POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Kan Professor Arne Burkhardt ha rett?

Angriper covid-vaksinene i noen tilfeller immunsystemet?

20 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Forskere: COVID-vaksiner omprogrammerer immunsystemet, som får lymfocytter til å angripe vitale organer.

Av The Exposé.

Selv om massedødsfall er assosiert med Covid mRNA-vaksinene, pågår massevaksineringen av denne eksperimentelle injeksjonen fortsatt. Det spiller ingen rolle at både Pfizer og FDA visste at det var 1223 dødsfall fra Covid-vaksinen i løpet av de første tre månedene av utrullingen, nødbruk-godkjenningen fortsetter.

Det er ikke bare uvitenskapelig, men det er også uærlig og amoralsk å klassifisere dødsfall etter vaksinasjon som «uforklarlige dødsfall». Patologer og medisinere skal ikke ha ikke noe annet valg enn å undersøke hvordan disse vaksinene dreper visse mennesker. Obduksjoner og patologiske bevis viser at covid-vaksiner forårsaker kardiovaskulære skader, svekket immunforsvar og alvorlige autoimmune tilstander.

Tyske patologer fremla bevis på at covid-vaksiner forårsaker «lymfocyttopprør», som fører til organsvikt. De tyske patologiprofessorene Dr. Arne Burkhardt og Dr. Walter Lang holdt en presse-konferanse der de viste til ti obduksjoner av personer som døde kort tid etter å ha tatt Covid-vaksiner.

Personene i studien var alle over 50 år og døde i løpet av to uker etter vaksinering. I vevsprøver av avdøde, fant patologene noe utenom det vanlige, men som likevel var vanlig i hver prøve. Patologene påpeker forekomsten av et «lymfocyttopprør» i de ti obduserte. Patologene fant et unaturlig høyt antall lymfocytter i flere vev, som lever, nyrer, milt og livmor. Lymfocyttene angrep vevet i disse organene aggressivt og forårsaket organskade.

Dette autoimmune marerittet er mer enn sannsynlig en livstruende konsekvens av Covid-vaksiner. Burkhardt og to andre patologer bekreftet at vaksinene initierte dette for fem av de ti tilfellene som ble studert. I to av tilfellene ble vaksinasjonen funnet å være sannsynlig dødsårsak. Ett tilfelle er ennå ikke evaluert, og de to andre dødsfallene er ganske sammenfallende eller muligens forårsaket av vaksinen.

En tysk lege, professor Dr. Peter Schirmacher, undersøkte førti obduksjoner av mennesker som døde innen to uker etter covid-vaksinering. Han viste detaljer om alvorlig vevsskade forårsaket av vaksinene, og han konkluderte med at en tredjedel av dem døde av vaksinasjonen direkte, enten av blodpropp eller autoimmune sykdommer. Mange dødsfall etter vaksinasjon tilskrives ikke vaksinen, fordi myokarditt sjelden oppdages. Selv om dette forekommer hyppigere hos unge og gamle etter Covid-vaksinering, blir myokarditt ofte forvekslet som infarkt og andre årsaker.

Skjermdump fra pressekonferansen til Dr. Arne Burkhardt og Dr. Walter Lang

Dr. Burkhardt forklarer at de mest dødelige bivirkningene inkluderer autoimmune tilstander. Tre ekstremt sjeldne autoimmune sykdommer ble påvist blant de avdøde. Disse inkluderte Sjøgrens syndrom, betennelse i blodårer i huden og Hashimotos sykdom. Andre livstruende bivirkninger inkluderer svekket immunsystem, vaskulær skade, perivaskulitt og sammenklumping av røde blodceller.

En studie gir ytterligere bevis på at Covid-vaksiner omprogrammerer immunsystemet, svekker det og øker risken for smitte og kreft. Forskerne observerte at immuncellene til de dobbelt-vaksinerte produserte betydelig mindre interferon når de ble stimulert. Kort sagt, de vaksinerte får kritiske deler av deres immunsystem svekket. Denne svekkelsen kan aldri kobles tilbake til vaksinen, fordi en ny variant av smitte eller en kreftdiagnose alltid kan oppgis som årsak.

Dr. Burkhardt kritiserte de gjeldende kodene som ble brukt for dødsattester. Han kalte dem fullstendig uegnet og verdiløse, fordi de er uklare generaliseringer og ikke refererer til spesifikke patologiske bevis. Hvordan kan offentlige helsemyndigheter og leger gjøre fremskritt med Covid og effektive forebyggingstiltak hvis dødsårsaken er åpenbart generalisert og de patologiske bevisene ignoreres?

Video av Dr. Burkhardt kan sees ved å åpne denne linken:

Fra The Exposé, publisert 24 August 2022, skrevet av The Exposé redaksjonen.
Oversatt fra engelsk, redigert og forkortet av Northern Light. Linker, oversikter og video i orginalartikkelen.

Innlegget er hentet fra derimot.no sitt kommentarfelt.

Forsidebilde: Possessed Photography


Orginalartikkel: Scientists conclude COVID Vaccines reprogram the Immune System causing Lymphocytes to attack Vital Organs.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

20 kommentarer. Leave new

 • Nok er nok, nå bør det åpnes fri jakt på de ansvarlige over hele verden. Sett en pris på millioner av dollar for «deres hoder», betalt av deres egne midler som øyeblikkelig bør fryses. De bør få sin dom i en internasjonal rettsak, men straffen bør være satt til dødsdom for skyldig. Hvis noen dommere er korrupte blir deres straff den samme, slik at ingen av de skyldige «kommer seg unna» ved å betale seg ut av det.

  Svar
  • Hei Per,jaktsesongen har begynt for lenge siden,det står bare ikke i nyhetene.
   Jeg anbefaler å ikke bli med på noe som helst av aksjoner,enten alene eller sammen med andre.Vi bör vente til folket våkner,det gjör de forhåpentligvis utover vinteren.
   Jeg tror jamen jeg skal ta meg en tur på politistasjonen å spörre hvordan de vil forholde seg,når flertallet av folket krever noen skalper.

   Svar
 • Det har blitt hevdet før at dette er vår tids største svindel … Er nå godt i gang med boken: MASKEFALL viruset som ryster verden, av: Joseph Mercola og Ronnie Cummins. Boken anbefales!

  Det blir bare mer og mer klart at dette ikke er noe annet enn pur ondskap satt i system. Og det benyttes svindelmetoder som mafiaen kan misunne dem. De blir for smågutter å regne i denne sammenheng.

  Legemiddelprodusentene og alle lands myndigheter står bak djevelskapen og de har kun ett mål, og det er å få tatt livet av flest mulig mennesker. Det finnes ikke et fnugg av fornuft i det de har planlagt og planlegger for fremtiden.

  De ser nå gode resultater av «vaksinene» sine og de har fått blod på tann og dermed kommer de til å intensivere jobben med vaksinering og drap på sitt eget folk. Verden styres av galninger.

  Kjøp boken MASKEFALL og få opp øynene for galskapen vi er offer for.

  Svar
 • Problemet med mRNA («Vaksinen») er at det kan være livsfarlig å tukle med livets koder og jeg har mine sterke tvil om at dette er noe Big Pharma har kontroll på – (Det har de Definitivt ikke) fordi dette er meget komplisert, – rettere sagt umulig med dagens viten eller kunnskap !

  Selv om denne vaksinen inneholder syntetisk mRNA så er fakta at Messenger RNA er koden eller rettere sagt den «oversatte» formen for DNA som kroppens maskineri gjenkjenner og bruker til å sette sammen aminosyrer til proteiner.
  mRNA er den grunnleggende koblingen / kodingen mellom det vi tenker på som livets kode (DNA) og de cellene som følgelig vil være i stand til å konstruere en levende organisme !

  Vi vet at vaksinens syntetiske mRNA benyttes til å produsere «kunstige» spiker, som for øvrig ikke er 100% lik virusets egne spiker, fiasko etter min mening, men hva mer de er i stand til å lage `utenfor rekkevidde ` – Dette har man så absolutt ingen kontroll over !

  Vi erfarer dette nå ! – Hvordan var dette overhodet mulig og hvordan kunne helsemyndighetene i det hele tatt være så blinde???

  Synn

  Svar
  • Vi vet nok svaret ;)
   Arroganse, uvitenhet og dumhet, samt dette med profittjag, påvirkning fra WHO og andre korrupte organisasjoner jeg ikke skal nevne navnet på !

   Svar
  • Disse falske vaksinene er ikke vaksiner i biologisk forstand samme hva helsemyndigheter og enkelte må påstå!
   Dette er kunstige produserte genprodukter, – og selv om de er kunstige er de fullt mulig i stand til å konvertere den genetiske informasjonen som er kodet i ditt DNA til nye genprodukter og dette både kan
   og vil skape forviklinger i ditt genetiske liv, også ditt immunforsvar og i verste fall vil de påvirke livet slik vi kjenner det! – Dette har man faktisk ingen garanti for at ikke vil skje !

   Disse genproduktene er i stand til å kunne manipulere cellene dine til å produsere uønskede muterte proteiner og i likhet med kreft vil disse kunne formere seg ukontrollert!

   Svar
   • Jeg leste i forrige uke at forskerne har funnet en metode så höner nå bare lager höneegg,ingen haner lenger,det er visst ett stort ökonomisk gjennombrudd for eggprodusentene.
    Så Synneva,hvor langt unna er vi at noen tukler med hva slags kjönn barna våre kommer til å få,og hvor langt unna er forskerne fra å skape ulike menneskearter som skal tjene ulike formål og hvor langt unna er forskerne i å bare skape jamennesker uten tenkeevne unntatt fokus på de oppgavene de er skapt til å gjöre ?.
    Var det ikke noe om det i en eller annen bok,det med å spise forbudte frukter og kunnskap og sånt,det grösser på ryggen min,kanskje gudene var onde og gode mennesker som sloss om etikk og moral ?.

   • Tror skrekkscenarioet du skisserer her har vært i støpeskjeen en hel stund og at realiseringen er like rundt hjørnet … Dessverre.

   • Hei Jan,
    Takk for interessen og takk for spørsmål !

    Disse Covid vaksinene kan ansees som skitne vaksiner og alle som mottar eller har mottatt disse injeksjonene vil produsere den samme muterte, genetiske koden for protein og prion-syntese.

    For oss «dødelige» ;) kan det selvfølgelig ofte være vanskelig å stille spørsmål vedrørende vitenskapen bak disse vaksinene, og faktisk enda vanskeligere å forstå svarene som vil bli gitt, men allikevel da, – hvis du egentlig visste nøyaktig hva disse mRNA-vaksinene er i stand til, ville du nok tenke deg om to ganger før du lot deg injisere og holdt god avstand fra alt som kunne ligne på ei sprøyte ;)

    Angående ditt spørsmål om mulighetene for å tukle med genetikken for å kunne skape det ønskede kjønn eller ulike menneskearter er dette en grøssende virkelighet nærmere enn vi aner !
    Angående det å skape JA-mennesker har jeg på følelsen at dette allerede er oppnådd for en stund siden når jeg tenker etter, da med tanke på alle våre medborgere uten tenkeevne ;)

    Vedrørende denne boka du nevner og disse forbudte fruktene ;) handler nok dette mer om genetikk enn vi aner (definitivt ikke om epler). Etter min mening handler nok dette om et skaperverk med mennesket i hovedrollen og hvordan denne skapelsen ble «forrådt» og manipulert av en utenforstående intelligens for å tjene et spesielt formål. Hovedpersonen i denne boka ville da også utslette menneskeheten hele 6 ganger før vedkommende fant det mest formålstjenlig å korte ned livsløpet for denne skapelsen – nemlig mennesket !

    Den berømte slangen er utvilsomt en metafor for DNA opp i alt dette ~ ~ ~
    Men uansett da, – selv om disse gudene muligens var både onde og gode så hadde de utvilsomt bedre kontroll på genetikken og visste hva de drev på med, noe som er totalt fraværende hos dagens Pharmacia og jeg er redd for at de til slutt kan skape et genetisk Helvete hvis vi ikke våkner opp !
    (At disse injeksjonene kan konverterer den genetiske informasjonen som er kodet i ditt DNA til nye genprodukter som til og med kan overføres til neste generasjon er et skrekkscenario)
    Etter min mening manipulerer denne vaksineteknologien funksjoner som er nødvendige for alt menneskeliv, – et verdig et !

    God Kveld :)

   • Takk for tankevekkende svar Synneva,dette temaet/temaene er så viktige,vi får forsöke så godt vi kan å holde öye med utviklingen og protestere og opplyse så godt vi kan.Det begynner å bli så mange felter å holde öye med nå at den oversikten man tror man har,kanskje ikke er så oversiktlig likevel.Men har man litt folkevett og god moral,da kommer man aldri helt ut av kurs.
    Jeg er ikke vaksinert Synneva,men jeg har fått helvetesild,som jeg er ganske sikker på ikke er det likevel.En kamerat har sin versjon på 8ttende måneden nå,den skaper smerter inne i kroppen,ikke i overflaten.Legen tilbyr antibiotika mot virus.Kameraten mistenker antibiotikamedisinen for å gjöre vondt verre.Jeg har bestemt meg for ikke ta den og er på bedringens vei allerede.14 dager i helvete nå.

   • God morgen Jan

    Ja! Du har rett Jan, med litt folkevett og god moral, kommer man aldri helt ut av kurs !
    Beklagelig å lese at du har fått «helvetesild» !

    Man kan ha smerter som ligner på helvetesild Jan, men ikke er det allikevel og man kan ha interne smerter som skyldes indre helvetesild.
    En venn av meg hadde noe tilsvarende og jeg anbefalte at han skulle benytte Nigella Sativa olje. Han hadde ikke dette karakteristiske utslettet og fikk resept på antivirale medisiner av legen (Valtrex og Zovirax)

    Uansett da, han fulgte mitt råd før han fikk somlet seg til både legen og apoteket og det virket !
    Om det var denne oljen som gjorde susen skal jeg ikke påstå, men denne inneholder tymol og har både antibakterielle og antivirale egenskaper, dessuten er den meget god for helsa di og kan trygt anbefales da den er virksom mot så mange sykdommer! Den er medisinsk testet, men Big Pharma vil helst at vi skal glemme den. Dette er noe som et typisk for Agenter for den moderne oljebaserte medisinen som Big Pharma ønsker å stappe oss fulle av ;)

    Håper ikke din kamerat fikk Antibiotika da dette ikke virker mot virus som dette sannsynligvis er
    Jeg har tidligere promotert denne oljen til venner og kjente, både vaksinerte og uvaksinerte mht. til Covid og den har hatt god effekt. Uvaxa har ikke blitt syke og vaksinerte som har pådratt seg sykdommen har kun hatt milde influensasymptomer en 2 dagers tid !

    Det er godt å høre at du er på bedringens vei Jan !

  • Mary Ann Fedje
   4 september 2022 10:57

   Joda. De har full oversikt. Det er fullt ut planlagt

   Svar
 • Grundige undersøkelser av tyske dødelighetdsdata viser at dødeligheten er nær knyttet opp til massevaksineringen.

  https://www.eugyppius.com/p/exhaustive-study-of-german-mortality?utm_source=substack&utm_medium=email&triedSigningIn=true

  Svar
 • Kanadisk praksis oppfordrer foreldre til å ta med barna sine-de mellom 6 måneder og 4 år—for «vaksinasjon», selv om antall barn som «dør plutselig» fortsetter å stige

  https://markcrispinmiller.substack.com/p/what-to-do-with-pediatricians-taking?utm_source=email

  Svar
 • Dødelig sprøyte. En av 482 briter døde første måned etter vaksinering.

  https://www.wochenblick.at/corona/toedliche-spritze-1-von-482-briten-starb-im-ersten-monat-nach-impfung/

  Svar
 • Teo Jacobsen
  30 august 2022 0:40

  Anbefales på det sterkeste som et eksempel på ekte undersøkende journalistikk og mikrobiologi. Alle episodene er vel verdt å se! https://www.twitch.tv/videos/1574419199

  Svar
 • Ron Unz har lenge påstått at corona viruset er et biovåpen utviklet av USA. Professor Jeffrey Sachs påstår det samme.

  https://www.unz.com/announcement/prof-jeffrey-sachs-on-the-covid-origins-cover-up/

  Svar
 • Monica Sortland
  30 august 2022 12:43

  Utdrag frå Pfizer-rapporten frå februar 2021, 3 månadar etter at dei fekk naudbruksgodkjenning for «vaksinen» sin. Allereie då hadde over 42 000 rapportar kome inn om 160 000 biverknadar. I kapittel 5 av den fleire hundre siders rapporten, har dei ramsa opp kor mange som har rapportert om kva slags symptom, fordelt på kategoriar av sjukdomstype. Eg gjengir éin av desse kategoriane her. Legg spesielt merke til det dei kallar ‘relevant event onset latency» (når symptoma på biverknaden først viste seg). Ein median på under 24 timar betyr at dei fleste av prøvekaninane har blitt sjuke rett etter sprøyta. Legg også merke til talet på daude (fatal), tilfelle med varige men («resolved with sequelae»), at dei sosar ihop løyste og uløyste tilfelle (resolved/resolving og not resolved), og at talet på tilfelle med ukjent utfall (unknown) er ekstremt høgt.
  Immune-Mediated/Autoimmune
  AESIs
  Search criteria: Immunemediated/autoimmune disorders
  (SMQ) (Broad and Narrow) OR
  Autoimmune disorders HLGT
  (Primary Path) OR PTs Cytokine
  release syndrome; Cytokine storm;
  Hypersensitivity:
  • Number of cases: 1050 (2.5 % of the total PM dataset), of which
  760 medically confirmed and 290 non-medically confirmed;
  • Country of incidence (>10 cases): UK (267), US (257), Italy (70),
  France and Germany (69 each), Mexico (36), Sweden (35), Spain
  (32), Greece (31), Israel (21), Denmark (18), Portugal (17),
  Austria and Czech Republic (16 each), Canada (12), Finland (10).
  The remaining 74 cases were from 24 different countries.
  • Subjects’ gender (n=682): female (526), male (156).
  • Subjects’ age group (n=944): Adult (746), Elderly (196),
  Adolescent (2).
  • Number of relevant events: 1077, of which 780 serious, 297
  non‑serious.
  • Most frequently reported relevant PTs (>10 occurrences):
  Hypersensitivity (596), Neuropathy peripheral (49), Pericarditis
  (32), Myocarditis (25), Dermatitis (24), Diabetes mellitus and
  Encephalitis (16 each), Psoriasis (14), Dermatitis Bullous (13),
  Autoimmune disorder and Raynaud’s phenomenon (11 each);
  • Relevant event onset latency (n = 807): Range from <24 hours to
  30 days, median <24 hours.
  • Relevant event outcome [Multiple episodes of the same PT event were reported with a different clinical outcome within some cases hence the sum of the events outcome exceeds the total number of PT events]:
  resolved/resolving (517), not resolved
  (215), fatal (12), resolved with sequelae (22) and unknown (312).
  Conclusion: This cumulative case review does not raise new safety
  issues. Surveillance will continue"
  Og talet på distribuerte vaksinedosar per 28. februar 2021, som burde stått saman med tabellen, skal ein leite med lupe for å finne. FDA, som gav naudgodkjenninga, har nok berre lese konklusjonane — ingenting nytt, nytte/risk-ratio i pluss. Det heile er horribelt"

  Svar
 • Tyskland og Østerrike har en nedgang på 9 vs 13% i antall fødsler nøyaktig 9 måneder etter at aldersgruppen 20-39 ble vaksinert.

  https://www.wochenblick.at/corona/gynaekologe-schlaegt-alarm-weitaus-weniger-geburten-seit-impf-experiment/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Norges statsledere:

Fra «kong Sverre talte Roma midt imot» til EUs lokale forvaltere

Forrige innlegg

Nå uttales det åpent fra Kina og Russland:

Vi vil bryte USAs verdensdominans!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.