POSTED IN Globalisering

Verden opplever store forandringer på kort tid

Globalismen durer på, som planlagt

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

av Rosa Lux

Jacob Nordangård om den globale agendaen

Vestlige stater står overfor et globalt kupp av internasjonale nettverk, som World Economic Forum (WEF) og politikere som fungerer som globalistiske infiltratorer i nasjonale parlamenter. Demokratiet er mer eller mindre avskaffet og erstattet av en form for «fascisme». Det mener PhD Jacob Nordangård, som blant annet har skrevet boken «The Global Coup». – Det er ren ondskap, sier han.

I utgangspunktet ble covid-19 mest oppfattet som et virus og en sykdom, men utviklet seg deretter til å bli en unnskyldning for politikere til å innføre mer eller mindre drakoniske «tiltak».

Organisasjoner som World Economic Forum har tatt ledelsen i å «bekjempe pandemien».

Egentlig er disse gruppene interessert i noe helt annet, og har en mye større agenda, ifølge Jacob Nordangård. Pandemien har blitt et verktøy, akkurat som klimaet, for å innføre en ny verdensorden. Men pandemien har ikke helt erstattet den påståtte «klimakrisen».

– Nei, dette har ikke erstattet klimaspørsmålet, men det ligger fortsatt i bakgrunnen. Det er en veldig sentral og viktig del av agendaen. Men pandemien og klimaet har den samme agendaen. Det er samme type mål man oppnår, sier Nordangård.

– Jeg vil ikke si at pandemien er over. De har drevet dette i omtrent to år. Nå evaluerer de hvordan det gikk. Hva fungerte og hva fungerte ikke så bra. Hvordan kan du endre systemet slik at neste gang noe slikt skjer, kan du implementere det med enda større effektivitet. Denne gangen var hele oppsettet veldig sjokkerende. Folk var uforberedt. Men neste gang vet folk hvordan de skal oppføre seg. De har testet. Så neste gang vil du ha mer effektive planer, fortsetter han.

Ifølge Jacob Nordangård er det et nettverk av ulike internasjonale aktører som agerer i bakgrunnen, inkludert FN og WHO.

Jacob Nordangård

– De har vært sentrale og sendt ut sine anbefalinger til verdens folkehelseorganisasjoner. Men det handler også om stiftelser som bygget selve fortellingen, sier han og trekker frem Rockefeller Foundation og Bill & Melinda Gates Foundation, som ifølge ham blant annet fungerer som tenketanker der også andre grupper og universiteter er inkludert.

– For dem vil det være veldig interessant å evaluere hva som skjedde under pandemien.

– Rockefeller bygget opp medisinsk forskning og internasjonale institusjoner allerede på 1900-tallet, inkludert forgjengeren til WHO. De var dermed involvert i hvordan WHO ble dannet. Bill & Melinda Gates Foundation har overtatt mye av denne helseagendaen. De er en av de største finansierne til WHO. Og dette er veldig viktige kapitalistiske familier.

En annen gren, ifølge Nordangård, er World Economic Forum, som har vokst til et svært sentralt knutepunkt i alt. Det er til og med et episenter, påpeker han, der FN-organisasjoner og store selskaper, som legemiddelfirmaer, samles. Mye av agendaen er utarbeidet i WEF.

– Det er et partnerskap mellom World Economic Forum og FN, noe som har blitt veldig forstummet i media. Intensjonen er å forme fremtidens helse.

Alt er en del av den såkalte fjerde industrielle revolusjonen, altså sammensmeltningen mellom det biologiske – det menneskelige – og det teknologiske. Nå kan folk for eksempel få medisinsk rådgivning via datamaskinen, et alternativ som har blitt stadig mer vanlig under pandemien.

Kreftene bak denne agendaen samlet seg allerede i 2016.

– De nye globale målene, kalt «Agenda 2030», har giftet seg med den fjerde industrielle revolusjonen, og FN og World Economic Forum har inngått et samarbeid med hverandre.

World Economic Forum, som Jacob Nordangård trekker frem som den ledende aktøren, er helt åpen med sin globalistiske agenda. Hvorfor kan man lure på. Kanskje handler det om selvbeundrere med storhetsgalskap og fordi det ikke er noen grunn til å legge skjul på det, da media også er med på toget. Samtidig vil det være lettere å samle sine «medlemmer» dersom direktivene og idésystemet presenteres lett tilgjengelig på nett.

Målet er nå å bruke den fjerde industrielle revolusjonen, som Kina også gjennomførte, til å implementere Agenda 2030, ifølge Nordangård. Det handler blant annet om å innføre en global helseinfrastruktur, som inkluderer for eksempel vaksinepass.

Bankene spiller også en sentral rolle. Og den politiske delen av agendaen styres hovedsakelig innenfor G20-gruppen. I 2009 ble det etablert en «global styring av planeten», et prinsipp som siden bare har vokst.

– Den fjerde industrielle revolusjonen er godt dokumentert. Det er ingen hemmeligheter. Materialet ligger på deres egne nettsider. De snakker åpent om agendaen sin.

– Når den når «G20» har den gått gjennom en rekke instanser. Hele pandemien er faktisk forberedt. Jeg tror det begynte å bli mer effektivt allerede under svineinfluensaen. Det er som et manus. Det vil bli koordinert. Det er det som har vært så sykt med det som fant sted under pandemien, at det har vært så likt. Du har kunnet høre de samme meldingene gjentatt overalt i media. Lederes taler har vært nærmest ordrett med hverandre, sier Jacob Nordangård.

Han kommer også inn på WEFs prosjekt «World global leaders», som inkluderer en rekke verdenspolitikere.

– Det handler om at World Economic Forum skal håndplukke folk, for eksempel fra universiteter og bedrifter, til et program, hvor de så utdannes i World Economic Forums filosofi. De får tilgang til et nettverk og gode ressurser. Det er en enorm karrieremulighet for de som blir valgt ut. De får en rømme for en toppverv i næringslivet eller politikken.

– Men det var en forløper til dette allerede i 1992, som inkluderte Angela Merkel, Tony Blair, tidligere EU-kommisjonspresident José Manuel Barroso, Bono og Bill Gates. Det var 200 mennesker bare det året. Svært mange fikk ledende stillinger i myndigheter og store selskaper. Lignende personer har blitt uteksaminert hvert år, inkludert fra Google og Facebook.

Og dette er egentlig ikke en hemmelighet heller, selv om media tier om det.

Dette er noe som WEF-gründer Klaus Schwab stolt forteller om. Han sier at det er «gutta hans», og at han har «penetrert» regjeringer i verden, forklarer Nordangård og viser til at flere av lederne som har vært mest ekstreme med restriksjoner under pandemien kan knyttes til WEF.

Føyelige narsissister

Det er ikke uvanlig at føyelige narsissister blir valgt ut som «Verdens globale ledere», ifølge Nordangård. Han har funnet rundt 2800 navn knyttet til WEF.

– Dette er det globale kuppet, som har pågått lenge i stillhet. Men i mars 2020 trykket de på covid-knappen, og da ble det veldig tydelig, sier Jacob Nordangård og understreker:

– Dette er det motsatte av demokrati. Dette er en agenda som deler ett og samme syn og som har en løsning for hele verden. Det er ikke noe demokrati. Dette er teknokrati. Stortinget er uinteressant. Pandemiloven er et eksempel på omgåelse av stortingsarbeid.

Dette er en av grunnene til at politiske partier høres mer og mer like ut.

– Det handler om en elitegruppering av mennesker som føler seg utvalgt. De er valgt ut av World Economic Forum for å forme det nye globale samfunnet og dets elite. De omgås hverandre og deler de samme verdiene. De tar så denne agendaen, som dermed er bestemt over hodet på oss, tilbake til sine hjemland. Det er et annet navn for når store selskaper og staten blir ett. Det er fascisme, sier Nordangård.

Fascisme er altså per definisjon en styreform hvor bedrifter og stat smelter sammen til et elitesamfunn som styres ovenfra og hvor individet er underordnet.

– Men dette får man ikke kritisere. Da er man ond.

Og alt dette mener Nordangård er synlig hos dagens politikere, hvis man ser godt etter.

– Du ser ikke lenger uavhengige politikere, du ser ingen som snakker fra hjertet. Det er som skrevet, skrevet fra et manus. De utfører et oppdrag. De er gode teknokrater. Men de er ikke gode ledere, slik som eksisterte da demokratiet ble født for hundre år siden. Da agiterte politikerne og ville noe. De ønsket å bygge et bedre samfunn. I dag kan politikere bruke den samme retorikken, men den er tom. Vi har en politisk klasse, med egne interesser. De tilhører ikke lenger de vanlige velgerne. Og de som prøver å gjøre det, blir mobbet.

Det er også mulig å se hvordan politikk som sådan ofte handler om globale mål, påpeker han.

– Det har endret seg veldig tydelig på en del tiår. Det er få ting vi i dag kan bestemme selvstendig her til lands.

Samtidig utvikles et nytt økonomisk system, ifølge Jacob Nordangård. I dagens system er gjelden blitt så stor at det faktisk er en form for pyramidespill, og dermed ikke bærekraftig. I fremtiden kan du få en kreditt basert på karbondioksid.

– Det har lenge vært en diskusjon om hvordan man skal innføre en ny økonomisk løsning, basert på karbondioksid eller energi, som er basert på hvor mye energi som er brukt til å produsere noe. Dette er det teknokratiske synet om at penger er energi. Du får et budsjett, en karbondioksidkvote, som du må flytte rundt i en måned. Men du kan ikke spare noe, men få en ny kvote neste måned. Og det krymper for hvert år, noe du må tilpasse deg. Skal du for eksempel kjøpe en biff, blir nok hele månedsrasjonen brukt. Det er snakk om å skape en karbonnøytral fremtid, sier Nordangård og kaller det et «veldig utrivelig system».

Etter hvert kan dette utvikle seg til et sosialt kredittsystem, likt det i Kina.

– Alle har kanskje like mye fra starten av. Men du kan kanskje få litt mer, eller bli straffet, og få litt mindre, avhengig av hvilke valg du tar, hvilke vaner og venner du har, eller hva du sier på sosiale medier. Du blir rett og slett scoret. Og de som ikke tar vare på seg selv har et mye tøffere liv eller i verste fall blir helt utestengt. Med en digital valuta i stedet for kontanter kan man innføre kontroll. Man kan innføre veldig drastiske tiltak.

– Et digitalt ID-system inngår i verdensmålene. Og mye henger sammen med dette. Man må identifisere seg med en gang man skal gjøre noe, fortsetter Jacob Nordangård og påpeker:

– Dette er et forferdelig system. Forferdelig. Du vil neppe trenge fengsler lenger. Samfunnet i seg selv blir et fengsel. Det er ren ondskap.

Og ifølge Nordangård er mye av den såkalte klimasaken og praten om fornybar energi svindel. Politikere drives av noe annet, ikke minst uvitenhet.

– Prøv å bygge en vindturbin uten fossil energi, påpeker han. Det er uholdbart. Se på ressursene som kreves for å produsere, sende og bygge dem. For ikke å snakke om hvor mye du ødelegger naturen.

– Det er ikke mulig å lage et system basert på fornybar energi. Det er en utopi. Det stemmer ikke.

Samtidig streber det samme globale nettverket etter transhumanisme, det vil si ideen om å bruke teknologi for å «forbedre» menneskets fysiske og mentale evner.

Gjennom pandemien har enorme teknologiske fremskritt blitt gjort veldig raskt.

Men det er fortsatt lys i mørket. Pandemien har også avslørt maktstrukturen til globalistene. Riktignok har de vist sin agenda åpent på internett også før, men få har lagt merke til det eller brydd seg. Nå er den trukket ut i lyset og kan ha sprukket. – Nå er det synlig. Og jo mer synlig den er, jo mindre kraft har den. Den har overlevd til nå takket være at den ikke har vært så synlig, sier Jacob Nordangård.


Rosa Lux er et pseudonym som derimot.no kjenner identiteten til.
Artikkelen er hentet og oversatt fra denne nettsiden her: https://www.vaken.se

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • «Pandemien har blitt et verktøy, akkurat som klimaet, for å innføre en ny verdensorden. Men pandemien har ikke helt erstattet den påståtte “klimakrisen”.»
    …..– Dette er et forferdelig system. Forferdelig. Du vil neppe trenge fengsler lenger. Samfunnet i seg selv blir et fengsel. »

    Og det vil foregå bit for bit, sakte. Så folk tror de ønsker det sjøl, og /eller ikke tror de greier seg sjøl med egne arbeidskrefter, – uten en pappa stat. – En nasjonal stat som ikke greier seg sjøl i en global styrt verden; – En verden/En leder, – og En ( digital) valuta.
    Med globale «katastrofer» med jevne mellomrom, – «som bare kan løses globalt».

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dumskapen vil få store konsekvenser:

Sanksjonene mot Russland vil ramme vår egen befolkning.

Forrige innlegg

Invasjonen i Ukraina

«Kloke avgjerder» blei det ikke, det blei en omfattende invasjon

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.