POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Fremtredende Australsk lege tar bladet fra munnen:

Underrapportering om vaksineskader og trusler hvis vi forteller om det.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Australske Dr Kerryn Phelps avslører ‘ødeleggende’ Covid-vaksineskade, sier leger har blitt ‘sensurert’

Den tidligere presidenten for Australian Medical Association, Dr. Kerryn Phelps, har brutt sin taushet om en ødeleggende Covid-vaksineskade, og fordømmer kontrollorganene for å sensurere offentlig diskusjon med trusler mot leger.

Dette skriver News.com.au som fortsetter:

Tidligere føderale parlamentsmedlem Dr Kerryn Phelps har avslørt at hun og hennes kone begge led av alvorlige og pågående skader fra Covid-vaksiner, mens de antyder at den sanne forekomsten av uønskede hendelser er langt høyere enn anerkjent på grunn av underrapportering og «trusler» fra medisinske regulatorer.

Med en sterk henvendelse til parlamentets Long Covid-undersøkelse, har den tidligere Australian Medical Association (AMA)-presidenten brutt den tidligere tausheten sin om den «ødeleggende» opplevelsen og hun fremstår som den mest framtredende folkehelsefiguren i Australia for å snakke om dette tabubelagte emnet.

«Dette er et problem som jeg har vært vitne til fra første hånd med min kone som fikk en alvorlig nevrologisk reaksjon på sin første Pfizer-vaksine i løpet av minutter, inkludert brennende ansikt og tannkjøtt, paresestesier og nummende hender og føtter, mens jeg var under observasjon av en annen lege og en registrert sykepleier ved vaksinasjonstidspunktet, sa 65-åringen.

«Jeg fortsetter å observere de ødeleggende effektene halvannet år senere med tillegg av tretthet og ytterligere nevrologiske symptomer inkludert nervesmerter, endret luktesans, synsforstyrrelser og muskel- og skjelettbetennelse. Diagnosen og årsakssammenhengen er bekreftet av flere spesialister som har fortalt meg at de har sett «mange» pasienter i en lignende situasjon.»

Dr Phelps giftet seg med tidligere barneskolelærer Jackie Stricker-Phelps i 1998.

«Jackie ba meg inkludere historien hennes for å øke bevisstheten for andre,» sa hun.

«Vi gjorde mye hjemmearbeid før vi fikk vaksinen, spesielt om valg av vaksine på den tida. Da vi spurte om uønskede bivirkninger, ble vi fortalt at «det verste som kunne skje ville være anafylaksi» og at alvorlige reaksjoner som myokarditt og perikarditt var «sjeldne».

Dr Phelps avslørte at hun også ble diagnostisert med en vaksineskade fra sin andre dose av Pfizer i juli 2021, «med diagnosen og årsakssammenhengen bekreftet av spesialistkolleger».

«Jeg har hatt CT lungeangiogram, EKG, blodprøver, hjerteekkogram, transthorax hjertestressekko, Holtermonitor, blodtrykksovervåking og autonom testing,» sa hun.

«I mitt tilfelle resulterte skaden i dysautonomi med feber og kardiovaskulære implikasjoner, inkludert pusten, sinustakykardi og blodtrykkssvingninger.» Dr. Phelps sa at begge reaksjonene ble rapportert til Therapeutic Goods Administration (TGA) «men aldri fulgt opp». Hun avslørte at hun hadde snakket med andre leger «som selv har opplevd en alvorlig og vedvarende uønsket hendelse», men at «vaksineskade er et tema som få i legestanden har ønsket å snakke om».

«Regulatorer av den medisinske profesjon har sensurert offentlig diskusjon om uønskede hendelser etter vaksinasjon, med trusler mot leger om ikke å komme med noen offentlige uttalelser om noe som «kan undergrave regjeringens vaksineutrulling» eller risikere suspensjon eller tap av registreringen sin,» sa hun.

Til tross for anerkjennelsen av hjertebetennelse assosiert med Pfizer- og Moderna mRNA-vaksinene, sa Dr Phelps «selv da har det vært en misforståelse om at myokarditt er ‘mild’, ‘forbigående’ og ‘for det meste hos unge menn’, når det er mange tilfeller der myokarditt åpenbart ikke er mild, ikke forbigående og ikke begrenset til unge menn».

Framtredende medisinsk ekspert

Kerryn Lyndel Phelps (f. 1957) er en australsk lege, folkehelse- og borgerrettighetsforkjemper, medisinsk pedagog og tidligere politiker.

Hun var den første kvinnen som ble valgt til president i Australian Medical Association (AMA). I 2001 ble hun tildelt Centenary Medal for services to health and medicine. I 2011 ble hun utnevnt til medlem av Order of Australia for sin tjeneste innen medisin, spesielt gjennom lederroller med AMA, utdanning og samfunnshelse, og som allmennlege. Hun er samtidig professor ved National Institute of Complementary Medicine ved Western Sydney University.

Phelps ble valgt inn i Council of the City of Sydney i 2016 som medlem av Clover Moore Independents Team, og ble deretter utnevnt til Deputy Lord Mayor i rådet. Hun er nå en uavhengig politiker.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Ironisk jul.
  nrk.no , nyhetskanalen vi alle har tillit til, melder at
  Årets Almennlege, Kaveh Rashidi, hevder at «vaksiner er veldig effektive»,
  ASS.dir i FHI, Espen «Nakstad ber folk finne fram munnbindet»,
  og alle kan få 3. og 4. dose, uansett alder;
  særlig anbefalt til gravide i 2. og 3. semester, av FHI.
  Jesus, frels oss fra det onde. Det haster.

  Svar
 • Northern Light.
  22 desember 2022 16:38

  Bill Gates planlegger en ny katastrofal pandemi.

  Av Dr. Joseph Mercola.
  Del 1. Det blitt klart at den globalistiske kabalen som søker å implementere en verdensregjering, forteller oss hva de er i ferd med å gjøre. Pandemi-simuleringer for eksempel, er en form for generalprøve.

  I 2017 holdt Johns Hopkins Center of Health Security en coronavirus-pandemi-simulering, kalt SPARS Pandemic 2025-2028-scenario. I oktober 2019 arrangerte Bill & Melinda Gates Foundation Event 201, i samarbeid med Johns Hopkins og World Economic Forum. Som i SPARS Pandemic-scenario, dreide Event 201 seg om et utbrudd av et svært smittsomt koronavirus, men det primære fokuset for øvelsen, var hvordan man kan styre informasjon og holde «feilinformasjon» i sjakk. 23 oktober 2022 arrangerte Gates, Johns Hopkins og Verdens helseorganisasjon «en global utfordringsøvelse» kalt «Catastrophic Contagion», som dreide seg om et nytt patogen kalt «severe epidemic enterovirus respiratory syndrome 2025» (SEERS-25), som først og fremst rammer barn og tenåringer.

  Enterovirus D68 er vanligvis assosiert med forkjølelse og influensalignende sykdommer hos spedbarn, barn og tenåringer. I sjeldne tilfeller har det også vært kjent å forårsake viral meningitt og akutt myelitt, en nevrologisk tilstand som resulterer i muskelsvakhet og tap av reflekser. Viruset i Catastrophic Contagion-simuleringen, ligner på enterovirus D68, men er verre. Over tid har det blitt klart at den globalistiske kabalen som søker å implementere en én verdensregjering, forteller oss hva de er i ferd med å gjøre. De holder generalprøver i form av skrivebordsøvelser, og de har avslørt planene sine i ulike rapporter og hvitbøker gjennom årene.

  Covid generalprøver.
  I oktober 2019, mindre enn tre måneder før covid-utbruddet, arrangerte Bill & Melinda Gates Foundation i samarbeid med Johns Hopkins og World Economic Forum Event 201. Sensur på sosiale medier spilte en fremtredende rolle i Event 201-planen, og i begivenhetene i 2020 til nå, har nøyaktig informasjon om vaksineutvikling, produksjon og skader blitt effektivt underslått over hele verden, takket være sosiale medieselskaper og Googles sensurering av motstridende synspunkter.

  Vi vet nå at denne sensuren ble ulovlig ledet av amerikanske myndighetspersoner, inkludert Dr. Anthony Fauci. Begge disse simuleringene, SPARS og Event 201, viste hva som skjedde under covid-pandemien, så når Gates er vertskap for nok en pandemiøvelse, er det verdt å legge merke til detaljene.

  «Katastrofal smitte»-øvelse.
  23 oktober 2022 arrangerte Gates, Johns Hopkins og WHO «en global utfordringsøvelse» kalt «Catastrophic Contagion» som dreier seg om et nytt patogen kalt «alvorlig epidemisk enterovirus respiratorisk syndrom 2025» eller SEERS-25. Enterovirus D685 er vanligvis assosiert med forkjølelse og influensalignende sykdommer hos spedbarn, barn og tenåringer. Enterovirus A71 og A6 er kjent for å forårsake hånd-, fot- og munnsykdom, mens poliovirus, det prototypiske enteroviruset, forårsaker polio, en potensielt livstruende type lammelse som først og fremst rammer barn under 5 år.

  Opplæring av afrikanske ledere til å følge narrativet.
  Talende nok fokuserte Catastrophic Contagion-øvelsen på å få lederskap i afrikanske land involvert og bli opplært i å følge manuset. Deltakerne inkluderte 10 nåværende og tidligere helseministre og høytstående offentlige helsetjenestemenn fra Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, Singapore, India og Tyskland, og Gates selv. Afrikanske nasjoner gikk tilfeldigvis «utenom manus» oftere enn andre under COVID-pandemien, og fulgte ikke i fotsporene til utviklede land. Som et resultat står vaksineprodusenter nå overfor problemet med å ha en enorm kontrollgruppe, ettersom covid-vaksiner på det afrikanske kontinentet ble bare gitt til 6 %. Ikke overraskende har Afrika klart seg langt bedre enn utviklede land som har høy covid-smitte og relaterte dødsfall.

  Nå spår Catastrophic Contagion-øvelsen SEERS-25 vil drepe 20 millioner mennesker over hele verden, inkludert 15 millioner barn, og mange som overlever infeksjonen vil sitte igjen med lammelser og/eller hjerneskade. Med andre ord, «signalet» som er gitt, er at den neste pandemien sannsynligvis vil målrettes mot barn i stedet for eldre, slik tilfellet var med covid. Det er en interessant «tilfeldighet», å se hvordan antallet småbarn som er innlagt på sykehus med influensa og respiratorisk syncytialvirus (RSV) allerede øker.

  Svar
 • Northern Light.
  22 desember 2022 16:46

  Covid-vaksiner ødelegger folks immunsystem.
  Del 2. Forskere har i løpet av det siste året advart om at covid-vaksiner kan ødelegge folks immunsystem, og gjøre dem sårbare for alle slags infeksjoner. I følge en studie publisert i mai 2021, omprogrammerer Pfizer/BioNTech covid-vaksine både adaptive og medfødte immunresponser, og forårsaker et svekket immunforsvar.

  I august 2021 advarte en franske eksperter på infeksjonssykdommer hos barn, også om at «immunitetsgjeld» forårsaket av mangel på eksponering for vanlige virus og bakterier under COVID-nedstenginger og skolestengninger, kan disponere barn for flere infeksjoner i fremtiden. De spådde at reduksjonen i viral og bakteriell eksponering som styrker barnets immunsystem, kan resultere i at de lettere får flere typer smitte, inkludert influensa og RSV), som er nøyaktig det vi nå ser. Hvis et modifisert enterovirus blir lagt til blandingen, er det ikke vanskelig å se hvordan foreldre kan bli skremt nok til å begynne å stille barna i kø for flere vaksiner – inkludert foreldre i afrikanske land.

  Hvorfor produserte pandemier vil fortsette.
  På dette tidspunktet er det helt klart at «biosikkerhet» er det påskuddet som den globalistiske kabalen har til hensikt å bruke for å ta makten over verden. WHO arbeider med å sikre enerett over pandemi-respons globalt, gjennom sin internasjonale pandemitraktat som, hvis den implementeres, vil frata alle medlemsnasjoner suvereniteten. Til syvende og sist har WHO til hensikt å diktere all helsehjelp. 13 desember 2022 kunngjorde WHO at Sir Jeremy Farrar, leder av Wellcome Trust, som samarbeidet med Dr. Anthony Fauci for å underslå påstanden om covid som en lekkasje fra et laboratorium, er blitt valgt som nye sjefforsker.

  WHOs pandemitraktat er inngangsporten til et globalt, toppstyrt totalitært regime, med én verdensregjering. Men for å sikre makten, trenger de flere pandemier. Covid var ikke nok til å få alle ombord med en sentralisert pandemiberedskaps-enhet, og det visste de sannsynligvis fra starten. Så grunnen til at vi kan være sikre på at det vil komme flere pandemier, enten de er konstruert med enten frykt, eller et faktisk biovåpen laget for nettopp dette formålet, er fordi overtakelses-planen, også kjent som The Great Reset, er basert på forutsetningen om at vi trenger global biosikkerhets-overvåking og en sentralisert respons.

  Biosikkerhet er på sin side påskuddet for et internasjonalt vaksinepass, som G20 nettopp har signert, og det passet vil også bli alles digitale identifikasjon. Den digitale ID-en vil da være knyttet til sosiale kredittpoengsum, personlig karbonfotavtrykk-sporing, medisinske journaler, kjøpehistorikk, bankkonti, og en programmerbar digital sentralbankvaluta (CBDC). Når alle disse brikkene er fullstendig koblet sammen, vil du være i et digitalt fengsel, og herskerklassen, enten den er offisiell en verdensregjering eller ikke, vil ha total kontroll over livet ditt fra vugge til grav.

  Som bemerket av professor Robinson Ph.D, i videoen med Asia Pacific Today, er covid utvilsomt den største, mest sofistikerte propaganda-operasjonen i historien. Psykologiske teknikker ble mye brukt i løpet av 2020 for å skremme befolkningen, mens andre overtalelses-strategier ble brukt for å få folk til å støtte og forsvare covid-tiltak som maskering, isolasjon, sosial distansering, nedstengninger og vaksine-mandater. Faktisk er propaganda det som tillot drakoniske og uvitenskapelige covid-tiltak å bli implementert. Uten propaganda og samtidig sensur av kritikk, ville lite av det vi har vært gjennom vært mulig.

  Bruken av statlig propaganda i utgangspunktet som et nødvendig middel for å oppnå et folkehelsemål, å beskytte mennesker mot covid-relatert sykdom og død, viste seg raskt klart å ikke være tilfelle. Covid har i stedet blitt brukt til å frata oss grunnlovsfestede rettigheter og sivile friheter, og blir fortsatt brukt til å fremme sosiale, politiske og økonomiske restrukturerings-mål, helt utenfor demokratiske prosesser og offentlig gransking. Vi vet også at det ikke handler om folkehelse, siden covid er nå ikke mer enn en luftveisinfeksjon, omtrent som en forkjølelse, og covid-vaksiner forhindrer ikke smitte eller spredning av viruset, som gjør vaksinepass helt unødvendig, men de blir fremmet uansett.

  Hvordan ble Gates ypperstepresten i covid-narrativet?
  Politico pubiserte nylig en spesialrapport som beskriver hvordan Gates, som ikke har noen medisinsk ekspertise overhodet, endte opp med å kontrollere den globale covid-responsen. I de tidligste dagene av pandemien slo fire ikke-statlige organisasjoner (NGOer) seg sammen med vaksineprodusenter, for å gjøre «målrettede investeringer i utvikling av tester, behandlinger og vaksiner».

  Svar
 • Northern Light.
  22 desember 2022 16:53

  Del 3. Disse NGOene var Bill & Melinda Gates Foundation, Gavi (en Gates-organisasjon som leverer vaksiner til utviklingsland), Wellcome Trust (en britisk forskningsstiftelse ledet av Farrar, nå valgt til å være WHOs hovedforsker), og Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), en internasjonal vaksineforsknings- og utviklingsgruppe som ble grunnlagt av Gates og Wellcome i 2017. I samarbeid med WHO lagde disse fire frivillige organisasjonene, hvorav tre ble grunnlagt av Gates, en global distribusjonsplan for testene, stoffene og injeksjonene de hadde investert i.

  Gates på den tiden var også den største giveren til WHO, ettersom daværende president Trump hadde trukket USA ut av WHO og stoppet finansieringen. Det er vanskelig å forestille seg en situasjon med større interessekonflikter. De fire gruppene smurte også regjeringer. Til sammen brukte de mer enn 8,3 millioner dollar til lobbyvirksomhet rettet mot lovgivere og tjenestemenn i USA og Europa. En rekke amerikanske og EU-tjenestemenn, samt WHO-representanter, har også vært ansatt i en eller flere av disse frivillige organisasjonene.

  En rekke organisasjoner som er aktive i utviklingsland, inkludert Leger uten grenser, har motsatt seg at vestlig dominerte grupper tar avgjørelser på liv og død for fattige nasjoner. «‘Hva gjør Bill Gates kvalifisert til å gi råd til den amerikanske regjeringen, om hvor de bør sette inn de enorme ressursene?’ spurte Kate Elder, senior vaksinepolitisk rådgiver for Leger uten grenser'» skriver Politico.

  Et konsortium som tar seg selv til rette styrer vår respons på pandemier.
  «Nå reiser kritikere betydelige spørsmål om gruppens svar på pandemien, og de alvorlige begrensningene ved å outsource pandemiens tiltak til ikke-valgte, privatfinansierte grupper. «Jeg tror vi bør være dypt bekymret,» sa Lawrence Gostin, professor ved Georgetown University som spesialiserer seg på folkehelserett. « Penger kjøper innflytelse, og dette er den verste typen påvirkning. Fordi penger ikke skal diktere politikk, men også fordi penger gir fortrinnsrett, bak lukkede dører». Slik makt, selv om den drives frem av gode intensjoner og ekspertise, er «antidemokratisk, fordi den er usedvanlig ugjennomsiktig og ugjennomsiktig» og «utelater vanlige mennesker, lokalsamfunn og sivilsamfunn».

  Men helsespesialister stiller spørsmål ved om gruppene er i stand til å gjennomføre de systematiske obduksjonene som er nødvendige for å bygge et sterkere globalt responssystem for fremtiden. «Ingen holder disse skuespillerne til ansvar,» sa Sophie Harman, professor i internasjonal politikk ved Queen Mary University of London. «Og det er de som virkelig former vår evne til å respondere på pandemier».

  Uten at regjeringer går inn for å ta ledelsen når det gjelder pandemiberedskap, er de fire organisasjonene, sammen med deres partnere i det globale helsesamfunnet, de eneste som er i posisjon til å lede i verdens respons på et ødeleggende utbrudd. «De er finansiert av seg selv, fond o g truster. Men når de går inn i multilaterale saker, hvem holder da tilsyn med dem?» sa en tidligere høytstående amerikansk tjenestemann. «Jeg vet ikke svaret på det, det er ganske provoserende».

  Tanker til slutt.
  Så til syvende og sist har vi allerede en verdensregjering, i form av Gates’ NGOer. De tar beslutninger om helsevesenet som skal overlates til individuelle nasjoner, og de tar beslutninger som bare vil strekke seg til deres egne bankkonti, uavhengig av hva som skjer med folkehelsen. De koordinerer og synkroniserer pandemisk kommunikasjon under disse simulerte øvelsene, og når en virkelig situasjonen skjer, følges det forhåndsplanlagte manuset ordrett.

  Afrikanske nasjoner klarte ikke å følge manuset under covid, og det er derfor de fokuserer på afrikanske ledere i den siste simuleringen. De må kvitte seg med den afrikanske kontrollgruppen ved å få dem med på massevaksinering og alt det andre. Til slutt, mellom G20-erklæringen om å implementere et internasjonalt vaksinepass i regi av WHO, og WHOs pandemitraktat, er alt klart for å ta styringen over den neste pandemien, og på den måten ytterligere sikre grunnlaget for en verdensregjering.

  Fra Global Research, publisert 21 desember 2022. Skrevet av Av Dr. Joseph Mercola.
  Oversatt fra engelsk, linker, videoer og kilder i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Bill Gates Plans for New Catastrophic Contagion.

  Svar
 • Northern Light.
  23 desember 2022 14:02

  WHO erklærer krig mot uvaksinerte mennesker, og sammenligner dem med mordere ved å kalle dem «en stor global drapsstyrke».

  Av Ethan Huff.
  Verdens helseorganisasjon (WHO) publiserte nylig en video på sin Twitter-side som kaller uvaksinerte mennesker for mordere. Klippet inneholder den beryktede Dr. Peter Hotez som erklærer at «anti-vaksine-aktivisme» er «anti-vitenskapelig aggresjon». Hotez uttalte også at de som spesifikt nekter covid-«vaksiner» nesten helt sikkert er «ytre høyre» politisk.

  Hotez sporet virkelig av da han kategoriserte uvaksinerte som «en global stor dødelig kraft». Det Hotez sier er med andre ord at uvaksinerte er ansvarlige for andres død, som for det meste er vaksinerte mennesker. Hvis vaksiner virkelig fungerer slik Hotez og andre hevder de gjør, vil de uvaksinerte være en trussel for ingen andre enn dem selv. Det faktum at vaksinerte mennesker dør når uvaksinerte mennesker ikke dør, viser bare at det rådende vaksinedogmet er overtroisk pseudovitenskap.

  At WHO vil støtte denne typen tenkning er urovekkende, men slett ikke overraskende. Tross alt var WHO involvert i biovåpenforskning like før starten på covid-pandemien. Var dette bare en tilfeldighet? Sannsynligvis ikke. Hotez sier at det å ikke vaksinere seg er dødeligere enn våpenvold, terrorisme, nettangrep og atomspredning. Men mange forstår nå, og de som tok vaksinene og nå angrer på det, at vaksine-skader og dødsfall er smertefullt åpenbare for alle med øyne og en fungerende hjerne.

  WHO ignorerte dette i sin tonedøve publisering av Hotez sine uttalelser, som representerer et slag i ansiktet til hver person og familie som har vært utsatt for covid-vaksine-relaterte skader og dødsfall.
  Hotez og kollegene hans nekter å erkjenne at covid-injeksjoner er dødelige. Med andre ord, han nekter å akseptere det faktum at den virkelige store dødelige trusselen i verden i dag er covid-injeksjonene.

  En nylig publisert sveitsisk studie fremhevet noe av vitenskapen bak dette, ved å finne at covid-vaksinerte har forhøyede troponin-nivåer, som er en klar indikasjon på hjerteskade. Dette forklarer hvorfor millioner av fullvaksinerte mennesker nå har myokarditt, eller et annet hjerteproblem som ikke var der før massevaksineringen startet sent i 2020.

  En annen gruppe forskere fant at å få en «booster»-injeksjon for covid øker risikoen for komplikasjoner ytterligere – en av dem er risikoen for å teste «positiv» for covid og bli syk. Hva er vitsen med å bli vaksinert for covid hvis vaksinene i seg selv forårsaker covid? Hotez og andre som ham svarer aldri på disse enkle og viktige spørsmålene. De baktaler i stedet de som klokelig unngår å bli vaksinert på tross av hans fortellinger.

  «De er en drapsstyrke,» proklamerte Hotez åpent. «Antivitenskap dreper nå flere mennesker enn våpenvold, global terrorisme, atomspredning eller cyberangrep». Du leste riktig: Hotez mener faktisk at det å la ditt naturlige immunsystem være i fred, er en større trussel for andre enn å skyte dem, terrorisere familiene deres, angripe datamaskinene og telefonene deres og starte et atomangrep.

  Hotez er tydelig gal, noe som ikke er overraskende for disse smarte folkene. Men husk at det faktisk er folk der ute som tror på Hotez, og hvert ord som kommer ut av munnen hans fordi han er en «vitenskapsmann» med ordet «lege» foran navnet sitt. «Jeg er forbløffet over hvordan folk som Hotez kan late som om mRNA-vaksinene er fordelaktige, når bevis på deres giftige egenskaper er åpenbare,» skrev en kommentator, perpleks over at folk som Hotez faktisk eksisterer, og åpner munnen uten å være bevisst om sin åpenbare dårskap.

  Fra Natural News, publisert 22 desember 2022. Skrevet av Ethan Huff.
  Oversatt fra engelsk. Linker, link til video og kilder i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: WHO declares war on unvaccinated people, likens them to murderers by calling them “a major killing force globally”.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nå er snuoperasjonen i SV snart fullført.

Partiet blir et pro-Nato-parti.

Forrige innlegg

Moms er omvendt Robin Hood

Erstatt momsen
med direkte skatt

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.