POSTED IN Covid-19, Helse, Norge

Fremtredende fransk ekspert:

De vaksinerte er de mest utsatte og de som smitter mest.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av redaksjonen

Det britiske nettstedet UK Column har publisert video og utskrift av et intervju med den franske vaksine- og folkehelseeksperten professor Christian Perronne. Den franske professoren hamrer i intervjuet løs på covid-vaksinene og mener at vaksinerte bør settes i karantene til vinteren både fordi det er de som nå blir syke av covid-19 og fordi de er farlige for ikke-vaksinerte.

Professor Perronne peker på at antall innleggelser fra covid-19 har økt i land som har kommet langt i vaksineringen. Han er også bekymret for at vaksinerte ser ut til å bli lagt inn på sykehus oftere enn ikke-vaksinerte og for at vaksinerte er storspredere av virus og dermed utgjør en fare for andre.

– Vaksinerte mennesker er i fare for de nye variantene. Når det gjelder overføring er det nå bevist i flere land at vaksinerte mennesker bør settes i karantene og isoleres fra samfunnet. Uvaksinerte mennesker er ikke farlige; vaksinerte mennesker er farlige for andre. Det er bevist i Israel nå, hvor jeg er i kontakt med mange leger. De har store problemer i Israel nå: alvorlige tilfeller på sykehus er blant vaksinerte mennesker. Og i Storbritannia hadde du et større vaksinasjonsprogram, og det er også problemer [der], sier professor Perronn i intervjuet med UK Column.

Dette (over) er hele intervjuet på 86 minutter

Her kan du se et utsnitt fra intervjuet med professor Perronn (44 sekunder).

Prof. Perronne har vært leder av den franske spesialistkomiteen for smittsomme sykdommer og High Council on Public Health som gir råd til regjeringen om folkehelse- og vaksinasjonspolitikk. Perronne har også deltatt som rådgiver for FN-organet Strategic Advisory Group of Experts on Immunization (SAGE). Den franske professoren fikk sparken fra jobben som avdelingssjef fot Enhet for smittsomme sykdommer ved Universitetssykehuset Raymond Poincaré i Paris 17. desember i fjor for å ha uttalt seg negativt om koronapolitikken og positivt om malariamedisin

som behandling for covid-19. 

Christian Perronne - IMDb
Professor Christian Perronne

Noen av de viktigere poengene som prof. Perronne tar opp i dette intervjuet inkluderer:

 • – «Vaksiner» får nye varianter til å dukke opp. Vaksinerte mennesker er i fare for de nye variantene. Vaksinerte mennesker er farlige for andre.
 • – Etter starten på vaksinasjonskampanjen kom epidemien tilbake og dødelige tilfeller oppstod igjen … disse vaksinasjonene er ikke en vaksine.
 • – Vaksiner virker ikke. De kan føre til alvorlige bivirkninger eller død. Denne injeksjonen er giftig.
 • – Lockdown var helt ubrukelig. 
 • – PCR-tester har mange falske positive resultater. De er årsak til de såkalte «andre» og «tredje» bølgene av viruset.
 • – Flokkimmunitet skjer gjennom naturlig infeksjon.
 • – Det har aldri skjedd at en stat eller politikere anbefaler systematiske vaksinasjoner for milliarder av mennesker på planeten for en sykdom hvis dødelighet nå er 0,05%.
 • – Disse «vaksinene» er ubrukelige fordi vi perfekt kan kontrollere en epidemi. COVID kan behandles. Det er ikke behov for disse genetiske modifikatorene (et begrep han foreslår å bruke i stedet for begrepet «vaksiner»).
 • – Legemidler til tidlig behandling blir ikke anerkjent av helsebyråer fordi det ville hindre dem i å markedsføre de såkalte «vaksinene».
 • – Remdesevir var giftig og ikke effektivt.
 • – Alle «variantene» siden i fjor er mindre og mindre dødelige. Delta -varianten er ikke dødelig.
 • – Epidemien er over i mange land.

For å avslutte intervjuet, gir Perronne forslag til hvordan vi kan gå videre. Han sier at vaksinasjonskampanjer bør stoppes, streng isolasjon og tidlig behandling av symptomatiske pasienter bør prioriteres, regjeringer bør gjenopprette sivile friheter og PCR-testing av befolkningen generelt bør stoppes.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Stoltenberg, bror og søster, er dei begge massemordarar? Tragiske taparar med høg løn.

  Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  1 september 2021 1:49

  Så bør det også nevnes at Perronne er en kontroversiell figur:

  https://www.lavoixdunord.fr/909414/article/2020-12-17/covid-19-le-pr-christian-perronne-star-des-complotistes-vire-de-son-hopital

  «Covid-19: Prof. Christian Perronne, star of conspirators, fired from his hospital
  The controversial professor Christian Peronne was dismissed from his post as head of the infectious and tropical diseases department of the Raymond Poincaré hospital in Garches by the AP-HP.

  Christian Perronne is no longer head of the infectious and tropical diseases department at the Raymond Poincaré hospital in Garches. The AP-HP has in fact decided to end the functions of the man who is considered to be the “ scientific backing ” of the conspiracy documentary Hold-up .»

  Svar
  • Ingunn egset
   5 september 2021 8:07

   Han er beskrevet dom kontroversiell fordi han truer det offentlige narrativet. Prof. perrong er ein av våre fremste leger her i Frankrike. Han er ein frontfigur for å hjelpe pasientar med Lyme ;(Borreliose) som også er kontroversiell – ein ekte epidemi som det også er bannlyst å behandle.

   Svar
  • Prof. Perronne har vært leder av den franske spesialistkomiteen for smittsomme sykdommer og High Council on Public Health som gir råd til regjeringen om folkehelse- og vaksinasjonspolitikk. Perronne har også deltatt som rådgiver for FN-organet Strategic Advisory Group of Experts on Immunization (SAGE). Den franske professoren fikk sparken fra jobben som avdelingssjef fot Enhet for smittsomme sykdommerProf. Perronne har vært leder av den franske spesialistkomiteen for smittsomme sykdommer og High Council on Public Health som gir råd til regjeringen om folkehelse- og vaksinasjonspolitikk. Perronne har også deltatt som rådgiver for FN-organet Strategic Advisory Group of Experts on Immunization (SAGE).
   Den franske professoren fikk sparken fra jobben som avdelingssjef fot Enhet for smittsomme sykdommer ved Universitetssykehuset Raymond Poincaré i Paris 17. desember i fjor for å ha uttalt seg negativt om koronapolitikken og positivt om malariamedisin som behandling for covid-19.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Foretaksmodellen:

Pasientene skulle i sentrum, men det ble økonomien.

Forrige innlegg

Nye forsøk på front mot Kina.

Bare Filippinene gir etter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.