POSTED IN Covid-19

Koronapolitikken til Putin.

Kan gi stort valgnederlag.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kreml er blitt infisert av Covid-teateret.  De russiske lederne som vil stemme før parlamentsvalget må være vaksinert, frivillig eller ikke.

Av Edward Slavsquat.

Vladimir Putin har heroisk nok gått i selvpålagt karantene, angivelig fordi «flere» personer i hans indre sirkel har testet positivt for Covid-19.

Gjemmer han seg fra Covid, eller er det på grunn av det faktum at hans parti, Forent Russland –  som nå åpent vil gå inn for obligatoriske vaksiner, vil bli slått i den kommende Duma-valget den 19. september?

Den russiske presidenten er dobbelt-vaksinert med Sputnik V, og har testet negativt for viruset. Men man kan likevel ikke være forsiktig nok, spesielt når partiet  kun får 27 % blant velgerne mindre enn én uke før parlamentsvalget.

«Vi får se hvordan Sputnik V virker i praksis», sa den russiske lederen på tirsdag. «Jeg håper alt er som det skal være, og at Sputnik V vil vise seg å har de høye nivåene mot Covid-19 som er ventet».

Men hva i all verden er det som foregår her?

Hva er vitsen med å være vaksinert om det er nødvendig å isolere seg etter at du har vært borti noen PCR-positive individer, selv om du selv har testet negativt? Hvor er logikken hen?

Putin går i karantene selv om han er fullvaksinert og har testet negativt.

Og har ikke Putin levd i en merkelig slags boble i et helt år? Og hva betyr «selvpålagt isolasjon» i denne sammenhengen?

Dette er den samme fyren som aldri har blitt fotografert med ansiktsmaske offentlig.

Naturligvis er det ikke logisk. Det er et Bio-sikkert teater. 

Og bli ikke forvirret av den identiske tvillingen – «Terrorisme-sikkerhets»-teateret.

La meg få repetere: Putins parti – Forente Russland – gjør det ikke altfor bra på meningsmålingene.  Partiet har nå 334 av 450 seter i parlamentet.

Men denne komfortable majoriteten kan svinne hen om de ikke finner et middel for å gjøre noe med den stupende politiske støtten, som nå er anslått til å være 27 % blant velgerne.

Putins koronapolitikk kan føre til fremgang for bl.a. det russiske kommunistpartiet.

Det er ikke akkurat inspirerende tall når du tenker på at russiske «opposisjons-partier» enten samarbeider med Kreml, eller kandidatene deres er muret inne på grunn av mer eller mindre falske påstander (som flere kommunist-kandidater er blitt i år).

Det er bare utbredt velger-apati som kan redde Forent Russland nå. Eller kanskje sympati for deres store leder som nå sitter i karantene.

(La det være klart: Slavsquat har ingen sympati med Navalny eller noen av de andre raringene. Det som faktisk skremmer han mest av alt er hvordan Forkjærlighet for Covid-restriksjoner & Påbudt vaksinering har skapt et pro eller anti-«regime» i mediene og blant ekspertene – i en helt sykelig grad. Dette er ikke noe godt tegn).

Stupet i populariteten er forresten helt fortjent.

Kreml er fyrtårnet blant anti-NWO-lysene. (NWO: Den Nye Verdensorden!)

Vi prøvde å advare dere, folkens, men der hørte ikke etter. Vi skrev faktisk en bok om hvordan Russlands øverste ledelse er infisert av «Tvangs-vaksine fantikerne». De er umulig å skille fra deres ubehagelig vestlige kolleger .

Og det var at det russiske folket, ikke deres forferdelig tragiske regjering, som burde ha vært beundret for å ha motstått de verste impulsene fra den Covid-oppglødde degenerasjonen.

Russerne er ferdige med Covid. Men «lederne» deres? Ikke så mye. Alle må være vaksinert.

There are more viruses than stars in the universe. Why do only some infect us?
Noen tror at smitte betyr syk. For de fleste betyr det frisk. Vi er alle smittet av noe. Det skremmes nå med friske (smittete) mennesker.

Nye beretninger blir vevd i hop. Gjør deg klar til et smørgåsbord med Nye, Svært Overførbare, Svært Alvorlige Tilfeller.

Kjendis-doktoren Denis Protsenko, som av Putin ble oppfordret til å stille som parlamentskandidat etter å ha etterlyst obligatorisk vaksinering, spår nå at Russland vil bli truffet av en bølge av Covid-terror de kommende ukene.

Og du må tro han!

Denne modige, klarsynte medisinske eksperten har «tilfeldigvis» anbefalt obligatorisk vaksinering samme dagen som Moskva i all hemmelighet har kommet med sitt dekret om påbudt vaksinering. 

Flere påbud om vaksinasjons-politikken er på vei. De er ganske åpne om det. 

Er det ikke snart på tide å konfrontere sannheten? Uansett hvor lite appetittvekkende den er?

Oversatt og litt forkortet av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Randy FathHire

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Det er liksom blitt til selve lakmustesten på politikere, dette med pro et contra Koronavaksinen, akkurat slik som kollapsen av den tredje bygningen, bygning 7 av World Trade Center ble lakmustesten på vestlige politikeres redelighet. Etter 9/11 fantes der ingen politikere igjen i klubben for demokrati og rettferdighet i hele Vesten og nå har også Vladimir Putin meldt seg ut. Man kan spørre seg om hvorfor. Er han dobbeltagent og fordekt globalist eller er det simpelthen fordi han, slik som det er en slags gammel tradisjon for i Russland, vil myrde sine rivaler? Den russiske lederen er selvsagt informert om hva vaksinen egentlig er for noe. Det synes vanskelig å se et tredje alternativ.

  Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  24 september 2021 8:46

  «Vladimir Putin har heroisk nok gått i selvpålagt karantene»

  Med andre ord: Akkurat slik tusner av heroiske norske familier gjør hver dag (og utallige andre i verden). Disse fortjener intet mindre enn en heroisk russisk medalje for heroisk å holde ut halvannet år med restriksjoner og karantener.

  Men selvsagt har vanlige heroiske familier verken tilgang på Putins enorme luksuss, støtteapparat og avlasting, eller millioner med rubler som de til daglig kan benytte seg av. Og hadde Putin vært småbarnsforelder, så ville han nok ha overlatt de aller fleste av de daglige heroiske gjøremålene til innleide barnevakter, kokker og vaskehjelper, og så videre.

  Omtrent som Putin heroisk gjør i dag, med andre ord.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det går mot en kraftkrise til vinteren.

Blir det iskaldt omgjøres den til en stor politisk krise.

Forrige innlegg

LOs sponsing av hoppsporten:

Kan ikke bruke kontingentpenger til å motarbeide arbeidstakerrettigheter

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.