POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Økonomi

Innsamlete penger til Freedom Convoy blokkeres for å knekke opprøret.

Regulært tyveri i Canada.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Gofundme ‘stjeler’ 9 millioner dollar fra Canadas «Freedom Convoy» lastebilsjåfører under press fra statsminister Trudeau 

Pengene vil i stedet gå til formål som GoFundMe godkjenner

Til tross for opprinnelig å ha nektet å gi etter for press fra den canadiske statsminister Justin Trudeau og hans allierte, annonserte GoFundMe sent fredag ​​kveld at de hadde besluttet ikke å utbetale noe mer penger til «Freedom Convoy» og deres støttespillere, samlet i Coutts, Alberta og Ottawa. Brukere vil nå måtte be om refusjon av sin donasjon, eller risikere muligheten for at selskapet i stedet vil omdirigere den til et «godkjent» veldedig formål.

Som Rebel News’ sjefsredaktør Ezra Levant rapporterte i en Tweet, har GoFundMe besluttet å ta – eller noen vil heller si stjele – røft regnet 9 millioner canadiske dollar som var tiltenkt å brukes til å betale for forsyninger som drivstoff, mat og andre nødvendigheter for lastebilsjåfører – og i stedet dele ut dette i småporsjoner til veldedige formål utvalgt av selskapet, dersom donorer ikke fyller ut et refusjonsskjemaer.

Hvorfor selskapet har bestemt seg for en policy som dette, i stedet for å iverksette automatiske refusjoner til donorer, er ikke klart. Men som Levant spøkte med, «hvilken fantastisk velsignelse» for Black Lives Matter, Greenpeace og Planned Parenthood «

Gofundme hevdet at initivtageren til kapitalinnsamlingen opptrer i strid med «Vilkår 8» i crowdfundingselskapets brukervilkårklausuler, og forklarte også at de ofte samarbeider med lokale myndigheter for å «sørge for at vi har en detaljert forståelse … av de fakta som gjelder.» 

Beslutningen ble gjort for å sikre at GoFundMe «forblir en pålitelig plattform».

Canada's “Freedom Convoy” is a bigger threat to the right than the left - New Statesman
Opprøret i Canada truer WEF og WHO, altså den økonomiske eliten i verden sin politikk. Derfor er alt tillatt for å stopp dem.

 

Andre undret seg over hvordan noe som helst av dette kan være lovlig. 

I mellomtiden insisterer Ottawa-politiet på at demonstranter i byen opptrer «ulovlig». Flere har blitt arrestert (for det meste for beskyldninger som kan virke alvorlige, men som egentlig ikke er det) for å komme med truende uttalelser på sosiale medier og for andre stridspunkter. 

Ottawa-politiet har også advart om at de vil samle inn så mye digital og økonomisk informasjon som de kan fra både lastebilsjåfører og fra hvem som helst av alle de som donerer for å støtte dem. 

I en truende uttalelse har politiet antydet at støttespillere av the Freedom Convoy kunne bli saksøkt bare for å donere. 

På dette tidspunktet er det egentlig ingenting annet for brukerne å gjøre, enn å be om tilbakebetaling, slik at Gofundme ikke bare tar pengene deres og aldri mer donerer til en annen fundraiser eller kapitalinnsamler på denne plattformen.

Oversatt av Einar Reitan

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • «Andre undret seg over hvordan noe som helst av dette kan være lovlig. »

  Tja, er det noen som undret seg over de beslaglagte/stjålne pengene fra den Afghanske statsbanken, det robbede gullet i Lybya eller den stjålne oljen fra Syria?
  Godt utført, lik en rekke av røverier, av «de gode» som vant i 1945.

  Når røvere lager lovene og eier det meste av verdens media så får vi bare høre røver-forklaringer uansett. – At det er Russland og Kina som er røver-statene, og alternativ media må vi ikke stole på. Og vi må IKKE tenke sjøl, det er konspirasjon.
  Slik går no dagan.

  Svar
  • Ja Frikar,dette med konspirasjon er rare greier.Medienes oppgave er å granske makten.Hovedstrømsmediene hevder at konspirasjoner ikke finnes.Så hva iall verden har mediene da holdt på med i alle år ?.Jo,de har angrepet de som har gransket makten,altså gjort deres jobb.Alt er snudd opp ned.

   Svar
 • Northern Light.
  8 februar 2022 15:47

  «GoFundMe hevdet at initiativtageren til kapitalinnsamlingen opptrer i strid med “Vilkår 8” i crowdfundings-selskapets brukervilkår-klausuler, og forklarte også at de ofte samarbeider med lokale myndigheter for å “sørge for at vi har en detaljert forståelse … av de fakta som gjelder.”
  Beslutningen ble gjort for å sikre at GoFundMe “forblir en pålitelig plattform”.

  GofundMe hjelper altså den farmasøytiske industrien (Big Pharma), den finansielle eiere som de enorme kapitalforvaltningsselskapene og bankkartellet som eier dem igjen, og som dermed indirekte eier Big Pharma, ved å prøve å svekke trucker-opprøret som har stor oppslutning blant alminnelige folk.

  GoFundMe kaller seg «en folkefinansierings-plattform som innbyr til pengeinnsamling for helseutgifter, utdannelse, samfunnsprosjekter, sportsaktiviteter, nødhjelp, kjæledyr og annet».
  Hvem er så grunnleggerne, eierne og administrasjonen i GoFundMe?

  Selskapet ble grunnlagt av Brad Damphousse og Andrew Ballester i 2010, og har Rob Solomon som administrerende direktør. GoFundMe solgte majoriteten av aksjene til Accel Partners og Technology Crossover Ventures. Begge selskapene er investeringsselskaper som har eierinteresser i Facebook. Rob Solomon kommer fra Accel Partners. Kilde: Wikipedia.

  GoFundMe er altså eiet av investeringsselskaper som har store eierinteresser i Facebook, som sensurerer kritikk av mRNA-injeksjonene kalt vaksiner, nedstengninger og tiltak. Finansfolket eier og kontrollerer alt som har med finans og finansiering å gjøre, også selskaper som overfører penger som for eksempel Western Union og PayPal. Nå også selskaper som GoFundMe, som liksom skal være ideelle, men eiere og direktør viser at finansfolket også kontrollerer folkefinansieringsselskaper og bruker dem politisk for storkapitalens agenda.

  Svar
 • Ottawa politi arresterer en 80 år gammel mann fordi han tuter med bilhornet som støtte for freedom truckers.

  https://twitter.com/NeilJettel2/status/1491016504963645445?ref_src=twsrc%5Etfw

  Svar
 • Nå er det bestemt at GFM foretar en automatisk tilbakeføring til alle donorer og at det vil være gjennomført ila 7 – 10 dager. Dette som en saksopplysning. Da får jeg mitt bidrag uten anstrengelser refunder og valgt å gi via annen plattform. Intressant med eierskapet og da er det enda en grunn til å boikotte hykler selskapet.

  Svar
 • Nå er det en god mulighet til å si sin mening foran stortinget lørdag 19.2. https://www.document.no/2022/02/07/freedom-convoy-ogsa-i-norge-treff-foran-stortinget-19-februar/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er dette et politisk signal?

Putin uten munnbind som den eneste under OL.

Forrige innlegg

Vesten viser tydeligere ønske om konflikt

Krigen mot Kina

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.