POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Ikke alt er slik det utgis å være.

Kan en pille som skal forhindre covid føre til større sannsynlighet for sykdommen?

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Studie: Større risiko for å få covid igjen dersom du bruker Pfizers Paxlovid-pille

Av red. PSt -18. november 2022

Det er større sannsynlighet for at du får Covid igjen i løpet av uker hvis du tar Pfizers Paxlovid-medisin, viser tidlige studier. Covid-pasienter som bruker Paxlovid har dobbelt så stor sannsynlighet for å få tilbakeslag.

Forskere fra Scripps Research Translational Institute i La Jolla, California, sammenlignet 127 infiserte personer som brukte Paxlovid med 43 andre som kom seg etter viruset uten å bruke dette stoffet.

Dette går fram av

The Paxlovid Rebound Study: A Prospective Cohort Study to Evaluate Viral and Symptom Rebound Differences Between Paxlovid and Untreated COVID-19 Participants

Studien var liten, og forskerne føler seg ikke helt sikre på at resultatene ikke var tilfeldige, så de tar sikte på å gjøre en framtidig rettssak som involverer 800 personer. De eksakte årsakene til at viruset kommer tilbake er ukjente, men leger mistenker at det er på grunn av hvordan stoffet fungerer. I stedet for å drepe viruset direkte, stopper Paxlovid replikasjonen i kroppen.

Eksperter har en teori om at etter å ha blitt undertrykt av Paxlovid, kommer Covid sterkt tilbake når stoffet forsvinner fra kroppen, noe som fører til høye virale nivåer og kraftige immunresponser som kan føre til at symptomene dukker opp igjen.

Bemerkelsesverdige eksempler på Covid-tilbakefall inkluderer president Joe Biden, som fikk en ny runde med covid etter å ha blitt infisert med viruset i juni og medisinert med Paxlovid. Medikamentet er godkjent til nødbruk av U.S. Food and Drug Administration. I mai varslet FDA om at Paxlovid kan gi tilbakefall.

President Joe Biden er en sterk talsmann for Paxlovid, og kunngjorde et program som gjør stoffet gratis for Covid-infiserte amerikanere i sin State of the Union-tale tidligere i år.

Så viser det seg antakelig at det de får i gave fra presidenten er en større sjanse for å få covid på nytt.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Pfizers produkter gjør det de er ment til å gjøre: å skape dødelig, hurtig- eller langsomtvirkende sykdom i folk for å redusere bestanden på en sånn måte at legene sier ingenting har med injeksjoner å gjøre, og de etterlatte får ingen erstatning og må betale den ene begravelsen etter den andre. Ja, og å sterilisere flest mulig er allerede gjort, så om fem til ti år er vi langt færre her; oppdrag utført. Pfizer-pillen får døden til å inntreffe raskere, så snart virkningen dabber av og det ødelagte immunsystemet står der forsvarsløst.

  Svar
  • Australia sees 63% drop in births after introduction of covid “vaccines” – what will the government’s excuse be?
   h t t p s : // www. thetruthseeker.co.uk/?p=261381

   Hvordan ligger det an med fødselsraten blant de «vaksinerte» her i landet mon tro.
   Klarer SSB å skjule sannheten på dette området også?

   Svar
 • Nok et dødelig legemiddel dessverre, – hold dere langt unna dette produktet som best kan beskrives som Rottegift ! -Sukk !

  Vi har ikke forstått eller lært så mye har vi vel ?
  Vaksiner er livsfarlige – De fleste egentlig, – men det skal man vel helst holde kjeft om !

  Historisk har jeg rett, – men vi lever dessverre i en tid der Big Pharma, en uærlig legestand, statlig inkompetanse og ikke mist et udugelig helsevesen har forkludret vår virkelighetsoppfatning om hva som er riktig behandling vedrørende de fleste sykdommer og infeksjoner.

  Man snakker og skriver til stadighet om konspirasjon, konspirasjonsteoretikere, vaksinefornektere osv., men verdens største konspirasjon mot menneskeheten er faktisk det jeg akkurat har nevnt – Ikke krig og forurensning !

  Spørsmål vi må stille oss; ….
  Hva er den sanne nøkkelen til immunitet?. Hva inneholder vaksiner, – kan det forsvares at ukjente stoffer injiseres inn i kroppen vår (nå også med tabletter) og hva gjør dette med organene våre, immunsystemet, til og med genene våre. Og til slutt kan man stille spørsmålet om det virkelig var vaksiner som reddet oss?

  Hvis disse spørsmålene kan besvares med et positivt fortegn og Garanti, greit – ja da kan vi begynne å tro på at «vitenskapen» har funnet løsningen på disse viktige spørsmålene, – men før den tid er det mange som bør gå litt mer stille i dørene og ikke buse frem som nasjonens frelsere.
  Det handler om mennesker og deres skjebner, – ikke noe annet – Husk det !

  Til syvende og sist! – Vi alle vil få vår «lønn» selv de «Allmektige» ! 😉

  God Helg

  Svar
  • God morgen
   Alle ned til 18 år får nå tilbud om booster-vaksine. Ved å tilby vaksine til flere kan noe av smitten stanses i vinter, skriver helsedepartementet.

   Hjelp!!!
   Det som bedrives nå er den opprinnelige antigen synden og gjør det hele så mye mer alvorlig.
   Det er vel ganske så tydelig nå at disse nye Covid-variantene ble skapt og fremdeles skapes på grunn av vaksinasjon og det som kalles antistoffmediert seleksjon !

   Hva det nå ser ut til at FHI vet, – er at de ikke vet noe som helst og hva de nå prøver å oppnå er helt uforståelig ! Covid Vaksinene er en lekkende «Vaksine» som ikke stopper denne infeksjonen eller overføring men derimot tillater immunflukt!

   Når det gjelder disse booster vaksinene kan man heller ikke vite om immunsystemet vårt kan håndtere dette (sannsynligvis ikke ), men det ser ut til at Camilla og gjengen vet noe Biologer ikke vet!

   Fortsettelsen av dette vaksine – eksperimentet vil kun skape antistoffavhengig forsterkning, antistoffmediert viral forsterkning og vil så visst ikke på noen måte skape flokkimmunitet, kun mer elendighet for den enkelte og samfunnet i sin helhet !

   Synn

   Svar
   • https://www.bitchute.com/video/DzHPNUhspTu2/

    Jeg kom over denne meget interessante videosamtalen mellom Dr. Peter Braggin(mannen som fikk stoppet lobotoomering), Naomi Wolf og Rainer Fuelmich.

   • Opplever mye av det som nevnes i denne videoen og ligger ofte våken om natten og tenker .. Var dette noe jeg kun innbilte meg ? – Men ved ettertanke i våken tilstand er det visse samtaler med enkelte kollegaer og venner, også familie som gir meg frysninger !
    En video til ettertanke !

    God Helg 🙂

 • Northern Light.
  18 november 2022 16:38

  Australia: 63% nedgang i fødsler etter covid-«vaksinene».

  Av Ethan Huff.
  Nye tall fra Australian Bureau of Statistics (ABS) viser at siden Covid-massevaksineringen startet, har fødselsraten stupt med 63 prosent. Fra oktober til november i 2021 var det en nedgang på 21 prosent i fødsler, sammenlignet med gjennomsnittet over en 10-årsperiode. Fra november til desember 2021, bare én måned senere, var det en nedgang på 63 prosent.

  «Desember var omtrent ni måneder etter covid-vaksineneringen startet,» bemerker LifeSiteNews’ David James om tiden fra unnfangelse til fødsel. Relatert: Taiwan så en lignende nedgang på 23 prosent i fødsler etter starten på Operation Warp Speed.

  «Det er mulig at noen av disse tallene vil bli revidert, men dersom trenden fortsetter, vil Australia ende opp med tomme fødeavdelinger. Selv propagandistene i helseministeriet, og de såkalte journalistene som gjengir alt de sier, vil ha problemer med å skjule dette problemet».

  Therapeutic Goods Administration (TGA, Australias legemiddeltilsyn) begikk massedrap.
  Det er en stor sjanse for at ingen i australsk politikk, bortsett fra kanskje noen få, sier noe om disse skrekkelige tallene. Det er fordi det avslører at covid-vaksinene er for avfolkning. Hvis noe blir sagt, vil det sannsynligvis avfeid som at «korrelasjon er ikke lik årsakssammenheng», noe som betyr at ingen vet sikkert om det er injeksjonene som er årsaken. Men hva annet kan det være?

  Det eneste som endret seg ved starten av 2021, var at Donald Trump startet Operation Warp Speed, som satte milliarder av injeksjoner med ukjent innhold i armen på folk i hele verden. Og omtrent ni måneder senere falt fødselstallene over hele verden. Den tidligere senatoren George Christensen, stilte spørsmålet: «Har covid-vaksinen skylden?» Han skrev til og med en artikkel om det, som nesten helt sikkert vil gjøre ham til mål for bakvaskelser og karakterdrap.

  Naomi Wolf og et team av etterforskere har en lang liste over alvorlige bivirkninger av covid-vaksinene:
  Mannlig fertilitetsproblemer som påvirker sæd, prostata-funksjon og dermed fertiliteten. U.S. Food and Drug Administration (FDA) ble varslet om dette 1 april 2021, noe som resulterte i at absolutt ingenting ble gjort.
  Kvinnelige fertilitetsproblemer, som også ble ignorert av helsemyndighetene.
  Ultralydbilder som viser unormal betennelse og forkalkning hos fostre omtrent åtte uker etter injeksjon.
  Skader på penis som Pfizers egne interne dokumenter innrømmer forekommer.
  Abort med en rate på 87,5 prosent.
  Brydde TGA seg med å se på noe av dette da den godkjente, og senere påla sine innbyggere covid-vaksiner? Hvis de gjorde det, hvordan kom TGA til den konklusjonen at injeksjonene er trygge for alle, også for gravide?

  Fertilitetsspesialist Dr. Luke McLindon sier at han så en stor økning i spontanaborter blant sine egne pasienter etter covid-vaksineringen. Spontanaborter blant McLindons pasienter var 12-15 prosent. I dag, blant hans «vaksinerte» pasienter, har den nådd 74 prosent. «Det som trengs på dette tidspunktet er ikke bare fullstendige svar, men også at de riktige spørsmålene blir stilt,» sier han. «Spørsmål som pressen skammelig har unnlatt å stille, og deretter enda mer skammelig, angrep andre for å stille spørsmål om».

  «Spørsmålene vil ta tid å besvare, men de må stilles: ‘Hvorfor skjer fallet i fruktbarhetsraten? Hvorfor har dødsraten i Australia økt? Hvorfor er gjennomsnittsalderen for død av covid-viruset lik forventet levealder i Australia?».

  Fra Natural News, publisert 17 november 2022. Skrevet av Ethan Huff.
  Oversatt fra engelsk, linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Australia sees 63% drop in births after introduction of covid “vaccines” – what will the government’s excuse be?

  Svar
 • Northern Light.
  18 november 2022 17:41

  EUs database Eudra Viligance viser 48 817 døde og 5 107 883 skadde etter covid-19-vaksiner.

  Den europeiske databasen med rapporter om bivirkninger av legemidler, EudraVigilance, rapporter godkjent av European Medicines Agency (EMA), viser nå 48 817 dødsfall og 5 107 883 skader etter injeksjoner av fire covid-vaksiner: Moderna, Pfizer-Biotech, Astra-Zenaca, og Janssen.

  Av alle registrerte skader er nesten halvparten av dem (2 177 286) alvorlige skader. Det klassifiseres som «alvorlig» hvis det resulterer i død, er livstruende, krever innleggelse på sykehus, resulterer i en annen medisinsk viktig tilstand, eller forlengelse av eksisterende sykehusinnleggelse, resulterer i vedvarende eller betydelig funksjonshemming eller invaliditet, eller gir en medfødt skade».

  Disse tallene er basert på rapporter sendt til EudraVigilance. Totalen kan være mye høyere enn bivirkningene som er rapportert. Noen av disse rapportene kan også ha blitt rapportert til det enkelte lands databaser for bivirkninger, som til det britiske Yellow Card systemet. Dødsfallene er gruppert etter symptomer, og noen dødsfall kan ha vært et resultat av flere symptomer.

  Plutselige dødsfall og skader blant unge og tidligere friske mennesker, fortsetter å bli rapportert over hele Europa og rundt om i verden, og flere og flere europeiske politikere begynner å snakke om hvor dødelige covid-vaksinene er. Men i stedet for å stoppe vaksinene, har EMA nettopp godkjent en ny covid-vaksine av GSK og Sanofi. Etter måneder med gjennomgang hos europeiske tilsyn, har GSK og Sanofi fått godkjenning for å komme inn på covid-vaksinemarkedet i Europa med deres booster-vaksine VidPrevtyn Beta.

  Torsdag godkjente EU-kommisjonen Sanofi-GSK-boosteren, «for å øke beskyttelsen mot covid hos voksne i alderen 18 år og oppover», noe som gjør VidPrevtyn til den første neste generasjons, protein-baserte covid-vaksine godkjent i Europa.

  Australia har gjort det stikk motsatte, og sier at de ikke godkjenner nye covid-boostere for de under 30 år på grunn av den høye risikoen for hjertesykdom fra injeksjonene. Den australske regjeringen sier at «risikoen for myokarditt fra en covid-boostervaksiner kan være større enn fra covid selv», så de vil ikke tillate personer under 30 å få en fjerde vaksine.

  «Hos menn i alderen 16–40 år er det usikkert om risikoen etter covid er høyere enn risikoen etter vaksinasjon», sa regjeringen. Her er den siste reportasjen om unge ofre, som enten har lidd «plutselige dødsfall» eller lammende skader. Det starter med vitnesbyrdet til den 24 år gamle britiske profesjonelle idrettsutøveren og skuespillerinnen Genevieve Florence, som ble pålagt til å ta injeksjonene for å kunne fortsette å filme, men som invalidiserte henne helt.

  Fra Global Research, publisert 18 november 2022. Skrevet av Brian Shilavy.
  Oversatte utdrag fra en lengre artikkel på engelsk. Linker, video, diagrammer og fullstendige oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: 48,817 Dead and 5,107,883 Injured Following COVID-19 Vaccines in European Database of Adverse Reactions.

  Svar
 • N.L.:
  » Australia har gjort det stikk motsatte, og sier at de ikke godkjenner nye covid-boostere for de under 30 år på grunn av den høye risikoen for hjertesykdom fra injeksjonene. Den australske regjeringen sier at «risikoen for myokarditt fra en covid-boostervaksiner kan være større enn fra covid selv», så de vil ikke tillate personer under 30 å få en fjerde vaksine. »

  ER det fare for blant annet hjerteposebetennelse ( menn), og blødninger/aborteringer ( kvinner) og kreft ( alle) , – eller er det ikke?

  Australske myndigheter har jo gjort mye rar tvang under denne ‘pandemien’. men…
  Er det australske myndigheter som er på tur på vei mot refleksjon; og FHI, Nakstad, Høie og Guldvåg og Solberg m. kostebinderne som ikke har pakket sekken, – enda?

  Hva skal et maktapparat gjøre når/hvis det åpenbærer seg at den ulovlige massetvangen viser seg å kun være basert på løgner og vil føre til sykdom og død?
  Gjemme seg i sekken? Opptre som komiske Ali?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Mat og energi henger sammen.

Begge deler er energi.

Forrige innlegg

Det store spørsmålet bak Scholz Kina-reise

Kan Tyskland klare seg uten Kina?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.