POSTED IN Helse

Hvorfor deler ikke FHI denne informasjonen?

Tallet på døde av vaksinen overskrider nå tallet på døde av covid-19.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg fikk nylig en henvendelse om hvor tallene for døde etter vaksinen fantes. Etter mye leiting kom jeg frem til den riktige siden hos FHI hvor disse oppgis (se skjermdump under). De oppdateres kontinuerlig. På Document.no har det nylig vært en artikkel hvor det fremgår at FHI også har faglig stoff som viser at ansiktsmasker ikke er hensiktsmessig. Men det var nesten umulig å finne siden og artikkelen var på engelsk.

Slik jeg oppfatter dette blir dermed stoff som ikke er i overensstemmelse med regjeringens politikk gjemt bort, men FHI kan likevel si at de oppfyller kravet om å gi sann og korrekt informasjon. Men slik må det blir når de tiltakene som iverksettes er hinsides enhver fornuft.

Men venner som jeg går turer med en gang i uken har alle masker til buss-og banebruk i lommen. Disse taes frem hver gang de skal bruke offentlige transportmidler. I praksis funger de som et ekstra adgangskort men har ingen helsemessig helsebetydning, kanskje tvert imot slik de brukes.

Vi befinner oss altså i en situasjon som er hinsides rimelig fornuft. Når antallet vaksine-døde nå overskrider corona-døde må det være et rimelig spørsmål hvorfor dette fortsetter.

Knut Lindtner

143 DØDE I NORGE ETTER VAKSINE MOT COVID-19 

Hentet fra Margrethe Salvesen sin facebookside

Antall vaksinerte stiger tross regjeringens valg om å knytte seg til EUs vaksinestrategi. Samtidig øker antallet meldinger om bivirkninger. Til nå har 143 personer dødd etter å ha blitt vaksinert.

I tillegg er det meldt om 581 personer som har fått alvorlige bivirkninger, ifølge Statens legemiddelverk.

Hvis man regner i andel er det få som rammes av bivirkningene. Det er heller ikke klart om det er selve vaksinen som er årsaken til dødsfallene. 

Men akkurat det samme kan man si om alle de som har dødd med (ikke nødvendigvis av) Covid-19.

Uansett er det et tankekors at det som skulle være en frivillig vaksine nå ser ut til å bli tvang, gjennom innføringen av vaksinepass. Uten et slikt vaksinepass blir det umulig å leve et fullverdig liv. 

Blir reiser til slike steder umulig i fremtiden uten vaksinepass?

Man kan nektes å besøke restauranter, man kan utestenges fra kultur og sport, og det blir vanskelig å reise på ferie til utlandet.

Turistland som Hellas og Italia har allerede motsatt seg slike vaksinepass, de forstår at når omlag en femtedel av BNP kommer fra turisme, så vil et slikt pass skade deres allerede skakkjørte økonomier betydelig.

I USA har flere stater, deriblant Texas, vedtatt et forbud mot vaksinepass. Argumentet er der at dette truer individets frihet.

Flere KrF-politikere gikk også nylig ut mot vaksinepass, som de mente utfordrer vårt syn på mennesket. De skriver:

«Å innføre et vaksinepass vil ikke bare medføre, men også formelt stadfeste et syn på mennesker som potensielle smittebærere.

Noe som også vil medføre at vi vil se på andre mennesker med frykt og mistenksomhet, da er det neppe langt igjen til segregering.

Dette er et svært dehumaniserende menneskesyn, som på sikt vil kunne føre til økende polarisering mellom mennesker.»

FHI har i en måned vurdert AstraZeneca-vaksinen, og kommet frem til at den ikke bør brukes. Regjeringen har valgt å ikke følge anbefalingen fra FHI. 

FHI-direktør Camilla Stoltenberg sier FHI fikk beskjed om at regjeringen ville nedsette ekspertgruppen etter at de leverte sin anbefaling mandag. 

På spørsmål om FHI ble ikke spurt om å delta i eller bidra til ekspertgruppen, svarer hun nei.

I Norge i dag vil det generelt være en større risiko for å dø ved å la seg vaksinere med AstraZeneca-vaksinen, enn risiko for å dø av covidsykdommen, ifølge FHI.

https://direkte.vg.no/…/laget-ny-gruppe-for-aa-vurdere…

https://www.vg.no/…/derfor-ville-fhi-droppe-astrazeneca… https://www.document.no/…/143-dode-i-norge-etter…/

https://www.nettavisen.no/…/det-etiske…/o/5-95-217177

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • I Norge i dag vil det generelt være en større risiko for å dø ved å la seg vaksinere med AstraZeneca-vaksinen, enn risiko for å dø av covidsykdommen, ifølge FHI.

  Dette gjelder vel tross alt ALLE «vaksinene» de «tilbyr» oss. I Canada settes det spørsmål ved Moderna, i Israel er det Pfizer, andre plasser er det Janssen som er problemet. Derved kan man vel egentlig enkelt og greit si at det med største sannsynlighet (sarkasme) er problemer med alle disse genmanipulerende injeksjonene. De 7 laboratoriene som undersøkte samme 1500 positive Covid-testene fant det samme i alle sammen: Influensa A og B, med størsteparten influensa A, altså de samme influensavirus som vi hadde i 2015, 2016, 2017 og 2018, uten å stenge ned og ødelegge landet slik man gjør nå. På grunn av hva? Sars-Covid-2, som ikke engang har blitt isolert i et eneste laboratorium i hele verden, men kun i hodet på «elite» og politikere ellers?

  Svar
 • «På spørsmål om FHI ble ikke spurt om å delta i eller bidra til ekspertgruppen, svarer hun nei.»

  For denne «pandemi»-nedstengningen dreier seg ikke om fornuft eller vitenskap.
  – Men politikk. – Om makt.

  Svar
 • Hvis dere følger med på hva FHI sier, så hadde dere fått med dere dette.De har beregnet at ikke alle tåler vaksinen, men at flertallet vil bli beskyttet.Og det må vel være det vesentligste i denne saken.

  Svar
  • «har beregnet at ikke alle tåler vaksinen, men at flertallet vil bli beskyttet»

   De aller fleste av de som blir smittet, og dermed får styrket sitt immunsystem, blir ikke syke.
   Så finnes det måter å bygge immunsystemet sitt på, – som et alternativ til å stenge det meste av sosial kontakt i samfunnet . ( Selv om myndighetene underslår dette.)
   De som mer stoler på at legemiddelindustrien overtrumfer kroppens immunforsvar bør selvfølgelig ta vaksine.
   Da bør alle være trygge.
   Og vi, alle, bør også vite at frykt/frustrasjon nedsetter immunforsvaret vårt.
   – Og at maktpersoner, som ser ut til å tro at nasjonens befolkning er innbyggere i Sim City som kan dirigeres og manipuleres, på slutten av dette spillet antagelig kommer til å sitte med svarteper.
   Men et demokratisk samfunn er ikke ( bør ikke være) et (makt-)spill der innbyggerene er digitale brikker med munnbind.
   I et demokrati skal ikke myndighetene ( og media), som sitter med tallene vi har betalt de for å beregne, lyve og slippe unna med det.

   Svar
  • Wasan Totland
   26 april 2021 18:09

   Du må ha svært tungt for det?

   Svar
 • Johnny Larsen
  13 mai 2021 10:39

  Hva de virkelige tallene for antall døde av vaksinen står det ingenting om. Dette ble forlangt fremvist i Danmark og der viste det seg at tallene for antall døde langt overskred de tallene som først ble opplyst

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Arnt Folgerø:

USAs katastrofale krig mot terror

Forrige innlegg

Lær deg koden:

Når Nato sier «menneskerettigheter» betyr det at bombene kommer!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.