POSTED IN Endring av politikken

Frankrike dolker Tyskland i ryggen:

Kutt ut North Stream 2!

0
Print Friendly, PDF & Email

Ryker EUs utenrikspolitikk?

Det langsiktige målet for EU-globalistene er å bygge Europas Forente Stater og bruke Europahæren som sin imperialistiske arm i Mali-Sahel, i Libya, Kurdistan, Guineabukta og sogar i Det Indiske Hav.

Våre EU-media vil naturligvis ikke at vi skal få vite et døyt som EUs sannferdige historie skjønt Europas Forente Stater ble proklamert i Wien i 1926. Det var Coudenhove-Kalergi som sjefet denne Pan-Europeiske Konferansen og hans bøker er knapt å oppdrive da det står så mye sjokkartet der. En skulle rase- og religionsblande europeerne for å få fram en ny europeisk rase og jødene – som et herrefolk – skulle styre det hele. 

Så står det i boka Praktische Idealismus fra 1926.

Så de gutta som på femtitallet jobbet med EU-prosjektet hadde egentlig bare ett stort problem: hvordan få istand en forsoning og samhandling mellom  Tyskland og Frankrike. Da Adenauer og de Gaulle hadde klart dette ble det da sagt at fra nå av skulle disse to sentrale maktene jobbe for en felles EU utenrikspolitikk. Det kan se ut som om dette har fungert brukelig en lang tid, men hva skjer nå?

Når Tyrkia begynte å rappe gresk gass og olje, meldte Frankrike seg på som en militær alliert til Hellas og mente at EU skulle gå hardt til verks med å fordrive Tyrkia på Kypros, Libya og Kurdistan. Faktisk ønske om militære EU-inngrep.

Men dette var jo absolutt ikke tysk politikk. Det er ikke det at Berlin elsker Erdogan, men i tysk strategisk tenkning fra 1900 av, er Tyrkia den sentrale allierte. Helt fra 1960 av har Tyskland tenkt Tyrkia som sitt satsningområde på utallige områder. Et tysk-tyrkisk universitet ble nylig innviet av Merkel der.

Tyskland har lenge satset på forholdet til Tyrkia

Som om dette ikke var et kjempeproblem for EUs felles utenrikspolitikk, kommer en bombe mandag 1 februar 2021: den franske utenriksminister Clement Beaume foreslår at Tyskland skal legge Nord Stream 2 gassledning død! 

Jeg ser for meg at den tyske regjeringen finner fram Valiumsglassene sine for dette er jo horribel TRUMP-politikk.

Nord Stream er ikke bare en gassledning. Det handler om et Tyskland som ikke vil finne seg i å være USAs 51 delstat som er under okkupasjon av en rekke amerikanske militærbaser, RAMSTEIN være nevnt. Det var Richard Grenell som var Trumps ambassadør i Berlin og han rakk å bli den mest forhatte amerikaner i Tyskland.

Det grønne skiftet i Tyskland gjør landet mer avhengig av energi-import

Ledningen vi snakker om er jo 95% ferdig og den har kostet milliarder av Euro. Ett av de største industriprosjekt i moderne historie for hele Europa.

Tyskerne vil jo oppleve det slik at Paris ryggdolker dem i allianse med USA. Dessuten er de ikke fornøyd med de gjeldende sanksjonene mot Russland, de vil ha hardere tiltak! Glem det der med Merkels retorikk. De store gutta i tysk industri og banking står bak Gerhard Scröder som vil ha en tysk-russisk allianse.

Nå blir det turbulenser også i norsk utenrikspolitikk. EU prosjektet slår sprekker.

Jan Hårstad

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Youtube tillater ikke alle meninger:

De har laget en egen liste.

Forrige innlegg

Frankrike:

Le Pen nesten på høyde med Macron i meningsmåling.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.