POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Helsedirektøren i Florida:

Hold dere unna Covid-vaksinen!

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Helsedirektøren i Florida: Ingen bør ta covid-vaksinen – «den har en forferdelig sikkerhetsprofil».

Av Swebbtv.

Ingen skal ta den såkalte covid-vaksinen. Det hevder nå Floridas folkehelsedirektør Joseph Ladapo, som fikk sin medisinske grad fra Harvard Medical School, og sin doktorgrad i helsepolitikk fra Harvard Graduate School of Arts and Sciences. Vaksinen har en «forferdelig sikkerhetsprofil» og er så absurd feil at den som tar injeksjonen, har større risiko for å få covid enn den som ikke tar den, påpeker han.

Det går ikke så bra med de såkalte covid-vaksinene, som må kasseres fordi folk avviser dem. Også
Folkehelseinstituttet i Sverige anbefaler ikke personer under 50 å ta injeksjonene.

Chief Medical Officer (helsedirektør) i Florida, Joseph Ladapo, går enda lenger. Ifølge ham skal ingen ta injeksjonene.


– Hva har vi nå, når alt har roet seg? Vi har en mRNA-covid-vaksine som har en forferdelig sikkerhetsprofil. Det er sannheten. Media arbeider overtid for å omskrive virkeligheten. Få folk til å tro at det som skjer egentlig ikke skjer. Disse vaksinene har en forferdelig sikkerhetsprofil, gjentok han under en pressebriefing torsdag.

– Jeg synes ingen burde ta dem. – Dessverre har vi CDC (Center for Disease Control) og FDA (US Food and Drug Administration), og det mest konsekvente de har gjort er å benekte sannheten, og presse på for munnbind.

Munnbind «gjør ingen forskjell, har ingen betydelig virkning, og ingen fordeler», ifølge legen. De presset på for munnbind og vaksiner til små barn. Så fremhevet han en studie publisert i The Lancet om den fryktelig virkningen av vaksinen. De som tar injeksjonen har større risiko for å få covid, virkningen er negativ.

Hva viser forfatterne av studien? De viser at etter syv måneder går beskyttelsen mot infeksjon ned. Den er derfor negativ, og fortsetter å gå nedover. Hva betyr det? Bokstavelig talt, at folk som har tatt vaksinen har større sannsynlighet for å få covid-19 etter syv måneder enn de som ikke har tatt den. Det er fakta. Men har FDA noen gang sagt et ord om dette?, fortalte Joseph Ladapo på pressekonferansen.

Fra Swebbtv, publisert 17 mars 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker Tweets og video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Toppläkaren: Ingen borde ta covidvaccinet – ”Har en fruktansvärd säkerhetsprofil”.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • En sånn folkehelsedirektør har ikke vi; våre ler hånlig av de skadede

  Svar
 • Wasan Totland
  19 mars 2023 15:55

  Det han ikke forstår er at den svekker immunforsvaret. Derfor blir man eksponert for andre forkjølelsesvirus. Heder til ham uansett. I Norge skal de ta livet av flere intenttanende eldre med boostere. Den lille trøsten må vel være at de fleste av disse har partiboka i orden.

  Svar
 • I følge den eminente, og youtubesensurerte, talen til parlamentsmedlem Andrew Bridgen 17.3, må man injisere rundt 250000 i alderen 50-59, for å forhindre en innleggelse på intensiven med corona…. Samtidig vil rundt 1100 av disse få vaksinebivirkninger, inkludert dødsfall. I alderen 40-49 må man injisere over 900000 for å forhindre ettalvorlig tilfelle av corona(intensivinnlagt) . I yngre aldergrupper vet man ikke hvor mange man må injisere for å forhindre ett alvorlig tilfelle, da det ikke later til at denne aldersgruppen har trengt intensivbehandling. Da sitter man altså bare igjen med innleggelser og dødsfall ene og alene grunnet vaksineringen. I den eldste og mest sårbare gruppen, 70+ med underliggende sykdom, må man vaksinere 1800 for å unngå ett alvorlig tilfelle. Men risikoen for å innlegges med vaksinebivirkninger, er akkurat like stor.
  Man kan neppe snakke om at nytten utveier risikoen….

  Svar
 • Wasan Totland
  23 mars 2023 8:57

  Jeg fikk ikke inn en kommentar

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Studie i Italia:

94% av vaksinerte pasienter hadde unormalt blod.

Forrige innlegg

Glass-Steagall -loven i USA:

Går det dårlig for banker kan de ta pengene dine.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.