POSTED IN Demokrati, Endring av politikken

Hellas:

Fra et kovid-kupp til en kovid-junta.

0
Print Friendly, PDF & Email

Den greske regjeringen prøver å utmerke seg ved å innføre totalitære regler for en ikke-eksisterende kovid-krise. Ved å overfokusere på angivelig PCR-positive tester og overdramatisere infeksjoner, stengte den Hellas i begynnelsen av november og innførte drakoniske tiltak. Kovid-kuppet i begynnelsen av mars har metastasert til en fullverdig kovid-junta, ettersom områder i Vest-Athen har fått portforbud døgnet rundt. Innbyggere har blitt sitert i de dominerende mediene, der de sa at dette ikke har noe med et virus å gjøre, men er et alvorlig forsøk på å innføre en junta.

Mitsotakis med Klaus Schwabs bok The Great Reset på skrivebordet, september 2020

Av Evans Aggelissopoulos

Mens hoteller delvis ble åpnet om sommeren, ble det samtidig opprettet en hel rekke hindringer for turister, med PCR-tester for innreise til Hellas, forbud mot turister på visse øyer, portforbud om natten osv. Derfor var de faktiske tallene turister for små til å støtte de titusener som jobber i bransjen eller leverer til den.
______________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Midt i Fleisen
______________________________________________________________________________

Kollapsen i turismen var katastrofal, og ettersom de fleste virksomheter ble lagt ned i løpet de drakoniske åren med IMF/EUs innstramminger, gikk økonomien inn i den nye store depresjonen mens den allerede var på sine kne. Nå vil den bli fullstendig knust. Det er derfor enda flere drakoniske tiltak ønskes og pålegges. Mitsotakis sitt parti, Nytt demokrati, er fullstendig på linje med Merkels EU. Hun dikterer agendaen, og kovidklovnene i Athen er bare altfor ivrige etter å behage. Årsaken er enkel.

Siden Syriza kom til makten, har de vist at de er mer EU-vennlige enn EU selv, og de vet at opposisjonen ønsker enda flere tiltak enn det som foreslås eller implementeres.

Gamle vaner fortsetter: afghanere og pakistanere feirer nyttår i sentrum av Athen, til tross for lockdown

Etter å ha gjort munnbind obligatorisk for handleturer og offentlig transport, gjorde regjeringen dem så obligatorisk overalt i det øyeblikk man forlater sitt hjem. Virkemidlene er bøter på 300 euro, SMS-meldinger for å forlate hjemmet og forbud mot at folk forlater regionen/området de bor i. Bøter ble delt ut som konfetti da endringene først ble implementert. I hvilken grad noen blir betalt, er en annen sak. Sammen med obligatorisk munnbind i skolene og studentprotestenes nederlag på grunn av lockdown-venstre, implementerte regjeringen en ny nedstengning tidlig i november som fortsetter til nå, den 6. januar, og de vil forlenge den til påske og muligens på ubestemt tid.

ØKONOMISK KOLLAPS PÅ NYTT

Etter å ha vært forsøkskaniner for euro-krisen, som ble forsterket utover all rimelighet for det lilliputtiske Hellas, har de nå selv valgt å være kovidklovner for World Economic Forum sitt Great Reset. Uten noen seriøst fungerende næringer lenger og med bare import og turisthandel igjen, blir de implodert med den ene nedstengningen etter den andre, med tvilsomme unnskyldninger om infeksjoner og kovid-dødsfall.

Det stadig flyttede kovid-1984-målstengene tjener en agenda. Den har til hensikt å ødelegge alles uavhengighet og gjør dem til satellitter avhengige av en høyere myndighet, som har som mål å skape frykt med virusterrorisme og sikre at folk ikke lenger møtes eller handler uavhengig av myndighetene. Den beste beskrivelsen er fanger i et åpent fengsel som har frihet til å handle innenfor visse grenser, men der deres liv er regulert.

Kollapsen i nasjonalproduktet i år, som begynte med den første nedstengningen tidlig i mars 2020, til mars 2021, vil trolig være rundt 25%. En slik kollaps tok fire å gjøre til virkelighet mellom 2010 og 2014, Men du vil ikke høre dette bli sagt, siden en økonomisk kjempeopptur alltid er bokstavelig talt rundt hjørnet. Det eneste problemet for de fleste er at de aldri kan finne det hjørnet, og det er ikke på grunn av mangel på Google maps.

De to grunnene til at Hellas og dets folk overlevde (ikke alle selvfølgelig) det siste tiåret var det faktum at hundretusenvis av borgere migrerte til utlandet for å jobbe, og Nord-Afrikas og Tyrkias turisme kollapset på grunn av krig/omveltninger i disse regionene. Men 2020-kollapsen i turisme som sannsynligvis registrerte en nedgang på 80% i både antall og inntekter, vil etter hvert kreve sitt, nå som den fullfører en hel syklus (påske 2020-påske 2021).

Politiets veisperringer i den vestlige delen av Athen, Aspropirgos

Det greske opprørspolitiet har brukt over et tiår på å knuse skaller og trakassere de mest sårbare i samfunnet, vanligvis pensjonister, kvinner og barn. De liker faktisk en situasjon som bryter den vanlige kjedsomheten. To ganger tidligere har de blitt beseiret: I opptøyene på grunn av tillatelse til en søppeldump som ble trukket tilbake i Keratea, og på øyene i Egeerhavet på grunn av ulovlig innvandring. En tredje begivenhet er under utvikling, denne gangen kovid-diktaturet i Vest-Athen, det gamle industriområdet Aspropirgos (som de siste tre tiårene har vært befolket av eks-russiske svartehavs-grekere som ankom på midten av 1980-tallet og bosatte seg i regionen) og en nordlig by som heter Kozani, som også har lidd av en ekstrem nedstengning.

Portforbudet er innført fra klokka 18 til klokka 05 og helikoptre og droner har patruljert områdene daglig, med politi-veisperringer på veiene inn og ut som forbinder regionen. Alle butikker, markeder bortsett fra supermarkeder, må stenge. Hundrevis var med i kamper mot opprørspolitiet en rekke netter. Disse områdene har blitt et teststed for å forhindre noe lignende nasjonalt, og det er ikke tilfeldig lokalbefolkningen intervjuet i media nevnte at dette handler om å bli en nasjonal sak, dvs. en ny junta.

I skrivende øyeblikk er det blitt kunngjort en ny nedstengning som i hele landet begrenser bevegelser fra 21:00 til 17:00 og stenger alt bortsett fra supermarkeder. Målet er selvfølgelig å stenge Hellas ned fra 18.00 og blokkere alle bevegelser. Dette ser ut til å være en EU-agenda, siden også Frankrike kunngjør lignende typer tiltak.

Opprørspolitiets rolle har nå blitt forhøyet ved å innføre portforbud døgnet rundt. Problemet er at det ikke er nok av dem.  At de velger å gå inn i lokale områder på en så brutal måte viser bare deres begrensninger, og denne rollen kan bare realistisk pålegges av en hær med order om å skyte for å drepe.

Kovid-juntaen prøver å innføre et ‘woke’ diktatur der folk melder seg frivillig til å bli fengslet på ubestemt tid, og hvis de kommer ut, sender vi opprørspoliti for å knuse skaller. Dette ville fungert hvis det var et aktivt segment av befolkningen som presset på for å bli innendørs, men opprørspolitiets innmarsj gjør bare ting verre og fører uunngåelig til deres nederlag, siden de ikke kan vinne mot lokalbefolkningen i deres hjemområder. Bortsett fra opptøyene i Aspropirgos, skjedde det nå en bil-demonstrasjon i Kozani, med vekt på at ingen politiske partier fikk lov til å være til stede.

LOCKDOWN-VENSTRE SØRGER FOR AT NYTT DEMOKRATI BEHOLDER MAKTEN

Aldri i Hellas historie har det vært en så total og fullstendig enstemmighet i politikken, fra alle representantene i parlamentet. Det forrige tiåret viste selvfølgelig at de var samstemte, spesielt da det falske venstre Syriza overtok og Nytt demokrati stemte sammen med dem og godtok Troikaens hardeste betingelser. Nå, selv om de fullstendig støtter endeløse nedstengninger, som ifølge Verdensbanken skal fortsette i hele fem år (finansiering er sikret for dette formål).

Verdensbankens dokumentasjon om finansiering av kovid fortsetter til 2025

Lederne for de offisielle venstrepartiene Syriza og KKE skyndte seg å få Pfizer-vaksinen og ingen andre. Ikke den russiske, men Pfizers, den som regjeringen angivelig skulle rulle ut til millioner i løpet av få uker, men som nå er blitt avsporet siden bare noen få tusen ankom og nå er på vent.

Etter å ha fortalt alle at nedstengninger er måten å stoppe viruset på, men så stopper de ikke det, forteller de nå alle at vaksinen vil gjøre det, men de stopper utrullingen. Det gjør et spørsmål påtrengende: om nedstengninger var vellykket, hvorfor ble de fortsatt, og om de ikke var vellykket hvorfor ble de ikke avviklet?

Den greske regjeringen har stemt gjennom en (Great Reset) konkurslov, og nå vil enkeltpersoner bli behandlet som selskaper. Uten din viten kan kreditorene søke om mislighold. Så for ethvert lån du har tatt opp eller for uansett hvilket beløp du skylder, hvis de presser på for konkurs og du eier faste eiendeler, vil de prøve å beslaglegge dem. Dette er den virkelige nasjonale plyndringen, og ikke den falske fra tidligere, da det falske venstre angivelig var involvert i å stoppe den.

Denne gangen vil det ikke engang være falske protester, siden lockdown-venstre vil være hjemme iført en maske for å holde seg ‘trygg’. Dette er topprioritet for all politisk samtale i våre dager: hvordan å redde seg selv fra døden ved å dø, én nedstengning om gangen. Til slutt vil en stor koalisjon av alle kovidiske partier vil bli uunngåelig, enten som en konsekvens av et opprør, eller før det …

Forsidebilde: Pauline Loroy

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vaksine-dødstallene fra Norge skremmer:

Avslutter flere land bruken av Pfizer-vaksinen?

Forrige innlegg

Fotball og politikk

Er det politisk riktig å holde med Liverpool?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.