POSTED IN Covid-19, Helse

Folk er ikke lenger redde nok.

Her må det hardere lut til: Omikron.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Omikron er navnet på den nye skremselskampanjen

Av red. PSt 

For å holde trykket og frykten oppe i kampen for å få folk over hele verden til å la seg infisere av de såkalte «vaksinene» til de farmasøytiske gigantene er vi kommet til den greske bokstaven omikron. WHO hoppet over bokstaven Xi av helt opplagte geopolitiske grunner.

Og skandalepressa vet hvem som betaler banketten, så de lar seg ikke by to ganger:

VG: Land etter land stenger grensene mot det sørlige Afrika i et forsøk på å beskytte seg mot omikron.

MSN: Tar grep mot omikron: – Varianten sprer seg verden over

Nettavisen: Flere tilfeller av omikron-varianten påvist i europeiske land

Aftenposten: Sør-Afrika: – Straffes for oppdagelsen av omikron

Ikke noe hold i skremslene

Angelique Coetzee, som er leder av South African Medical Association, sa til det russiske nyhetsbyrået Sputnik:

«Det gir en mild sjukdom med symptomer som ømme muskler og trøtthet i en dag eller to som man ikke føler seg bra. Så langt har vi oppdaget at de smittede ikke lider tap av smak eller lukt. De kan ha en lett hoste. Det er ingen framtredende symptomer. Av de smittede blir noen for tiden behandlet hjemme».

Ikke en gang «monsterblekkspruten» Goldman Sachs som tjener i bøtter og spann på vaksinehysteriet, gidder å flytte noen investeringer på grunn av omikron, eller som det heter i deres verden:

«…vi mener ikke at den nye varianten er tilstrekkelig grunn til å gjøre store porteføljeendringer.»

Men fortvil ikke skremselspropagandister. Det kommer mer:

WHO har planene klare. Når de har brukt opp det greske alfabetet vil de bruke stjernebildene.

Nye koronavirusvarianter kan bli oppkalt etter stjernekonstellasjoner når bokstavene i det greske alfabetet er oppbrukt, har en høytstående embetsmann fra Verdens helseorganisasjon foreslått. Dette skriver The Telegraph.

I et intervju med Telegraph sier Maria Van Kerkhove, WHOs tekniske sjef for Covid-19, at WHO allerede ser på nye navn på mutasjoner blant frykt for at det vil være mer om varianter enn de 24 bokstavene i det greske alfabetet.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er skremselskampanje-696x393.jpg

Dette systemet ble introdusert i slutten av mai, og så langt har 11 mutasjoner blitt navngitt: fire varianter av bekymring, inkludert delta og beta; fire varianter av interesse, for eksempel eta og lambda; pluss epsilon, zeta og theta, antatt å være «av interesse», men siden nedgradert.

Men ettersom koronaviruset fortsetter å mutere, er det mulig det vil være flere viktige mutasjoner enn tilgjengelige bokstaver.

Dr. Van Kerkhove sa at stjernekonstellasjoner er den nåværende favoritten til å følge det greske alfabetet, noe som tyder på at vi en dag kunne se varianter kjent som Væren, Tvillingen eller Orion.

Flere alternativer er allerede avvist, inkludert greske guder og gudinner – delvis på grunn av bekymring for uttalen.

«Vi kommer muligens til å gå tom for det greske alfabetet, men vi ser allerede på den neste serien,» sa Van Kerkhove, som først ba om et system for navngivning i fjor for å forhindre at varianter ble knyttet til steder – en praksis som ble ansett diskriminerende av WHO.

«Vi vurderer faktisk stjernekonstellasjoner,» la hun til. «Vi vurderte å bruke greske guder eller gudinner, men jeg sa vær så snill, ikke få meg til å si det offentlig.»

The sky is the limit

WHO er som kjent en organisasjon som er økonomisk underlagt en håndfull vestlige imperialistiske makter – og Bill Gates. Og nå har de fått nesten hele verden til å danse etter sin pipe. Med en så gigantisk suksess er det lite trolig at de vil gi seg. Og når de først går på stjernebildene, vel the sky is the limit! Den såkalte zodiaken, Dyrekretsen, gir dem tolv navn til (13 med Slangebæreren). Den internasjonale astronomiske unionen (IAU) deler opp himmelen i 88 offisielle stjernebilder, men vi aner jo at det ikke blir politisk korrekt nok, slik at de nok må skjøte på med navn på stjernebilder også fra andre kontinenter. Og når man først er i gang, hvorfor ikke også enkeltstjerner. Riegel, Aldebaran, Betelgeuse? Vi ser fram til den alvorlige varianten Sirius.

Dette skulle holde til at de rekker å gjøre WHO til «verdensregjering». Les: EU ønsker at WHO skal få vide fullmakter til å styre global helse.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Kajetan Sumila

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • I beste «hidden-in-plain-sight»-tradisjon; om vi stokker om på bokstavene i omicron får vi moronic..

  Svar
 • Slovensk sykepleier sier at politikere og andre høyt profilerte mennesker får saltvann i stedet for vaksine.

  Ampullene er merket med 01, 02, eller 03. 01 er saltvann, 02 er mRNA-vaksine og 03 betyr at vaksinen er tilsatt kreftfremkallende stoffer slik at de som tar denne vaksinen, utvikler kreft i løpet av to år.

  Politikere og andre høyt profilerte personer får vaksine merket 01. Det virker som de har glemt å gi fotballspillere vaksine merket 01.

  https://www.globalresearch.ca/slovenia-whistleblower-nurse-says-politicians-receive-saline-instead-mrna-jab/5762740

  Svar
 • Australia fyller opp konsentrasjonsleire som er satt opp for uvaksinerte.

  https://www.globalresearch.ca/disturbing-details-emerge-inside-australian-quarantine-camps/5762746

  Svar
 • Denne Covid – Omricron varianten og dette mediahysteriet vi ser nå er kun ren fiksjon – «tro meg». Våkn opp og forstå at dette er kun det totale bedrag ! – Man går jo av hektene bare man hører ordet Mutasjon .. men dette er ikke noe nytt – Er det vel ? – Jeg frykter at det kommende massehysteriet grunnet denne varianten vil bidra til nye nedstengninger i samfunnet presset frem av Terrorist – Journalister og et korrupt media & «helse» korps ! – Omicron vil ikke være den siste «varianten» som brukes til å fremkalle massehysteri og nye utbetalinger på flere milliarder dollar til Big Pharma. Denne svindelen vi ser nå vil dessverre gjentas hvert år – Muligens i evigheter ? – I hvert fall så lenge folk forblir i frykt og går med på det ! . Angående mutasjoner … Tilfeldige mutasjoner i genetiske materialer foregår millioner av ganger i vår egen kropp – Hver dag faktisk ! – Hva angår virus har disse faktisk ikke til hensikt å ta livet av deg men kun reprodusere seg selv ! – De fleste virus kan bekjempes med god helse og det kan også disse Covid – variantene – Det som imidlertid ikke er like sannsynlig er at du vil overleve disse Falske Vaksinene ! – For Falske er de !!!

  Svar
  • Jeg ønsker så rett og slett ikke å være konspiratorisk og jeg vet at vaksiner i enkelte tilfeller har en misjon selv om bivirkningene kan være dødelige avhengig av hvem som får dem – (Dette er meget individuelt) – Men som tidligere sagt … Covid – Vaksiner er så absolutt ingen vaksine – Mye av problemet med distribusjon av disse «vaksinene» er at helsepersonell tror og føler at de utfører en samfunnsnyttig oppgave – men dessverre .. når man betrakter Helhetsbildet av hva som foregår kan man ikke unngå å sanse at det en plan bak disse vaksinene og selve viruset – Denne planen er å sørge for å kontrollere, skade og drepe en stor del av befolkningen uten at noen mistenkte at de ble forgiftet !
   Jeg kan dessverre ikke unngå å se dette på noen annen måte nå ! (Basert på viten og erfaring)

   Svar
 • Eg sjølv har kjensla av at over vinteren, rundt april-mai 2022, vil uvaksinert helsepersonale bli svært ettertrakta. Vi vil nemleg vere dei einaste som ikkje er ufør (eller døde?) av mRNA-injeksjonane.

  Svar
 • Sterkt forenklet er “vaksinen” mot Covid-19 så kalte piggproteiner innkapslet i skall. Hele pakken (skall med protein) penetrerer cellevegger i hele kroppen, og skallet blir løst opp inne i cellene og proteinene sluppet fri. Det er skrevet mye om disse giftige proteinene, men lite om skallet.

  Pfizer skriver i databladet til Comirnaty at skallet er tilvirket av et stoff ALC-0315, men de oppgir ikke noen sikkerhetsdata. Leverandørene av ALC-0315 har derimot sikkerhetsdata, og de er:

  “For research use – Not for human or veterinary diagnostic or therapeutic use.” dvs
  For forskningsbruk – Ikke for diagnostisk eller terapeutisk bruk til mennesker eller dyr.
  Leverandørene oppgir at ALC-0315 kan gi kreft.

  Dette kreftfremkallende stoffet ALC-0315 blir tatt INN I cellene til de som blir “vaksinert”!! Hvor mange hadde sagt ja til injeksjonen, hvis de hadde blitt informert om dette? Hvor mange kreftsyke vil vi få etterhvert? Tenk deg, celler i hele kroppen infisert inn i cellekjernen med et kreftfremkallende stoff. Tanken gir meg frysninger ..

  Alt dette og mer kan du lese om på den meget gode siden binders.info
  https://binders.info/articles/112/Er_vi_byttedyr_i_en_sofistikert______Revejakt____.html

  Svar
 • «Omicron» er et anagram av «Moronic»

  Svar
 • ‘Når mutasjonsfrykten rammer oss, er det lett å glemme at mutasjoner skjer hele tiden. Uten dem ville livet på jorda i beste fall begrenset seg til cellelignende strukturer i havet. Det er ikke bare virus som muterer, nemlig. Planter, sopp, dyr og bakterier er også på mutasjonskjøret. Vi mennesker likeså. ‘

  https://www.tu.no/artikler/mutasjoner-er-en-helt-naturlig-ting-bade-for-virus-og-mennesker/506398

  Gode refleksjoner etter artikkelen:
  ‘Så lenge folk bærer viruset, enten man er vaksinert eller ikke så, så vil det mutere. Det er helt idiotisk å skulle legge skylden på 3 verden fordi de ikke er vaksinerte. Hadde dette vært tilfelle så hadde ingen av våre vaksiner fungert, fordi det hadde poppet opp nye varianter daglig hos de som ikke er vaksinert i 3. Verden. Det er nok en mye større sjanse for at de produktene vi er blitt solgt ikke holder det de har lovet og med et hemlighold av alt til 2075 er det umulig for noen å faktisk ettergå hva disse konkrete produktene er utover det produsentene sier.
  Det er komisk hvordan vi lever i en tid hvor det finnes så mange onde mennesker som ødelegger naturen, undertrykker mennesker, hater x, y, z. Selskaper som driver med ren svindel og bedrageri.
  De av oss som har en minste forståelse for forretning vet at et av de viktigste elementene er å få kunder tilbake. Driver du en restaurant, så ønsker du helst at kunden kommer hver dag og spiser middag.
  Når vi så er klar over dette, hvorfor kan vi ikke se på legemiddelindustrien på samme måten? ……. Hvorfor kan ikke legemiddelindustrien ha en større motivasjon av å selge «legemiddel abonnementet» hvor kunden heletiden må tilbake fremfor å løse det en gang for alle?
  Ser vi til USA så sponser legemiddelindustrien DEA.
  Hadde jeg drevet restauranten også sponset mattilsynet, så hadde dette vært å regne som bestikkelse og det hadde vært helt klart at det ikke er akseptabelt. Hvorfor skal det da være greit at dette skjer fra legemiddelindustrien? En industri som faktisk er ledende i å betalt de høyeste bøtene i USA for produktene de har levert.
  Er det på tide å spørre oss selv om vi repeterer enda en gang det mennesker har gjort i alle tider? Nemlig å definere en fiende også fremstå som man skal redde folk fra fienden, koste hva det koste vil og på denne måten ta fra folk deres frihet.
  Jeg er redd at vi har klart å forvandle vitenskap til religion hvor vi er fortapte sjeler om vi ikke tilber de rette guder og ofrer mennesker for å beskytte samfunnet.
  Så er det nok mange som vil mene jeg er gal for det jeg skriver, vil anbefale deg at du da ser på studier fra 70 tallet om menneskers gruppepsykologi og hvordan den spiller inn i det som skjer nå. ‘

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sensasjonell rettsavgjørelse i Portugal:

Antall bekreftede Covid-19 døde forsvinner.

Forrige innlegg

Tall fra Danmark tyder på det:

Vaksine-dødstallene langt høyere enn angitt?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.