POSTED IN Krig-fred, USA

Kongressmedlem:

Viktig drivkraft til ledere i Washington er rotfestet Russlandhat.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi tror ikke at hva en enkelt representant i USAs kongress mener er tilstrekkelig å endre USAs politikk. Men vi tror at det Paul Gosar sier kan være rett, ikke minst fordi det USAs ledelse har foretatt det siste året er irrasjonelt og meningsløst.

Etter et par måneder med krig i Ukraina var det klart at Ukraina ikke kunne vinne krigen. De økonomiske sanksjonene har heller ikke fungert. Russland har forberedt seg på disse og de har slått tilbake på Nato-landene som opplever en økende økonomisk krise. Militært er Russland helt overlegne, ifølge Mossads tapstall for mennesker og materiell i forholdet 8 til 1.

Mossads tall ifølge tyrkiske «Hürseda Haber»

Naturligvis fremstilles dette helt motsatt i våre medier. Det må de gjøre for å politisk støtte til stadig nye overføringer av penger og våpen til Ukraina. Norge skal f.eks. gi korrupte og udemokratiske Ukraina 75 milliarder kroner. Mediene opptrer ikke som kritiske øyne, men som en heia-gjeng for mer krig. Det fører til en helt forvridd beskrivelse av det som skjer: en fryktelig blodtapping av ukrainsk ungdom.

Politisk blir vesten også mer og mer isolert. Store deler av lederne i verden utenom Nato-området ser nå stadig tydeligere realitetene i denne krigen. Den er forberedt og fremprovosert av USA for å ødelegge Russland. Dette fremgår av RAND-dokumenter og strategiske vurderinger i USA lenge før krigen begynte, men blir helt oversett av Nato-politikere fordi dette snur virkeligheten for dem på hodet.

Det kongressrepresentanten Gosar sier, slik det fremgår under, forteller bare om noen av de kreftene som fortsatt driver frem krigen. Enhver rasjonell vurdering tilsier stopp av våpen og penger til Ukraina og krav om forhandlinger om en fred med Russland. En forlengelse av krigen vil svekke hele Nato-området som nå har sopt opp alt av gamle våpen og utstyr og sendt dette til Ukraina. Jo lenger krigen varer desto større er sjansen for at Ukraina som stat forsvinner.

Men når hatet til Russland er en drivkraft for fortsatt krig forsvinner rasjonelle overveielser.

Knut Lindtner
Redaktør

USA kongressmedlem Paul Gosar: Bidens team har et «rotfestet hat til Russland».

Det amerikanske utenriksdepartementets Victoria Nuland og Antony Blinken er «farlige tosker», erklærte Paul Gosar.

Paul Gosar

Høytstående tjenestemenn ved det amerikanske utenriksdepartementet prøver å få landet «involvert i enda en verdenskrig» med Russland, tvitret Arizona-kongressmedlem Paul Gosar fredag. Gosar, Twitter-sjef Elon Musk, og tidligere president Donald Trump, har alle kåret Victoria Nuland som den farligste blant dem de siste dagene.

Som svar på en RT-artikkel om Musk som anklaget Nuland for å «presse frem denne krigen» i Ukraina, erklærte Gosar at milliardæren «har rett». «Både Nuland og Blinken har et dypt forankret irrasjonelt hat mot Russland, og de forsøker å få USA involvert i en ny verdenskrig,» fortsatte han. «Dette er farlige tosker som kan få oss alle drept».

I en oppfølgende tweet skrev Gosar at «til ikke-militær å være ,er Nuland ganske villig til å støtte voldsbruk og krig». Den republikanske lovgiveren siterte deretter artikkelen, som sa at Nuland hadde «godkjent regimeskifte i Russland, feiret USAs ødeleggelse av Nord Stream-rørledningene, og ba om ubegrensede våpenleveranser inn i Ukraina».

Som assisterende statssekretær for europeiske og eurasiske anliggender i 2014, bidro Nuland til å orkestrere det pro-vestlige kuppet som avsatte den demokratisk valgte presidenten Viktor Janukovitsj. Nuland reiste til Kiev og lovet militærhjelp til opprørerne, og planla komplottet for å innsette en etterfølger til Janukovitsj.

Bidens Kiev-tur «en nesetyver» til USA.

Som Bidens utenriksminister har Blinken lovet å fortsette våpenleveransene til Ukraina «så lenge det er nødvendig», og rådet Kiev i desember til ikke å godta et forhandlet oppgjør som kan sammenlignes med en «falsk fred».

Gosar har vært en stødig kritiker av Biden-administrasjonens Ukraina-politikk siden Russlands militæroperasjon startet for ett år siden fredag. Men selv om det republikanske partiet nå styrer Representantenes hus, er det lite kongressmedlemmet fra Arizona kan gjøre for å endre administrasjonens kurs. Et betydelig toparti-flertall støtter fortsatt militærhjelp til Ukraina, mens bare 11 republikanere, inkludert Gosar, støtter lovforslag som ville stoppe finansieringen av Kievregimet.

Disse republikanerne er alle allierte av tidligere president Donald Trump. I en kampanjevideo som ble utgitt tirsdag, la Trump skylden på situasjonen i Ukraina på Nuland og «andre som henne» i Biden-administrasjonen. Nuland, sa han, var «besatt av å presse Ukraina inn i NATO,» og la til at konflikten «aldri ville ha skjedd hvis jeg var din president».

Fra RT, publisert 24 februar 2023. Skrevet av RT.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og tweets i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Biden team has ‘deeply rooted hatred for Russia’ – US congressman.

Forsidebilde: Random Institute

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  27 februar 2023 9:37

  Når det omsider kjem noko opplyftande frå amerikansk politikk, kjem det frå ein republikanar. Difor er norske politikarar og journalistar glade i det demokratiske partiet. Der er krigsviljen 100%.

  Svar
  • » Disse republikanerne er alle allierte av tidligere president Donald Trump.»

   ‘ Vil du ha frihet, vær stolt av landet ditt. Hvis du vil ha demokrati, hold fast ved suvereniteten din. Vil du ha fred, elsk landet ditt, sier Trump. Fremtiden tilhører patrioter, ikke globalister. Fremtiden tilhører suverene, uavhengige nasjoner med ledere som beskytter deres borgeres interesser og respekterer sine naboer. ‘

   Tross latterliggjøring i mediene og trussel om foræderi ,fra bakmennene i USA, tilbaketrekking i Syria, Afghanistan og altså redusering av trussel i Nord- Korea.:
   ‘De store fellesøvelsene oppfattes som en provokasjon i nord, som mener de to arvefienden øver på å invadere Nord-Korea. Trump har kritisert øvelsen for å koste for mye og for å være provoserende overfor nordkoreanerne. ‘
   aftenposten.no/verden/i/vm4Qzl/USA-bekrefter-stans-i-militarovelser-med-Sor-Korea

   ‘Trump ødelegger demokratiet, han vil ikke ha vaksinepåbud og vil ikke gå til krig. 😉
   nettavisen.no/nyheter/dette-er-mareritt-scenariet-om-trump-skulle-bli-president-igjen-i-2025/s/12-95-3424185143

   Derfor måtte selvfølgelig Trump bort.
   Derfor demoniserte norsk v. side og norsk media Trump. (?) 😉

   ‘Trump antyder at Fed er skyld i onsdagens aksjeras
   Han gikk i strupen på rettsvesenet, og nå FED.
   Donald Trump antyder onsdag at det er Federal Reserve som har skylden i aksjeraset på Wall Street.
   – Jeg tror Fed gjør feil. Det er så stramt, jeg tror Fed har blitt gal, sa Trump på vei ut av Air Force One, ifølge CNBC og Bloomberg.
   – Faktisk er dette en korreksjon vi har ventet på lenge, men jeg er veldig uenig i det Fed driver med, følger presidenten opp.
   Også Det hvite hus’ pressesekretær har vært ute og beroliget amerikanerne fredag, ifølge Dow Jones Newswire.
   – Fundamentale faktorer og fremtiden for den amerikanske økonomien forblir utrolig sterk, sier pressesekretær Sarah Huckabee Sanders, i en uttalelse.
   Videre skriver Sanders at Trumps økonomiske politikk har skapt et «solid grunnlag for videre vekst»
   aksjelive.e24.no/article/ddedmX

   ‘ Fredssamtalene i Qatar kom i stand etter at president Donald Trump før jul varslet at han ville hente hjem rundt halvparten av USAs 14.000 soldater i Afghanistan. ‘
   vg.no/nyheter/utenriks/i/bK0Gjg/reuters-usa-og-taliban-enige-om-utkast-til-fredsavtale?utm_content=row-13&utm_source=vgfront

   ‘ Donald Trump fikk knallhard kritikk for beslutningen om å trekke amerikanske soldater ut av Syria. . ‘
   aftenposten.no/verden/i/0E6PjE/Trump-far-stotte-for-sin-plan-om-a-fire-det-amerikanske-flagget-her-og-forlate-Syria

   ‘En debatt mellom rasjonelle mennesker er en fryd, men hva gjør man når motparten er irrasjonell? Hva med om de irrasjonelle er i flertall? Hva med om det er anerkjente akademikere og politikere som styrer samfunnet i totalitær retning? Da er det bare mental krigføring som nytter. ‘
   onarki.no/blogg/bok-kunsten-a-krige/

   Ellers:
   Uffda disse fæle ‘ høyreorienterte.’ 😉

   ‘EU er en organisasjon der medlemslandene på noen områder har gitt fra seg sin suverenitet. Det betyr at EU kan lage lover og at denne lovgivingen har fortrinn over nasjonal lovgiving.
   Dette er Le Pen sterkt imot, og ønsker å gjennomføre en folkeavstemning over å sette nasjonal lov over EU. ‘
   24.no/internasjonal-oekonomi/i/8Q886d/le-pen-seier-kan-ryste-europa-konsekvensene-kan-ikke-overdrives

   Og HELT ellers:

   ‘Vår rase er Mesterens rase. Vi er guddommelige guder på denne planeten. Vi er like forskjellige fra de underordnede rasene som de er fra insekter. Faktisk, i forhold til vår rase, er andre raser dyr, i beste fall kuer.
   Andre raser bør anses som menneskelig ekskrementer. Vår skjebne er å herske over de underordnede rasene. Vårt jordiske rike vil bli styrt av vår leder med et våpen av jern.
   Massene vil slikke våre føtter og tjene oss som våre slaver.»
   (Menachem Begin – Israeli Prime Minister 1977-1983

   Den jødiske utenriksminister i Frankrike Itzig Aron Cremieux sendte i 1860 et opprop til verdens jøder, og det heter her bl.a.:
   «Unionen som vi vil grunnlegge, skal ikke være noen fransk, engelsk, irsk eller tysk, men en jødisk verdensunion. I ingen henseende vil en jøde bli en venn av en kristen eller en muslim, før øyeblikket kommer da den eneste rettens religion stråler over hele verden i jødetroens lys…. Vår nasjonalitet er våre fedres religion og ingen annen nasjonalitet kjenner vi…. Tiden er nær da Jerusalem vil bli et bedehus for alle nasjoner og folk Vår makt er ufattelig, hvis vi lærer å sette inn makten for vår sak … Dagen er ikke fjern da alle rikdommer og alle jordens skatter skal bli Israels barns eiendom.’

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

En grov bløff?

Er Norge avhengig av el-kraftimport, slik vår statsminister påstår?

Forrige innlegg

Globalister utgjør en fare

Den største trusselen mot menneskeheten er oss selv

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.