POSTED IN Mat/Landbruk, Olje-Energi

Hva ville skjedd hvis kull, olje og gass plutselig forsvant?

Mer enn 4 milliarder ville dø i løpet av kort tid.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Eksperter advarer – WEFs mål om netto null vil drepe over 4 milliarder mennesker.

Av Patricia Harrity.


World Economic Forum (WEF) og deres ikke-valgte globalistledere, presser på for at regjeringer over hele verden skal fase ut fossilt brensel. Eksperter har uttalt seg mot planene deres og advarer publikum om at WEFs «Net Zero»-mål om å eliminere fossilt brensel, vil drepe over fire milliarder mennesker eller mer.

«Net Zero»-målet for å stoppe bruk av fossilt brensel er en del av WEF og FNs «Agenda 2030» og «Agenda 2050»-planer for menneskeheten, og innebærer en dramatisk reduksjon av fossilt brensel innen 2030, og fullstendig eliminering av bruken innen 2050.

WEF fortsetter å presse sin agenda og har bedt skattebetalere over hele verden om å betale 3,5 billioner dollar per år, noe de mener er nødvendig for å finansiere «Net Zero»-målet om å «dekarbonisere» planeten. Kritikere hevder imidlertid at «avkarbonisering» bare er en eufemisme («pynteomskriving», red.) for WEFs anti-humane agenda.

Sult.


Statistikeren Bjørn Lomborg er bare en som har advart om at slutt på bruk av fossilt brensel, vil føre til døden til rundt halvparten av verdens befolkning bare av sult. «4 milliarder mennesker er avhengige av fossil gjødsel for mat», bemerker Lomborg. Artikkelen Lomborg kommenterte var skrevet av økonomen Neil Record i Telegraph.

Absurd. Rundt 4 milliarder mennesker er avhengige av fossilt produsert kunstgjødsel. Uten dette vil 4 milliarder dø av sult.

Seks milliarder ville dø i løpet av et år.


Neil Record rapporterte: «Hvis vi sluttet å bruke fossilt brensel, vil mest sannsynlig seks milliarder mennesker dø i løpet av et år». I en verden uten fossilt brensel, vil folk flest vil lide av strømbrudd på grunn av at nettet blir fatalt belastet, og det vil utbredt og permanent».

Fra dag én ville gassbrukere være de første til å merke at det ikke lenger utvinnes kull, verdens oljebrønner og gassfelt stenges, og i løpet av 10 eller 15 dager vil Storbritannia måtte slå av gassdistribusjons-systemet. Så vil gassen til husholdningene bli stengt og rundt 21 millioner husstander, 74 % av befolkningen, ville ikke lenger ha oppvarming, varmt vann og kokemuligheter.

«I panikk vil folk bruke elektrisitet for matlaging og oppvarming, men det britiske strømnettet er avhengig av naturgass som sin «buffer»-energikilde. Uten strøm vil det ikke være vann i kranene og ingen oppvarming, og de mest sårbare menneskene vil begynne å dø. I første omgang vil dette være eldre i eget hjem, deretter på sykehus når dieselgeneratorene går tom for drivstoff.

Sult begynner fra dag 25.

Innen den tjuefemte dagen vil det sannsynligvis bli tomt for diesel og bensin, dette betyr at distribusjonen av mat vil stoppe, og når befolkningen er helt avhengige av kjøpt mat, vil de begynne å sulte. Det bare være de isolerte bygdesamfunnene, og de som er selvforsynt med landbruk som vil være relativt upåvirket.

Dag 50 – Mange mennesker i urbane områder ville nå være nær døden av sult, hevder Record, og ordensmakten vil bryte sammen. Uten strøm til vannforsyning og avløpsnettet, vil vi se viktorianske sykdommer som kolera og dysenteri komme tilbake.

Dag 100 – penger og status vil være irrelevant, og bare tre måneder etter at verden stopper bruk av olje, tipper han at rundt halvparten av verdens befolkning på fire milliarder mennesker vil være døde. «Den første som dør ville være urbane fattige, deretter middel- og til slutt overklassen». Igjen vil de overlevende være de i landlige områder som lever av lokale landbruksprodukter eller matlforåd.

Uten drivstoff stanser disse maskinene og da stanser matvareproduksjonen.

Et år uten olje – mord og kaos.


Etter et år uten olje vil kanskje ytterligere to milliarder mennesker ville ha sultet eller frosset i hjel, gjenværende matlagre vil bli oppbrukt eller ødelagt, og det uunngåelige sammenbruddet av ordensmakten vil bety at mange vil få en voldelig slutt på livet». «Konkurranse om knappe ressurser utløser drap og kaos». Et marerittaktig scenario, men Record hevder at alt i dette scenariet er godt underbygget av fakta.

På en eller annen måte.


Eksperter som har advart om farene forbundet med å stoppe bruk av olje må ikke ignoreres, det er åpenbart at våre ledere ikke er interessert i vårt ve og vel. De har blitt lovet en privilegert posisjon i fremtidens avfolkede verden, og har mange måter å oppnå sine mål på, enten det er med chemtrails, «vaksiner», farmasøytiske produkter, giftige stoffer i mat, vann, etc. Stoppe bruk av olje er bare enda en måte.

Fra The Expose, publisert 23 desember 2023.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker, oversikter og X-melding i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Experts Warn – WEF’s Net Zero Goals Will Kill 4+ Billion People.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Eksperter og forskere og studier overgår seg selv i toskeskap.
  Rasisme og sexisme er ingen hindring i det psykopatiske vanviddet:
  «… afrikanske befolkninger varmer jorden mer opp med pusten», og
  «videre har kvinner større sannsynlighet enn menn for å være metanprodusenter»,
  så slutt å puste hvis du er afrikaner eller kvinne.
  For å redde kloden.
  globalism.news

  Svar
 • Det blir vel litt som å begynne i feil ende. Her er noen stikkord på strak arm:

  NO NEED. Dersom vi klarer å roe ned litt nå, slutte med alt det som er unødvendig, som å dele ut uadressert reklame til alle de som ikke ønsker det eller å frakte egg fra Nord-Norge tur retur 2000 kilometer for å bli gjennomlyst, eller som å fly, – så vil vi faktisk komme ganske langt som en begynnelse. Men politikerne ønsker ikke eller evner ikke se poenget.

  NO FREIGHT. Transport av varer verden rundt fordi noen kan lage dem litt billigere, er over, nå heter det «kortreist» og «lokalprodusert»,

  NO GROWTH. Det neste skrittet heter «degrowth» og representerer slutten på veksten i verden. Vi trenger ikke vokse inn i himmelen med statid bedre resultater og høyere omsetning, vi trenger mat og vann og bolig og varme. Dersom våpenindustrien omstiller seg, kan de bidra til livsbetingelser på hele kloden.

  NO PROFIT. Tiden der noen få skal sko seg på det arbeidet vi alle utfører, er over. Tid for grådighet, egoisme, omgåelse av viktige regler, flytting til skatteparadis eller utslippsparadis eller slaveparadis er over.

  Dessverre ser det ut til at problemene skal løses av kapitalistene med kapitalistiske metoder. Det betyr big business, fortjeneste for de rikeste og regningen sendes til de svakeste. Jeeezzz !!!

  Svar
 • » Hva ville skjedd hvis kull, olje og gass plutselig forsvant?»

  Dette forsvinner jo ikke. Ihvertfall ikke plutselig. Skjønt noen politiske forunderligheter vil lage ‘ lover’ som forbyr å bruke denne energien.
  (Hvorfor ikke forby fossekraft; – Huldra og Fossekallen forsvant jo da. De som vil kan kalle dette en katastrofe når fantasi må gi etter for kunnskap/utvikling bør jo det. )
  Men javel. Politikk er mye rart . Også ‘ grønn politikk’. Krig er visst godtatt grønn politikk.
  Forurenser oljeforbrenningen?
  Javel. Og vi er i ferd må kunne rense den ved forbrenningen. Ihvertfall hvis vi gjør det sentralt for å produsere elektrisitet eller hydrogen sentralt, med større muligheter, for å unngå SMOG.
  Frigjør forbrenningen CO2 ? ( Altså KARBON- dioksid)
  Ja, men karbon er er jo viktig for alt liv i vekst. Så får vi nyttegjøre oss den/dette . Istedet for å bruke energi på å deponere dette i tvilsommme kammer under jorda/havet. Selv om det jo er ( politisk )
  ‘ lønnsomt’ når/hvis vi bevilger penger til dette.

  Forårsaker CO2 et varmere klima? ( Sammen med vanndamp fra alt liv & hav. )
  Flott. Det er kulde som dreper mest liv på jorda, – og som også betinger et stort energiforbruk.

  Men vi har fortsatt energi fra vind, sol, fosser, tidevann, elver, m.m. Og bio , som kan produsere energi, men også både jord og samle nitrogen til økologisk dyrking med mindre kunstgjødsel.
  Energimengden fra dette tar aldri slutt.
  Og energihenting som gir mer enn det forbruker gir alltid et pluss i regnskapet.
  Det vi trenger. Vi tilpasser oss. Vi skjønner mer. Vi er i utvikling.

  Det vi IKKE trenger er katastrofe-scenarioer . Hverken på den ene eller på den andre måten.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Så var det ikke en konspirasjonsteori om tvangsvaksinering likevel:

Stortinget har vedtatt loven i all stillhet.

Forrige innlegg

Til fordel for USA.

Sanksjonspolitikken fører til stor økonomisk nedgang i EU.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.