POSTED IN Helse

Tall fra Danmark tyder på det:

Vaksine-dødstallene langt høyere enn angitt?

19 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne artikkelen ble offentliggjort i vår og rapporter fra rundt i verden bekrefter det som fremgår av dette brevet fra de danske helsemyndighetene.

Naturligvis vil folk dø i økende antall jo eldre de blir, men disse tallene fra Danmark er egentlig ganske dramatiske til tross for dette. Som det fremgår av vedlagte dokument har tallet på døde etter 1. og 2. gangs vaksinering allerede overskredet 4000. Nå er dette et register over de som døde innen 30 dager etter vaksinasjon og naturlige dødsfall i denne aldergruppen må en altså forvente i høyere grad enn i den øvrige befolkningen.

Likevel er tallet svært høyt og overskrider vesentlig det offisielle tallet fra FHI i Norge som pr. i dag ligger rundt 160 døde i etterkant av vaksinering. Det stiger som følge av vaksinasjonsprogrammet. Det er nå høyere enn antallet som dør av Covid-19 i Norge. I praksis er også det en helseskandale fordi vaksinen dreper nå flere enn sykdommen.

Men tilbake til tallene fra Danmark: Disse tallene er fra en offisiell kilde og må i utgangspunktet derfor regnes som korrekte. Det betyr at en må forvente at disse vil stige ytterligere når vaksinasjonsprogrammet fortsetter. Vi vet heller ikke hvor mange som vil dø som følge av langtidsvirkninger av vaksinene. Til det er de alt for dårlig testet over tid. Det er i praksis ikke testet over tid i det hele tatt. Det var et kappløp mot tiden for å komme først til vaksinemarkedet. Det er langtidsrisikoen mange eksperter advarer mot.

På toppen av det hele kommer alle med alvorlige bivirkninger som må forventes å være langt høyere enn antallet døde. Jeg mener vi allerede er oppe i en svær helseskandale og at myndighetene har malt seg inn i et covid-hjørne. Spørsmålet er kanskje hvor lenge de kan holde på før ballongen sprekker.

Knut Lindtner
Redaktør

Her er dokumentet fra Danmark. Statens Serum Institut tilsvarer FHI i Norge, slik jeg oppfatter det:

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

19 kommentarer. Leave new

 • » og naturlige dødsfall i denne aldergruppen må en altså forvente i høyere grad enn i den øvrige befolkningen.»

  Som døde er det altså eldre mennesker med tilleggsykdommer, (-og som
  ikke har vært ute i solen på lang tid, – og med antagelig høy medisinering av forskjellig slag?)
  Som også de aller fleste som døde av Covid, før vaksineringen. I Norge altså halvparten av tidligere års influensa!
  ( og 60% av disse er våre nye landsmenn, noe resten av befolkningen ikke fikk vite noe om før landet ble nedstengt, sosial kontakt ble stoppet fra nord til sør og det meste av små-næringslivet iNorge ødelagt.)

  Dette KAN tyde på at hele denne «pandemien» er hauset opp, og har fått religiøs-hysteriske overtoner.
  Hvorfor? Politikk? En agenda?
  Og/eller kun idioti og manglende tallforståelse?

  Det store farlige i dette er ikke Covid-viruset. Men at vi har en befolkning som så lett lar seg manipulere til hva som helst (?) når myndigheter og et ukritisk media er på lag.

  Svar
  • Hvorfor?
   Politikk? En agenda? Og/eller kun idioti og manglende tallforståelse?
   Jeg tror du treffer godt med ALLE disse årsakene. Vi har aldri i Norge hatt en regjering og et byråkrati med mindre forståelse for folket og større avstand enn nå. Sikkert bevisst politikk.
   Mange av de samme er enten kjøpt eller lurt til å utføre/tro på globalismen. Altså en agenda (Great Reset).
   Idioti og manglende tallforståelse ser man daglig utbre seg på «toppen» bland de med mest makt.
   Så gratulerer Frikar, etter min forståelse scorer du inner-tier med alle utsagnene dine.
   Skal vi slippe unna uten å måtte dø for frihet og med noen menneskerettigheter i behold må alle de som tilhører «stortingspartiet» kastes ved neste valg. Absolutt alle burde faktisk være interessert i dette, for i neste omgang forsvinner alle goder og vanlig liv også for de som nå heier på globalismen, men da er det for sent.
   Til de som leser dette vil jeg si:
   Stem på PDK eller Demokratene FOR DITT EGET FREMTIDIGE LIVS SKYLD ved neste valg.

   Svar
   • Her glemmer vi at der er indgivet under 1 % på veers og I Danmark har ssi pillet 853 døde ud af statistikker allerede i jan /Feb 21

  • Jupp, globalister og landssvikere er en og samme årsak til det som skjer. De har ALDRI lagt to pinner i kors for å hjelpe det norske folket, tvert om!

   De gir med den ene hånden og slår ihjel med den andre. Les mer: bmonline.no

   https://bmonline.no/html/dtur.html

   Svar
 • […] Knut Lindtner, Derimot.no […]

  Svar
 • Ja disse bør få tatovert MORDERE i pannen? Men ICC (International Criminal COURT) dømmer dem nok ganske hardt, ganske så snart, da NORGE, SVERIGE, DANMARK, TYSKLAND OG POLEN er på deres liste+alle andre land som har DREPT SINE INBYGGERE!

  Svar
 • Tor Larsen
  15 mai 2021 12:00

  Innvendinger fra Israel, «verdens mest vaksinerte nasjon», viser til den samme tendensen som i artikkelen. Forskere som Haim Yativ og Dr. Seligmann går så langt som til å kalle det for «et nytt holocaust». Det jeg selv tenker er at dette ikke dreier seg om flere parallelle dekkoperasjoner utført på nasjonal basis, bare etter «anbefalinger», men om en eneste, samordnet operasjon som pågår samtidig i samtlige land verden over og som er nødt til å komme fra ett og samme kommandosenter. Utallige har i årevis snakket om en «verdensregjering» på slik måte at det synes som om utviklingen dit hen er temmelig ukoordinert og virker tilfeldig. Da kan det passe med å sitere Zbigniev Brzezinski og Henry Kissinger, bare to av de innvidde som har sagt at innen storpolitikken skjer ingenting av tilfeldigheter. Her er en artikkel om hva som synes å pågå i Israel:
  https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/297051

  Svar
  • Vaksineskepsisen øker i Israel.

   Israel var tidlig ute med å vaksinere befolkningen, men nå ser det ut til at vaksineskepsisen øker. Selv om man tilbyr både skattelette og lønnsbonus til de som lar seg vaksinere, så er etterspørselen lav.

   https://www.timesofisrael.com/as-demand-for-vaccines-plummets-israel-may-resort-to-incentive-programs/

   Grunnen er antagelig at antall corona-tilfeller har økt i Israel etter vaksineringen. Her fra Unz Review:

   ”Ved å ta utgangspunkt i den tredje lockdown i slutten av desember, var frekvensen av positive prøver 4,9%, antall kritiske innlagte pasienter var så 949, antall bekreftede tilfeller var 4,010….. På tirsdag, var antall positive prøver 8,9%, antall pasienter var 1,101 og antall bekreftede tilfeller var 7,183. R-tallet…..har steget til 1 i de siste dager.”

   https://www.unz.com/gatzmon/israels-third-lockdown-a-spectacle-of-failure/

   Den samme artikkelen fortsetter:
   ”Dette er støttet av data som er samlet inn i andre land som masssevaksinerer, for eksempel de Forente Arabiske Emirater, USA, Storbritannia og Portugal. Kort tid etter at en massevaksinasjons kampanje er lansert, oppdager man en skarp eksponentiell økning i antall tilfeller og, tragisk nok, etterfølgende dødsfall…”

   Det gjenstår å se om corona vil bli mer utbredt i Norge etter vaksineringen. Og hvis det skjer, så vil det sannsynligvis ikke bli rapportert. Sensuren i Norge er KNALLHARD når det gjelder negative reaksjoner på myndighetenes corona-kampanje.

   Svar
 • 10,570 DØDE og 405,259 Skader etter COVID-19 «Vaksiner” ifølge den Europeisk Database for vaksineskader.

  https://healthimpactnews.com/2021/10570-dead-405259-injuries-european-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-vaccines/

  Svar
 • Her er en veldig interessant video som viser hvordan dødstallene utvikler seg etter COVID-19 vaksinering.

  https://www.youtube.com/watch?v=xSrc_s2Gqfw

  Svar
 • Tor Larsen
  15 mai 2021 21:51

  Tallene som nå kommer fra England bekrefter også den samme uheldige tendensen. Fra å starte med 1 alvorlig bivirkning av 333 vaksinerte i februar så har det nå økt til 1 av 165 som er vaksinerte i mai.
  https://dailyexpose.co.uk/2021/05/13/uk-government-release-15th-report-on-adverse-reactions-to-the-covid-vaccines/

  Svar
 • Marrtin Armstrong har flere interessante videoer om corona-hysteriet.

  Tucker Carlson om «Hvorfor pusher man vaksiner så voldsomt?»

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/tucker-on-why-the-pushing-on-vaccines/

  Video – Er vaksiner trygge?

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/are-vaccines-safe/

  Svar
  • Ja, det er tid for å spørre.
   Det massive presse for å ta en vaksine ( i Norge) er enormt mye større enn for å ta influensavaksine tidligere. – Med vaksinepass, utestengelse m.m.
   På TROSS AV at vanlig influensa er over dobbelt så dødelig i forhold til Covid-influensa.

   De som ikke spør/begynner å lure, og synes dette er rart, – må være rare.
   – Eller indoktrinerte gjennom måneder med massiv propaganda.
   Det er ikke Covid som er farlig for folks fysiske og psykiske helse.
   Det er propagandaen.

   Svar
 • Pravda media, ruler,kontroll av alt msm,kontr.opposisjon, registrere alt.men slager er tapt for dere innen maks. 10-20 år. Da er det livstid i fengsel, hvis dere er heldige. Hilsen Antisensur,antikontroll og Universel valgfrihet, ikke kontroll.

  Svar
 • Worldwide genocide continues-13867 dead and 1354336 injuries in european database of adverse drug reactions for covid 19 shots.

  https://healthimpactnews.com/2021/worldwide-genocide-continues-13867-dead-and-1354336-injuries-in-european-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots/

  Svar
 • Barnevernet trakasserer en 12-åring som holdt tale foran Stortinget om de eksperimentelle sprøytene

  https://www.youtube.com/watch?v=peXG9ZrIXlU

  Svar
 • Skoleverket og barnevernet og helsevesenet og media, for ikke å snakke om de folkevalgte, er aktivt deltagende i folkemordet. La det komme en dag hvor de får det de fortjener. La de gå med hodet bøyd i skam. Og komme på anklagebenken overfor en rettferdig Nürnberg-prosess, og å si at de bare fulgte ordre er ikke bra nok. Helsevesenet vet utmerket godt at det jukses med tall og at de vaksineskadede møter fornektelse og avvisning.

  Svar
 • Dr. Andreas Noak redegjør i denne videoen for sitt synspunkt rundt bruken av Grafén i cov19 injeksjonene og hvilke potensielle risikoer dette medfører. Denne videoen la han ut for noen dager siden, og like etter ble han etter alt å dømme angrepet på gata og drept…

  https://odysee.com/@Ébreszt-Ők:0/GRAPHENE–RAZOR-BLADES-FOUND-IN-THE-COVID-BIO-WEAPON-DR-ANDREAS-NOACK:1

  DETECTION OF GRAPHENE IN COVID19 VACCINES BY MICRO-RAMAN SPECTROSCOPY

  https://filedn.com/lNcSErof1HQYvaQ3T6q9gBJ/Nov%202021/FINAL_VERSION_CAMPRA_REPORT_DETECTION_OF_GRAPHENE_IN_COVID19_VACCINES.report.pdf

  Noen andre som har sett nærmere på dette?

  Svar
 • Frihet NÅÅ !!!
  30 november 2021 16:09

  Lurer på om de ansvarlige for korona hysteriet og tvangs vaksineringen med experimentelle vaksiner som gjør beviselig mer skade enn nytte (og da er ikke de eventuelle langtids skadene medregnet) vil noensinne stå til rette for sine forbrytelser. Hvis det skjer så vil de sannsynligvis få dødstraf og det samme gjelder for alle som har medvirket som Media, helsemyndigheter osv osv…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Folk er ikke lenger redde nok.

Her må det hardere lut til: Omikron.

Forrige innlegg

Big Pharma viktigere enn liv.

Verdenskjent intensivoverlege saksøker sykehus for å få rett til å bruke sikre og effektive COVID-behandlinger

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.