POSTED IN Vaksiner

Kan det være sant?

Kamuflerer Pfizer vaksineskadene?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Varsler fra Pfizer: – De forfalsker data om vaksineskadene

Av Pål Steigan

Ifølge Brook Jackson, en varsler som jobbet med Pfizers fase 3 COVID vaksinestudie, ble data forfalsket, selskapet hyret inn dårlig trente personer til å administrere injeksjonene, og oppfølginga av rapporterte bivirkninger lå langt etter. Dette skriver Dr. Joseph Mercola.

FDA fulgte ikke opp Jacksons klage og undersøkte ikke påstandene før de ga full lisens til Pfizers Comirnaty-vaksine.

FDA ønsker nå 75 år til å dryppe ut dataene den var avhengig av for å gi full lisens til Comirnaty.

En bivirkningsrapport fra Pfizer, som dekker desember 2020 til slutten av februar 2021, viser at vaksinen forårsaker alvorlige og ofte langsiktige, alvorlige skader.

Pfizers data viser også at vaksinen forårsaker alvorlige skader hos gravide og ammende kvinner. Basert på disse dataene alene, som FDA var klar over i slutten av april 2021, burde Pfizer-vaksinen ha blitt trukket fra markedet.

BMJ: Varsler ble forfulgt av ledelsen

Dr. Patricia Mills varslet British Medical Journal om hvordan ledelsen hennes behandlet hennes bekymringer for pasientsikkerheten. Det førte til at den samme ledelsen begynte å forfølge henne, skriver BMJ. Dette er bare et av ekstremt mange tilfeller av at personer i maktposisjoner prøver å bringe varslere til taushet, men det er viktig at den er rapportert gjennom BMJ.

Brook Jacksons vitnesbyrd

Vitnesbyrdet til Brook Jackson ble publisert i BMJ 2. november 2021 av den gravende journalisten Paul Thacker. bmj publiserte denne artikkelen 2. november 2021, og vi publiserte hele artikkelen hans to dager etter:

Covid-19: Forsker varsler om problemer med informasjonsintegritet i Pfizers vaksinestudie

Og vi fulgte den opp dagen etter i forbindelse med at 16 svenske leger med utgangspunkt i denne avsløringa stilte krav om at vaksineringene må stoppes:

Forskningsfusk fra underleverandør til Pfizer. 16 svenske leger krever at vaksinasjonen stanses

Brook Jackson ble også intervjuet av The Last American Vagabond, og det kan man se her (klikk på bildet eller lenken under):

Brook Jackson Interview – Pfizer Whistleblower Exposes Cover Up Calling Vaccine Data Into Question

Pfizer og FDA later som om avsløringene ikke finnes.

Pfizer svarte ikke på noen av spørsmålene fra BMJ, hvorav ett var om Ventavias data ble inkorporert i Pfizers sikkerhets- og effektanalyser.

Vi vet imidlertid at ingen av problemene Jackson tok opp i klagen sin til FDA ble notert eller adressert i Pfizers orienteringsdokument, sendt inn til FDAs rådgivende komitémøte 20. desember 2020, da søknaden om nødbruksgodkjenning ble gjennomgått.

FDA gikk videre og ga Pfizers vaksine nødbruksgodkjenning allerede dagen etter, til tross for at de hadde mottatt Jacksons klage, noe som burde ha satt bremsene på FDAs autorisasjon. De burde i det minste ha undersøkt saka før de gikk videre.

BMJ har forsøkt å få svar fra FDA på hvorfor den ikke har inspisert noen av Ventavias prøvesteder i kjølvannet av Jacksons anklager, og om andre klager på rettssaken er mottatt. En talsperson for FDA sa til BMJ at byrået ikke kan kommentere siden det er «en pågående sak», hva nå det måtte bety.

Dekker over skader og dødsfall

I midten av november 2021, to måneder etter at søksmålet ble anlagt, ga FDA ut det første partiet på 91 sider, som avslører at FDA har vært klar over sjokkerende sikkerhetsproblemer siden 30. april 2021.

Samlet, til og med 28. februar 2021, mottok Pfizer 42.086 bivirkningsrapporter, inkludert 1223 dødsfall, hovedsakelig fra USA, Storbritannia, Italia, Tyskland, Frankrike og Portugal. Av disse bivirkningene ble 25.379 medisinsk bekreftet. Nedenfor er et diagram fra et av dokumentene som viser en generell oversikt over de rapporterte resultatene.

Cumulative Analysis of Post-Authorization Adverse Event Reports

Å ha 1223 dødsfall og 42.086 rapporter om skader i løpet av de første tre månedene er et betydelig sikkerhetssignal, spesielt når man tenker på at svineinfluensavaksinen fra 1976 ble trukket etter bare 25 dødsfall.

Farlig for gravide og ammende kvinner

På side 12 i dokumentet “Cumulative Analysis of Post-Authorization Adverse Event Reports Received Through 28-Feb-2021” finner man data om gravide og ammende kvinner. Også her er resultatene hårreisende og burde ha utløst en fullstendig stopp for injeksjonskampanjen til gravide og ammende.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Lisa H

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Tilhengere av vaksinen har vært nødt til å gå tilbake på flere påstander når det gjelder vaksinen, blant annet har de måttet innrømme at vaksinerte blir smittet like lett som uvaksinerte (det kommer nå data som tyder på at vaksinerte blir smittet LETTERE enn uvaksinerte, og forklaringen er i så fall at vaksinen ødelegger immunsystemet).

  Kronargumentet til vaksinetilhengerne er nå at vaksinerte ikke blir så syke som uvaksinerte, men også dette argumentet står for fall. Den kjente journalisten Alex Berenson henviser til en studie over 600 000 vaksinerte amerikanere, som viser at vaksinerte har like stor sannsynlighet for å bli innlagt på sykehus og å dø som uvaksinerte.

  https://alexberenson.substack.com/p/vaccines-dont-stop-covid-hospitalizations

  I tillegg viser det seg at omicron-varianten ikke er farligere enn en vanlig forkjølelse.

  https://alexberenson.substack.com/p/can-someone-help-me-understand-the

  Derimot så er vaksinen livsfarlig. Listen over bivirkninger og dødsfall som følge av vaksinen setter stadig nye rekorder.

  https://healthimpactnews.com/2021/year-2021-was-americas-holocaust-unprecedented-lives-destroyed-by-experimental-covid-19-vaccines/

  Jeg håper at Derimot kan hjelpe til med å publisere disse opplysningene. Som statsministerens tale viser, så setter hysteriet stadig nye rekorder i Norge.

  Svar
 • Frihetsforkjemper1
  2 januar 2022 11:17

  De som medvirker til det totalt unødvendige korona hysteriet (korona er som en influensa ifølge alle statistikker over hele verden) rissikerer DØDSTRAFF for lands forræderi og forbrytelser mot menneskeheten. Samme gjelder de som har medvirket til å forgifte befolkningen med de beviselig skadelige og unødvendige korona vaksienene. Korona har overlevelses prosent på 99,95% allerede uten vaksinering og vaksinene bare øker OP med 1,2% (I beste tilfelle).

  Svar
 • Northern Light.
  2 januar 2022 17:28

  De offisielle tallene for skader og død etter injisering med mRNA-injeksjonene kalt vaksiner, fra innrapporteringsdatabasene VAERS (USA) og Edura Viligance for EU, er bare 1-10% av de virkelige antallet som observatører for systemene hevder. Edura Viligance har offisielt registrert over 30 000 døde og over 2,9 millioner skadede, av disse 50% alvorlig, og dette av en befolkning på 450 millioner i EU, alarmerende tall, og dette er de offisielle tallene.

  Vestlig presse og media som har samme eiere som selskapene som fremstiller «vaksinene», er sentrale i å ha fått over 3,3 milliarder mennesker til å ha tatt mRNA-injeksjonen. Her i Norge over 4,3 millioner av en befolkning på 5,3 millioner. En injeksjon som japanske forskere fant grafen og andre giftige stoffer i, og førte til at Japan forbød «vaksinene» og beordret sine leger til å behandle Covid-pasienter med Ivermectin i stedet, og Covid var borte fra Japan bare etter en måned.

  Og Ivermectin har ikke hjerteposebetennelse, blodpropper, aborter og død som bivirkninger, det er en velprøvd og godt dokumentert medisin. Det er helt utenkelig av nyhetsankerne i NRK Dagsrevyen og TV2 Nyhetene som er journalister ikke vet om dette, og om Pfizers kamuflering av vaksineskader, for de har samme tilgang på informasjon om dette som alternativpressen.

  Det å ikke informere om dette det er den verste unnlatelses-lyvingen vestlig presse og media har gjort noen sinne. De har opptrådt som et PR-byrå for den mest kriminelle industrien i verden, den farmasøytiske industrien. 4,3 millioner nordmenn har godtroende fått en injeksjon som heller skulle vært kalt et biovåpen. Bare korttids bivirkningene er alarmerende og alvorlige for mange, og langtids-bivirkningene er ukjente.

  Dette er et svik mot folk og land helt uten sidestykke, og det er bare straff for landssvik og forræderi for dette som blir passende for helsetoppene og medløperne i MSM. Men blir langtidsbivirkningene av injeksjonene også alvorlige har de ikke noe å frykte, de som blir igjen av befolkningen blir så svekket at de ikke kan ta makten og stille dem for retten.

  Svar
  • Vi er vel i hvertfall ca. 1/2 million «uvaksinerte» som kan samles og straffe dem. Men det vil nok kanskje lønne seg for oss å gjøre oss klare for tvangsvaksinering som jeg regner med kommer, selv om Omicron (Moronic) er totalt ufarlig (som «vanlig» influensa). Gutta på skauen får en ny betydning etter hvert?

   Svar
 • https://thehighwire.com/videos/stephanie-and-maddie-de-garay-testimony/
  12 år gamle Maddie de Garay sitter i rullestol etter å ha vært med på en av test mrna injeksjonsprogrammene, men pfizer fjernet henne fra statistikken over adverse reactions og sier at hun bare lider av «Gastric distress»
  Highwire har en serie kortfilmer på 1,5 -2 minutter hver som de kaller «get Factsinated» som kan være nyttig for å nå ut til folk , siden de færreste gidder/klarer å høre seg gjennom lange podcasts og intervjuer, selv om de skulle være like behagelige å høre på som Joe Rogan’s intervju av Dr. Robert Malone, en episode som absolutt kan anbefales.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er lysår foran USA i kommunikasjonsutvikling.

Kina har nå 40000 km. med høyhastighetstog.

Forrige innlegg

Kan skape klima-inntrykk av noe som ikke finnes:

Ved hjelp av kreativ klimarapportring.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.