POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Kupp/Fargerevolusjoner

Georgia:

Nytt forsøk på statskupp fra USA/Nato?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I vest prøver en seg på gamle og velbrukte metoder. De er ikke alltid vellykkete og særlig ikke når de begynner å bli kjent av de som utsettes for dem.

I Ukraina har en prøvet å gjøre landet til en USA/Nato-vasall og det fryktelige resultatet ser vi nå. Den andre staten som Russland har definert som uakseptabel som mulig USA-vasall er Georgia. USA har finansiert «farge-revolusjoner» i landet tidligere og fått installert kjeltringer der som ledere. En av dem, Mikheil Saakasjvili, ble seinere dømt for maktmisbruk og korrupsjon og flyktet til Ukraina hvor han heller ikke kunne brukes.

Mikheil Saakasjvili

I en periode var har utnevnt som guvernør i Odessa-fylket i landet.

Som president i Georgia iverksatte han et angrep inn i det russisk-beskyttete og omstridte området Sør-Ossetia mellom Russland og Georgia. Han var åpenbart inspirert og oppmuntret av sine atlantiske sponsorer, men felttoget endte med en militær katastrofe.

Nå er det ny uro i Georgia og USA/Nato-fingrene setter sine avtrykk slik de alltid gjøre under fargerevolusjoner (et forskjønnet ord for utenlandske organiserte og finansierte statskupp). Det dreier seg om en lov som ikke tillater at innenlandske organisasjoner finansieres fra utlandet.

Vi kan alle tenke oss hva som ville skjedd hvis det var blitt kjent at f.eks. derimot.no mottok milde pengegaver fra et annet land som Norge definerer som uvennlig eller som fiende. At CIA delfinansierer f.eks. Helsingforskomiteen ansees ikke som noe problem for våre myndigheter.

Så prinsippet om utenlandsk finansiering her helt ok bare det er våre venner som finansierer. Dermed er det ikke et prinsipp naturligvis, bare en metode for å kunne bruke makt.

Tidligere CIA-analytiker Larry Johnson skriver dette om saken:

«Jeg tar en fem minutters runde om den nåværende innsatsen til vestlig etterretning for å gjennomføre en fargerevolusjon i Georgia under dekke av å fremme frihet og demokrati. Tull!! Georgias lovgivere vedtok en ny lov som gjenspeiler U.S. Foreign Agent Registration Act (aka FARA)( En tilsvarende USA-lov, red.). Den georgiske loven vil kreve at ikke-statlige organisasjoner som mottar utenlandske midler rapporterer disse.

Gode ​​Gud!! Kan ikke ha det. Det kan avsløre CIA- og MI-6-operasjoner designet for å installere en regjering i Georgia som vil ble «knemyke» overfor Vesten.»

Og med dette er egentlig det meste sagt og det gjenspeiler egentlig hva vi serveres i våre medier.

Saken er altså i korthet denne:

I Georgia vil de vedta en lov som reduserer utenlandsk innflytelse i landets politiske liv. USA har også en tilsvarende lov. For å stanse dette som vil svekke vestlig ulovlig virksomhet i landet iverksettes nå et forsøk på statskupp sponset av vestlig etterretning. Våre medier fremstiller dette som et folkelig opprør.

Knut Lindtner
Redaktør

Forsidebilde: Wikipedia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  18 april 2024 8:29

  Men Georgia har ei USA-venleg presidentinne som har sagt ho kjem til å leggja ned veto mot lova. Gjer ho det, kan USA halda fram som vanleg.

  PS Norske militære har vore i Georgia i 10 år. Dei samarbeider godt med USA.

  Russland har nyleg gjort noko positivt som er utenkjeleg for NATO: frivillig tilbaketrekkjing. NATO kjenner berre til framrykkjing eller tvungen tilbaktrekkjing.

  https://www.rt.com/russia/596087-nagorno-karabakh-russian-peacekeepers/

  Kvifor skal Noreg alltid vera på lag med verstingane?

  Svar
 • ‘ USA, sammen med NATO, har utvidet sitt aktivitetsområde helt fram til Russlands grense.
  Vesten har vellykket omringet Russland.
  USA og Vesten fortsetter innsatsen for å inkludere Ukraina og Georgia i sitt imperium. ‘
  midtifleisen.wordpress.com/2019/04/18/ikke-snakk-om-usas-nedgang-snakk-heller-om-hvordan-vi-kan-frigjore-oss/

  Svar
 • Pravdamedia
  18 april 2024 21:18

  Litt enkelt forklart, hvis utenlandske sponsorer vil, er det bare å kjøpe /betale noen i Norge for produkter /tjenester i vesten. Penger kan sendes via bitcoin, PayPal, stripe, givesendgo osv. Slik at ingen kan finne ut hvem, som sponser hvem, uten å ha 100 % kontroll over hele det globale finansmarkedet. Altså hver transaksjon kan spores. Slik er det ikke idag, enda(ihvertfall ikke offentlig, noen hevder qfs, har tatt over etc. Time will show) alt må betales ingen ting er gratis, heller ikke i Norge.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Smelter isen på polene?

Øyer som klimaalarmistene sa ville forsvinne på grunn av stigende havnivå har vokst i størrelse

Forrige innlegg

I gamle dager hadde vi ikke «CTRL + C».

Men jeg prøvde meg på en snarvei.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.