POSTED IN Coronavaksiner

VAERS-data fra USA:

Flere mennesker har fått hjerneskade fra Covid-vaksiner enn fra alle andre vaksiner til sammen de siste 30 årene

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Zoey Sky
Oversatt av Northern Light

Data fra Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) avslørte en alarmerende økning i tilfeller av hjerneskade etter massevaksineringen med Covid-vaksiner sammenlignet med de foregående 30 årene.

VAERS mottok over 1092 rapporter om hjerneskade relatert til Covid-vaksinen fra desember 2020 til 13. mai i år, i gjennomsnitt over 64 tilfeller per måned. For de foregående 30 årene eller 360 månedene var det bare 1068 tilfeller av hjerneskade av alle andre vaksiner, i gjennomsnitt mindre enn tre per måned. Det er en økning på over 2000 prosent. Flere mennesker har fått hjerneskade fra covid-19-vaksinen enn fra alle andre vaksiner til sammen de siste tre tiårene.

De har fått de kaller Encefalopati, som ganske enkelt betyr skade eller sykdom som påvirker hjernen. Det skjer når det har vært en endring i måten hjernen fungerer på eller en endring i kroppen som påvirker hjernen. Disse endringene fører til en endret mental tilstand, som gjør de forvirret og ikke oppfører seg som de vanligvis gjør. Selvfølgelig er det mange andre alvorlige tilstander knyttet til Covid-vaksiner, som hjertesykdommer og blodpropp.

Noen mennesker utvikler flere alvorlige tilstander etter å ha fått en dose av den dødelige vaksinen.
I en casestudie publisert i mai 2022 i Journal of Neuroimmunology, utviklet en 15 år gammel jente hjerneskade, myokarditt og trombocytopeni samtidig etter å ha fått en andre dose av Pfizers Covid-vaksine.

Nevrologiske problemer og autisme knyttet til barnevaksiner.
Selv før pandemien har data vist at nevrologiske problemer er vanlige bivirkninger av alle vaksiner for barn. Disse tilstandene er vanligvis gruppert under etiketten «autisme». Det er en åpenbar sammenheng mellom økte vaksinasjoner av barn og økende forekomst av autisme i USA. Imidlertid fortsetter offentlige helseorganer å nekte for enhver sammenheng mellom den økte vaksineringen av barn og diagnosen autisme. Når barn så unge som seks måneder nå injiseres med eksperimentelle vaksiner mot COVID-19, kan vi snart få en astronomisk økning i autisme rundt om i verden.

Det må bemerkes at hjerneskade ikke representerer alle tilfellene av nevrologisk skade på hjernen som er rapportert i VAERS, men det gir et referansepunkt for å sammenligne tilfeller av hjerneskade rapportert etter massevaksineringen sammenlignet med alle andre Food and Drug Administration (FDA)-godkjente vaksiner for de siste tre tiårene.

Med hjerneskade menes «enhver diffus sykdom i hjernen som endrer hjernens funksjon eller struktur.» Avhengig av typen og alvorlighetsgraden av hjerneskader, kan vanlige nevrologiske symptomer omfatte:
Manglende evne til å konsentrere seg
Sløvhet
Progressivt tap av bevissthet
Progressivt tap av hukommelse og kognitiv evne
Subtile personlighetsendringer.

Andre nevrologiske symptomer kan omfatte:
Demens
Tap av evnen til å svelge eller snakke
Muskelatrofi og svakhet
Myoklonus (ufrivillige rykninger i en muskel eller muskelgruppe)
Nystagmus (raske, ufrivillige øyebevegelser)
Anfall
Skjelving.

Blodprøver, elektroencefalogrammer, bildeundersøkelser, spinalvæskeundersøkelser og lignende diagnostiske studier kan bidra til å skille mellom de ulike årsakene til hjerneskade.


Publisert 29. juli, oversatt fra engelsk, noe redigert av Northern Light.
Linker og video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: VAERS data: More people have suffered brain injury from COVID vaccines than from all other vaccines combined over the past 30 years

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Astrid Stuckelberger har snakket om at vi kan få en zombie-apokalypse.
  Hvis stadig flere får hjernen ødelagt av grafen og spike og svineri, da kan vi bli omgitt av demente og autistiske i alle aldre. Trøste oss for en smørje det vil bli. Trippeldoserte og personlighetsforandrede leger, fullt sammenbrudd i alle samfunnsinstitusjoner, få flyavganger for pilotene er uføre, VAIDS i fremmarsj, spastiske anfall en dagligdags ting, folk stuper i kassakøen.
  Og gamle i Norge står i kø for å få «påfyll», så glade for tilbud om en fjerde dose. Troskyldige som småbarn får de siste stikk, som lam til slakteren.
  De unge er opprørte bak munnbindet fordi vaksinen mot apekopper ikke produseres raskt nok, og de står også i sprøyte-kø for så snart som mulig å bli «beskyttet». Og hvordan diagnostiseres apekopper? Du gjettet riktig: med den fullstendig misvisende og ubrukelige pcr-testen.

  Svar
  • Hos de injiserte som er intakt i hjernen MÅ en dag komme da de våkner opp fra fornektelsen, for bløffen er så frekk at det ikke går an å overse. Masse unge folk dør av «SADS», ny oppdikta diagnose. Ramsay Hunt høres eksotisk ut, men er en variant av elveblest. Will Smith fiker til han som nevner håravfall, for å fordreie det til et vanlig problem, for etter «utrullingen» er det blitt nettopp det, rapporterer frisørene som ser mye røyting blant kundene. Grammy-hendelsen var skuespill. Tror jeg.

   Svar
 • COVID-TYRANNIET !
  COVID-vaksine folkemordet 2021–2022
  Sterke scener !
  https://odysee.com/@MickeHagenbo:9/trim.F92E1A55-8883-41D7-A529-4A4626BB2F8D:1

  Svar
 • En Betrakning
  Vi har beveget oss i feil retning når det gjelder alle sags «vaksiner», det er nå min mening.
  Det er ikke noe nytt at vi infiseres av virus, det har pågått så lenge vi har vært mennesker og kroppen vår har gjennom årtusener utviklet en sunn og naturlig immunrespons mot de fleste virus, blant annet ved utviklingen av en god T-celle-immunitet!

  Problemet med vaksiner er at de i utgangspunktet egentlig ikke er vaksiner (slik mange ofte kan forstå det, som en slags beskyttelse) – i enkelte tilfeller kan de tvinge frem en midlertidig «kunstig» beskyttelse hos en viss del av befolkningen, men problemet vil alltid være måten de injiseres på – direkte muskulært eller i blodet, på den måten vil den normale smitteveien bli forbigått, og dette vil alltid forvirre immunsystemet vårt i større eller mindre grad, vi er rett og slett ikke skapt for dette!

  Jeg er også av den mening at det på grunn av dette alltid vil oppstå en viss «cytokinstorm» som deretter i større eller mindre grad vil utløse en auto immun respons hos alle som blir vaksinert.

  Jeg skal ikke fordømme alle vaksiner selv om vi riktignok ikke vet nok om helbredelsesgraden av disse, men vi vet at covid vaksiner definitivt ikke er vaksiner, men kan i teorien sammenlignes med et slangebitt eller vepsestikk og vi vet alle hvordan dette kan fortone seg for den enkelte. Dette er gift som forsvinner inn i blodbanene våre og overlevelsesgraden i hvert enkelt tilfelle kan paradoksalt være avhengig av at du ikke har et for sterkt immunforsvar. Dette har jeg selv erfart !

  Nei jeg har aldri vært smittet av Covid selv om stort sett alle jeg har omgått under denne falske pandemien har både hostet og pustet på meg. Det kan muligens tilskrives et godt utviklet immunforsvar, ikke nødvendigvis et medfødt et, men det at jeg har vært nøye med daglig inntak av vitaminer, mineraler og hormoner som er avgjørende for at kroppen skal kunne bekjempe infeksjoner av noen grad !

  Det at det nå i over 60 år er blitt promotert vaksiner som medisinens hellige gral er meget betenkelig. Menneskeheten er mer eller mindre paralysert av dette med vaksiner og at dette skal redde oss fra å dø av skumle infeksjonssykdommer og ingen annen behandling på jorden kan redde oss, men dette er ikke sannheten! Sannheten er at milliarder av mennesker overlever uten å ha tatt noen som helst vaksine og i gjennomsnitt er faktisk disse menneskene mye sunnere enn disse fullvaksinerte booster zombiene vi hører om hver dag og disse mystiske lidelsene disse menneskene ser ut til å måtte lide av og med resten av livet ! Jeg vet det fordi jeg opplever det hver dag !

  Mennesker skapte ikke menneskene, men enkelte av oss er tydeligvis litt for opptatt av å tro dette er en enkel genetisk øvelse men der tar de sørgelig feil, derfor skaper de sykdommer i en større grad enn de er i stand til å helbrede noe som helst !

  Det med cytokinstorm skyldes små proteiner som «raser» gjennom blodet og når immunaktiviteten blir for stor og vil de ofte ha problemer med å stoppe seg selv og følgene vil være at de sprer seg utover infiserte kroppsdeler og begynner å angripe alt vev, også det sunne vevet og vil deretter sluke opp både røde og hvite blodceller og skade leveren og resten av kroppen, men jeg skal stanse der !

  Fortsatt God Sommer

  Svar
  • En løgn kan løpe langt, men til slutt vil den bli innhentet av sannheten !

   God Helg 🙂

   Svar
 • Tor Larsen
  4 august 2022 9:11

  Overlege og patolog Ute Krüger ved universitetssykehuset i Lund forteller om den økte frekvensen i uvanlige og mer aggressive kreftformer etter vaksineringene.
  https://www.vaken.se/overlakare-vittnar-om-aggressivare-cancer-och-andra-skador-med-mojlig-koppling-till-covid-vaccin/

  Engelsk offentlig statistikk viser at dobbeltvaksinerte, unge mennesker mellom 18 og 39 har fått fordoblet dødsrisiko i forhold til uvaksinerte.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=256939

  Svar
 • Jeg vil nå hevde at om ett menneske ikke har evnen til å tenke selvstendig,men har andre til å tenke for seg,om ett menneske har mistet sin nedarvede egenskaper til å väre i alarmberedskap mot farer utenfra,da tror jeg det er lenge siden disse fikk medisin som motvirket disse egenskapene,men det er ikke umulig at disse vaksinene gjör at at reversering av tapet av tanke og varselegenskaper blir umuliggjort.At man rett og slett blir en evig sau.

  Svar
 • Military summary,en youtube kanal Alex Mercouri oppfatter som pålitelig,melder ikveld at etter et russisk stormangrep på en liten by i Ukraina fikk russerne kontroll på en forsknings/labaratorie område.Der har de nå funnet bevis på at coronavirus og apekopper har blitt spredd til vestlige deler av verden med amerikansk finansiering og direktiver i bunn .Om dette er riktig,da smeller det imorgen.

  Svar
  • Smeller og smeller, det er vel ingenting som ikke The Empire of Lies kan ignorere. Nå er dem travle med å påstå at Russerne har selv bombet fangeleiren med Naziforbrytere som de hadde gledd seg til å forhøre og samle info om krigsforbrytelser fra. Men den gleden ville Ukraina spare dem for.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Gazprom:

Ukraina blokkerer for gassforsyningen til EU.

Forrige innlegg

CIA-analytiker:

Selv militære spyttslikkere vet når Ukraina-krigen er tapt, men ikke mediene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.