POSTED IN Globalisering, Mat/Landbruk

Krigen mot matforsyningen:

Fjørfe forgiftes for å forhindre dem i å legge egg

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av S.D. Wells

Selv hovedstrøms media-nyheter kan ikke unngå å rapportere om de omfattende ødeleggelsene som skjer med fjørfe og egg, og sender prisen på kjøtt og matprodukter opp gjennom taket. Fra branner og eksplosjoner ved matforedlingsanlegg, til dyrefôr forgiftet med arsenikk og infertilitets-stoffer, ser det ut til at det hele er en del av «masterplanen» til globalistene.

Noen få globalist-eide og kontrollerte dyrefôrselskaper forsyner bønder med giftig kyllingfôr som hindrer høner i å produsere egg, noe som bidrar til den kaotiske matmangelen og sammenbrudd i forsyningskjeden. Er dette nok et forsøk på å lamme hele matforsyningen, inkludert kjøtt og egg, slik at alle vil løpe til dagligvarebutikkene og kjøpe genetisk mutert, laboratorielaget-kjøtt som Bill Gates finansierer? Det kan virke slik.

Ikke bare er høner ikke i stand til å legge egg i flere måneder etter å ha spist giftig fôr, men kan det være mulig at disse fjørfeene og eggene også er giftige for mennesker, og som muligens også forårsaker infertilitet hos oss mennesker. Eggleverandører og bønder advarer om hva som kan være toppen av isfjellet, når det kommer til selskaper som med vilje prøver å ødelegge kjøtt- og eggforsyningen, og drive inflasjonen gjennom taket.

Helt siden oktober har flere amerikanske eggbønder opplevd null eggproduksjon fra fjørfeene sine, helt til de byttet fôr til en annen type, noen bruker til og med geitefôr. Nå legger kyllingene plutselig egg igjen, nesten tilbake til normal hastighet. Hva er forklaringen? Fjørfe produserer færre egg om vinteren på grunn av mindre dagslys og fjærfelling, men de slutter vanligvis ikke helt å legge egg.

Mange av disse bøndene sier at massemediene og Big Food bruker fugleinfluensa-utbruddet som en forsidehistorie for eggleggings-problemet, men det forklarer fortsatt ikke hvorfor hver fjørfe helt hadde sluttet å legge egg mens de spiste giftig fôr. Hvilke selskaper peker bøndene på?

Purinas Dumor og Tractor Supply’s Producer’s Pride kyllingfôr. Dette er de mistenkte, og hvis du følger pengene, fører de rett til selskaps-guruene og globalistene som oppfordrer alle mennesker til å slutte å spise kjøtt og egg, og begynne å spise jordorm og kakerlakker, for å redde planeten fra global oppvarming. I mellomtiden, på Davos-kongressen, spiser globalistene laks og biffer.

Der er mye som tyder på at produsenter av kyllingfôr forgifter kyllingfôr for å desimere innenlandsk matproduksjon. Det er nå mer enn åpenbart at det er en bevisst krig mot mat som føres mot folk, av globalistene. Sentraliserte leverandører, spesielt de som leverer til bønder, som for det meste er konservative og republikanere, er åpenbart ute etter å lamme eggforsyningen.

Denne tragedien tvinger folk til legge to og to sammen, og innse at det ikke bare er fôret som forårsaker produksjons- og infertilitetsproblemer, men også menneskematen. Eggbønder sier nå: «Hvis de er villige til å forgifte fjørfeene mine for å hindre meg i å forsyne meg selv eller andre med egg, så vil de helt sikkert forgifte maten jeg og familien min spiser».

Det skjer en oppvåkning nå, ettersom matvareprisene stiger og forsyningene stopper. Flere mennesker dør til høyre og venstre av «ukjente årsaker», og det blir verre for hver dag. Folk faller døde av hjerteinfarkt og hjerneslag, og mange færre mennesker har fått babyer de siste årene siden plandemien begynte. Tilfeldigheter? Det er befolkningsreduksjon på gang, og det er en krig som føres.
Mat, medisiner, virus, «vaksiner» og ødeleggelse av forsyningskjeden er blant annet de «våpnene» som brukes i denne krigen.


Fra Natural News, publisert 12 februar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light, noe forkortet. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: If they are willing to poison the chickens to stop them from laying eggs, they are likely poisoning the HUMAN food supply to stop us from having children.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  15 februar 2023 10:18

  Bill Gates er ven og mentor for statsminister Støre. I går spanderte Støre frukost på Gates, og Aftenposten var einaste avis som fekk sleppa til.

  Svar
 • 2600-2700 individer av rasen Khazar (deriblandt Gates, Soros, Schwab) utgjør de øverste 10% av 1%’en av de rikeste.
  Det er disse som er skrekkens eksempel på hvor langt ned i gjørma et såkalt menneske kan synke.
  Er det ikke snart på tide å starte jakten for å redde det som kan reddes av hele menneskeheten?

  Svar
  • Ja, Perj. Det er på tide at vi starter jakten. Dvs. oppvåkningen

   Det er på tide at vi oppdager hva penger er. Det er det viktigste.
   Penger er positivt når det brukes som byttemiddel for/ i en nasjon.
   Og et farlig destruktivt våpen når det brukes til å kontrollere og knuse nasjoner.
   Penger (tall), er uten egenverdi for en nasjon. Penger er kun noe som skal sendes rundt i samfunnet for å SKAPE verdi.

   Nå/hvis vi skjønner dette vil vi også skjønne at det er galskap å gi makt til de som styrer det økonomiske systemet, og rentene i nasjoner w.w.
   Da mister disse bakmennene sin makt, sitt vigtigste våpen.
   Vår mentalitet er vår skjebne.

   ‘Vi vet alle at penger bare er symboler eller bilder. Men vi opplever det som virkelighet — som en hard virkelighet at disse «bilder» styrer verden. Det forholder seg slik fordi hele verden drømmer og skriker på «kapitalens makt». Vi har opplevd at det ble satt skuddpremie på grisunger fordi det var «for mye flesk». Vi har sett de styrende i alle land brenne hvete, mais og kaffe og ødelegge realverdiene for pengeverdienes skyld. Vi opplever altså «bilder» som virkelighet Sosialøkonomene på universitetet forsikret oss i krigsårene at «den norske krone» «steg» og «sank», pustet seg opp og krøp sammen igjen som om den var et levende vesen. Folk reagerer kanskje litt av og til, og den ene overgår kanskje den andre i å si at vi «lever da ikke av penger» — for å vise hvor klok og «våken» man er. Men i realiteten så sier alle som så: «Hva skal vi leve av da, hvis vi ikke har penger?» ‘
   samfunnsliv.no/kunst-17.html

   Og ellers:

   ‘La meg utstede og kontrollere nasjonens penger, og jeg bryr meg ikke hvem som skriver lovene.» I nyere tid sa Richard McKenna, tidligere president i Midlands Bank of England, «De som lager og utsteder penger og kreditt styr regjeringens politikk og hold i hendene folks skjebne. ‘
   ericdubay.wordpress.com/2018/07/05/the-federal-reserve/

   ‘ Dollarsystemet gir også USA en finansiell makt som nylig er tatt i bruk i Iran-sanksjonene, hvor selskaper som bryter med sanksjonene selv risikerer å miste tilgangen til amerikanske banker og dollarfinansieringen de trenger .’
   e24.no/makro-og-politikk/dollar/oekonomiprofessor-tror-dollarens-grep-om-verden-vil-svekkes/24537782

   Svar
 • Det er kriminelle handlinger og forbrytelser mot menneskeheten. USA kjører «rettsaker» mot folk som taper kriger og blir anklaget for «forbrytelser mot menneskeheten». Hvor er de «internasjonale samfunn» når mennesker med arvet tilsvindlet rikdom prøver skape hungersnød i verden? Bill Gates, Rotchikd, Rokefeller, Warburg osv. burde vært pågrepet og stilt for (krigs) forbryterdomstol. En domstol av typen seierherrene opprettet etter WW2 og krigene i Irak og Serbia. (Ingen krigsforbryterdomstol tok tak i Vietnamkrigen). En domstol som kan ilegge dødsstraff. Nasjonalt må medløpere også finnes å stilles for retten. De verste er enkelt å finne, de flyr rundt med regnbuesirkelen på jakkeslaget.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sakene som stinker helt inn i presidentkontoret i USA.

Hunter Bidens utenlands-eskapader.

Forrige innlegg

Voltaires nyhetsbrev:

Vestlig jordskjelvhjelp går bare til Al-Qaida-områder i Syria.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.