POSTED IN Covid-19, Helse

Gjelder dette også for Norge?

Vaksinedødsfallene i USA mot nye høyder.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg legger ved dette utklippet fra en artikkel på Global Research. Egentlig forteller disse tallene alt om det som er i ferd med å skje. Vaksinedødsfallene og antallet innleggelser i USA stiger hele tiden samtidig som det fremgår at vaksinene ikke har langtidseffekt og må fornyes med jamne mellomrom, kanskje to ganger for året.

Dette gjelder naturligvis også for vårt land og alle som trodde at dette var en engangs-dugnad et skippertak for å overvinne en krise i fellesskap, de må tenke på nytt. I realiteten står vi overfor et system med vedvarende vaksinering i alle år fremover med vaksiner som dreper mange mange (se tallene under ) og fører til uførhet for enda flere.

Hadde noen av de andre vaksinene vi bruker, (f.eks. mot barnesykdommer eller mot tuberkolose eller kopper) vært like dødelige ville de blitt stoppet på dagen. Og dette var/er vaksiner mot virkelig farlige sykdommer.

Dette bildet forteller om de mest dødelig sykdommene i vår tid (siste 200 år) Det er et paradoks at omprioriteringen av helseressurser mot Covid-19 fører til en oppblomstring av tuberkulose i en rekke land. (Smallpox er kopper)

Dette skriver Global Research om siste oppdatering av vaksinedøde i USA:

I følge den siste statistikken som ble utgitt av CDC (i USA) sist fredag, 27. august 2021, har deres Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) nå registrert mer enn dobbelt så mange dødsfall etter COVID-19-sprøyter i løpet av de siste 8 og en halv måned , enn dødsfall registrert etter ALLE vaksiner de siste 30 årene .

Dette må være den mest sensurerte informasjonen i USA akkurat nå, selv om denne statistikken kommer direkte fra offisiell statlig statistikk.

De har nå registrert 13 627 dødsfall , 2 826 646 skader og 1429 fosterdødsfall fra gravide som tok et COVID -skudd.

De rapporterer også 17.794 varige funksjonshemminger, 74.369 legevaktbesøk, 55.821 sykehusinnleggelser og 14.104 livstruende hendelser. ( Kilde .)

Og alt dette har skjedd på drøye 8 måneder.

Fra 1. januar 1991 til 30. november 2020, den siste måneden før COVID – skuddene ble godkjent for bruk i nødstilfeller, var det bare totalt 6 068 dødsfall registrert (for det meste spedbarn) etter ALLE vaksiner. ( Kilde .)

Naturligvis står vi overfor en lignende situasjon i Norge for vi bruke de samme vaksinene også her.

Det er mer enn påfallende at våre helsemyndigheter ikke reagerer på dette. Jeg er helt sikker på at en del folk nedover i systemet skjønner hva dette betyr, men har vi nå laget oss et sensursystem som gjør det umulig for andre å uttale seg? Eller kan det være hensynet til egen fremtid, (jobb, lønn, pensjon etc.) som bidrar til denne tausheten? Jeg tror at det er mange enkeltforhold som kveler ytringsfriheten.

Jeg tror at mange skjønner at de ikke har en sjanse å nå frem som kritiske stemmer. Det er ikke først og fremst lederne innen ulike helseinstitusjoner eller politikerne som driver frem denne tausheten, selv om de også bidrar.

Hovedfienden er de store mediene som kontrollerer fortellingene som skal formidles. Mange skjønner at det ikke nytter å gå til mediehusene med avvikende historier når startskuddet er gått og journalistene har tatt hjelmene på og gått i skyttergravene. Journalistene er frontsoldater som kan ofres hvis de nekter å adlyde ordre. Mange tror nok også at de kjemper den gode saken.

Dette dreier seg om generalene som vi aldri ser. Dette dreier seg om eierne til de gigantiske, globale mediebedriftene. Det er der dagsorden settes for frontavsnittene. Og de store frontavsnittene for opinionskrigen i vår del av verden i dag er Kina (krig-fred, altså opprustning) Korona og Klima. Godtar vi mediehusenes fremstilling av disse konfliktene har vi kapitulert.

Men bak disse frontavsnittene pågår den egentlige krigen: Kampen om den samfunnsmessige makten. Er det de ultrarike som skal bestemme eller er det hele befolkningen? Det er den gamle klassekampen som fortatt er kjernekonflikten.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • At statlige nyhetsformidlere er lite til å stole på indikerer vel det vi kalte kokkelimonke i hine hårde dager; det er et sammensurium(!) av nepotisme, noen som har noe på noen andre, bestikkelser, hemmelige konti i skatteparadis, dumskap, ondskap, (rus)avhengigheter og andre tilbøyeligheter – you name it – i verden i dag som gjør dette mulig; også i Norge. Og de som ikke er involvert, sitter og glor på kopekassa og tar alt som kommer der for god fisk – Norge er blitt servilitetens høyborg..

  Svar
 • Aldri har en vaksine drept så mange.

  The Israeli People’s Committee Report over uønskede hendelser knyttet til Corona-Vaksine, April 2021

  Denne rapporten er fra i vår. De negative effektene av Pfizer Covid Vaksine i Israel på det nåværende tidspunkt er mye verre.

  Sammendrag:

  Per januar-februar 2021 sammenfaller vaksinasjonsprogrammet med en 22% økning i total dødelighet, noe som gjør denne perioden til den dødeligste i de siste tiår.

  Blant aldersgruppen 20-29 er økningen i total dødelighet dramatisk, med en 32 prosent økning i total dødelighet, noe som tyder på at vaksinen er mer dødelig for de unge enn for de gamle.

  Det er en høy korrelasjon mellom antall personer vaksinert per dag og antall dødsfall per dag for alle aldersgrupper.

  Risikoen for død etter andre vaksinasjon er høyere enn etter første vaksinasjon.

  https://www.globalresearch.ca/never-has-vaccine-harmed-so-many/5754623

  Svar
 • Offentligheten misinformeres om at Covid tilfeller først og fremst forekommer blant de uvaksinerte. Dette er helt feil. Covid tilfellene skjer blant de fullt vaksinerte, som data fra Israel viser.

  Det er det samme i USA og andre steder. mRNA-vaksinen beskytter ikke og/eller fører til Covid infeksjoner og nye Covid varianter.

  Svaret på disse dødsfallenee er nye booster skudd! Det vil føre til flere Covid tilfeller, flere dødsfall, flere nye virus som er immune mot vaksiner og mot vårt eget immunforsvar.

  I Tredje Verdens-land–Afrika, India–der HCQ og Ivermectin er brukt, er folk trygge.

  https://www.paulcraigroberts.org/2021/09/02/why-do-health-authorities-and-presstitutes-lie-to-us-about-covid/

  Svar
 • Svar
 • Bivirkninger ved Pfizer-vaksinen.

  https://www.bitchute.com/embed/MTkOFPn6QvIc/

  Svar
 • Funksjonen til vaksinen er at små nano roboter som lurer seg forbi immunforsvaret ditt. Ødelegger alt av naturlig immunitet. Sørger for at du ikke kan donere blod. Med andre ord du blir avhengig av rottegiften deres for å overleve. Samtidig som man kan styres utenfra ved hjelp av frekvenser. For meg er det helt hårreisende og ingenting annet enn mangel på informert samtykke og faktisk fortelle folk hva som blir injisert. Skammer meg over de makt kåte, ignorante, arrogante, naive helsemyndighetene som jeg ikke annet kan skjønne er på lønnslippen til Big Pharma.

  Gud vill ikke tilgi dem.

  Nåde over Barna.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Geir Hasnes

«Klimakrisen» savner basis i vitenskapen

Forrige innlegg

Covid-protester i Newcastle.

Video av en polithund som angriper og biter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.