POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Krigen er for lengst tapt.

Vil USA kvitte seg med Zelensky og skape politisk kaos som Russland må overta?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Gonzalo Lira: er Zelensky i ferd med å bli drept av amerikanarane?

USA innser at dei har tapt krigen om Ukraina, og vil no sannsynlegvis ta livet av Zelensky for å legge skulda på russarane og isolere dei endå meir.

The Saker, 24. juli, 2022

Jake Sullivan, sjefen for National Security Council i USA og ein av marionettstyrarane bak Zelensky-regimet i Ukraina, sa på Aspen Security Forum i Colorado sist fredag at dei var svært bekymra for president Zelensky sin personlege tryggleik. Den chilensk-amerikanske forfattaren, filmregissøren og bloggaren Gonzalo Lira meiner dette er eit tydeleg teikn på at USA no er i ferd å førebu seg på å likvidere Zelensky. USA har ein bisarr vane med å projisere sine eigne vondsinna planar over på opponenten, seier Gonzalo Lira, og det er nett det som skjer no.

Problemet for USA er at russarane er i ferd med å vinne slaget om Donbas. Innan få veker vil dei ha vunne Kramatorsk, og då ligg vegen open for resten. Dette har USA forstått, og dei er no ferdige med Ukraina. Zelensky har ikkje lenger nokon verdi for dei, anna enn som daud martyr dei kan reise svære marmormonument for. Lira meiner dei sannsynlegvis vil drepe han med eit missilangrep når han har eit møte med militærleiinga si. Så får dei fjerna heile militærleiinga i landet i eitt slag. Ukraina blir då kasta ut i totalt kaos og anarki. Problemet blir soleis dumpa i fanget på russarane, som då vil måtte okkupere heile det store og tungrådde landet.

Viss russarane hadde villa ta livet av Zelensky, hadde dei gjort det for fleire månadar sidan, seier Lira. Men dei har ikkje gjort det, for det er ikkje i deira interesse. Dei vil ha han i live til å signere ein formell våpenstans-avtale. I ein situasjon der Russland får skulda for å ha myrda St. Zelensky, «martyren», vil mainstream-media sørge for at landet blir endå meir isolert frå verdssafunnet.

Sammedraget av redaksjonen

Videoen er hentet herfra.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 435 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Tor Larsen
  29 juli 2022 8:06

  Å projisere sine indre demoner på det man vil ødelegge og utnytte er et knep gammelt som fanden selv. Når slik berettiget mistanke offentliggjøres så må det kunne regnes som livreddende tiltak overfor Ukrainas president. Men det har også en annen og noe lattervekkende effekt, og for å studere den fullt ut skulle man nå ha vært flue på veggen i den ukrainske overkommandoen..

  Svar
 • Fra Hal Turner, maskinoversatt til dansk:

  Hal Turner Radio Show

  RUSLAND ERKLÆRER NYT MÅL: ZELENSKY-REGIMET FRA UKRAINE
  VERDEN
  HAL TURNER
  26. JULI 2022
  HITS: 18141

  Tidligt søndag morgen offentliggjorde dette websted en historie, der indikerede, at Rusland var på vej med en «større optrapning» i Ukraine, med togladninger af panser og tropper, der ankommer, hvilket bringer næsten tre gange så meget russisk ildkraft til Ukraine. I dag fik verden at vide hvorfor: Rusland vil afsætte Zelensky-regimet.

  Den russiske udenrigsminister Sergey Lavrov, der talte til udsendinge på et topmøde i Den Arabiske Liga i Cairo sent søndag, sagde, at Moskva nu er rettet mod præsident Volodymyr Zelenskyys «absolut uacceptable regime».

  «Vi vil helt sikkert hjælpe det ukrainske folk med at befri sig fra regimet, der er absolut folkefjendsk og historieløst», sagde Lavrov.

  Zelenskyy var ikke bøjet og bønfaldt om at vinde «denne krig for uafhængighed» og holde Ukraine på kurs mod fuldt medlemskab af EU og blive en af de mest moderne stater i verden.

  Hal Turner Redaktionel udtalelse

  Med ét slag underminerede Rusland fuldstændigt de spekulerede vestlige planer om at slippe af med Zelenskij og give russerne skylden for det. Vores tidligere historie (HER) rapporterede om kommentarer fra USA’s nationale sikkerhedsrådgiver Jake Sullivan på Aspen-konferencen i sidste uge. Sullivan bemærkede, at USA «er bekymret for præsident Zelenskys sikkerhed og liv».

  Dette blev af mange af de tilstedeværende på Aspen-konferencen opfattet som en «projektion» af det, som USA nu har besluttet at gøre – og derefter give russerne skylden.

  Nu hvor Rusland offentligt har erklæret, at de har planer om at fjerne Zelensky, har de trukket tæppet væk under Vesten. Vesten kan ikke længere hyle, at «Rusland gjorde det», hvis Rusland nu offentligt siger, at de har tænkt sig at gøre det.

  Nu er rollerne vendt.

  Eftersom Rusland siger, at de vil afsætte Zelensky, er Vesten nu tvunget ind i den uholdbare position at skulle beskytte Zelensky. HVIS hele vestens efterretningsapparat og militær magt ikke kan beskytte Zelensky, hvem kan den så beskytte?

  Denne meddelelse fra Rusland har fuldstændig sat en stopper for alle vestlige planer om at dræbe Zelensky (fordi han kender alt skidtet) og dermed gøre Rusland til en pariastat.

  Og hvis det rent faktisk lykkes russerne at afsætte Zelensky på trods af Vesten … vil NATO sandsynligvis falde fra hinanden, fordi alle de mindre lande i NATO vil vide, at NATO’s «beskyttelse» ikke er det papir værd, det er skrevet på!

  Sikke et diplomatisk/geopolitisk kup!

  Regimeskift; det er ikke længere kun en amerikansk ting!

  Svar
 • Vel noen spiller 3D sjakk mens andre kun har kommet til 2D ser det ut til.
  Selenzky må snart undertegne overgivelsespapirene, og Usrael må holde ham i live så han kan signere.
  8 år med (S)nato trening av europas sterkeste hær (etter sigende av SMS), våpen for hundrevis av milliarder sprøytet inn i krigen, «fremmedkrigere» i tusenvis på ukrainsk side, alt til ingen nytte, tapet er et faktum, og Usrael har falt enda litt lenger ned i sin egen hengemyr av løgner og bedrag i resten av verdens øyne. Men det artige er at denne gangen blir det avslørt i «sanntid» at det er de selv som står for galskapen.

  Svar
  • «8 år med (S)nato trening av europas sterkeste hær (etter sigende av SMS), våpen for hundrevis av milliarder sprøytet inn i krigen, «fremmedkrigere» i tusenvis på ukrainsk side, alt til ingen nytte»

   En ny ‘evigvarende’ Palestina/Israel- konflikt for å holde verden i ånde mens tryllekunstnerne forsetter sitt spill for å sette folk opp mot folk og våpenprodusentene i aktivitet?
   Er dette nytten ( for tryllekunstnerne)?

   Svar
   • Et stor-Israel :

    Forsøk 1. England/Nederland.
    Forsøk 2. Tyskland.
    Forsøk 3. USA.
    Forsøk 4. Midtøsten.
    Forsøk 5. Ukraina, – og så Russland ?

    Dette ‘ stakkars lille folket’.
    Som selvfølgelig blir brukt, – av sine ‘ prester’/bakmenn. I flere tusen år ved hjelp av religion og psykologi.
    – Som psykopatiske bakmenn alltid har brukt andre. Folk settes opp mot folk.
    På vei mot deres våte drøm om En verden, En leder, – og En valuta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Gazprom kutter med nye 20%.

Tommeskruen er på.

Previous Post

Klima som påskudd!

Hvorfor kalles «Det grønne skiftet» grønt?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.