POSTED IN Helse, Vaksiner

Høna og egget.

Hvem kom først? Vaksinen eller viruset?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Profetisk presisjon: Her er den nye og modifiserte H5N1-pandemien: mRNA-vaksinen er allerede klar

enigma

Innlegget er hentet fra nettstedet Fritt Vaksinevalg

Vi skrev 19.5.24 om fulgeinfluensa 2.3.4.4b H5N1 relatert til det som dessvere ser ut til å bli den nye pandemien. Viruset er modifisert, langt mer potent og det sprer seg. mRNA-vaksinen er selvsagt allerede utviklet og patentert av USDA. Her er studien fra Nature publisert 23.5.24 som viser den nye vaksinen.

Pandemiindustriens spåkoner

Hvordan forutså den amerikanske regjeringen så nøyaktig hvilket virus, hvilken virusundergruppe og gren av viruset som ville forårsake neste pandemi?

Torsdagens publikasjon i det fagfellevurderte tidsskriftet Nature bekrefter at US Department of Agriculture (USDA) har utviklet en mRNA-vaksine for viruset som høyst sannsynlighet vil forårsake den kommende fugleinfluensapandemien: 2.3.4.4b H5N1

Virusundergrupper refererer til genetiske avstamninger innenfor en virusart, mens en klade representerer en nyere evolusjonær gren av varianter som deler en felles stamfar innenfor en undergruppe.

Den nye studien forklarer hvordan forskere fra University of Pennsylvania lyktes med å generere en «mRNA lipid nanopartikkel (LNP) vaksine som koder for hemagglutinin (HA) glykoprotein fra et 2.3.4.4b H5 isolat.»

Utdraget fra abstraktet gir innsikt i hva vi står ovenfor. Ikke kun i form av en ny runde mRNA vaksiner, men også et høypotent og svært patogent modifisert virus.

….Highly pathogenic avian influenza viruses from H5 clade 2.3.4.4b are circulating at unprecedently high levels in wild and domestic birds and have the potential to adapt to humans. Here, we generate an mRNA lipid nanoparticle (LNP) vaccine encoding the hemagglutinin (HA) glycoprotein from a clade 2.3.4.4b H5 isolate….Nature

Mer om saken hos Fritt vaksinevalg:

https://frittvaksinevalg.no/kunnskap/vaksine/h5n1-disease-x/embed/#?secret=qIH1sTtf0y#?secret=JaF1IpCCzf

Mer om saken hos John Fleetwood:

https://jonfleetwood.substack.com/p/usda-developed-mrna-bird-flu-vaccine?

https://jonfleetwood.substack.com/p/us-relaxes-biolab-regulations-for

Forsidebilde: Zosia Szopka

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Den neste «pandemien» (Disease X/Bird Flu?)brakt hjem til deg av Foreningen fritt vaksinevalg, Steigan.no, Hemali.no, Saksyndig.com, Kjetil Tveit og nå også Derimot.no? Heldigvis registrerer jeg at Foreningen lov og helse v/Terje Hansen m.fl. klarer å holde hodet kaldt.
  Noen av de «alternative» nettstedene jeg nevner ovenfor har lenge fôre sine lesere med gain of function-hypotesen (i tillegg til zoonose-teorien vi også har fått lov å tro på fra tid til annen). Når Foreningen fritt vaksinevalg v/Enigma benytter det ellers dekkende uttrykket «profetisk presisjon», blir dette kun en delavsløring så lenge den falske GOF-hypotesen markedsføres.
  Etter at de covidkriminelle, inkludert Tony Fauci, nå har vært i en amerikansk rettssal og «innrømmet» at den fake pandemien var et resultat av GOF-forskning utført ved Wuhan Institute of Virology, har det meste av kritisk tenkning her i landet opphørt.
  Kan disse to artiklene fra Off-Guardian sørge for nødvendig og tiltrengt opplysning? Eller er løpet kjørt og grunnlaget lagt for «the next one»?
  https://off-guardian.org/2023/03/24/40-facts-you-need-to-know-the-real-story-of-covid/
  https://off-guardian.org/2024/04/19/bird-flu-censorship-100-day-vaccines-7-predictions-for-the-next-pandemic/

  Svar
 • Aida Harieth Badiane
  26 mai 2024 12:33

  Er ikke virus og vaksine business kanskje???????????????????????

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ny type norsk nasjonal-rasisme?

Regjeringen vil ikke at nordmenn har kontakt med russere.

Forrige innlegg

Nærmer Israel seg slutten?

«Dagens Israel er en luksus
Vesten ikke har råd til

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.