POSTED IN USA

Han er vaksine-kritiker og antikrigs-kandidat.

Derfor er Robert Kennedy Jr. mer populær enn Biden og Trump!

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi henter dette innlegget fra det danske nettstedet Snaphanen. Vi må få føye til at slik vi vurderer situasjonen i US i dag er det svært usannsynlig at han vil bli nominert som presidentkandidat for det demokratiske partiet, enda mindre sannsynlig at han vil bli valgt. Og skulle det komme så langt, mot alle odds, vil han under hele prosessen stå i fare for å ende opp som sin far eller onkel, i siktet til en pistol eller et gevær.

Det er faktisk et spørsmål om det vil bli avholdt valg i USA i det hele tatt, så politisk kaotisk som situasjonen er i dag, til tross for NRKs forsøk på sminking av USA som et demokratisk forbilde for alle i Norge og for alle land i hele verden.

Knut Lindtner
Redaktør

6. episode med Tucker Calson på Twitter

 Tucker Carlson er en af de ikke så mange personer, hvorfra der flyder  andet end bedrag, kaos, opløsning vanvid og korruption fra Bidens fallerende USA. Hvorfor kan medierne så ikke lide ham, andet end for hans evne til at tiltrække store seertal? Selv danske journalister afskyr ham over en bank? Svaret er, at medierne har ejere, og journalisterne skriver det, ejerne vil have. Ellers går det som det gik Mark Steyn, Tucker selv eller Lars Hedegaard, da Berlingskes ledelse ikke ville høre mere om islam.

Kennedy er en antikrigs- og antiglobalistkandidat

Det er også grunden til, at medierne har kastet sig over præsidentkandidat Robert Kennedy jr. med et had der er større end det, der blev Trump til del? Mærkeligt, han er jo demokrat, så hvorfor det?

Jo, han er vaccinekritiker,  han har studeret vaccinernes virkninger gennem mange år, han ved så meget om dem, at industriens luderkarl, dr. Peter Hotez, ikke vil debattere med ham, selvom han har kastet sig over ham med sprogets værste gloser. Hotez er blevet tilbudt 2.6 mio dollars til sit forestrukne velgørenhedsprojekt, hvis han møder til debat med Kennedy hos Joe Rogan, men “man diskuterer ikke med en holocaustbenægter.” Fikst fundet på af en mand, der ved han selv lyver. Hvorfor er USA’s overdødelighed på 600.000 på to år? Hvorfor er amerikanske kvinders brystkræft  15-doblet efter vaccinerne?

Desuden er  Kennedy en antikrigs- og antiglobalistkandidat, for amerikanere står han som main stream og en fornuftens stemme, derfor er han farlig i globalistejede mediers øjne. Mediernes dagsorden er gennemsigtig som vand. DE vil have vacciner og de vil have en lang krig i Ukraine.

Robert Kennedy jr. er nu mere populær end både Trump og Biden, og kan således blive præsident hvis…..Hvis valget kommer til at gå retfærdigt til, og hvis Kennedy overlever. Begge dele er tvivlsomt. Tucker eksponerer USA’s vanvittige situation.

Forsidebilde: Afif Ramdhasuma

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  24 juni 2023 16:50

  Dr. Asad Ismi, prisbelønt forfatter: Vesten har skylden for at 278 millioner afrikanere nå sulter.

  Av Belle Carter.
  Den prisvinnende skribenten og radio-dokumentaristen Asad Ismi har beskyldt matkollapsen utløst av Vesten, for å ha forårsaket sult for 278 millioner afrikanere. Ismi, som også er radiodokumentar-produsent, kom med denne anklagen i mars-april 2023-utgaven av The Monitor, det halvmånedlige magasinet til Canadian Center for Policy Alternatives.

  «En av fem afrikanere sulter. Antallet øst-afrikanere som sulter har gått opp med 60 prosent i 2021 alene, og 40 prosent i Vest-Afrika, sa Ismi.

  Verdens matvareprogram (WFP), en enhet under FN, bemerket at voldelige konflikter fortsatt er den primære driveren til akutt sult. «Sult og konflikt gir næring til hverandre, med væpnet konflikt og omfattende fordrivelse som har hersket de siste 25 årene», heter det.

  WFP påpekte at Den demokratiske republikken Kongo (DRC) står overfor en av de største sultkrisene i verden. Mali står også overfor en matkrise uten sidestykke. Fra januar til juni i år kan 26,4 millioner mennesker oppleve en akutt matkrise. En WFP-rapport uttalte at «fra oktober til desember 2021 hadde nesten 1,2 millioner mennesker behov for nødhjelp med mat – nesten tre ganger høyere enn året før».

  Avdøde Glen Ford, tidligere redaktør av Black Agenda Report, var enig i dette, og bemerket at vestlig intervensjon sto bak mange av disse konfliktene. USA har vært pådriver for kriger på kontinentet med våpensendinger og militær trening, så vel som både proxy-og direkte invasjoner siden 1980-tallet. USA har også gitt militær bistand til 51 av 54 afrikanske land. Land som har mottatt militærhjelp fra USA inkluderer DRC, Libya, Somalia, Sudan, Sør-Sudan, Angola, Etiopia, Uganda, Burundi, Rwanda, Kongo-Brazzaville og Nigeria.

  «Når det er konflikt, blir det praktisk talt umulig for bøndene å produsere maten som trengs til befolkningen. Det er en klar sammenheng mellom de mange konfliktene som pågår i Afrika, matmangel, tørke og klimaendringer”, forklarte Omolade Adunbi, professor i afroamerikanske og afrikanske studier ved University of Michigan.

  Ifølge Ford har Washington gjort Kongos østlige provinser røde av blod fra mer enn seks millioner mennesker siden 1996. Regjeringene i Rwanda og Uganda, de direkte gjerningsmennene bak det nevnte «holocaust», er i enhver betydning av ordet agenter for USAs utenlandspolitikk.

  Vestlige makter var også ansvarlige for å invadere Libya i 2011, og styrtet lederen Muammar Gaddafi. Angrepet ødela den nordafrikanske nasjonen og spredte volden til flere afrikanske stater.

  Ismi fordømmer Vestens innsats for å forebygge «klimaendringer».
  Han siterte en Reuters-rapport om at utslipp fra land i Afrika bare utgjør tre prosent av utslippene som er ansvarlige for den såkalte «klimakrisen». Til tross for dette lider Afrika mer enn noen annen region.

  «Allikevel har Vesten overført virkningene av deres miljøødeleggelser over på mennesker som er blant de fattigste i verden,» sa Ismi, og fremhevet at 16 av de 20 landene som er mest sårbare for klimakrisen, befinner seg på det afrikanske kontinentet.

  Andre eksperter ga også uttrykk for sine tanker om saken. Pan-African News Wire-redaktør Abayomi Azikiwe sa «klimakrisen er en annen form for nykolonialisme». Adunbi omtalte i mellomtiden FNs klimakonferanse i 2022 som «en samling der løfter ble gitt men som aldri blir holdt». Han la til at konferansen, også kjent som COP 27, «dreier seg mer om å posere enn noe annet». Relatert: FNs klimakonferansedelegater skal bo på femstjerners hoteller og luksuriøse feriesteder.

  Fra Global Research, publisert 23. juni 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Award-winning Writer Dr. Asad Ismi Blames Food Collapse Caused by the West for Starvation of 278M Africans.

  Svar
 • Ja, det er nok bra bakmennene fikk brannbombet og fjernet Hitler og Nasjonal- sosialistene.
  Ellers ville nok verden sett anderledes ut. ;-)

  ‘ Både Quisling, Hitler og Mussolini var innbitte motstandere av kapitalismen. Bare hør på hva Quisling skrev i nyttårstalen fra 1941 hvor han brukte ordet “samholdskraft”:
  “Liksom de amerikanske kolonisters heldige opprør mot England for 170 år siden, startet den revolusjonen som var bestemt til å gjøre slutt på feudalvesen og fyrstevesen og å skape de 19de århundres ordning, således gjør den europeiske revolusjon nå slutt på kapitalismen og demokratiet og skaper det 20de århundres nasjonal-socialistiske stats- og samfundsordning.
  Det er i sandhet en forrykt idé å hevde at i denne Europas frihetskamp faller Norges interesser sammen med Englands kapitalistiske og imperialistiske maktpolitikk.’
  onarki.no/blogg/2011/12/samholdskraft/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA reagerer på en mulig kinesisk lyttestasjon på Cuba.

Den tilsvarer USAs lyttestasjoner i Norge mot Russland.

Forrige innlegg

Om afrikanske ledere i Kiev og Moskva og en motoffensiv som ikke finnes.

Kiev vil ikke ha fredsmegling.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.