av oligarkene, sier Calin Georgescu tidligere president for Europa for Club of Rome og topp FN-tjenestemann. «Slaveriet forsvant aldri, det er kraftigere enn noen gang gjennom hjernevask,» legger han til.

  Disse menneskene hadde til hensikt å gjøre hele planeten om til en menneske-dyre-gård kontrollert av medlemmer av deres stamme. La meg gjøre dette klart, disse menneskene er ikke jøder, de er satanister. Det er ingen omtale av ordet jøde i Bibelen, bare Satans synagoge. For å komme inn i gruppen deres som tjenere på høyt nivå, må 33.-grads frimurere gjennom en seremoni der de torturerer et barn til døde og konsumerer dets blod.

  «Disse oligarkene er alle relatert til pedofilisystemet fordi vi vet at det er mer enn åtte millioner barn per år som forsvinner uten spor. Denne kriminelle handlingen er transhumanisme, bekrefter Georgescu.

  «Siden antikken har eliten ofret sine barn til «Herren» (Baal). Mange eliter hadde barn som døde på mystisk vis fordi de ble ofret. Madeline McCann var George Soros biologiske datter, som ble oppdratt av sin kult for å bli ofret i et rituale, sier en kilde fra en kanadisk hemmelig etterretningstjeneste.

  WDS (White Dragon Society)og andre grupper med hvite hatter har tatt de værste satanistene ut i et økende tempo. I de siste to månedene:

  Kong Charles har blitt diagnostisert med kreft.

  Dronning Camilla har avlyst alle offentlige opptredener.

  Kronprins William er forsvunnet.

  Kate Middleton har blitt operert i magen og har ikke blitt sett siden desember.

  Sarah, hertuginne av York, ble diagnostisert med hudkreft.

  Prins Edward «trekker seg tilbake» fra Royal Duties.

  Thomas Kingston, som giftet seg inn i den britiske kongefamilien, døde brått.

  Jacob Rothschild døde.

  Kongen av Norge ble fraktet til sykehus med infeksjon.

  Pave Frans ble hastet til sykehuset.

  Dronningen av Danmark kunngjorde sjokkabdikasjon.

  To svarte hester ble oppdaget med en «fanget» hvit hest og svart flagg utenfor Buckingham Palace.

  «Skikken til kongelige ryttere er å aldri ta med en hvit hest uten tilstedeværelse av kongen og dronningen. Tilstedeværelsen av en hvit hest betyr tilstedeværelsen av kongen. Når kong Charles ikke er til stede i dette kavaleriet, betyr det at han er død, sier en MI6-kilde. Siden dette skjedde rett etter at Jacob Rothschilds død ble kunngjort, betyr det at han var den virkelige kongen av England. Vi har også blitt informert av polsk etterretning om at prins William egentlig er sønn av Jacob Rothschild. Se på bildene nedenfor og avgjør selv. Rothschilds (Roth = rød, schild = Satans skjold) blir alle jaget ned av den gnostiske Illuminati.»

  Svar
  • Interessant og informativt, Olav; mange takk!
   At Rothschild-gener er infiltrert i det britiske kongehus sies også om dronning Victoria.
   Sabotasjen fra UK angående oppklaring av MadeleineMcCann-saken var påfallende; foreldrene er så medskyldige som det går an å bli. Å gjøre sånt og lignende mot egne barn er typisk i toppsjiktet. Bidens datter hevder faren var seksuelt upassende da hun vokste opp; broren falt ikke langt fra stammen og har ingen hemninger, svigerinner, nieser, prostituerte. Og kokain.
   Å fødes inn i slike rike familier er ikke så flott som det ser ut. Mye incestuøst. Mye skada mennesker. Mye dop.
   Avskaffelse av alle kongehus er på tide, selv hvis de ikke kan anklages for noe; en etterlevning fra føydalsamfunnet. Og med tanke på hvor mange kongelige og adelige man finner som er Young Global Leaders mistenker jeg at de er forespeilet en lik plass i WEF-føydalsamfunnet.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Politikerne satte den norske elvekraften på børs.

Da eksploderte de norske strømprisene.

Forrige innlegg

Vi skal ensrettes til den ‘rette’ troen!

Indoktrinering om klima i skoleverket.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.