POSTED IN Vaksiner

Hvilken funksjon skal vaksiner ha?

Vaksiner har ødelagt samfunnet og gjort uopprettelig skade på folkehelsen.

0
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff.

Vi hører sjelden om det på grunn av embargoen mot sannferdig informasjon om helseskadene de forårsaker, men vaksiner har ødelagt verden. En doktor med en populær Substack-konto, gjennomførte en omfattende gjennomgang av vitenskapen bak vaksiner som aldri ser dagens lys. Legen fant ut at den stygge sannheten om vaksiner forblir skjult for å beskytte «virksomheten», som betyr vaksineprogrammet til Big Pharma.

Å fortelle den stygge sannheten om vaksiner «ville ødelegge vaksineprogrammet», skriver legen, og derfor blir det aldri fortalt. En av dem er det faktum at vaksiner ikke forebygger sykdom, men i stedet forårsaker de mer av det. Sykdommer som en gang ble antatt å være utryddet har kommet tilbake, men ikke fordi de uvaksinerte. Legen fant ut at vaksiner gjør at disse eldgamle sykdommene kommer tilbake, som i dag blir kalt et «mysterium».

Ta koppervaksinen, for eksempel. Introdusert i 1798, ble koppevaksinen ofte observert å forårsake utbrudd av kopper i stedet for å forhindre dem, men denne stygge sannheten ble feid under teppet. Hvis moderne medisin var en ærlig vitenskap, ville koppervaksinen blitt trukket fra markedet, og blitt stoppet ongående. I stedet la koppervaksinen grunnlaget for en rekke nye vaksineinjeksjoner, som alle gjør det samme.

«Etter å ha sett grundig på det, er jeg av den oppfatning at koppervaksinen ødela menneskehetens helse, og innledet en æra med kronisk sykdom», skriver legen.

Unngå alle vaksiner.
Vaksinene som kom etter kopper utløste andre nye helseproblemer, ofte på grunn av problemer med kvalitetskontroll. I tillegg til deres toksisitet, vil nye vaksiner bli lansert stadig raskere, og alle de nye selskapene som prøver å tjene penger på injeksjonene kutter hjørner for å spare penger.

«På grunn av dette dukket det opp en rekke nye og alvorlige medisinske tilstander, hvorav mange ble ansett å skyldes hjernebetennelse (encefalitt) eller hjerneskade (encefalopati), og observert å oppstå i forbindelse med skader på kranialnerver*», forklarer legen. «De fleste av disse forholdene gjenspeiler i sin tur utallige skader vi nå også ser fra moderne vaksinasjoner».

Tilbake på 1980-tallet var det sjelden at barn viste symptomer på autisme, eller andre nevrologiske problemer. I dag er autisme vanlig, i likhet med mange andre kroniske sykdommer som før vaksinene var sjeldne. Ekte vitenskap støtter disse påstandene, men det forblir dekket over, mens den falske markedsføringen av vaksiner får en sentral plass i nyhetsbildet.

«Utallige kliniske studier av vaksiner (f.eks. HPV-vaksinen) viser at vaksiner forårsaker mange av de samme lidelsene (f.eks. en myriade av autoimmune tilstander), som har økt parallelt med antall doser av vaksinen (f.eks. den andre injeksjonen er nesten alltid mer sannsynlig å forårsake en alvorlig reaksjon enn det første)», skriver legen videre.

«Dette antyder igjen at å ta et stort antall vaksiner (for tiden gir den stadig økende CDC-planen barn 90 vaksiner før de fyller 18), og setter dem i fare for å utvikle kroniske sykdommer».

Selv om mange slike studier har blitt utført i løpet av årene, blir forskning som fremhever alt dette vanligvis ikke publisert i noen av de medisinske tidsskriftene, som den moderne medisinske profesjonen ser etter for veiledning. Som sådan fortsetter vaksinesvindelen, tilsynelatende uten ende.

*En hjernenerve (latin nervus cranialis) eller kranialnerve er en nerve som går ut fra hjernen eller hjernestammen. Det regnes totalt tolv par med hjernenerver, men kun ti av dem (nervene 3–12) har opprinnelse i hjernestammen. Alle har forskjellige funksjoner i hodet og kroppen forøvrig. Wikipedia.

Fra Natural News, publisert 22 april 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker, (link til Expose-News har hele artikkelen med oversikter) i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: Vaccines have destroyed society, unleashing a wave of irreparable damage to public health.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Leder i Natoland:

Ekstremt små sjanser for at Russland angriper andre Nato-land.

Forrige innlegg

Et lite innblikk inn i livet under Israelske angrep

En beskrivelse av israels invasjon av flyktningeleiren Nur Shams på Vestbredden.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.