POSTED IN Covid-19, Helse

Hvor mange dør i USA etter vaksinering?

Analyse av dødsfallene etter vaksinering i USA.

0
Print Friendly, PDF & Email

Av red. PSt -23. august 2021

Seks forskere, tre av dem fra Queen Mary, University of London, har gjort en analyse av dataene fra VAERS-databasen i USA som registrerer bivirkninger og dødsfall i forbindelse med vaksiner. Studien deres heter Analysis of COVID-19 vaccine death reports from the Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) Database Interim: Results and Analysis.

De skriver blant annet:

«Det har blitt gjort mye i media og akademisk litteratur om behovet for beskyttelse og tidlig vaksinasjon av de 65 år og eldre. Vi tror dette fokuset er den viktigste grunnen til at 80% av de avdøde etter vaksinasjonene som rapporteres er i denne aldersgruppen . Nesten en tiendedel (9%) døde innen bare 6 timer etter vaksinasjonen og 18% døde i løpet av mindre enn 12 timer. Over en tredjedel (36%) overlevde ikke til neste dag. […] 50% døde i løpet av mindre enn 48 timer etter at de fikk COVID-19-vaksinasjonen. Dette øker til 80% når vi strekker oss til den første uka etter vaksinasjon. » (merk: dette refererer til de første 250 dødsrapportene som er gjennomgått av forfatterne av 1644 i VAERS på tidspunktet for studien)

«Vi noterte oss at i det totale VAERS-datasettet at vaksinemottakere var bosatt over hele USA, og de mottok doser fra nesten 200 forskjellige vaksinepartier. Det var imidlertid åtte vaksinepartier i det totale VAERS-datasettet som ble identifisert i forhold til 30 eller flere mottakere»

«For å identifisere omfanget av økningen i rapportering om bivirkninger av vaksine for COVID-19-vaksinene, må vi vurdere antall doser som administreres for hver VAERS dødsrapport, og antall rapporter per million vaksinasjoner som er gitt i samme populasjon for andre vaksiner . […]

Vi fant at ettersom antall doser influensavaksine som administreres årlig økte (fra 146 millioner i 2017 til 174,5 milillioner i 2020), antyder antallet VAERS-rapporter en sammenheng mellom influensavaksinasjon og påfølgende dødsfall også økte. […]

Dette [antall doser som er gitt per VAERS dødsrapport] tilsvarer en økning fra 0,1 til 0,4 rapporter per million doser administrert mellom årene 2017 og 2020 […] I sterk kontrast, for COVID-19-vaksiner er det en VAERS dødsrapport for hver 135.000 doser som er gitt. Dette representerer en svimlende 1677 % økning i VAERS dødsrapportering for COVID-19-vaksiner, eller som vist med den blå linjen i figur 10, en økning på 7 rapporter per million doser administrert bare de tre første månedene av 2021.

Hvis denne rapporteringstrenden fortsetter, kan det være minst 6500 individuelle dødsrapporter fra VAERS innen utgangen av 2021, noe som vil representere en 3400% økning i rapporter sammenlignet med de siste fem årene.»

Vi har forelagt denne studien for fagfolk i Norge, og de går god for kvaliteten av denne studien.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Andrew CoopHire

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Merkels siste møte med Putin:

Samarbeidet fortsetter selv om hun nå går av.

Forrige innlegg

Har ingenting lært etter 60 år med mislykket Cuba-politikk.

Flere sanksjoner mot Cuba kommer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.