POSTED IN Israel, Palestina

Hundene bjeffer men karavanen fortsetter

Oppgjør med sionist-jødisk tenkning

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Linstad

«Israel» er en rasistisk stat – hvordan? Palestinske arabere er andre-klasses borgere i den israelske staten. Nær en million palestinske arabere ble fordrevet da staten «Israel» ble til. «Israel» okkuperer og innlemmer Jerusalem i staten. «Israel» oppretter nye bosettinger og tar over mer palestinsk land, kun for én befolkningsgruppe: Jøder. Som besitter privilegier og fortrinn.

Kan «Israel» bli oppmuntret til å endre denne politikken? La palestinske arabere få samme rettigheter i den israelske staten, innrømme palestinske flyktningers rett til å vende tilbake, slippe Jerusalem fra okkupasjonen? Stanse bosettingspolitikken? Gi fra seg deler av det okkuperte landet for en palestinsk stat?

Legg bort troen på dette! Det er tanker på avveier. Om at samtaler og forhandlinger, press og vedtak, resolusjoner, ja, boikottaksjoner og innspill om tostatsløsning, skal kunne endre «Israel» til en annen type stat! For fred, likeverd og rettferd. Det er håpløs og forfeilet tenkning.

Bak sionist-jødisk ideologi og tenkning ligger det dyp rasisme! Om at jøder er overordnet andre, med egne rettigheter og plikter – som er eksklusive til ikke-jøder, og har større verdi.

Dette henger sammen med det synet gitt i Tora’en, Det gamle testamentet, som jøder lærer fra de er barn. Om jødisk eksklusivitet; fortrinn foran andre. Som også kristen-sionister – blant dem mange politikere, ledere og «predikanter» i Norge – deler. Bak en fasade av «menneskerettigheter» og «rettferd» som de tror å fremme i sitt sekterisk religiøse syn.

«Hundene bjeffer, men karavanen fortsetter» sa en sionist- jødisk settler til meg på den okkuperte palestinske Vestbredden, som reaksjon på internasjonale protester til den israelske politikken. Ja, «karavanen» fortsetter! Fordi vi ikke har forstått drivkraften bak den! Gjør vi ikke det, kan vi stå der og «bjeffe» – som flest observatører gjør.

Se også www.frittpalestina.no og www.koranen.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • Fullt verdensherredømme er intensjonen både i jødedom og islam, og i jødedommen har de den pussige ideen at de er en utvalgt rase, beksvart eller kritthvit spiller ingen rolle, de mener de er en rase, og de tilber en gud som godkjenner å gjøre alle andre enn dem som tilhører denne angivelige rasen til slaver, siden andre er som dyr å regne. De er i full sving for tiden, med utsendte medarbeider Yuval Noah Harari som er klar på at «hackable animals» er riktig tittel. Albert Bourla tar seg av befolkningsreduksjonen, med hjelp av Rochelle Walensky, Volodomyr Zelensky, Victoria Nudelman, etc..
  Det er sannelig et folk som bør ta oppgjør med seg selv, lullet inn i løgn om sitt opphav og sin historie. At man i fortiden ikke ønsket jøder inn i landet var ikke for ingenting. Noen fortjener sitt rykte.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  11 august 2023 10:33

  Det som er så fint med Derimots artikler og debattinnlegg er jo deres enorme innsikt og forståelse av jödisk historie og religion.Noen feil må en regne med.
  Disse feilene eller unnlatelsene gjelder stort sett at de hopper bukk over hvordan Israel som stat ble til og selv om Netanyahu har forsökt å hjelpe de ved å si: Alle vet at Israel ikke er noe demokrati,her har alltid den dype staten bestemt,så pöser de på med info om jödene uten å bruke tid på å tenke over hva nettopp Netanyahu mener.
  Dessuten,det er litt dumt at,ja unnskyld meg for å nevne det,men det finnes iallefall ett folk til som passer på beskrivelsene som omhandler jödene og det er jödenes fiende nummer 1. og det er jo de som bedrev/bedriver rase tenkning,dere vet de som drev med forskning på spesielt jöder og sigöynere og kanskje også anderledestenkende,dere vet,de som fylte opp de arbeidervennlige arbeidsleirene som ble bygd i ett rasende tempo rund omkring i tyskkontrollerte områder og som traktet etter å bli Ariske av ypperste klasse.Joda,jeg tror nesten at ekspertene har glemt det folket.
  Tenk om alle disse ekspertene kunne rydde litt i sin egen historie.
  Og,til dere eksperter,hvor mye vet dere om vår felles nordiske historie ?.
  Det jeg har lärt meg,det er at i takt med at man forbedrer sin egen moral ,blir gårdagens sannheter til lögner.
  Vet dere,for moro skyld så har jeg kjöpt en aksje utstedt av Stockholms Enskilda bank undertegnet av en Wallenberg og den aksjen er et dokument som bekrefter eierskap i noe som het I G Farben som igjen drev en koselig arbeidsleir som het Auswich.Dere vet ,arbeit macht frei.De fölte seg nok veldig frie de som med tvang arbeidet i disse arbeiderparadisene,de var nok begeistret over å få jobbe for herskerrasen.
  Nå er det vel også sånn at IG Farben har forsvunnet,iallefall selskapslogoen,men de samme kreftene er fortsatt igang.
  Rart er det også at de mest iherdige konspijegere ikke har klart å koble at American bosch og tysksvenske bosch er samme sak.

  Svar
  • «noe som het I G Farben som igjen drev en koselig arbeidsleir som het Auswich”

   Det virker som du godtar holocaust-historien uten videre. E. Michael Jones forteller at han forsøkte å få til en samtale med Chatbot (kunstig intelligens) om kremasjonene i Auschwitz. Da man spurte Chatbot «Hvor mange jøder døde i Auschwitz?», svarte Chatbot: “Det anslås at minst 1,1 millioner mennesker døde i Auschwitz, de fleste av dem var jøder.»

   Det svaret førte til følgende samtale: «Ble de drepte jødene i Auschwitz kremert?»
   «Ja, kroppene til de som ble drept i Auschwitz ble kremert.»
   «Hvor mange krematoriumovner hadde Auschwitz?»
   «Auschwitz hadde totalt fire krematoriumovner.»
   «Hvor lang tid bruker en krematorieovn for å kremere en kropp?»
   «En krematoriumovn bruker vanligvis mellom to og tre timer på å kremere en kropp.»
   «Er det mulig å kremere 1,1 millioner kropper, ved å bruke bare fire krematoriumovner på fire år.»
   «Nei.»
   «Hvor mange år vil det ta?»
   «Det vil ta mer enn 78 år å kremere 1,1 millioner kropper ved å bruke bare fire krematoriumovner.»
   Så Chatbot er en Holocaust -denier. Men forklaringen er jo at Chatbot må følge vissse logiske regler. Og her antar Chatbot at krematorierovnene går 24/7 365 dager i året, noe som selvsagt er umulig. Hvis man antar at krematorieovnene er operative bare halve tiden, ville det ta 156 år å kremere 1,1 millioner kropper med fire krematorieovner.

   Så den offisielle holocaust-historien er tull. Men jødene har løst det problemet ved rett å slett å gjøre det forbudt å snakke om holocaust. Hvis du sier at en jøde mindre enn seks millioner døde i Holocaust, vil du gå i fengsel i praktisk talt alle land i Europa. Heer i Norge er det fortsatt lov å diskutere holocaust, men det er nå forslag om at det skal bli forbudt å diskutere holocaust i EU, og da vil ganske sikkert Norge følge etter.

   https://www.unz.com/ejones/why-its-easier-to-talk-to-a-robot-han-to-a-jew/

   Svar
  • «de som bedrev/bedriver rase tenkning,dere vet de som drev med forskning på spesielt jöder og sigöynere og kanskje også anderledestenkende”

   Jeg kan jo ta med litt om sigøynere og andre ikke-jøder som påstås drept i holocaust. Det sies at fem millioner ikke-jøder døde i Holocaust. Det er imidlertid et tall uten noe vitenskapelig grunnlag. Simon Wiesenthal, tallets stamfader, diktet opp dette tallet for å øke sympati for jødisk lidelse.

   Wiesenthal begynte å kolportere dette tallet på 1970 -tallet. Wiesenthal sa til The Washington Post i 1979, «Jeg har bedt jødiske ledere om ikke å snakke om 6 millioner jødiske døde, men snarere rundt 11 millioner sivile døde, inkludert 6 millioner jøder.»

   Yehuda Bauer, en israelsk Holocaust-stipendiat som er leder av den internasjonale Holocaust-minnealliansen, sa at han advarte sin venn Wiesenthal, som døde i 2005, om ikke å spre den falske forestillingen om at det døde 11 millioner i holocaust – 6 millioner jøder og 5 millioner ikke-jøder. «Jeg sa til ham: ‘Simon, du forteller en løgn,'» sa Bauer.

   Bauer og andre historikere sa at Wiesenthal valgte tallet 5 millioner, fordi han ønsket et tall stort nok til å tiltrekke seg oppmerksomheten til ikke-jøder som ellers ikke bryr seg om jødisk lidelse, men ikke større enn det antall jøder som det påstås ble myrdet i Holocaust, 6 millioner.

   https://www.jta.org/2017/01/31/united-states/remember-the-11-million-why-an-inflated-varms-tally-ibks-holocaust-historianere

   Svar
   • .Jan Zörlie
    12 august 2023 23:40

    Jamen er det mye rart her på Derimot,ikke rart at antallet som deltar i de ulike debattene er synkende,det er vel rundt 15 stk som eraktive og antall dagsbesök er tydeligvis også synkende.Hadde antallet besökende värt stabilt eller ökende hadde det nok blitt nevnt,slik det var för,men nå vises bare antallet besökende fra storhetstiden.
    Da Ukrainakonflikten var i sin begynnelse brukte Derimots redaksjon titt og ofte bidrag fra Alex Christoforous og hans makker Mercourous eller The Duran.Etter hvert som deres reportasjer etterhvert også begynte å synliggjöre galskapen som foregår i USA + nazistenes galskap i Ukraina virker det som at interessen fra redaksjonen er svärt liten eller ikkeeksisterende når det gjelder Alex og Alexander.
    Mitt engasjement skyldes at altfor mange her drev med feilinformasjon eller mangelfull informasjon.Du er en av dem MR X.
    Jeg gidder ikke gå inn i noen som helst diskusjon ang antallet döde tyskerne var ansvarlig for,det er en dum diskusjon.
    Mr X,tyskland invaderte Norge og Danmark blant annet,var det fordi de var gode eller var det pga et önske om å eie hele verden ?.Det ligner litt på den metoden som pågår nå.Du vet,den imperialistiske Nato alliansen som Norge er en del av.Ja du kan jo ta en titt på det som foregår i Afrika,der ser du kolonialisme i all sin gru,om du forstår da,jeg tviler.
    Jeg kan love deg X,folk som deg kommer til å sluke mange kameler i tiden som kommer.
    Om det er så at de som bekjemper globalistene/kolonialistene har alt av informasjon og vet hvem og hvor gjennom blant annet geofencing mm,da blir det mye vonde opplevelser i tiden for de som aktivt har motarbeidet antiglobalistene.
    Takk for meg Mr anonym,du er vel anonym fordi du er redd for lys.

   • .Jan Zörlie
    13 august 2023 1:53

    Det er også merkelig at redaksjonen godtar at dere nazispirene får lov til å herje som dere gjör her i kommentarfeltene,särlig i betraktning av at flere her hevder å ha kommunistiske sympatier.
    Og mr X,dere har jo lidd sviende nederlag för.Og mr X,jeg har en fölelse av at dere vil få det like stritt som det tyske folk fikk kjenne på,etter krigen.Kommunister er jo kjent for å kjenne sin historie og merkelig er det da med denne mixen av deltagere som synes å gå så godt i sammen.
    Til slutt mr X,disse gode nazistene som du er talsmann for,i de fem årene de var i Norge,hvor mange russere og ungarere,ja sikkert fler nasjonaliteter ble drept i Norge mens de arbeidet i straffarbeidsleire ledet av dine gode idoler ?.
    Du kan jo,om du har viljen,google blodveien.Og om du orker,skriv gjerne om det du finner på nettet om den saken.

 • Det blir feil å skylde på jødene, når man ikke definerer, hvem jøder man snakker om. Retorikken blir da, slik som Støre, sa :Nå er det vanlig folk sin tur.
  Rett skal være rett. For det første. Det er ikke jøder, som styrer i Israel (midt Østen) men de falske jødene og de skriftlærde. Fordi for å få jødisk statsborger skap i Israel, må fin mor være Jøde. Mens i både bibelen og Toraen, så er det fars linjen, til patriarkene, kongene og Meshias, som det står skriv om ætte linjene til Meshias og kongene, David, Salamo, Levi, ypperste prestene i Enoks Bok(Toraen, og i gammel bibel) samt i skriftene i Bibelen.
  Det som er feil er Talmuden, som ble skrevet i Babylon ca år 550 av jødene, 2 stammer. Mest av fariserer, ypperste prestene. Men få av Israels 12,stammer har fått fullverdig borgerskap i Israel, da deres far er jøde eller Isralitt. Side staten Israel prioriterer mors ætt. Dermed så er det de falske jødene(kazarjødene?), sammen med fariseerne, som styrer Israels og verden til konfrontasjon, som ender i krig og massemord Israels. Onskapene i dette ligger ikke i Jødene, men i noen Farisere og de falske jødene, samt Ondskapen, som styrer i verden.
  Å formidle rent Jødehat, mot alle jøder og Isralitter, er å utfordre alle skriftene,som hevder å ha en universell skaper, samt mange andre styrker i og utenfor denne verden.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  11 august 2023 11:56

  Når var det den såkalte jödeparagrafen ble opphevet i norge ?.Kanskje husker jeg feil,men tror det var noen få år för 1814,altså rett för grunnlovsstifterne herjet på Eidsvoll.Kanskje det da er lurt om sannhetsjegerne tar en titt på hvem disse grunnlovsstifterne var.Kanskje om dere bruker riktige briller så vil dere finne at disse nye jödene var representert på Eidsvoll.
  Dessuten , om dere er våkne nok så vil dere finne at grunnloven ble revidert av Sverige og at dagens 17 mai feiring egentlig burde bli flyttet til november 1814 da svenskene innförte Norges nåvärende grunnlov.
  Glem nå ikke da,dere sannhetsjegere at Tre Kronor er symbolet på tre land under en konge.Sverige,Norge og Skåne.I den reviderte grunnloven står det også at Norge og Sverige er ett,under een konge.
  Historie er rare greier,jeg har hört at det er makten som skriver historien,sann eller usann,det bryr ikke makten seg om.

  Svar
 • Ole Kristian Jønholt
  11 august 2023 20:52

  Den som fornekter Bibelens Gud og Hans ord, vil også fornekte Hans folks rett til sitt eldgamle land. Der ligger roten til konflikten angående jødene i denne verden. Jødene som mennesker er ikke noe spesielle fremfor andre, men de står i en spesiell stilling innfor Gud på grunn av løftet Gud ga til deres forfader Abraham. Et løfte om et land, Judea og Samaria, og en frelse, som også kom gjennom den jødiske Messias, Jesus. Hva om enkelt mennesket og nasjoner startet med sitt eget forhold til Gud og Hans Ord, eller hva Lindstad?

  Svar
  • Har de en rett på «sitt gamle land»?

   En dna-test på alle israelere ville være interessant,

   m.h.t. «sitt gamle land»- fortellingen

   løgn og løgn i tjukke lag,

   Ashkenaziene er ikke av Shem, men av Japheth, hvis bibelboka er sann.

   Svar
   • Det er visstnok foretatt en DNA-test av Israelere, som viser at kun 2% er etterkommere av Shem/Abraham, mens de resterende 98% er Khazarer fra de mongolske sletter (Ukraina+) og dermed fra Edom og Gud’s fiende Esau i korte trekk.

    Forsøkte å legge frem denne undersøkelsen foretatt av israelske forskere, og ble utestengt på livstid på Document.no.
    Så det er nok en stor mengde sannhet i dette, men selvfølgelig blir det anti-«jødisk» og anti-semittisk for noen skikkelige surrehuer. :DDD :DDD

   • .Jan Zörlie
    12 august 2023 14:14

    Tenk om vi en dag så hverandre som mennesker.Du skjönner det Perj,vi kommer i alle farger og fasonger,men felles er vi mennesker.Hvem du er,det har med oppvekst og miljö å gjöre.Er du automatisk god om du er norsk ?.Hvem er best innen den kristne tro ?
    Om du er oppvokst i ett menighetsmiljö på sör eller vestlandet,er du da ett bedre menneske enn en som er vokst opp i ett gospelmiljö i USA.
    Om vi skal komme videre må vi slutte med dette rasetöyset eller religionstöyset.Forbedre din moral,den forbedres ikke ved å kritisere andres farge,religion eller livssyn.Det blir litt herrefolksmentalitet å hevde at de andre ikke er så bra som oss.
    Er det den vestlige livsstil,livssyn eller sosiale oppbygging og verdier du synes så godt om ?.Sier du ja,da vandrer du inn i ett minefelt det kan bli vanskelig å komme ut av,ja kanskje dine meninger ikke hörer hjemme andre steder enn på derimot.
    Vi er alle födt inn i ett program,også kalt hjernevask,vi blir det våre oppdragere vil vi skal bli,särlig om din moral setter begrensninger på ditt syn på rett og galt.

   • Vakre tanker, og jeg er forsåvidt ikke uenig i dette. Men jeg mener samtidig at det må være lov å påpeke at noe er løgn. Og mesteparten av det vi blir fortalt av politikere og myndighetspersoner er løgn, som f eks årsakene til verdenskrigene, Holocaust, drapene på JFK og RFK, 9/11 osv. Av det som har skjedd i det siste kan jeg nevne korona-hysteriet, klimatullet og krigen i Ukraina. Stort sett alt vi blir fortalt om dette er løgn. Og det må det være tillatt å påpeke.

   • Ja men når du tar den samme testen på Palestinere, får du et ganske opplysende resultat, om enn nokså uventet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Opptakten til statskuppet

Maidan-snikskytterdrapene var avgjørende for kuppet i 2014 – hvorfor blir forskning på dette sensurert i Vesten?

Forrige innlegg

Libanon:

Spenningen stiger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.