POSTED IN Norge, Norsk politikk

Hvor går utviklingen?

Demonteringen av Norge som suveren stat fortsetter.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hvilken side vil vil Støre-Stoltenberg stå på?

Jan Hårstad

Det som er definitivt en svakhet ved partier og mennesker som kaller seg sosialister og faktisk også marxister, er underkjenning av slike saker som rasekonflikter og religionskonflikter. En er fristet til å tro at man i slike miljøer tror verden kan bli en slags Thorbjørn Egnersk Kardemomme by. Og Egner er utvilsomt den største offisielle statsfilosofen i Norge.

Nesten alt som kommer på trykk i norske aviser er Egner-filosofi.

Senteret for islamistisk vold er nå Nigeria. Kristne hogges ned hver eneste dag, men når det står lite om det i våre media kommer det av at dette er ukorrekte sannheter, det er uegnersk.

I Frankrike er byene Marseille, Trappes og Roubaix overtatt av radikale islamister i allianse med narkotoka gangster syndikat. Folk som forteller om hva som foregår, trenger natt og dag beskyttelse av politiet, 35 personer for øyeblikket.

_______________________________________________________________________
Ja, Thorbjørn Egner var og er vår sentrale nasjonalfilosof.
_______________________________________________________________________

I Linkøping i Sverige er volden så ille at folk tør knapt gå ut på gatene.

Det vi trygt kan si er at det kommer til en blanding av religions- og rase-kriger i Europa som tradisjonelt har hatt image som bærer av Vestverdenens kultur og sivilisasjon. 

Man må faktisk være en slags «progressiv» for ikke å se dette, at det blåser opp noe fryktelig rundt rase og religion. Sunnier og shiaer dreper også hverandre med Koranen under armen.

Petition · Citizens of the European Union for the United States of Europe · Change.org
Beveger EU seg i denne retningen mot Europas forente stater med Brussel som hovestad?

Men her kommer en ytterligere farlig motsetning i Europa. Det sies tydeligere for hvert år fra EU-kommisjonen at EU skal utvikles til en samlet føderalistisk superstat hvis beslutninger skal være bindende for alle de gamle nasjonalstatene.

Dette prosjektet som naturligvis krymper nasjonalstatene ytterligere, møter motstand av en allianse av populistiske og konservative partier som vil slåss for nasjonalstatenes opphold og relevans.

Denne bevegelsen som vi kan kalle «DEFENDING EUROPE» hadde sitt aller første møte i Warsawa i desember 2021 og fulgte opp i Madrid i januar 2022. Her var som ventet Orban, Marine Le Pen og representanter for mange titalls partier, men verken det norske Fremskrittspartiet eller Demokratene. Andre skandinaviske partier var der.

Helt åpenbart er det slik at i den norske opinionen står man som en slags observatør til disse møtene – hvis man da i det hele tatt registrerer dem.

Siden Norge ikke er formell EU-medlem så holder man seg med den Egner-illusjonen at dette problemet ennå ikke riktig angår de norske.

De fleste nordmenn har ennå ikke forstått at Norwegen-Norway i de siste femten årene har vært en av de mest forbilledlige EU-stater i EU. Det er ikke den ting den norske eliten vil gjøre for å glede Brussel og Berlin. 

Ombygge hele landet og erstatte det «norske forsvaret» med okkupasjonsstyrker fra Nato.

Men hva vil skje når det norske globaliseringslaget blir forsterket med Stoltenberg som Sentralbanksjef?

I den framvoksende konflikten mellom det nye Føderale EU og nasjonalstatsopposisjonen i Defending Europe, er jeg så ganske sikker på at det offisielle Norge vil gå inn for Superstaten og fjerne de siste spor av nasjonal selvstendighet. Også i Norge så vel som i Polen og Ungarn.

Husmann betegnet i Norge en person som bygslet jord eller tomt av en jordeiende bonde, og som regel betalte for dette med en årlig avgift i form av kontanter og/eller pliktarbeid, noen ganger også naturalytelser. (Fra Wikipedia)

Hvorfor jeg kan være så sikker på dette bygger jeg på daglig observasjoner av norske politikere. Det er en slags provinsielle husmenn/kvinner som syns det er stas å demontere Norge. Det er knapt noe annet de vil.

«Venstresida» skjønner minimalt av dette eller applauderer. Det var Alstadheim i Aftenposten som etter Hurdalserklæringen straks bemerket: dette er jo «SNIKEUROPEISERING». Klassekampen skrev at den førte det norske folk inn i frihetens rike.

Ja, Thorbjørn Egner var og er vår sentrale nasjonalfilosof.

Forsidebilde: Jason Jarrach

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Det skbedde noe da Norge ikke hadde råd til å holde seg med Norske sjøfolk.
  Hyren ble altfor høy – presidenter i Norges Rederforbund gråt på TV I prime tid.
  En kunne få vondt av dem.
  NIS kom i 1985 og NOR forsvant i kjølvannet.
  Utover resten av århundret ble disse erstattet av NGO’er og de er nå nesten overalt med sinne menneskettigheter og demokratiske bønner.
  Da Norge var en sjøfartsnasjon kunne nordmenn flest en del av/om verden – den er nå ideologisert og mediastøttet opp til halsen. Det er politiske broilere i begge bransjer og lite annet.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  9 februar 2022 10:28

  «Ombygge hele landet og erstatte det «norske forsvaret» med okkupasjonsstyrker fra Nato.», skriv Hårstad.

  Forsvarsdepartementet nektar å offentleggjera avtalen mellom USA og Noreg, underskriven av minister Enoksen 16.11.2011, om USA-spesialstyrkar i Noreg. Departementet svarar ikkje på spørsmålet om det er USA eller Noreg som krev ein slik avtale.

  Svar
  • Torfinn Slettebø
   9 februar 2022 13:17

   Rett dato er sjølvsagt 16.11.2021. Orsak.

   Svar
   • Torfinn Slettebø
    9 februar 2022 14:45

    Forsvarets forskingsinstitutt (FFI) skriv i dag at dei ikkje kjenner til innhaldet i avtalen. Snakk om å fylgja med i timen. Mogne for nedleggjing? Har me bruk for FFI?

 • Når superglobalisten Støre står på broen, vil landforæderiene fra Solberg-regjeringene fortsette med stø kurs. Vi ledes og har vært ledet av krigsforbrytere . Dekonstrustruksjonen av Norge går inn i sluttfasen. Det skjer med elitens sterke påtrykk og et sovende folk. Men kan vi håpe på bråoppvåkning og opprør som i Canada?
  Elitens omfavnelse av islam og tilrettelegging for the endgame, viser hvor enormt svik globalistene utøver
  Med Egner i folkesjela og nisselua ned på nesen, skal det bli vanskelig å få til en folkereisning. Journalistenes sort magiske løgnkultus har gjort enorm skade og er globalistenes viktigste våpen.

  Svar
 • Statsminister Støre må gå av. Han er ugild i alle økonomiske saker når hans sjef Stoltenberg blir sjef i Norges Bank. Minner om at Støre er valt av Stortinget, ikkje av det norske folk.

  Svar
 • http://theglobalelite.org/list-banks-ownedcontrolled-rothschild-family/

  Den norske sentralbanken er eiet/kontrollert av Rotschild. Hvilke land har sin egeneide. Selv den kinesiske folkets bank er eid av samme. Se den lange listen i lenken over, den er del av en større artikkel.

  peterkrabbe.wordpress.com
  Nyeste artikkel: «Lys eller mørke» – siste kommentarer pr. 9.2.21 Merk dere det flotte innlegget av ungarsk politiker som fikk WEF sin ideolog Scwab i tale med/via skriftlige spørsmål. Spesielt anbefales politikerens omtale av Bill Gates – det ble ikke tatt så vel imot av sjefsideologen; svaret uteble, andre spørsmål likeså: Anbefales.

  Er det gått for langt. Hvem er vi som tror det går an å bevege sosiopater av det nedrige slaget. Løftene om økonomisk hjelp til å betale strømregningene varer akkurat til bankkollapsen – da blir det en sultens overgang til vi får på plass den digitale borgerlønnen. Oh my; vi skal sannelig få oppleve deres/våre politikeres forbryterske sinnelag – allerede erfart gjennom de to siste år.

  Svar
 • Svar
 • Jan Hårstad rører ved noe essensielt.

  «Det som er definitivt en svakhet ved (…) marxister, er underkjenning av slike saker som rasekonflikter og religionskonflikter.»

  Burde ikke overraske når underkjenning av rase og religion er symptomatisk for arbeidersosialisme.

  På begynnelsen av 1900-tallet tok sosialismen to retninger – arbeidersosialisme versus nasjonalsosialisme; sosialisme til fordel for arbeideren versus sosialisme til fordel for nasjonen. Av de to er det sistnevnte det naturlige og riktige; det er naturlig og moralsk å ta vare på din familie, ditt lokalsamfunn, din nasjon – dette er ditt blod og di sjel (om du er normal).

  Arbeidersosialisme derimot…er den forskrudde idéen om at «arbeider» er en grunnleggende identitet, og at folk kan forénes i denne éne identiteten. (Hos noen marxister bygger dette på illusjonen om at folk flest har en så liberal og schoschialistisk sjel som den venstreradikale.) Vel, javisst kan du føle at du er i samme bås som dine kollegaer og folk i samme situasjon som deg – men dette er fiktive og midlertidige identiteter, og slike identiteter forekommer i langt flere tilfeller enn bare gjennom arbeid. Til dømes er det å være supporter for et engelsk fotball-lag en sterkere identitet for mange enn det å være arbeidstaker et visst sted – likevel er ikke det å være supporter for Manchester City noe grunnleggende ved mennesket og noe du bør organisere samfunnet etter.

  Så hva er en grunnleggende identitet? Din familie. Din tribalistiske identitet. Din etnokulturelle identitet. Det er ditt ego; den du opplever deg å være (om du er normal).

  Hva er nasjonalsosialisme i fredstid? Noe sånt som Ungarn. Men pga. utfallet av krigen har jøder og patologiske venstreradikale kunne demonisert det kulturkonservative Europa og prøvd innbille folk at den norske/nordiske/europeiske identitet enten ikke finnes eller at det er hatefullt å sloss for sin egen identitet og interesser dersom du er norsk/nordisk/europeisk.

  Hårstad skriver:
  «…daglig observasjoner av norske politikere. Det er en slags provinsielle husmenn/kvinner som syns det er stas å demontere Norge.»

  Etter at det kulturkonservative og nasjonalistiske er blitt kvelt av venstreradikale i flere tiår, så er det ikke lenger en sjølfølge at norske politikere jobber for norske interesser. Så lenge du er politisk korrekt – som er definert av de venstrevridde og liberale – så er det ikke uhørt å mele sin egen kake, eller tjene heteronome interesser.

  Jada, så ble dere marxister halvkonservative på deres eldre dager. Fint det. Men dere kommer til å gå i grava uten å innrømme det åpenbare (om du er normal) – at det internasjonale fjåset «arbeidersosialisme» alltid var dysfunksjonelt, og at dere skulle holdt dere til å bare være nordmenn.

  Svar
 • Vi kan takke venstreradikale for at Norge demonteres som idé og samfunn. I bunn er våre trossystem, og venstreradikale kontinuerlig undergraver viljen og drivkraften til å kjempe for norske interesser. To av tusen eksempler:

  Klassekampen og Proletären vil ikke støtte arbeidsfolk om de fremstår nasjonalistiske:
  https://steigan.no/2022/02/proletaren-og-freedom-convoy/

  Det viktigste for venstrevridde i ‘Ungdom mot EU’ er antirasisme:
  https://resett.no/2022/02/13/vi-ble-medlem-av-ungdom-mot-eu-slik-at-du-slipper/
  (…så EU-motstand handler ikke om at nordmenn skal reflektere norske interesser i Norge?)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Gradvis flytting av målstolper

CDC nedgraderer Covid-19 til nivå med influensa

Forrige innlegg

Høye strømpriser

Ikke på grunn av krigen eller tørke, men fordi vi må kjøpe til europeisk pris

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.