POSTED IN Israel, Norge

Gaza-krigen 2014:

Norske kristne var frivillige i «Israels» hær.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Linstad

Sionistiske kristne er blant de nærmeste venner til Staten «Israel». De tror opprettelse og funksjon av «Israel» er del av Guds skaperplan. Og at den prosessen pågår nå.

Humanismen har de forlatt, disse pro-sionistiske kristne! Religiøse teser veier tyngre. «Jødene kommer tilbake, Israel gjenopprettes som hovedstad og hele folket kommer i et rett forhold til Gud. Og da begynner ‘festen og gleden’. (Luk 15,25. International Christian Embassy, Jerusalem.)

2014

Gazakrigen 2014 var en 50 dager lang krig mellom Israel og Gaza som pågikk sommeren 2014. Over 2.200 ble drept og over 10.000 ble skadd i krigen, for det meste palestinere. Krigen gikk hardt ut over sivilbefolkningen, blant annet så ble over 500 barn drept på Gazastripen. … 110.000 bygninger ble ødelagt eller skadet på Gazastripen og over 100.000 ble gjort hjemløse. (Wikipedia)

60 norske frivillige i «Israels» hær

«Norske kristne melder seg til tjeneste for det israelske forsvaret» skrev Aftenposten. (13. november 2014). De sorterte pakker og førstehjelpsutstyr for de israelske soldatene. Og de var selv kledd i israelske militære uniformer. De norske sionist-kristnes arbeid for de israelske soldatene ble utført på en israelsk militærbase.

Disse sionist-kristnes arbeid for de israelske soldatene, gjør dem til medansvarlige for barn drept av de israelske soldatene på Gaza, tusentall bygninger ødelagt og et stort antall palestinere gjort hjemløse. Anser de dette som god kristendom?

KrF-politikeres innsats for den israelske hæren ble tatt opp i Stortinget, meldt den kristne dagsavisa Dagen. Den kristne stortingsrepresentanten Hans Fr. Grøvan, KrF, mente det ikke var noe galt i å reise ut for å støtte «Israel», selv i en israelsk uniform, for arbeid på en israelsk militærbase.

Vil noen av slike sionist-dogmatiske kristne som støttet staten «Israel» i angrep på Gaza i 2014, gjøre det samme dag? De vil få et forklaringsproblem! Trosmessige dogmer bør ikke hjelpe.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • De er jo ikke kristne, men satanister. Man bør holde opp et kors foran dem om man møter dem.

  Svar
 • IS-bruder som Bærum-søstrene eller Shamima Begum visste i det minste hvilken gud de står for;
  ignorante kristen-sionistenr vet ikke engang det. En sionist ikke kan være kristen. Eller omvendt.

  Kristen-sionister er avskum og nyttige idioter, sier Netanyahu, men ikke fortell dem det; vi bruker dem til vårt formål.

  Svar
  • Johannes Åtta Førtifira
   27 desember 2023 1:05

   «Kristen-sionister er avskum og nyttige idioter, sier Netanyahu»
   Psykopaten og barnemorderen snakket sant for én gangs skyld…

   Svar
 • Kristenheten i sin alminnelighet er ikke så opptatt hva som er skrevet til dem i de greske skrifter i Bibelen. Der heter det at jødene som folk ble forkastet av Jahveh/Jehovah i år 70 e.v.t. Men jøde betyr «gudsdyrker», og derfor heter det til de kristne at disse skal være «av alle folk, stammer og tunger» og ikke lenger bare være et tilbud til jødene. Men også de nye «gudsdyrkerne» kalles følgelig «jøder». For at det ikke skal oppstå noen tvil sier derfor skriften at «jøde er ikke lenger den som er omskåret på kroppen, men hjertets omskjærelse i ånden». Å dyrke jødene som spesielt utvalgte etter år 70 e.v.t. er derfor helt feil. Men enkeltjøder har – som alle andre folk – mulighet for frelse i følge Bibelen. Ikke fordi de er jøder, men fordi de tar i mot troen.

  Svar
  • Jødene er på vei ut, dreit seg ut av markedet, mer tilgriset kan man ikke gjøre seg, som de gjør mot seg selv nå.

   Svar
 • Er det så rart at nordmenn ønsker å kjempe for demokrati og menneskerettigheter? Israel kjemper sivilisasjonens kamp mot barbariet. Den som ikke ser det, må være blind.

  Svar
  • Nå ja. Med Israelsk hjelp til Hamas opprettelse som en motvekt til Fatah og PLO, fortsatt pengestøtte via Qatar, Netanyahus forklaring om at «selvsagt så støtter vi Hamas. Det er den eneste måten å unngå en palestinsk stat på», israelsk forhåndskjennskap til Hamas angrepsplaner minst ett år i forveien, ignorering av utenlandske advarsler som fra Egypt, ignorering av Hamas treningsrunder, fjerning av de israelske bosetningenes våpenlagre ment til selvforsvar sist september, uttrekningen av IDF troppene plassert der for beskyttelse og deres overføring til Vestbredden for å beskytte ett ministerbesøk, unnlatelsen av å reagere på gjennombruddet av grensegjerdet, unnlatelse av å varsle de gjenværende IDF troppene som derfor ble drept i sine kaserner, forsinkelsen på syv timer før IDF reagerte med motangrep samt den hensynsløse drepingen av alle synlige mennesker inkludert sivile israelere og gisler da motangrepet først ble utløst så undres jeg ikke så lite over om du kan utdype dette med sivilisasjonens kamp mot barbariet?

   Svar
 • Noe er ikke kristent dersom man kaller det «kristent». I generasjoner har ulike stater forsøkt å begrunne sin djevelskhet ut fra religion og Gott Bei Uns. Det er en kjekk måte å forsøke å legitimere faenskap på, men heldivis er Vårherre større enn som så.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Til tross for voldsomme vestlige sanksjoner.

Den russiske oljeeksporten har økt de siste to årene.

Forrige innlegg

I Ukraina kan de si det, men ikke i Norge.

Korrupsjonen er et hovedproblem i Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.