POSTED IN Endring av politikken

Intervju med opposisjonspolitiker i Armenia:

USA kontrollerer i dag våre medier.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi har hentet dette intervjuet fra den uavhengige filmskaperen Regis Tremblay sin Youtube sin konto. Han intervjuer en armensk opposisjonspolitiker om den pågående krisen etter at Armenias president ga enklaven Nagorno Karabakh til Aserbajdsjan og dermed utløste en kraftig flykningstrøm av armenere fra området.

Karavane av biler ut av området

Regis er bosatt på Jalta, Krim, hvor jeg traff han i sommer og hvor jeg hadde et intervju med han. Han intervjuer en rekke mennesker over hele verden og legge disse intervjuene ut på sin Youtube konto. Dette intervjuet forteller noe om situasjonen i Armenia akkurat nå og det er på engelsk, men er lett å forstå.

Knut Lindtner
Redaktør

Nagorno Karabakh angrepet – Massive protester i Armenia – Hvem står bak det hele?

Natalia Saghiyan, et medlem av et opposisjonsparti i Armenia, rapporterer om det nylige azeriske angrepet på Nagorno Karabakh og den resulterende krisen der og ofre, inkludert 6 russiske fredsbevarere. Over 6000 sivile har flyktet fra den uavhengige republikken til Armenia.

Situasjonen der er spent fordi disse stormaktene alle er der inne og støtter den ene eller den andre siden: Tyrkia støtter Aserbajdsjan, Israel støtter også Aserbajdsjan fordi nabolandet Iran støtter Armenia, og selvfølgelig har USA vært involvert i flere tiår ved å bruke sin myke makt og massevis av milliarder for å skape atmosfæren forut for dette åpenbare angrepet på Russland, Armenias hundre år gamle partner og støttespiller.

I mellomtiden har det vært massive protester i Jerevan som krever avsetting av statsminister Pashinyan. Natalia ble arrestert, men konfronterte politiet og sa: «Ikke rør meg.» Det endte med at hun meldte seg og ble løslatt etter tre timer.

Forsidebilde: Situasjonsfoto fra krigen mellom Armenia og Aserbajdsjan

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «…og selvfølgelig har USA vært involvert i flere tiår ved å bruke sin myke makt og massevis av milliarder for å skape atmosfæren forut for dette åpenbare angrepet på Russland…»

  Ikke noe nytt under solen.

  ‘ For å utføre sin plan, oppmuntret lederne i Washington først til en konflikt ved hjelp av land rundt Libya, for å finne en casus belli for militær aksjon, mens de tok seg av de logistiske behovene til opposisjonsgrupper kontrollert av CIA, som begynte en kampanje for sabotasje av økonomien, infrastrukturen og regjeringen. ‘
  midtifleisen.wordpress.com/2019/02/03/vil-venezuela-oppleve-hva-chavez-fordomte-i-libya/

  Svar
 • Det er kristne så Støre oppretter nok ikke luftbro, slik den forhatte Bondevik gjorde med kosovoalbanerne i jugomafiaen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva er effekten?

Ti år med sanksjoner mot Russland.

Forrige innlegg

Lavrovs tale i FN:

Vesten er så besatt av å skade Russland at de ødelegger seg selv.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.