POSTED IN Ideologi, Virkelighetsforståelse

I USA tvinges de til å definere seg som rasister:

Er du pr. definisjon rasist hvis du har hvit hud?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Har den vestlige sivilisasjonen en fremtid, eller er den allerede i graven?

Paul Craig Roberts 

Dr. Paul Craig Roberts har tidligere arbeidet i USAs finansdepartement og har vært medredaktør i Wall Street Journal. Hans siste bøker er The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West og How America Was Lost.

Sandia National Laboratories, en amerikansk regjeringsfinansiert atomvåpenutvikler, krever at de hvite ansatte blir utsatt for indoktrinering gjennom undervisningsøkter der ‘kritisk raseteori’-propagandister forteller de hvite ansatte at de er rasister, fordi de har privilegier som følge av sin hudfarge.

En av de mishandlede hvite ansatte, Casey Peterson, produserte en video som avviste denne propagandaen for systemisk hvit rasisme og hvitt privilegium. Ettersom hvite i hele USA opplever denne typen overgrep fra myndighetene og private arbeidsgivere, gikk videoen viralt.

Sandias hvite ledere blokkerte Peterson fra Sandias e-postnettverk, slik at han ikke kunne motta støtte fra noen av hans 16.000 medarbeidere, og som også selv har fått nok av selvhatende hvite sjefer som snakker ned hvite ansatte.

De antihvite rasistiske sjefene i Sandia er identifisert som direktør James Peery, assisterende direktør Dori Ellis, leder for Cyber ​​F & U Senter David White og assisterende direktør for Mission Assurance Division Mark Sellers. Disse selvhatende hvite «har gjort det klart at de vil tvinge kritisk raseteori, rase-segregert trening og opplæringsleirer for hvite menn på sine ansatte.» All uenighet vil bli hardt straffet. De som godtar opplæringen, vil bli promotert. De som avviser hjernevask vil bli renset ut.

Dette skjer under Trump-administrasjonen. Betyr dette at Trump godkjenner bruken av skattebetalernes dollar for å tvangsfore de hvite ansatte i statlig finansierte selskaper (med en ideologi, red.) om at de er rasister?

Sandia National Laboratories

Nei. Som en person som tilbrakte et kvart århundre i Washington, kan jeg fortelle deg at presidenter bare kjenner til en liten prosentandel av beslutningene regjeringen tar i løpet av en president-periode. De fleste av de ansatte i statsforvaltningen tjener kun seg selv, ikke presidenten og ikke offentligheten. De begunstiger seg selv ved å tjene private interessegrupper. De blir lobbyister i regjeringen for disse private gruppene. Dette grunnleggende faktum knuser fullstendig det liberale håpet om en regjering som tjener folket.

Spørsmålet som må besvares er hvorfor de hvite lederne i Sandia ødelegger tilliten de hvite ansatte har til sin egen rase? Hvis Kongressen virkelig representerte det amerikanske folk ville de initiert en etterforskning.

De korrupte Sandia-lederne som bruker skattebetalernes penger til å lære sine hvite ansatte å hate seg selv for sine påståtte rasistiske synder, har tatt ut Peterson og satt ham i  permisjon mens de prøver å lage en sak om at hans “handlinger har svekket eller utgjort en trussel mot Sandias data- og sikkerhetssystemer ” Selvfølgelig vil de korrupte anti-hvite rasistiske lederne finne ut at han «svekket sikkerhetssystemene» ved å motsette seg anti-hvit propaganda.

Er disse automatisk rasister fordi de har lys hud?

Det som pågår i Sandia pågår på alle nivåer i regjeringen og statsapparatet, lokalt og føderalt. Det skjer også i private selskaper av alle slag. For eksempel kjenner jeg en programvareingeniør ansatt i et privat selskap som måtte gå til en ‘sensitivitetstrening’ der hvite mannlige ansatte måtte stå opp og bli identifisert som undertrykkere av de kvinnelige og ikke-hvite ansatte.

Det er nå et stort antall firmaer som har til hensikt å bryte ned hvite menn gjennom obligatoriske ‘følsomhetsopplærings’-økter som nå er en del av ansettelsesforpliktelsene i private, offentlige og statlige selskaper.

Fordi mine skriverier på nettet har blitt populære og jeg derfor etter hvert har oppnådd et anselig antall lesere , mottar jeg mange e-poster fra hvite mannlige ansatte som beskriver hvor mye de hater jobbene sine på grunn av fiendtligheten de opplever fra sine kvinnelige og svarte sjefer rettet mot hvite menn. De ber for en asiatisk sjef – kinesisk, japansk, koreansk – fordi de bedømmer dem etter ytelse, ikke etter en antihvit mannlig ideologi. Hvite sjefer er upålitelige, fordi de må være sjefer ved å være selvhatende hvite menn.

Det jeg har rapportert er fakta i dag. Likevel hører vi kontinuerlig at det å være hvit er et privilegium. Dette påståtte privilegiet, hvis det eksisterer, er veldig sjeldent. Ingen hvit mann, med mindre han er selvhatende, har hvitt privilegium ved Sandia National Laboratories. Heller ikke hos min nevnte venns programvareselskap.

Er han pr. definisjon undertrykt på grunn av hudfargen?

I boken sin, ‘The Blackening of Europe’, beskriver Clare Ellis ideene som gjennom tiårene har ødelagt de etnisk hvite europeernes tillit til sin egen rase, kultur og prestasjoner. Denne tillitsødeleggende og selvdestruktive prosessen har gjort det mulig for de pågående, stort sett uimotsagte opptøyene og plyndringer i mange amerikanske byer. De hvite liberale som styrer disse byene har ikke selvsikkerhet nok til å opprettholde lov og orden. De har blitt overbevist om at lov og orden er et hvitt privilegium.

Uansett om Trump blir gjenvalgt kan den vestlige sivilisasjonen allerede være på vei til graven, drept av hvite liberalister og jøder fra Frankfurt-skolen importert til Amerika. Men hvis Trump mister gjenvalget med et ærlig tap, vil det være et klart bevis på at trosgrunnlaget som opprettholder den vestlige sivilisasjonen helt har kollapset, og hvite mennesker selv vil ha stemt for sin egen død.

Oversatt av Bjørn Thorsønn

Tidligere publisert på derimot.no

https://www.unz.com/proberts/does-western-civilization-have-a-future-or-is-it-already-in-its-grave/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Interessant hvordan den ene etter den andre nå ser at det foregår en krig mot den hvite mann. Fjerde generasjons krigføring, men også etter hvert på alle plan.

  Naturen dreper svakhet. Det har den alltid gjort. Den hvite mann har latt seg selv bli for svak.

  Ad denne krigen mot oss – det er veldig viktig at vi identifiserer våre fiender. På alle plan.

  Cui Bono?

  Svar
 • Hvorfor vil globalistene gjøre Europa mindre hvit? De ønsker ikke å gjøre Afrika mindre svart eller Asia mindre svart. Alle masseinnvandring går fra Asia og Afrika til Europa. Våpnene globlistene bruker er definisjon av flyktning og rasisme definisjon og rasisme beskyldninger. Globalisteene, asiater og afrikanere liker ikke hvite menn og definerer dem som rasistiske. Det er klassisk projisering av sitt eget hat mot europeiske menn. Europeiske kvinner liker de derimot godt. Dette er demografisk krig.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Noen eksempler:

En regel for oss. En helt annen for dere.

Forrige innlegg

Vaksinene:

Her er noe du trenger å vite.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.