POSTED IN Diverse

Ikke krenk meg!

Politiet i Storbritannia brukes nå som verktøy for pedofile som føler seg krenket.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Britisk politi innrømmer at dei gjekk for langt då dei fór heim til kvinnesaksaktivist på grunn av YouTube-video

Sjå òg «Kvinnesaksaktivist seier britisk politi besøkte ho fordi ho var ‘ufin mot pedofile’ i YouTube-video»,

Av Didi Rankovic. Henta frå Reclaim the Net. Omsett av og henta frå saksyndig.

Politiet i Wiltshire i Storbritannia har innrømt i ei Twitter-melding – som ein reaksjon på det dei kallar utbreitt kommentering på nettet – at responsen deira på Kellie-Jay Keen sin YouTube-video «ikkje var heilt i proporsjon».

To politibetjentar kom heim til den feministiske YouTuberen sundag [24. juli 2022] på grunn av kommentarane hennar på nettet om transkjønnsproblem, og informerte Keen at dei handla etter ein klage som dei fekk av ein sjåar som var misfornøgd med innhaldet.

Det var ein video med tittelen Mermaids, Drag and Grooming, som inneheldt bilete frå ein pride-festival som viste ein 12-årig gut i damekle. YouTuberen sin kommentar om barnet som dansa på scena var at han «vart utnytta».

Ifølgje Keen sa politibetjentane at klagen hadde å gjere med at ho «sa noko ufint om pedofile». Det vart snart tydeleg at politimennene aldri såg videoen og at dei ikkje kunne svare skikkeleg på om nettaktiviteten hennar var eit brotsverk, men sa at dei var klare til å reise tilbake til stasjonen og sjå den.

Referee showing a red card stock photo
Er dette å krenke? Publikum som buer på spillere, krenker de dem?

Som ein kunne ha føresett, genererte hendinga «utbreitt kommentering på nettet», for å bruke Wiltshite-politiet sine ord, og deretter kom dei med meldinga.

Den seier at betjentar handla med basis i ein rapport frå ein medlem frå offentlegheita, og vart sendt til Keen sitt hus med det føremål å kome med «rådgjeving» relatert til kommentaren hennar som ein kan høyre i videoen – som dei bak klagen «følte» var fornærmande.

Sidan «rådgjeving» har blitt utført, «vil ingen vidare politihandling finne stad, og saken har blitt avslutta,» sa Wiltshite-politiet på Twitter.

Meldinga la til at responsen vart gjennomgått, i lys av dei nye retningslinjene frå College of Policing relatert til hatkriminalitet, og at resultatet av denne introspeksjonen er at «responsen frå styrken ikkje var heilt i proporsjon» [responsen frå politiet stod ikkje i forhold til det Keen hadde gjort; oms.komm.].

For å rettferdiggjere hendinga sa politiet vidare at betjentane «handla med dei beste intensjonar» – men dei var tydelegvis uverande om ikkje berre innhaldet i videoen, men òg om den mest oppdaterte utgåva av retningslinjene som er meint å supplere informasjon som bakgrunn for handlingane.

Retningslinjene «endra seg so nyleg som sist veke», sa politiet.

«Vi jobbar for tida for å sikre at dei nyaste nasjonale retningslinjene blir fullt ut delte innåt i organisasjonen vår for å gje klarheit til betjentane når det gjeld korleis rapportar av slik ein natur skal bli handterte frå sak til sak, for å sikre ein konsistent og proporsjonal respons,» konkluderte dei.

Men somme aktivistar på Twitter reagerte ved å hugse at retningslinjene som politiet støtta seg på, vart erklærte ulovlege av Ankedomstolen i slutten av 2021.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Den som står opp mot makten,uansett hvilke hjertesaker de har,vil få smake maktens pisk.Politi er ett av maktens mer synlige maktmidler,politiet er ett av det politiske establishments verktöy for å böye folks vilje.
  Journalister,debattanter,sinte borgere,alle de som taler makten imot kan vente seg rundjuling av presse,besök av politi eller annet f.eks PST.Det brukes fryktspredning ialle retninger for å holde folk i ro.
  Men,tenker jeg,jo tydeligere makten blir i sin terror mot sitt folk,jo tydeligere blir det at makten er i panikk,de har ennå ikke riktig forstått att deres dager ved makten er over,de tror de kan gjenvinne den ved å bruke mer pisk,men snart er dette terrorveldet over.Vi blir fler og fler og de kan ikke fengsle oss alle.

  Svar
 • Den Frie Verden er avskaffet, og tilliten til politiet vil bli like dårlig som i El Salvador eller Nepal, og enda mer absurd, nå som det er blitt kriminelt å være ufin mot pedofile. Det er så ille tragikomisk at jeg må le. Det er noen foraktelige karakterer i makt-uniform som er villige til å utføre sånne oppgaver. Fysj!

  Svar
  • Jeg har en mistanke om at sökere til politiyrket som har höy moral og integritet,ja nei jeg vet,de blir sluset bort,kravene til opptak ved politiskolene har blitt senket,så det politiet vi, folket möter er de som för ble luket ut.
   Dette kan f.eks väre folk som driver butikk i butikken eller som beruset av sin nye makt og underliggende raseri,eller veldig lydige oppover og forakt for de de oppfatter som nedover,har sökt seg til politiyrket for å få utlöp for sine innestengte oppfatninger/önsker.För ble de kalt skolegården,s böller,nå ordensmenn.
   De siste 5 til 6 årene har jeg hatt flere besök av dette nye ordensfolket.Det som er beklagelig eller morsomt,alt etter som,det er at ved to tilfeller visste de ikke hvorfor de kom på döra mi,de hadde «glemt å lese oppdraget,ved en anledning kom de for å trakkasere meg med henvisning til en anmeldelse jeg aldri har sett og som de nekter å gi meg innsyn i.
   Siste gang var for noen måneder siden,jeg var blitt anmeldt av en frynsete pinsevenn med dom i en barnesak som jeg tok ett oppgjör med.Saken er henlagt.Politi idag er så vant med å hundse folk at de blir fullstendig tafatte når du tar de med på en diskusjon med gode argumenter,for gode argumenter har de sjelden selv.
   Dessuten har patruljer fått etterforskende myndighet,de har blitt superdetektiver ala columbo men ingen smartness.De går inn i konflikter hvor ord står mot ord og med deres höye moral og erfaring og faen vet hva,så avgjör de hvem de skal forsöke f.eks bötelegge.Altså lov uten dom.

   Svar
   • Det som var göy med denne patruljen som kom på döra mi var at jeg spurte de,hvorfor er dere her ?.De begynte å bable,de hadde ikke lest oppdraget sitt,den ene ble sint,den andre som innså at de var på tynn is dro den andre med seg og inni patruljebilen.Trakasseringen gikk feil.

 • » Politiet i Storbritannia brukes nå som verktøy for pedofile som føler seg krenket.»

  Og PST brukes nå av politikere i Norge som føler seg krenket.

  ;-)
  ‘Politiets sikkerhetstjeneste (PST) ser en økning i omfang av hets og sjikane. De vil øke innsatsen kraftig for å hindre at politikere gir seg og demokratiet svekkes. ‘
  nrk.no/norge/pst_-_-vi-ser-konsekvensen-av-trusselbildet-ved-at-politikere-gir-seg-1.16107354

  Og JEG ser et omfang i politikernes svekking av demokratiet, og Grunnloven. Enten det gjelder angrepskriger eller virus- manipulasjon, og sjikane av de som tør opponere. – Med latterliggjøring. Med trusler. Med bøter.
  Politikere sitter med makt og misbruker den.
  Innbyggerne sitter med makt hvis de vil, – og bør BRUKE den.

  Mer sjikane. Mer hets. Mer sannhet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

De tar til motmæle mot ensretting og løgner.

Det som kalles nyheter er i stor grad propaganda.

Forrige innlegg

New Zealand tar nå igjen Sverige i Covid19 døde

Forskjellen er at Sverige ikke ødela økonomien med nedstengninger

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.