POSTED IN Globalisering

Nasjonalstaten skal rives ned:

Globalister vil ødelegge oss, bølger av migranter er bare ett av virkemidlene!

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

«Venstresiden skal redde andre ute i verden. Forsvaret av Norge og norsk kultur gjennom motstand mot innvandring, defineres som fascisme».
«Tilsynelatende er venstresiden preget av nasjonal nihilisme og selvhat».

Av Northern Light

En globalistisk strategi. Globalister vil at nasjonal identitet skal viskes ut, som nasjonale grenser. For det skal ikke være grenser for uregulert kapital, den billigst tilgjengelige arbeidskraften, varer og tjenester. Alt skal flyte fritt dit det gir mest profitt, globalismens mål er at hele verden skal bli et frihandelsområde.

Ikke-integrerbar masseinnvandring fra MENA (middle East/north Africa)-land, som ikke kan kvalifiseres for et vestlig arbeidsmarked, er en villet politikk av den globale storkapitalen. De samler seg i parallellsamfunn, alt for få integreres, og for mange av tredje generasjons innvandrere kan ikke snakke vertslandets språk når de går ut av grunnskolen. Likevel sørger storkapitalens politikere og deres folk i utenriksdepartementene, med hjelp fra hovedstrømpresse og media, at stadig flere fra disse landene får oppholdstillatelse.

Det i en situasjon hvor det er økende arbeidsledighet blant de etnisk opprinnelige innbyggerne i landene, selv om de er kvalifisert for arbeidsmarkedet. Masseinnvandringen fra MENA-land fortsetter, enda den konstruerte energikrisen fører til at stadig mer industri og næringsliv må legges ned i Europa. De fleste innvandrerne fra disse landene går inn i den passive delen av økonomien og parallellsamfunn, og blir der.

Dette er en del av storkapitalens strategi. Når vertlandenes befolkning går tilbake i antall, og masseinnvandringen fra MENA-land bare belaster den passive økonomien, med for eksempel den enorme kriminaliteten, stiger statsgjelden raskt til ubetalbare nivåer, og storkapitalen som kreditor kan ta over nasjonene, som de har gjort med mange land i sør. Globalismens mål er at kapitalen tar over statens oppgaver.

«Det er en negativ fødselsrate blant den etnisk opprinnelige befolkningen i Europeiske land, så derfor må vi ha mer innvandring», sier forsvarerne av den ødeleggende innvandringspolitikken. Isolert sett riktig, men ikke fra MENA-land. Da må vi ha fagutdannede innvandrere som kan settes inn i den produktive delen av økonomien, eller som klarer utdanningsløpene til fagutdanning. Det kunne vi ha fått fra USA, Canada og Øst-Asia. Det er millioner av mennesker fra disse landene som vil bo i Europa, og som ville ha gått rett inn i den produktive delen av økonomien, blitt integrert og assimilert, for mange gifter seg også gjerne med noen fra vertlandene.

Men dette er i mot globalistenes strategi, for de bruker ikke-integrerbar masseinnvandring som våpen, det er ett av flere løp for å få europeiske lands økonomier i knestående, andre er covid, samt klima og grønt skifte. Først ødela de økonomiene i landene i sør hvor innvandrerne kommer fra, med gjeld og rentevåpenet. Mange av landene i sør må betale flere ganger høyere renter til Verdensbanken og IMF, enn det vestlige land må betale. Når de så må flykte fra ulevelige forhold, bruker storkapitalen dem til å ødelegge vestlige økonomier.

Nasjonalisme (sunn) er det motsatte av globalisme. Den globale storkapitalen bruker sin hovedstrømpresse og media til å gi ordet nasjonalisme så negativ betydning som mulig. De vil ikke at nasjoner skal ha selvråderett og suverenitet over egne landressurser, de skal privatiseres, så storkapitalen kan kjøpe dem. Derfor ble det norske folk lurt av deres politikere og hovedstrøm-presse til å underskrive ACER. EU/EØS er et globalistisk prosjekt.

Alt som går i mot globalistenes agenda og prosjekter kalles høyreekstremt. I en tale på Island for noen år tilbake, kalte Erna Solberg motstandere av utbyggingen av monstervindturbiner for rasister. Forsvar av nasjonal identitet, kultur, seder, skikker og grenser skal assosieres med fascisme og nazisme. Noe den oppvoksende slekt indoktrineres og hjernevaskes med hver dag til de tror på det. Dessverre kan en konstantere at de har lykkes. De som har mediamakten styrer befolkningen, Norge styres like mye fra NRK som fra Stortinget.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Anne Marie Hillgaar
  27 november 2023 10:28

  På hvilken måte har globolistene ødelagt økonomien til de land flyktningene kommer fra?

  Svar
  • wasan Totland
   27 november 2023 11:33

   Du har verdens største oppslagsverk foran deg. Sett i gang. Stikkord. CFC franchen, IMF, verdensbanken. Du finner mye i arkivet her hvis man er interessert og ikke en AI robot.

   Svar
   • Wasan har rett. De som ikke vet har vært sløve og/eller troskyldige. Inntil videre er det såre enkelt å finne svar i verdens største oppslagsverk, noe makthaverne helst vil fikse ved å forby «desinformasjon»;
    mange nettsider har oversetter for dem som vil ha det på sånn noenlunde morsmål,
    (med en til tider urkomisk oversettelse fra «kunstig intelligens», så man må bruke litt fantasi),
    men de som vil vite kan orientere seg hvis de gidder. Det er forutsetningen for demokrati og for å bevisst kunne gi stemme ved valg, (om nå de er manipulerte eller ekte; det samme sier jeg angående meningsmålinger). Å være orientert er sentralt for folkestyre. Selvfølgelig. Statens NRK gjør sitt beste for at vi skal vite bare det vi er ment til å vite. Bare se på hva NRK og MSM fortier. De Gule Vestene. Nå: situasjonen i Spania. Folket i nisseland må ikke inspireres til opprør, så la dem ikke vite noe om sånt de kan få griller i hodet av.

  • Når Norges og NATOs globalister bomber land etter land sønder og sammen så det blir ulevelig der vil de som har muligheten rimeligvis søke et bedre liv i nettopp de landene som forårsaket problemet. Og hvorfor ikke la disse landene gjøre opp for seg ved å tilby kost og losji og lommepenger? Egentlig ikke helt urimelig sett fra deres ståsted. Stoltenberg, Støre, Solberg og denslags merker det neppe særlig på økonomien, og de har livvakter, så macheter og voldtekter rammer bare almuen. På kjøpet får vesten sånt som pride-skytingen og nå nylig knivstikking i Dublin; de etniske som gir uttrykk for misnøye dømmes for «hat», så å hate blind vold er nå kriminelt. Borgerkrig mellom nye og gamle landsmenn er gjerne bare en ekstra bonus i form av den urgamle Splitt-og-hersk-metoden, siden et splittet folk lettere kan kues.

   Svar
 • «…bølger av migranter er bare ett av virkemidlene! »

  ‘ Russland bruker migrasjon for å ramme vesten, sier Stoltenberg
  Det har vært kaos på de finske grensene den siste uken. Finland mener Russland har organisert en migrasjonsstrøm mot grensene.
  – Dette er nok et eksempel på hvordan Russland bruker migrasjon som et verktøy for å legge press på europeiske land. ‘
  nrk.no/nyheter/russland-1.14838354

  Så, hvorfor bombet du/Ap porten til Europa og Middelhavet, med tusenvis av ‘flyktninger’ som kalkulert resultat, da Stoltenberg?
  ( Folk som også døde/druknet og/eller ble voldtatt under overfartene. )
  Gadaffi advarte mot dette, og hva som ville skje med Europa. – Men du bombet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Politisk jordskjelv i Nederland

Kraftigste advarsel hittil mot Europas autoritære elitestyring

Forrige innlegg

Nye argumenter for dyr og miljøbelastende havvind:

Sysselsetting.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.