POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Funn etter hjerteundersøkelser:

Økning i arteriebetennelser i hjertet hos vaksinerte, men ikke hos uvaksinerte.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den første barriere mod sandheden er frygt

Dette innlegget har vi hentet fra det danske nettstedet Snaphanen. Teksten under forteller hva det hele dreier seg om. Det er vitnesbyrd fra en britisk lege om hans erfaringer med Korona-vaksinen og hvordan hans undersøkelser fikk han til å endre oppfatning om hele Korona-vaksineringen.

Knut Lindtner
Redaktør

Den anden barriere er villet blindhed (willful blindness)

“Alle mennesker er sårbare herfor, og vi skal have medfølelse med dem.” “De fleste læger i USA og Storbritannien havde deres viden om Covid-vacciner fra BBC og CNN.” Hjertespecialisten Malhotra er en ærlig og hæderlig mand. Han beklager at han i begyndelsen af “pandemien” gav patienter det råd, at blive vaccineret.

Da hans 73-årige lægefar døde et halvt år efter at have modtaget to sprøjter, begyndte han at undersøge sagen nærmere. Dette er en tale han holdt 12. april for distriksdomstolen i Helsingfors. At Google/You Tube censurerer den, fortæller os alt om deres pilrådne moral. Under videoen er teksten transskriberet. Se f.eks. slutningen hvor han citerer Stephen Hawking: “Det meste publicerede videnskab er usandt af økonomiske grunde.”

Jimmy Dore i København

“Vesten er ikke længere fri. Ligegyldigt hvad vi stemmer, vinder oligarkerne”

Videoen med Jimmy ore kan sees her, men den er dessverre ikke oversatt til dansk. Den er likevel meget opplysende for de som forstår engelsk.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • «Villet blindhet» innebærer jo at bevisstheten er der, og doktoren mener vi SKAL ha medfølelse med det? Hvorfor? Det er ikke bra nok å være så bekvemmelig at man ser den andre veien, innerst inne vel vitende om at man derved muliggjør overgrepet. Som hvis en forelder mishandler barnet og den andre bare lar det skje, for konfliktsky til å ta det opp eller prisen ved skilsmisse blir finansielt eller prestisjemessig for høy så bare hold det hele hemmelig og ignorer barnets evt. varsler. For dårlig. Alle legeutdannede burde reagert med tvil umiddelbart, hvis deres kvalifikasjoner og ekspert-titler er noe verdt; alt skurret helt fra starten. Å være «Lei seg» som politikerne vil mange leger sikkert prøve seg på. Spe på med noen tårer.

  Svar
  • Mange leger «burde visst», og mange visste men har ikke sagt noe. Sistnevnte er definitivt nok til å miste jobben, og mer til.
   Mange leger har vist grov uforstand i tjenesten. Vi vet dette kommer til å få konsekvenser for veldig mange leger.

   Svar
 • Leger flest har avslørt seg selv som feige og korrupte, de gjorde lite og ingenting for å stoppe coward19 svindelen !!!

  Svar
 • Northern Light.
  18 april 2024 18:55

  Pfizer betaler 0 i skatt til tross for 58 milliarder dollar i inntekt i fjor.

  Av Baxter Dmitry.
  Big Pharma-giganten Pfizer betaler totalt $0 i skatt i år, til tross for at de har hentet inn enorme $58 milliarder i inntekter og nettoinntekt i løpet av regnskapsåret, og drar fordel av enorme skattebetalerfinansierte subsidier.

  De som har fulgt med, forstår at Pfizer har sluppet unna med massemord ettersom de vaksinerte og de som har fått booster-injeksjoner fortsetter å plutselig dø, og lider av sjeldne og aggressive former for kreft rundt om i verden.

  Men nyheten om at Pfizer også slipper unna uten å betale en krone i skatt, er spesielt ubehagelig med tanke på at Pfizers virksomheter er sterkt subsidiert av skattebetalerfinansierte offentlige tilskudd. Hvordan slipper de unna med å narre skattebetalerne så skamløst?

  Hvert år sender Pfizer en hær av lobbyister til Washington DC, for å forsøke å manipulere skattereglene til deres fordel.

  Dossier rapporterer: Takket være deres omfang, størrelse og skattebetalerfinansierte støtte, høster Pfizer og andre megaselskaper i Big Pharma skattefordeler som gjør nullskatt mulig. Slike privilegier gis ikke andre selskaper, og fremhever en utrolig ulik fortolkning av skatteregler som kommer megaselskaper til gode, på bekostning av den vanlige innbygger og småbedrifter.

  Nyheten er spesielt ubehagelig for amerikanske skattebetalere, med tanke på at Pfizers inntekter i USA i løpet av covid-tiden kom fra amerikanske skattebetalerne selv.

  Skattebetalerne subsidierte forskning og utvikling, godkjenningsprosessen, innkjøp og implementering av Pfizers giftige mRNA-produktlinje. mRNA-vaksinene, sammen med den mislykkede orale Paxlovid-pillen, ga Pfizer en uovertruffen profitt, og leverte titalls milliarder i årlig fortjeneste.

  Gjennom årene har Pfizer produsert et utrolig omfattende utenlandsk apparat for å unngå beskatning, sammen med hundrevis av datterselskaper, og som finnes i over seksti forskjellige land. I mange år har Pfizer – i likhet med mange av sine Fortune 100-kolleger – flagget ut nesten all sin fortjeneste, og effektivt nullstilt skattebyrden.

  Selv om selskapet har hovedkontor i New York, sørger Pfizers hær av advokater og regnskapsførere for å styre tap til USA, samtidig som de knytter overskuddet til kjente skatteparadiser som Sveits, Irland, De britiske jomfruøyene og Singapore.

  Og hvert år bruker Pfizer titalls millioner dollar på lobbyvirksomhet av kongress- og parlamentsmedlemmer for å manipulere skattereglene til deres fordel.

  Fra The People’s Voice, publisert 17 april 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Pfizer To Pay $0 In Taxes Despite Raking In $58 Billion In Revenue Last Year.

  Svar
 • Neida, det er ikke påvist noen link mellom noe dødsfall og koronavaksinen….https://guardian.ng/news/anxiety-over-sudden-deaths-in-kwara/

  Svar
 • Helt vanlig at 51 åringer dør brått og uventet under trening?:

  nrk.no/nordland/familien-mista-lill-mari-_51_-bratt-og-uventa-_-fikk-ikke-hjelp-fra-kriseteamet-i-hadsel-1.16801020

  Og ingen spørsmål om eksperimentilelle injeksjoner, – som ofte har gitt hjerte/kar/blopropp, spesielt under belastning.

  Dette KAN være noe helt annet.
  – Men at det, på tross av liknende hendelser tidligere om plutselig død på f.eks. idrettsbanen eller i trafikken , i Norge og ww ikke stilles spørsmål.
  – Det er det underlige.

  Hadde det vært noe hvilkesomhelst annet nytt eksperimentelt stoff som innbyggerne hadde tatt/fått innsprøytet an mas, så hadde dette vært en sak som måtte undersøkes.

  Helt naturlig selvfølgelig. ?

  ‘Forskerne fant noe overraskende da de døde sjåførene ble obdusert.
  Vi fant at hele 70 prosent av alle bilførere over 55 år som selv hadde forårsaket kollisjonen, hadde trange kranspulsårer, eldre infarktforandringer i hjertet eller i hjernen eller andre hjerneforandringer.
  Mange av sjåførene som hadde en slik sykelig tilstand, kan ha fått et plutselig akutt illebefinnende – og dødd av dette – mens de satt bak rattet.’
  forskning.no/bil-og-trafikk-hjertet/forskerne-fant-noe-overraskende-da-de-dode-sjaforene-ble-obdusert/2326796

  ‘..for to år siden skjedde det noe oppsiktsvekkende.
  For første gang på minst 50 år ble det registrert betydelig flere dødsfall enn ventet, som følge av hjertesykdom.
  Vet ikke årsaken.
  Hjerte- og karsykdommer har kostet langt flere menneskeliv enn ventet de to siste årene. Etter mer enn 50 år med nedgang i dødeligheten, har utviklingen nå snudd.
  …Også kreft har krevd flere menneskeliv enn ventet i 2022. Dødsraten er for første gang siden 2010 høyere enn det foregående året. ‘
  nrk.no/osloogviken/hjerte–og-karsykdommer-har-kostet-flere-liv-enn-ventet-_-bekymringsfullt-mener-lhl-1.16444005

  ‘For første gang på minst 20 år er det registrert overdødelighet blant unge i Norge. Det viser beregninger forskere har utført. – Jeg har aldri sett noe lignende
  Størst utslag blant unge.
  Da koronatiltakene ble avsluttet for to år siden, skjedde det noe med dødeligheten i Norge. I 2022 ble det registrert en overdødelighet på hele 11,5 prosent, som tilsvarer 4 682 flere dødsfall enn forventet.
  Peker på covid-19
  Tallene sier ingenting om dødsårsakene. Forsker Richard Aubrey White mener likevel at covid-19 peker seg ut som en sannsynlig forklaring.
  nrk.no/buskerud/reagerer-pa-hoye-dodstall-blant-unge-1.16766111

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi kan treffe dere hvor som helst inne i landet.

Iran fortalte med angrepet sitt det Israel skulle vite.

Forrige innlegg

Smelter isen på polene?

Øyer som klimaalarmistene sa ville forsvinne på grunn av stigende havnivå har vokst i størrelse

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.