POSTED IN Global krise

Kaos over hele verden:

FNs sjef for matforsyning sier at hungersnød vil føre til destabilisering av land

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff
Oversatt av Northern Light

For flere år tilbake advarte Donald Trump om at det kom. Nå sier administrerende direktør for FNs matvareprogram, David Beasley, at den har kommet. «En perfekt storm på toppen av en perfekt storm» sa Beasley nylign, nå har stormen nådd dørstokken vår. Begge Nord Stream gassrørledningene fra Russland til Europa er ødelagt og ute av drift, og energiprisene går gjennom taket. Gjødsel er for dyrt for bøndene å få tak i – hvis de i det hele tatt kan finne noe.

Den globale økonomien slik vi i dag kjenner den er på siste verset. Og David Beasley vil at milliardærklassen, sammen med visse rike Gulf-nasjoner, skal bidra med alt de kan for å forhindre omfattende matmangel neste år. «Ellers kommer det til å bli kaos over hele verden» advarte Beasley under et intervju med Associated Press (AP).

For fem og et halvt år siden da Beasley ble ansatt i sin nåværende stilling, var bare 80 millioner mennesker rundt om i verden på vei mot sult. Så steg tallet til 135 millioner, så doblet den seg derfra til rundt 276 millioner som følge av Covid-19-plandemien. I dag er så mange som 345 millioner mennesker – mer enn den totale befolkningen i USA – i fare for å sulte etter Russlands operasjon i Ukraina.

«Innenfor dette er det 50 millioner mennesker i 45 land som risikerer hungersnød» sier Beasley. «Hvis vi ikke når disse menneskene, vil det bli hungersnød, sult, destabilisering av nasjoner ulikt noe vi så i 2007-2008 og 2011, og vi vil få massemigrasjon som resultat. Vi må respondere på dette nå».

FN sier at verden nå lever i en permanent humanitær unntakstilstand

Ifølge FNs generalforsamlingspresident Csaba Korosi, lever verden nå i det ser ut til å være i en permanent humanitær unntakstilstand. FNs generalsekretær Antonio Guterres la til; Konflikter og humanitære kriser er nå så store at finansieringen som mangler for humanitær bistand, er på det høyeste det noen gang har vært med 32 milliarder dollar.

Krigen i Ukraina forsterket krisen ved å stenge for kornforsendelser fra Ukraina, en nasjon som sies å produsere nok mat til å brødfø 400 millioner mennesker. Russland er også verdens nest største eksportør av gjødsel, og er også en stor matprodusent, som Ukraina var det. Hvis disse to nasjonene ikke eksporterer som i normalår, vil millioner av mennesker sulte.

Så har vi inflasjonen, som gjør at mange tidligere middelklassefamilier ikke lenger kan få endene til å møtes. Fattigere mennesker ble spesielt hardt rammet av nedstengningene grunnet Covid19-tiltak, som økonomisk ødela dem, ifølge Beasley. «Med gjødselkrisen vi står overfor akkurat nå og med tørke, står vi overfor en stor økning i matpriser i 202» la Beasley til. «Dette forårsaket kaos rundt om i verden».

«Hvis vi ikke kan hanskes med dette raskt – og jeg mener ikke neste år, jeg mener i år – vil vi ha et problem med tilgjengelighet av mat i 2023, og det kommer til å bli et helvete». Med andre ord, det blir et helvete på jord i 2023 hvis det ikke skjer et mirakel.

«Vi må få gjødselen transportert dit den skal, og det raskt,» la Beasley til i en følelsesladd bønn om hjelp. «Asiatisk risproduksjon er i en kritisk tilstand akkurat nå», – og mer enn 70 prosent av befolkningen i Afrika får mat fra 33 millioner små familiegårdsbruk som desperat trenger gjødsel. FN sier «vi mangler flere milliarder dollar for å skaffe gjødsel».

Med andre ord, helvete på jord er det som venter oss i 2023, bortsett fra et mirakel (om det skulle mot formodning skje.) Selv om intervensjonene som David Beasley etterlyser skulle inntreffe, vil det ikke være nok til å hindre det som ser ut til å bli Apokalypsens fire hester som rir vekk – etter å ha overgitt oss til vår dystre skjebne.


Fra Natural News, publisert 30 september 2022
Oversatt fra engelsk, linker i orginalartikkelen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Folket må våkne!
  4 oktober 2022 10:00

  Denne såkalte “perfekte stormen” er ikke noe annet enn en nøye planlagt og orkestrert krise, som har ligget i støpeskjeen hos den hyper psykopatiske og parasittiske pengeeliten i svært lang tid.
  Skal vi ha noe håp om å kunne leve som frie individer med en fri tanke uten å være parasittenes slavekaste, må hele det nåværende systemet rives opp med røttene, brennes og bygges på nytt. Ekte folkestyre, mellommenneskelig nestekjærlighet og dyp respekt for naturen og livet må igjen inn på timeplanen. Men om folket ikke er villige til å våkne opp og tre ut av komfortsonen, vil vi om kort tid se George Orwell og Aldous Huxley sine dystopier rulles ut i full styrke.

  Svar
 • Guterres og Beasley spiller bekymret, men jeg fant noe på weforum.org , fra 13. juni 2019:
  «FN-forum Partnerskap ble undertegnet i et møte i FNs hovedkvarter mellom FNs Generalsekretær Antonio Guterres og WEFs Klaus Schwab for å aksellerere innføring av Agenda 2030 for bærekraftig utvikling.» Helvete er skapt av disse tre, «utvikling», «bærekraftig», grønt bla bla bla fra verdens verste forurensere.
  Satanistisk partnerskap, og WHO er også med. Nå sprøytes mRNA inn i kjøtt vi spiser. En smilende Smitteverndirektør Geir Bukholm skryter av TILBUD om siste oppdaterte booster fra Pfizer, ny og bedre, de har kjøpt inn et stort parti;
  Vaksineforsker Gunnveig Grødeland lover bedre beskyttelse ved rulle opp ermet igjen. tv2.no

  Svar
 • «….er nå så store at finansieringen som mangler for humanitær bistand, er på det høyeste det noen gang har vært med 32 milliarder dollar.»

  Men kan vi ikke bare trykke mer penger, og så gi de fattige det? 😉
  Eller vi kan vi gi keiseren det som keiserens er, i stedet for. Resten/realverdiene beholder vi.

  ‘Vi vet alle at penger bare er symboler eller bilder. Men vi opplever det som virkelighet at disse «bilder» styrer verden. Nekt nå ikke det at «pengene styrer verden». Det forholder seg slik fordi hele verden drømmer og skriker på «kapitalens makt». Vi har opplevd at det ble satt skuddpremie på grisunger fordi det var «for mye flesk». Vi har sett de styrende i alle land brenne hvete, mais og kaffe og ødelegge realverdiene, de virkelige verdiene, for pengeverdienes skyld. Vi opplever altså «bilder» som virkelighet. Sosialøkonomene på universitetet forsikret oss i krigsårene at «den norske krone» «steg» og «sank», pustet seg opp og krøp sammen igjen som om den var et levende vesen. Folk reagerer kanskje litt av og til, og den ene overgår kanskje den andre i å si at vi «lever da ikke av penger» — for å vise hvor klok og «våken» man er. Men i realiteten så sier alle som så: «Hva skal vi leve av da, hvis vi ikke har penger? ‘
  samfunnsliv.no/kunst-17.html

  ‘….og så ble de enige om at alle Europas «ulver» skulle ha møte i Genève for å «ordne» hele verden og for å organisere freden; Sic. Hadde det ikke nå vært riktigere å si: Erfaring viser at en politisk stat er uhensiktsmessig fordi det er lettere å ordne seg og skape fred i det små og enkle og spesielle, enn i det store og kompliserte og sammensatte. Alt som hører livets virkelighet til begynner i det små. Finn først nøkkelen til vanskelighetene i det små, i det hjemlige, lokale og oversiktlige. Generaliser framfor alt ikke. Hadde ikke en slik tanke vært atskillig nærmere det riktige? I stedet sier man som så: Da villfarelsene i det enkelte land er vanskelig å rette på, må vi samle all europeisk villfarelse i en sal, så vil den nye sol stå opp over både onde og gode. Hvis den ene gale «stats»-mann ikke er gal nok så vil han nå kunne lære av de andre og ta med seg hele kofferten av mer galskap hjem til sitt eget land. Vi må bygge et tårn som er så høyt at det rager helt til himmelen. Der oppe fra kan vi våke over Europas fred og slå ned på enhver som skaper uro. «Da presidenten i Folkeforbundet åpnet det første møte ble det dødstille i salen. Alle følte stundens alvor», het det i dagspressen. Alle tok seg selv helt alvorlig. Tyskerne og jødene også. Hambro og Mowinckel ikke minst. Tenk for en ære. Tenk på alle de nye muligheter som åpnet seg for alle de små nasjoner. Men Satan lo så det rystet i hele helvete. «Menneskene har en ubetvingelig trang til å ta seg selv ved nesen og misforstå seg selv,» sa Satan og slo seg på folkeforbundspolitikk.
  ….For når alle vil kjøpe billig og selge dyrt så er alle i ubevisst krig med seg selv. Det er bare tøylesløs fantasi å tro at man kan bedra andre uten å bedra seg selv. ‘
  samfunnsliv.no/kunst-07.html

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Våre politikeres språk er papegøyetale. De gjentar det USA-lederne sier.

Når forretningsfolk tenker klarere enn politikere.

Forrige innlegg

Ukraina-konflikten:

En analyse av den russiske strategien i Ukraina og en sammenligning med USAs kriger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.