POSTED IN Helse

Her bløffes det hele tiden:

Er vaksinene gjennomprøvet?

0
Print Friendly, PDF & Email

Hvilke vaksineforsøk?

Iain Davis

Den viktigste, mest betydningsfulle fasen av CV-19-vaksineforsøk har knapt startet, enn si blitt fullført

COVID 19-vaksineforsøk ser ut til å ha forårsaket noe forvirring. Forhåpentligvis kan denne artikkelen bidra til å rydde opp litt. Folk ser virkelig ut til å tro at COVID 19-vaksinene har gjennomgått kliniske studier og har blitt vist å være både trygge og effektive. Dette stemmer rett og slett ikke.
_____________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
_____________________________________________________________________________

Hovedpoenget er dette. Hvis du bestemmer deg for å få Pfizers og BioNTechs eksperimentelle mRNA-baserte BNT162b2 (BNT)vaksine, eller en hvilken som helst annen påstått COVID 19-vaksine for den saks skyld, er du forsøksperson i et legemiddelforsøk.

MRNA i BNT-vaksinen ble sekvensert fra tredje iterasjon av det opprinnelige WUHANpubliserte genomet SARS-CoV-2 (MN908947.3). Imidlertid ser det ikke ut til at WHO-protokollene Pfizer har bruk til å produsere mRNA, identifiserer noen nukleotidsekvenser som er unike for SARS-CoV-2-viruset. Da etterforsker Fran Leader avhørte Pfizer, bekreftet de:

“DNA-malen kommer ikke direkte fra et isolert virus fra en smittet person.”

Det er heller ikke fullførte kliniske studier for disse vaksinene. Forsøk pågår. Hvis du får dette injisert, er du forsøkskanin. Dette er kanskje greit for deg, men det er ikke en sjanse jeg eller mine kjære ønsker å ta. Imidlertid er alle forskjellige.
Den 8. desember rapporterte BBC om en studie i Lancet og uttalte kategorisk:

“Forskere har bekreftet at Oxford/AstraZeneca Covidvaksinen er trygg og effektiv, og gir god beskyttelse.”

BBC hadde intet belegg for å påstå dette. Studien i Lancet bekreftet ikke noe sånt. Forskerne skrev:

“ChAdOx1 nCoV-19 har en akseptabel sikkerhetsprofil og har vist seg å være effektiv mot symptomatisk COVID-19 i denne midlertidige analysen av pågående kliniske studier.”

Dette var en midlertidig analyse finansiert av blant annet CEPI og Bill and Melinda Gates Foundation. Analysen var basert på studier som er årevis fra ferdigstillelse og som ikke har rapportert noe som helst. Forskerne uttalte også:

“Det fantes ingen fagfellevurderte publikasjoner tilgjengelig om effekten av noen vaksine mot alvorlige akutte respiratoriske coronavirus 2 (SARS-CoV-2) syndrom …»

Det er ingen klare vitenskapelige bevis som bekrefter hverken sikkerheten eller effekten av foreslåtte COVID 19-vaksiner. BBC og andre hovedstrømsmediers rapporter om at dette beviset eksisterer er usanne.

Vi skal fokusere på Pfizer og BioNTechs BNT-vaksinene, men alle produsentene har i det vesentlige utnyttet det samme trikset. Tilsynsmyndighetene og regjeringene har jobbet med farmasøytiske selskaper for å samle de begrensede dataene fra de innledende, eller fase en-forsøkene med den ufullstendige og pågående innsamlingen av data fra de vesentlig større forsøkene i fase to og tre. Hovedstrømsmediene har da feilaktig hevdet at 1,2,3-faseprøvene er fullstendige og antydet at de uprøvde dataene viser vaksineeffektivitet og sikkerhet.

I virkeligheten har ikke bare rapporteringen av eksisterende data blitt manipulert for å vise en effektivitet som ikke er tydelig i selve rådataene, de viktigste og mest meningsfulle fasene i forsøkene har knapt startet, enn si fullført.

Nylig rapporterte UK Financial Times at de britiske tilsynsorganene (MHRA) skulle godkjenne Astrazeneca / Oxfords AZD1222 [ChAdOx1] COVID 19 vaksine. FT avslørte en anonym uttalelse fra det britiske helsedepartementet:

“Legemiddeltilsynet gjennomgår de endelige dataene fra kliniske studier fra University of Oxford / AstraZeneca fase 3 for å avgjøre om vaksinen oppfyller deres strenge standarder for kvalitet, sikkerhet og effektivitet.”

Og ga dermed publikum inntrykk av at forsøkene er fullført, og at tilsynsmyndighetene har strenge sikkerhetsstandarder. 1,2,3-fase-studien for AZD1222 ble registrert hos U.S. Center for Disease Control som klinisk studie NCT04516746 [Arkivert 29. desember 2020]. Den er ufullstendig og estimert sluttdato er 21. februar 2023. CDC sier:

«Ingen studieresultater lagt ut»

Astrazeneca er årevis unna å rapportere noe «endelige data«. Det er umulig for det britiske helsedepartementet å revidere noe slikt, fordi det ikke eksisterer.

NCT04516746 er en av fire studier av AZD1222. En annen russisk del av AZD1222-forsøk ble suspendert etter at det inntraff en Suspected Unexpected Serious Adverse Reaction – mistenkt uventet alvorlig bivirkning – (SUSAR ). SUSAR skal angivelig ha inntruffet i Storbritannia etter at en 37 år gammel kvinne utviklet betennelse i ryggmargen. Det ser ut til at det russiske helsedepartementet ennå ikke har gjenopptatt sin del av Astrazeneca / Oxford-forsøkene mens de har blitt gjenopptatt i Storbritannia og andre steder.

Clinical Trial NCT04516746:[Archived 29.12.2020][Contemporary Link]

Hvilke vaksineprøver?

18. november kunngjorde Pfizer og BioNTech at de hadde avsluttet sitt fase tre-forsøk av BNT. De hadde demonstrert effekt på 95% og U.S. Food and Drug Administrations (FDA) Emergency Use Authorization (hasteautorisasjon) (EUA) milepæl for sikkerhetsdata var oppfylt.

Den eneste sanne i denne påstanden, var overholdelse av FDAs milepæler for nødsikkerhetsdata. De har ikke avsluttet sine fase tre-studier. De har ikke en gang fullført fase en.

I henhold til seksjon 564 i Federal Food, Drug and Cosmetic Act (FD&C Act), er såkalte “ikke godkjente” medisiner tillatt å markedsføre i nødstilfeller. Tilsvarende tillates det i Storbritannia i henhold til regel 174 i Human Medicine Regulations 2012 (som endring).

Etter å ha blitt godkjent i Storbritannia, er det derfor Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) sier:


«Dette legemidlet har ikke markedsføringstillatelse i Storbritannia.»

Det faktum at det ikke er noen fullførte kliniske studier for Pfizer- og BioNTech BNT-vaksinen forklarer også hvorfor FDA uttaler:

«Ytterligere bivirkninger, hvorav noen kan være alvorlige, kan komme til syne ved mer utbredt bruk av Pfizer-BioNTech COVID-19-vaksinen.»

FDA bemerket også:


“[Det er] … for tiden utilstrekkelige data til å trekke konklusjoner om sikkerheten til vaksinen i befolkningsgrupper som barn under 16 år, gravide og ammende individer, og immunkompromitterte individer …  risikoen for vaksineforsterket sykdom over tid, potensielt assosiert med avtagende immunitet, er fortsatt ukjent.”

Likevel er de første som får denne vaksinen de mest sårbare i samfunnet, hvorav mange er immunkompromitterte. Forsiktighetsprinsippet ser ut til å ha blitt forlatt. Forestillingen om at formålet med BNT-vaksinen er å redde liv, fremstår som uholdbar.

Pfizers kunngjøring gjorde det mulig for politikere å late som om de gråt på riksdekkende TV, mens andre var heller oppglødd. Storbritannias statsminister Boris Johnson sa det var «fantastiske nyheter«, og BBC sa at det var «gode nyheter» og «virkelig oppmuntrende.» Alle var dypt imponert over påstanden om 95% effektivitet.

Dette var imidlertid basert på relativ risikoreduksjon. Det er den oppgitte prosentvise forskjellen mellom den vaksinerte gruppens 8/18310 risiko (0,044%) for å utvikle COVID 19 mot en 162/18319 (0,88%) risiko for COVID 19-symptomer uten vaksine. Siden denne større gruppen på 43.000 mennesker ennå ikke har vært utprøvd, finnes det ikke noe grunnlag for dette påståtte resultatet. Men det er hva det er, og vi kan bruke disse rapporterte tallene her.

Det skal bemerkes at dette kun refererer til en påstått reduksjon av COVID 19 symptomer blant de som har viruset. De testede endepunktene demonstrerer ikke at vaksinen hverken vil redusere smittespredningen eller redde liv. Det skal også bemerkes at disse tallene antyder at trusselen fra COVID 19 er forsvinnende liten.

Ved bruk av Pfizers tall er den relative risikoreduksjonen 100 (1 – (0,044 / 0,88)). Som er 95%. Voila!

Dette høres fantastisk ut og er en mye bedre markedsføringsstrategi enn å rapportere om absolutt risikoreduksjon. Den absolutte risikoen for å utvikle COVID 19-symptomer uten vaksine er visstnok 0,88% og med vaksinen 0,044%. I absolutte termer er effektiviteten av vaksinen (0,88-0,044)%.

En risikoreduksjon på 0,84%. Åh! En knapt merkbar «effekt».

Ved å bruke den relative i stedet for absolutt risikoreduksjon,stod det hovedstrømsmediene (MSM) fritt til å markedsføre mRNA-vaksinen for Pfizer og BioNTech (og andre interesserte parter) med imponerende påstander. Disse var ikke i nærheten av å være sanne, ikke bare fordi de belaget seg på statistisk manipulasjon, men fordi ingen hadde peiling på BNTs sikkerhet eller effekt. Den dag i dag finnes det ingen kliniske studieresultater.

De kliniske forsøkene som ikke eksisterer

En analyse av tilgjengelige positive RT-PCR-tester og dødelighetsresultater førte til at Oxford Center for Evidence Based Medicine estimerte en veldig foreløpig COVID 19 Case Fatality Rate (dødelighetsrate) (CFR) på rundt 1,4%. Basert på tallene rapportert til FDA av Pfizer og BioNTech, indikerer dette en bred populasjonsbasert dødelighetsrisiko av COVID 19 på 1,4 (0,88 / 100) som er 0,012%.

Vær oppmerksom på denne utrolig knappe risikoen når vi diskuterer den tidlige indikasjonen på den åpenbare trusselen mot folkehelsen som mRNA-vaksinen presenterer.

Det er rimelig å gå ut i fra befolkningsrisiko fordi mens risikoen for COVID 19-dødelighet tilsynelatende øker med alderen, med en gjennomsnittlige alderen for dødsfall på 82 år, og en fordeling av dødsfall som ikke kan skjelnes fra standarden av dødelighet, er likevel intensjonen å gi vaksinen til alle.

Om vi ser på «V-Safe Active Surveillance for COVID 19 Vaccines» (overvåkning av C-19-vaksiner) rapportert av US Center for Disease Control (CDC), avslører tidlige indikasjoner på de registrerte «Health Impact Events» (HIE) et bekymringsfullt nivå av bivirkninger fra mRNA vaksine. CDC definerer en HIE som:

Ute av stand til å utføre normale daglige aktiviteter, ute av stand til å jobbe, må ha pleie fra lege eller helsepersonell.

Den 18. desember ble 112 807 mennesker injisert med Pfizer / BioNTech-vaksinen i USA. 3150 av disse var senere ute av stand til å utføre normale daglige aktiviteter, ute av stand til å jobbe, trengte pleie fra lege eller helsepersonell. Dette er en HIE-rate på 2,8%.

Dette antyder at blant de første 10 millioner menneskene som mottok vaksinen i Storbritannia, kan rundt 280.000 være ute av stand til å utføre normale daglige aktiviteter, ute av stand til å jobbe og måtte ha medisinsk behandling som et resultat. Det er de mest sårbare som er de første som blir vaksinert. Gitt den meget lave risikoen for å dø av COVID 19-sykdommen, fremstår det på ingen måte klart at dette er en risiko det er verdt å ta.

CDC Presentasjon:[Archived 19.12.2020],[Original]

Ikke at noen av de andre vaksinene virker bedre. Så langt har CDC notert mer enn 5000 HIE-er for alle vaksiner som er prøvd ut på befolkningen. Det er klart at det er risiko for at vaksinene vil bidra til flere dødsfall enn sykdommen de angivelig skal beskytte utsatte mennesker mot.

Pfizer / BioNTech-studien ble registrert som klinisk forsøk med nummer NCT04368728 hos CDC. Etter å ha nylig diskutert det jeg skal nå dele med deg, med folk som rett og slett nektet å tro bevisene de kunne se med egne øyne, tror jeg det er viktig å understreke at dette er den kliniske fase 3-studien som Pfizer i sin pressemelding hevdet at de hadde gjennomført og konkludert. Det finnes ingen annen. Dette er det hele.

CDC stadfester:


Når tilgjengelig, er informasjon om studieresultater inkludert i studiejournalen under fanen Studieresultater … Etter at resultatene fra studien er sendt til ClinicalTrials.gov, men før den legges ut, blir resultatfanen i studiejournalen merket “Resultater sendt .

I skrivende stund (21. desember 2020), som kan sees på dato for den arkiverte ClinicalTrials.gov-websiden, står det «Ingen resultater lagt ut» i kategorien ‘studieresultater’. Det er fordi det ikke er lagt ut eller sendt inn resultater fra Pfizer BioNTech-studien av BNT162b2-vaksinen:

«Ingen studieresultater lagt ut på ClinicalTrials.gov for denne studien.»

Reportasjene i hovedstrømsmediene som gir inntrykk av at disse vaksinene har blitt funnet å være effektive og trygge, er ikke bevis, og de er ikke basert på vitenskap. De er basert på politisk policy og det de rapporterer er farlig pseudo-vitenskapelig babbel, forkledd som vitenskapsjournalistikk.

Det vil selvfølgelig være tankeløse antirasjonalister som vil kalle dette farlig antivaxx-tull. Stadig insisterende på at det er helt trygt å gi en vaksine med en tvilsom sikkerhetsprofil, som det ikke er fullført kliniske studier for, til de mest sårbare menneskene i samfunnet vårt.

Jeg er i ferd med å gå tom for tålmodighet med disse menneskene.

Vaksinesikkerhet?

Startdatoen for NCT04368728 var 29. april, og den anslåtte datoen for ferdigstillelse av forsøket er 27. januar 2023. Anslått sluttdato for primær- eller fase én av en trefasetest er 13. juni 2021.

I følge «Current Primary Outcome Measures» (gjeldende primære utfallstiltak) er minimumsrammen for Pfizer for å vurdere alvorlige bivirkninger (SAE) «6 måneder etter siste dose.» Dette er minimumsperioden for å vurdere SAE i fase 1 av studien.

Fase en er den eneste delen av NCT04368728-prøven som er fullført og publisert. Den ble publisert 14. oktober, fem måneder og to uker etter startdatoen. Det meste av den perioden ble brukt til rekruttering og tildeling. Minimumsperioden for vurdering av SAE er ikke oppfylt i løpet av fase 1.

Under fase 1 ble 195 deltakere delt inn i 13 grupper på 15 personer. I hver gruppe mottok 12 en av to potensielle mRNA-vaksiner (enten BNT162b1 eller BNT162b2) og tre personer fikk placebo.

39 personer i alderen 18-55 og ytterligere 39 personer i alderen 65-85 år mottok BNT-vaksinen, nå godkjent for global distribusjon. Trusselen om COVID 19, selv om den er liten, er statistisk sett null for de i alderen 18-55 år. De med noen som helst målbar risiko fra COVID 19 var i gruppen av eldre.

Av de 39 eldre som fikk to doser BNT, opplevde omtrent halvparten «utmattelse«, omtrent 15% hadde «frysninger» og 3 av dem hadde feber. De vanligste bivirkningene av BNT inkluderte kvalme, hodepine (en svært vanlig BNT-indusert nevrologisk lidelse) artralgi og myalgi (veldig vanlig), tretthet, frysninger og feber (igjen, veldig vanlig.) Utenom tretthet, opplevde ingen i placebogruppen disse problemene.

Safety and Immunogenicity of Two RNA-Based Covid-19 Vaccine Candidates: Figure 3, 
‘Participants 65 – 85 yr of age’ [Archived 29.10.2020][Original]

Studien sier:


“Pfizer var ansvarlig for utformingen av studien; for innsamling, analyse og tolkning av dataene; og for skriving av rapporten.”

Derfor er det rimelig å konkludere med at mens Pfizer ser på bivirkningene av vaksinen sin som tretthet, frysninger og feber, refererer CDC til dem som mennesker som ikke kan arbeide og som trenger medisinsk pleie.

UK Medical and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) godkjente BNT-vaksinen til å bli gitt til sårbare briter, basert på en studie av 39 eldre mennesker. Denne studien rapporterte en ganske høy andel bivirkninger. Den ble produsert eksklusivt fra R&D (Research and Development – forskning og utviklingsavdelingen) til vaksineprodusenten. MHRA stilte ikke spørsmål til noe.

De “godkjente” BNT selv om de visste om at det ikke var noen fullførte kliniske studier for denne vaksinen. I sin offentlige vurderingsrapport sier de:


“I skrivende stund pågår den viktigste kliniske studien fortsatt … Det ble konkludert med at BNT162b2 har vist seg å være effektiv i forebygging av COVID-19. Videre anses bivirkningene som er observert ved bruk av denne vaksinen å være lik de som er sett i andre vaksiner. Derfor konkluderte MHRA med at fordelene er større enn risikoen.”

Denne konklusjonen og godkjenningen mangler ikke bare støttende bevis, den er helt i strid med det lille som er kjent om BNT. Mens Pfizer og BioNTech bare fullførte studier av vaksinen på 39 relevante forsøkspersoner, antyder resultatene, selv fra denne praktisk talt ubetydelige innsatsen, at risikoen fra vaksinen er større enn risikoen presentert av COVID 19. Med en betydelig margin.

Dette forklarer utvilsomt hvorfor MHRA bestilte programvare fra europeiske leverandører for å håndtere en flom av bivirkninger som de antagelig forventer. De uttalte:

MHRA søker for øyeblikkelig tilgang et kunstig intelligens (AI) programvareverktøy for å behandle det forventede høye volumet av bivirkninger  fra Covid-19 vaksine (ADRs) … det er ikke mulig å ettertilpasse MHRAs eldre systemer for å håndtere volumet av bivirkninger som vil være generert av en Covid-19 vaksine.”

Tilnærmingen produsentene, politikerne, tilsynsmyndighetene og hovedstrømsmediene har utvist overfor vaksinesikkerhet, viser tydelig at de kollektivt totalt tilsidesetter velferden til sårbare mennesker. Vi må virkelig legge fra oss denne infantile forestillingen om at «myndighetene» bryr seg om oss eller våre nærmeste. Vi betyr ingenting for dem.

COVID 19 er bare en nevneverdig risiko for de aller mest sårbare i samfunnet. Det er en risiko for syke eldre og mennesker med eksisterende livstruende tilstander.

Hvis vi ser på eksklusjonskriteriene for fase 1, var ikke disse menneskene representert i den testede gruppen. Alle med høyt blodtrykk, astma, diabetes eller høyt BMI ble ekskludert fra den påståtte sikkerhetsstudien. Men vaksinen blir gitt til de mest sårbare først.

Blant de 39 eldre med høyest risikofaktorer i fase 1-studien, var det ingen av dem som hadde den alvorlige samsykeligheten som det overveldende flertallet av de som dør «med» COVID 19 har. Menneskene som faktisk var i fare for COVID 19, kom nominelt inn i BNT-forsøkene i fase 2 og 3. Det ser imidlertid ut til at det er gjort alt for for å begrense antallet, om ikke å fullstendig eliminere dem.
«Immunkompromitterte eller personer med kjent eller mistenkt immunsvikt,» ble ekskludert.

Nedsatt immunforsvar er forårsaket av et bredt spekter av helsemessige forhold. Tilstander som underernæring, polytrauma, stress etter operasjon, diabetes og kreft fører til immunsvikt. Mennesker med samsykelighet assosiert med såkalte COVID 19-dødsfall ble praktisk talt utelukket fra BNT-vaksineforsøkene.

NCT04368728 ble designet som en 1,2,3-test der alle faser ble kjørt samtidig. Når det gjelder å vurdere sikkerhet, beskrev Pfizer systemiske hendelser som:

“Feber, tretthet, hodepine, frysninger, oppkast, diaré, nye eller forverrede muskelsmerter, og nye eller forverrede leddsmerter som selvrapportert i elektroniske dagbøker.”

De første 360 forsøkspersonene som ble randomisert til fase 2 og 3-studiene, ble overvåket for systemiske hendelser i under en uke etter hver dose:

“I de første 360 deltakerne randomisert til fase 2/3, rapporterte prosentandelen av deltakerne systemiske hendelser [Tidsramme: I 7 dager etter dose 1 og dose 2]

Den samme gruppen av 360 testpersoner ble også overvåket for alvorlige bivirkninger (SAE) i opptil 6 måneder i fase 2 og 3:

“I de første 360 deltakerne randomisert til fase 2/3, rapporterte prosentandelen av deltakerne alvorlige bivirkninger [Tidsramme: Fra dose 1 til 6 måneder etter siste dose]

Pfizer har også til hensikt å rapportere prosentandelen av alle testpersoner som rammes av SAE:

“Andel deltakere i fase 2/3 som rapporterer bivirkninger [Tidsramme: Fra dose 1 til 6 måneder etter siste dose]

Men det finnes ingen rapporterte resultater fra hverken fase 2 eller 3. Ingen har den minste anelse om helserisikoen ved BNT, spesielt for de dette er ment å være designet for å beskytte, og ingen autoriteter ser ut til å bry seg det minste. Fase 2/3 kliniske studier er nå uansett et uvesentlig punkt.

Reguleringsorganene har allerede godkjent vaksinen, og helsetjenester har startet opp injiseringen av mennesker med BNT. Dette gjør de etter at produsentene ikke klarte på riktig måte å teste sikkerheten på 39 personer som var i risikogruppen, men som ikke hadde den samsykeligheten som fører til påståtte COVID 19-dødsfall.

Omfanget av hvordan folk har blitt villedet til å tro at disse vaksinene er kjent for å være enten trygge eller effektive, er nesten utenfor vår fantasi. 

Dessverre trenger vi ikke fantasi. 

Bevisene er åpenbare.

Artikkelen ble først publisert på Off-Guardian tidligere denne måneden.
Iain Davis’ blogg: In This Together

Forsidebilde: Hakan Nural

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Historien forteller hva fascisme er.

USA er på vei dit nå.

Forrige innlegg

Et opprinnelig CIA-produsert begrep for å stanse kritiske stemmer:

Konspirasjonsteori.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.