POSTED IN Covid-19, Helse, Norge

Hvilke økonomiske og menneskelige konsekvenser vil det få?

Kinas største by Shanghai (26 millioner) er Covid-nedstengt.

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kina-ekspert: Shanghai-nedstenging vil forårsake langt fleire dødsfall enn Covid

Steve Mosher åtvarar om dødsfall som eit resultat av Shanghai-nedstengingar på grunn av svolt eller andre ikkje-covid-relaterte årsaker

Av Emily Mangiaracina, LifeSiteNews. Omsett av saksyndig.

Kina-eksperten Steve Mosher åtvarar onsdag [13.april 2022; oms.an.] at dødstalet frå Shanghai sine pågåande nedstengingar vil vere «mykje større» enn nokon liv som potensielt går tapt på grunn av Covid-19.

________________________________________________________________

Innlegget er hentet fra Saksyndig
________________________________________________________________

«Eg veit ikkje kor mange liv dei kjem til å redde frå koronavirus i Shanghai, men eg garanterer at når dei endeleg går inn i enkelte av desse leilegheitene, der folk har vore innesperra i tre eller fire veker, kjem dei til å finne lika av menneske som har svelta i hel, menneske som har døydd av slag og hjarteinfarkt,» sa Bully of Asia-forfattaren til Brian Kilmeade på Fox & Friends.

Ifølgje Shanghai-innbyggjar Qin Chen, har mange i byen vore stengt inne sidan dei fyrste vekene av mars, der det fyrste nabolags- eller samfunnshandheva nedstengingane byrja frå 2. til 17.mars. Sidan då har Shanghai gjort nedstengingane obligatoriske for heile byen, der dei enkelte gonger har handheva innesperringa ved å forsegle eller setje hengjelås på dører, som CNN-korrespondent David Culver har rapportert.

Google Map of Shanghai, China - Nations Online Project
Shanghai er den største byen i Folkerepublikken Kina, og Kinas økonomiske og finansielle sentrum. Med Kinas store økonomiske vekst de siste tiårene, har Shanghai vokst fram til å bli et globalt senter for finans, teknologi, transport, og innovasjon. Wikipedia Byen har over 26 millioner innbyggere.

Chen sa tysdag at enkelte Shanghai-innbyggjarar har vore sperra inne i meir enn 40 dagar. Byen har visstnok sendt ut ei melding der dei informerer innbyggjarane at dei vil bli stengt ned iallfall til 1.mai.

Kilmeade sa til Mosher at byen, som har blitt instruert av Beijing til å handheve ein «null-covid»-politkkk, byrja nedstengingane etter at meir enn 22 000 covid-tilfelle vart rapporterte – dei fleste asymptomatiske.

«Det gjev inga meining i epidemi-termar,» sa Mosher. «Du kjem aldri til å slå ned eit høgt smittsamt luftvegsvirus som spreier seg so lett. Resten av verda har innsett dette.»

Han la til, «Alle innser at vi rett og slett må leve med koronaviruset for alltid,» og alluderte til nesten-konsensus mellom immunologar at Covid vil halde fram med å vere i sirkulasjon i årevis framover som eit endemisk virus.

«Og kva driv dei på med i Shanghai? Dei drep hundar og kattar fordi dei kan bere koronavirus. Dei sperrar folk inne i heimane sine. Folk svelt bokstavleg tala i hel,» sa Mosher.

Acidente do "Prestige": 19 anos do maior desastre ecológico da Europa
Innrømmer en at tiltakene ikke nytter innrømmer en samtid at det en tidligere har gjort har vært feil. Det svekker tilliten og prestigen.

Fox News-vert Tucker Carlson påpeikte måndag [11.april 2022; oms.an.] at etter det fyrste covid-19-utbrotet i Wuhan, vart innbyggjarar ved enkelte høve sveiste inne i heimane sine av statleg tilsette, som videoar lagt ut av dei lokale viser, og nokre av dei enda opp med å svelte i hel.

Med tanke på at helsa til borgarane sine er preteksten for Shanghai-nedstengingane, spurde Kilmeade Mosher kva den verkelege forklaringa bak nedstengingane er.

Ifølgje Mosher er det nokre få grunnar for Shanghai-nedstengingane, der ingen av dei faktisk kjem frå bekymringar rundt Covid. Han påpeikte at Kina sin folkehelsetopp har sagt at dei ikkje kan «gje seg no», fordi dersom dei gjorde det, «ville alt [dei] gjorde i fortida vere til inga nytte.»

«Vel, alt de gjorde i fortida var feil, so innrøm det og gå vidare,» sa Mosher til Kilmeade. «Men dei kjem ikkje til å gjere det fordi politikarar aldri likar å gjere feil.»

Mosher trur at nedstengingane i det minste delvis er forårsaka av ein pågåande «maktkamp»: «President Xi Jinping ønskjer å vere president på livstid, og Shanghai-faksjonen kjempar mot det,» sa Mosher. «Vel, gjett kva? Shanghai er no stengt ned.»

Han la verkt på at det er ein klassisk totalitær taktikk å skremme befolkninga gjennom målretta forfølging, og merkte seg at der er ein kinesisk frase som tydar, «Du dreper den eine for å åtvare dei hundre.»

«Ved å stengje inne 26 millionar menneske i Shanghai, fortel du dei andre 1,4 milliardar menneska, ‘Vi bestemmer. Vi er det kinesiske kommunistpartiet. Vi kan gjere kva vi vil med liva dykkar. Vi kan diktere kor mykje du et, når du et, og om du sveltar i hel eller ikkje,’» sa Mosher.

Forsidebilde: Sam Balye. Fra en gate i Shanghai

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Det er mange måter å stenge verdenshandelen på.Kan det være økonomisk krig kamuflert som Covidforebygging ?.

  Svar
  • Wasan Totland
   17 april 2022 10:21

   Verdens største containehavn ligger i Shanghai. De har tidligrer stengt ned, angivelig på grunn av at at en person var såkalt smittet. Regner med at dette var en test men det hadde styore ringvirkninger? Nå får vi stopp i verdenshandelen. Akkurat det de høye herrer er ute etter.

   Svar
  • Henning Nielsen
   19 april 2022 11:12

   Jeg vil si at det er den mest sannsynlige forklaringen, kanskje sammen med maktkamp innad i Kina. Struping av verdenshandelen kamuflert som Covid-skrekk gagner Kina.

   Svar
 • Da stopper USA og resten av verden også opp. Ingen produksjon fra Kina betyr ingen produksjon i verden over hodet. Slik har våre «smarte ledere» med sin out-sourcing av produksjonen fra «vesten» satt oss flere hundre år tilbake i tid, mens vi flyr som hodeløse høns etter «Det Grønne Skiftet» og «Build Back Better». Når Fean skal «sammensuriet» våkne; På sitt eget dødsleie?
  Jeg mistenker at dette er en del av det planlagte NWO, det har vært mye «samarbeid» mellom visse «amerikanere» og det kinesiske CCP med Xi i spissen. Tiden for å innføre full nedsmelting er virkelig nå, da vi her i «vesten» er opptatt med propagandaen omkring Ukraina og Russland. De fleste vil ikke oppfatte hva som traff dem før de står på gata med en utstrakt tiggerhand og ber om almisser.

  Svar
  • Hei Per J.Det er vel ikke våre smarte ledere som har tvunget de private selskapene ut av landet,det har vel disse selskapene av grådighet sørget for selv.
   Det er bra vi har ukepresse som tyter over av artikler om hvilke flotte anstendige mennesker eierne av disse selskapene er.

   Svar
   • Hei Jan. Smarte sto i anførselstegn, men jeg husker god at «presten» Bondevik betalte norske selskapers flyttekostnader hvis de ville out-source bedriften, så våre «smarte ledere» har nok en del av skylden (selvfølgelig var de helt sikkert presset av «den grå eminense») for at vi idag sitter uten en mengde «bærbare» arbeidsplasser som kunne skapt inntekter og arbeidsplasser i Norge.

  • Tror du er inne på noe viktig her, PerJ.
   Makteliten samarbeider nesten alltid over grensene og det er lett å se seg blind på land/nasjoner. Makteliten er selvfølgelig tungt representert både i USA og Kina, men også (i mindre grad) i Russland der bl.a Putin ble presset til å invadere Ukraina, noe som han visstnok i utgangspunktet var imot.
   Siden ca 2016-2017 har det kinesiske kommunistpartiet blitt sterkt infiltrert av folk som representerer makteliten og som utøver stor kontroll både på Xi og resten av kommunistpartiet.

   Svar
   • Hei Kåre Magne.
    Globalisme betyr fri flyt av «interesser» over hele verden, til dit «eliten» kan tjene mest (og arbeiderne få de dårligste vilkår). Det er nettopp det NWO dreier seg om, fjerne grenser over alt, slik at det ikke «stopper opp» ved et lands grense. Det industrimilitære kompleks (i USA) foreslår nettopp at de store internasjonale forretningsimperier skal overta styringen av verden, at deres «meninger og ønsker» skal bli «verdenslov», og at intet land skal kunne stoppe dem i deres forehavender.
    Eller god påske.

 • Smoke&mirror
  17 april 2022 17:04

  En annen teori: Kinas økonomi er en gigantisk eiendomsboble som truer hele landets økonomi. Denne nedstegningen er en «folketelling» for å rydde opp i grådighet og korrupsjon. Hvis partiet kan overta verdiene uten gjelden, tar man vekk de som kunne ha ressurser til å opponere mot makta til president Xi.

  Svar
 • «Vi kan gjere kva vi vil med liva dykkar» , det er styresmaktenes mentalitet i de fleste nasjoner.

  Svar
 • Alle ser at Korona viruset er et biologisk våpen brukt for å kontrollere og skjule andre mer alvorlige handlinger. Alle ser at noe er riv ruskende galt med samfunnet (økonomien). Verden deles opp og skillene blir større. Moderne slaver – eliten.

  Svar
 • Hjelper det å spyle et virus med kaldt vann, sammen med støv, bakterier og virus -som virvles opp, fra gata?
  Vi VET at viruset er inaktivt på alle flater etter 3 dager.
  Fra før vet vi at munnbind er laget for bakterier , og ikke virus, som er 1/100 del i størrrelse.
  Likeså med Antibac, virksomt mot bakterier. På hendene gjør spriten ikke annet enn å sprekke opp/ødelegge/tørre ut den viktige hudbarrieren.

  Vi lurer på om det kan være noe planmessig politisk bak Covid-hysteriet.
  Kanskje er det hele kun IDIOTI? ( Og/eller for å finne ut hvor grensen går for innbyggerne w.w. når det gjelder å finne seg i idioti fra et autoritært regime? )
  Det ser ut som en and, det vralter som en and og snadrer som en and. Da er det med ganske stor sansynlighet en and.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Begrunnet i de edeleste motiver:

USA stjeler i stor skala.

Forrige innlegg

Missilet som forårsaket massakre på jernbanestasjon:

Var det mest sannsynlig ukrainsk?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.