POSTED IN Virkelighetsforståelse

Jan Hårstad:

Det er mange rare tanker om USA nå.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Etter å ha – som normalt – å ha vært utestengt på document.no en periode, fikk jeg for noen ukersiden igjen adgang til ytringsfrihet der. Når det da er slik at kunnskaper om nazismens og fascismens historie faktisk er tynne også her, mente jeg selv at jeg gjorde nytte for meg ved å dra opp erfaringer fra 1930-årene og bruke de på hendelsene som nå utspiller seg i USA. For noen kom disse sammenligningene som en overraskelse, men etter hvert ble det godtatt å kunne sammenligne hendelser i USA med nazisme/fascisme.

Dette varte til 19 januar hvor jeg ble slettet på dette temaet.

Hva er det så det mer eleverte norske høyre mener? De mener at Biden utgjør en slags marxistisk venstreside preget av «amoralsk ondskap» (Rustad) USA er iferd med å bli et marxistisk diktatur som forfølger den store edle Donald Trump.

Ikke le nå. De mener det. At republikanerne og democratene utgjør to rivaliserende fraksjoner av Wall Street pengeoligarki er en fullstendig fremmed tanke skjønt hundrevis av bøker har påvist dette. Men særskilt i valgperioder ikler demokratene seg progressiv retorikk og identitetspolitikk. De strakk seg langt til forståelse for voldelige opprør av Antifa og BLM.

Men det var under valgkamp. Nå gjøres det febrile anstrengelser på å lage UNITY med Republikanerne og som eksempel: neo-con Victoria Nuland har fått toppjobb i UD. Melding til republikanerne er denne:

«If we dont hang together, we will all hang separately»

Tilstanden i arbeiderklassen er katastrofal, matmangel og hjemløshet er katastrofalt. Alt som har med arbeiderklassen å gjøre i USA er katastrofal. Det er organisering av arbeiderklassen politikerklassen frykter mest av alt. Sånne saker er fullstendig likegyldig på document: det skrives aldri om mat og arbeid.

Utenlandsgjelda i USA er på 21,6 billioner dollar. Handelsbalansen er også dramatisk. Så når Biden kommer med Hjelpepakke på 1,9 billioner dollar kan denne kun baseres på trykking av dollarsedler for reelle penger å ta av finnes ikke. I den grad de gjorde det, gikk pengene til bail out av Wall Street som har blitt ultrarike i løpet av 2020. Typisk USA. Nå kan det gå mot Hyperinflasjon a la 1929.

Under hyperinflasjon krymper pengeverdien voldsomt

Biden står nå overfor det samme problemet som Hitler hadde i samtaler med Hæren og Industrien. Disse sa: hvis du ikke knekker millionsterke SA ledet av Strasser og Røhm, kan vi ikke støtte deg. Hitler valgte da å drepe 150-200 av sine nærmeste kamerater i De Lange Knivers natt for å bli godkjent av sine nye allierte.

Før eller senere vil Pentagon-generalene si til Biden. I Seattle og Portland har marxistene satt opp egne territorier. Hvis disse ikke blir knust, kan du ikke regne med vår støtte. Selvfølgelig ,sier Biden: nå må vi ha forsoning, ro og orden. Unity. Sett i gang å ta ut disse Communene. Det tror jeg vil skje.

Om man ikke lærer av historien, er man dømt til å gjenoppleve den.

Ernst Röhm, leder for SA, ble likvidert under de lange knivers natt, 30 juni 1934

De som organiserte likvideringen av Spartakistoppstanden i Tyskland november 1918, var framtredende sosialdemokrater så som Ebert Noske og Scheidemann. Her samarbeidet de med Frikorpsene som ble nazismens grunnstamme og Hæren.

Det er fullstendig utenfor horisonten på document at Biden-partiet kan igangsette massakre på deler av den egne «venstresida».

En annen pussighet er at en holder etterretningstjenestene utenfor i analyse selv etter at Snowden og Assange avslørte at det var CIA, Mossad, Mi6, BND etc som styrte BIG Tech og ikke omvendt. Staten forsøkes frikjent og holdt utenfor i tenkeviset til document.

Den tankebyggingen som Rustad et Co har satt sammen kommer til å ramle sammen i løpet av 2021.

I en annen artikklel skal jeg se på snodighetene som Klassekampen lever med. På sitt vis er de like skrullete som documents.

Jan Hårstad

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Min erfaring er at maktpersoner deler folk i to grupper de som jobber for meg og de som jobber mot meg. Ferdinand Porsche ble tatt til fange av fansmenn og ble satt til å konstruere biler i Renault fabrikken. Porsche konstruerte Renault modeller med hekkmotor. Ferdinand Porsche døde 30. januar 1951. Det er det samme hvem du er bare du jobber for meg.

  Svar
 • Problemet hele verden sliter med og har gjort de siste 2000 år, og spesielt i fra ca. år 800 og frem til i dag er «verdens verste virus», klanen som ser på seg selv som «Guds Utvalgte Folk». Disse ser ut til å være født med kun grådighets-gener i kroppen. I nyere tid står de bak den franske revolusjon, den russiske revolusjon, nazismen, stort sett alle kriger vi har opplevd de siste 300 år, og alt for å «tjene» penger og akkumulere verdier. Nå har vi agenda 21 og 30 i «FN» regi, og mest sannsynlig greier de å starte WW3 også, verden går rett til helvete (men ikke på første klasse), fordi vi lar dem holde på. I Tyskland, i «døds-leiren» Auschwitch var det lagt 2 spors jernbane ut og inn, hvorfor? De fraktet da ikke gassede mennesker UT av leiren i slike mengder at de trengte 2 spors jernbane? Auschwitch var nok heller en arbeidsleir, hvor råstoffer ble fraktet INN, og ferdige produkter UT i slike mengder at de trengte 2 spor. Indisier på dette er at plaketten med 4 millioner «holocash offer» måtte forandres til CA. 1.5 millioner døde da det ble påpekt umulighetene i dette «prosjektet». I Frankrike ville ikke kongen ha rente-«pengene» til Rotschild, løsning? Revolusjon og saken i boks. I Russland? Samme sak, men her hadde Tsaren abdisert 8 mnd. før hele familien ble slaktet i Jekaterinenburg, og den jødiske bolsjevisme og chekaen tok over. Det som er gjennomgående er at klanen fra de tyrkiske stepper (Khazarer/»Jøder») har og har hatt en finger med i spillet i absolutt alle kriger/revolusjoner./statsomveltninger opp gjennom tidene. I dag hater de Russland og Putin, de sikler etter å få i gang krigen som fort kan utvikle seg til WW3. For Putin gjorde nemlig den feilen å betale ut Russlands «lån» til disse privatbankene som FED, IMF og verdensbanken er, og samtidig sparket han ut det Rotschildske bankvesen fra Russland. Slikt skal man ikke gjøre ustraffet mot klanen. Se nærmere på Big Tech, Big Pharma og MSM, hvem står bakom? Hvem eier dem? Nå har USA skutt seg selv litt i foten med det tvilsomme valget, og det er ikke sikkert at de greier å «hoste» opp nok soldater som vil krige og dø for Apple, Google, Coca-Cola, Amazon osv. Men Time Will Show. Vi lever i spennende tider, men er det ikke snart på tide å ta oppgjøret mot de som står bak all faenskap som skjer på denne kloden?

  Svar
 • Wasan Totland
  21 januar 2021 11:28

  Velkommen tilbake, Jan.

  Svar
 • På dansk TV ble det i går sagt at Bidens prosjekt bla var progressiv proteksjonisme.
  USA har nok behov for å bygge seg opp både teknologisk og industrielt. Til nå har det virket som om USA har fulgt i sporene til det spanske imperiet, man har spesialisert seg på å kjøpe produkter produsert i andre land, og har således stimulert til økonomisk utvikling i andre land fremfor i sitt eget land. Vi får se hva som egentlig ligger i begrepet «progressiv proteksjonisme». Dette begrepet har ikke vært nevnt i norsk media. Det er nok for skremmende å nevne noe slikt som proteksjonisme i norsk media, noe som bla vil kunne gi SP ekstra drahjelp før stortingsvalget.

  Svar
 • Alle jernbanelinjer var bombet i stykker i 1943. Det var ikke mulig å frakte noe som helst i Tyskland på jernbanen. Matvarer stod på lager og i jernbanevogner mens folket sultet fordi alle jernbanelinjene var første prioritet bombemål.
  Det er ikke innafor å ta ingeniører som krigsbytte, men franskmennene ga blaffen. Det som skjedde med Ferdinand Porsche er bare ett lite eksempel av mange uhyrligheter i krigsetterspillet.

  Svar
 • Godt å se deg tilbake. Måtte du skrive mye.

  Demokratenes Marxisme ? Det er nok fint lite av ting som «Produksjonsmidlene må eies av arbeiderne».
  Men de serverer da misunnelse og marxisme som bearbeidet av Frankfurt skolens kulturelle Marxisme.
  Til folket – mens de har ett eget opplegg for den businessen de liker og ett annet for dem som de ikke liker.
  Sånn vil det bli og være over hele kloden.

  Svar
 • «Så når Biden kommer med Hjelpepakke på 1,9 billioner dollar kan denne kun baseres på trykking av dollarsedler for reelle penger å ta av finnes ikke.»

  Dette likner litt på Roosevelts » New Deal», der han prøvde å få til den samme velferdsoppbyggingen i USA,som nasjonalsosialistene i Tyskland.
  Og feilet så klart.
  Som enhver statsleder gjør; som forveksler penger og virkelige verdier i en nasjon.
  Og som ikke skjønner ( som det virket som om Trump gjorde, og Kina gjør?) at egne arbeidskrefterer (for produksjon) er en nasjons gull.
  (Og at globalistene ikke vil ha frie nasjoner. )

  Svar
 • USA kontrollerer 1/3 av Syria og det er den oljerike delen. Nå har de sluppet ut alle IS offiserer og IS soldater fra fengslene og ansatt dem som leiesoldater og samtidig drevet utsultnings strategi mot resten av Syrias befolkning. Alt dette med applaus fra Saudi Arabia og Israel. Trump og Biden sier «God bles Amerika». Akkurat som det hjelper noe.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

John Pilger:

Fra Pol Pot til IS. Blodet tørket aldri

Forrige innlegg

Politikere og legemiddelselskapet ville ha vaksinen fort.

Ble Pfizer-vaksinen presset gjennom?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.