POSTED IN USA, Virkelighetsforståelse

Illusjonene rår:

Noen i Norge tror at Trump vil snu den skakk-kjørte USA-skuta.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Document som dobbeltspiller

Jan Hårstad

Nå har det da endelig gått opp for den USA-frelste Hans Rustad at USA er på vei til en orwellsk politistat og er i allmen økonomisk og moralsk oppløsning. I hans melding på video 20. mai utbroderer han dette og konkluderer:

«USA har forspilt sitt historiske mandat og har mistet retten til å forsvare Friheten.»

Vel. Det er ikke det documents ledende geopolitiker Steiro skriver lederartikler om på Document. Han skriver at Norge må spa opp 2% av BNP eller helst mer til Nato-forsvaret, for USA er Norges «hovedallierte». Og han nevner ikke i en eneste artikkel at Norge har gitt USA fire autonome baser i landet.

Så Rustad kan fortsette å jamre over utviklingen i USA, men han overfører ikke noe av tenkningen sin til amerikaniseringen av Norge. Det er noe Steiro tar seg av uten innblanding fra andre journalister der.

Det er ingen web i Norge som har dyrket de offisielle mytene om USA sterkere enn Hans Rustad i Norge og her har han vist seg som en ekte Thorbjørn Egner-filosof. Verden deles inn i de gode og de onde. Israelsk zionisme er godhet, Trump er godhet, amerikansk bombing av Libya var også frihetsgodhet. Biden familien er onde, men håpet består i på Document at det kommer POLITIKERE både i USA og Norge som er så edle at de redder «demokratiet» og «friheten».

Som sentrale Steiro skriver:

«Men kanskje får vi da ærlige og redelige politikere tilbake igjen. Det må være lov å håpe.» (27.4)

Dette er faktisk documents generallinje. Det er ved gud ikke folk og arbeiderklasse som må rydde opp i uføret i verden, men the chattering classes, under forutsetning at de er «gode» som en Donald Trump. I Document tror man i ramme alvor at Trump-dynastiet var mindre gangstere enn Biden-mafiaen. Skjønt det finnes titalls bøker som redegjør for Trump kriminaliteten.

Det er ikke antydning til at Rustad har tenkt å gjøre noen som helst selvkritikk for sine historiske bifall for USAs permanente kriger siden 9/11 på Manhatten.

Noen tror at korrupsjon er enkelthandlinger. Men det er et system som får utvikle seg over tid.

Document var som arkivet kan bevise, fullstendig klakør for alle disse krigene som faktisk senket USA som verdensmakt. Ingen brukte ord som «frihet» og «demokrati» oftere i norsk presse enn Hans Rustad når hundretusenener ble bombet i Irak, Libya og Afganistan.

Høyere politikk er dobbeltspill. Nå gjelder dette også Document: kritikk av USA og mer amerikansiering av det norske forsvaret. Det swinger godt

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Rustad er i «godt» selskap sånn sett; velkomstkomiteen NRK er også begeistret over amerikabesøket. 4500 om bord for å beskytte oss. Hurra! Still på kaia og veiv med et norsk flagg! Ellers tilbyr NRK begivenheten direktesendt. Storslåtte greier at verdens største krigsskip fra vår hovedallierte, USA, kommer med «sikkerhetsgarantier,» mener forsvarsminister Gram, for «dette er en viktig del av avskrekking», og sier til NRK: «Det er jo Norges trygghet dette her.»
  Russland kaller det en provokasjon, og jeg er helt enig.

  Svar
 • I følge Rustad selv er Document i ferd med å vokse fra å være et mediehus til å bli en ‘bevegelse’. Dette er et –for ham/dem– svært høyt spill, særlig når de opererer med eksakt samme virkemidler som dem de hevder å være en motstemme mot; sensur og kvelning av redelig ordskifte.

  Dette er trist; tidligere år var jeg tett på Doc, og jeg kjenner flere av medarbeiderne som dyktige, dedikerte og drevne, med redelighet og integritet i monn.

  Det ømme punktet er naturligvis den jødiske/zionistiske innflytelsen over både am. politikk, men også over de utallige NGOer, for ikke å snakke om medier, som dikterer premissene for det som seiler opp som et internasjonalt statskupp.

  Dette hverken KAN eller VIL Document dekke på redelig vis, og akkurat slik ‘msm’ holder på (som Document kritiserer dem for), unnlater Rustad vesentlige elementer i sin historiefortelling, og fjerner resolutt den som i det svært modererte kommentarfeltet stiller spørsmål og/eller etterlyser en åpnere informasjonsflyt og debatt.

  Selve ‘jødespørsmålet’ har aldri interessert meg nevneverdig, men ‘forbudet’ mot å diskutere det interesserer derimot stort.

  Når/hvis det noen gang, virkelig kommer for en dag hvilken enorm kontroll ‘de unevnelige’ har –og har hatt– over sentrale politiske verv, medieroller, osv, vil Rustads ‘motstandsbevegelse’ raskt fremstå som en medløper-kult, og følgelig falle i grus uten fnugg av troverdighet, noe som i sin tur både vil gå utover medarbeiderne som ikke talte sin ferme leder Hans i mot da de hadde sjansen, men også de mange kultmedlemmene som ivrig har forsøkt å ‘vekke’ slekt og venner med delinger og fremsnakk av artikler og innhold fra ‘mediehuset’.

  Det er for meg helt uforståelig hvorfor Rustad kjører denne linjen, da han umulig, ikke kan se dette selv.

  Document.no bidrar nok til at mange våger å ta steget inn i en ukjent og svartmalt verden av ‘alternative’ medier, men blir de fanget av kulten uten å dykke dypere enn Doc, har mediehuset kun en rolle som ‘kontrollert opposisjon’ som svært effektivt spenner bein på integriteten til de som har valgt å følge, bidra, abonnere, donere og ikke minst dele/spre Rustads virkelighetsbilde under (feilaktig) overbevisning om at de våger å gå motstrøms.

  Absurd å bivåne, og drepen for sårt tiltrengt ordskifte og generell ‘oppvåkning’.

  Svar
 • Jan Hårstad
  24 mai 2023 14:47

  Stormfrog: veldig gode observasjoner. Når det nå er slik at document utvikler seg til en slags politisk
  bevegelse i Norge med støttegrupper i større byer,blir det viktig å følge documents politiske utvikling
  og det er ikke noen enmanns jobb. merkelige fortolkninger foregår på mange temaer.
  Du burde overveie om du ikke skulle skrive mer om document,Stormfront,siden du åpenbart kjenner
  temaet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tidligere statssekretær i USA, Paul C. Roberts:

«Landet styres nå av en korrupt elite».

Forrige innlegg

Illusjonene lever fortsatt i Ukraina og Nato:

F-16 vil gjøre susen!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.