POSTED IN Teknologi

Kunstig intelligens

Her er tre grunner til at AI er i ferd med å forandre verden til det verre

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff

Helt siden begynnelsen av Internett har menneskeheten vært i den såkalte «informasjonsalderen», hvor alt en person ønsker å vite er øyeblikkelig tilgjengelig. Og med fremveksten av kunstig intelligens (AI), går informasjonsalderen nå over i AI-alderen. Selv om vi ennå ikke er helt på stadiet der AI-roboter har overskygget evnene til den menneskelige hjernen, beveger de seg svært raskt i den retningen.

The Organic Preppers Aden Tate hevder som mange av oss gjør, at AI-alderen kommer til å forandre verden til det verre – som om ting ikke allerede er et skrekkshow som det er. Tate advarer om at AI bare vil fortsette å bli «smartere» ettersom tiden går, til den til slutt manifesterer seg som «Super AI» med «superintelligens.» Når det skjer, har AI-roboter potensialet til helt å erstatte menneskeheten.

«Se for deg hva du ville ha hvis du kombinerte ChatGPT, Midjourney, Grammarly, finansguru AI, ansiktsgjenkjenning, ‘rådgivnings-AI’ og andre typer AI, og tenk deg hva du vil få», skriver Tate, og sammenligner det med at AI vil snart bli som Jarvis-karakteren fra Iron Man filmene.

«I tillegg lærer og tilpasser AI seg utrolig raskt – langt raskere enn mennesker er i stand til å lære».
I hovedsak vil disse Super AI-robotene fungere som ånden i lampen, og levere alt på kommando. «Vil du snakke med noen om hvordan dagen din var, hva du tenker, trenger du råd, eller hvordan du vil tjene penger på å handle aksjer? En «super AI» ville være i stand til å gjøre det og mye mer».

Mens USAs miltære strever for å finne villige rekrutter, utvikles AI-«soldater» for å erstatte dem.
En annen sannsynlig potensiell bruk for fremtidens AI-roboter er som soldater i det amerikanske militæret. Som du kanskje husker, ble det militærindustrielle komplekset «woke» de siste årene, og det drev bort mange rekrutter som ikke vil gjøre militærtjeneste med transer.

Ikke bare det, men militæret har problemer med å finne villige og dyktige rekrutter som oppfyller kravene til fysisk og mental form. Helt ærlig, amerikanere er nå for tykke og syke til å tjene som soldater. De vil bli erstattet med AI-soldater som er trent til å drepe uten samvittighet – og uten behov for mat, penger eller noe av det andre grunnleggende som menneskelige soldater krever.

«Du kommer helt sikkert til å se AI utvikle seg til et våpenkappløp», sier Tate. «Folk kommer til å gjøre alt de kan for å finne ut hvordan de kan bevæpne AI slik at det kan brukes til å beskytte folket deres og angripe andre». I utgangspunktet vil disse AI-soldatene sannsynligvis få oppgaver som cyberkrigføring, som å manipulere finansmarkedene gjennom «finansiell krigføring» – som allerede ser ut til å være tilfelle med AI-drevne superdatamaskiner, som driver med superrask handel og andre former for markedsmanipulasjon.

«AI kan bokstavelig talt brukes til å forårsake en økonomisk depresjon i et land, og kan til og med settes opp slik at det bare ødelegger det landet, eller i det minste hovedsakelig det landet», sier Tate. «AI ville være i stand til å forstå hvilke aksjer og selskaper en nasjon trenger mest, og deretter angripe dem».

Til slutt vil fremtidens AI-roboter erstatte praktisk talt alle menneskelige jobber. Når globalistene er ferdige med å avfolke verden slik de ønsker, vil AI gjøre alle jobbene som mennesker pleide å gjøre. AI leder menneskeheten inn i det store ukjente av et evig tyranni.


Fra Natural News, publisert 19. mai 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i originalartikkelen.
Orginalartikkel: AI is about to change the world for the WORSE: Here are 3 reasons why.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • «AI kan bokstavelig talt brukes til å forårsake en økonomisk depresjon i et land, og kan til og med settes opp slik at det bare ødelegger det landet, eller i det minste hovedsakelig det landet», sier Tate. «AI ville være i stand til å forstå hvilke aksjer og selskaper en nasjon trenger mest, og deretter angripe dem».

  Men dette er kun så lenge vi ( innbyggerne, de politiske lederne, og penge – ‘økonomene’)
  forveksler realverdier og pengeverdier.
  Denne barnsligheten lever uansett på overtid.

  «Til slutt vil fremtidens AI-roboter erstatte praktisk talt alle menneskelige jobber. »

  Jeg lurer på hvordan. – Men hvis det er gjennom automatisering av produksjon og annet slitsomt/kjedelig arbeide er disse slavene velkommen.
  For det er jo RESULTATET av arbeidet som kan gi oss nødvendig materiell velstand.
  Ikke arbeidet i seg sjøl; livstimene bør fylles med annet enn plikt-arbeid.
  – Og ikke pengene i seg sjøl, disse har ingen egenverdi .

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi trodde den tiden var forbi:

Barnearbeid på vei inn igjen i USA.

Forrige innlegg

Når situasjon blir gjort verre;

Løsningen er enkel – Vi bør bli mer selvhjulpne

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.