POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Fagfolk tar til orde for en stopp for det som ikke virker

Vaksinerte mennesker har større risiko for sykdommer enn de uvaksinerte

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Utsagn som at corona-vaksinerte mennesker har større risiko enn de som ikke er corona-vaksinerte kan virke overdrevent. Men, det utsagnet er sagt med faglig ballast i bunn. Det er Christian Perronne som sa dette i et video-møte med 3 andre mennesker. Dette kan vi se i artikkelen som det er linket til nedenfor. Professor Christian Perronne sa dette i et utlegning av corona-situasjonen og det som har skjedd rundt omkring i verden etter at mange land startet sine vaksine-kampanjer. Perronne er ikke en «anti-vakser» og han er heller ikke imot tiltak for å hanskes med corona-situasjonen. Han er for at de som får covid19, skal isoleres fra andre mennesker i minst 10 dager.

Nedenfor følger et oversatt utdrag fra artikkelen som gir oss en faglig tung motforestilling mot det som holdes opp som løsningen på corona-situasjonen, nemlig massevaksinering.

Redaksjonen

Vaksinerte mennesker bør settes i karantene og isoleres fra samfunnet

Professor Christian Perronne er leder for medisinsk avdeling ved Raymond Poincaré sykehus i Garches, undervisningssykehuset for universitetet i Versailles-St Quentin nær Paris. Han var Universitetets avdelingsleder for infeksjons- og tropiske sykdommer fra 1994 og utover, men ble oppsagt fra den stillingen for noen måneder siden. Han er stipendiat ved Frankrikes biomedisinske forskningssenter i verden, Institut Pasteur, hvor han ble uteksaminert i bakteriologi og virologi og hvor han fungerte som visedirektør for det nasjonale referansesenteret for tuberkulose og mykobakterier frem til 1998.

Han har ledet mange helsekomiteer på toppnivå, inkludert den franske spesialistkomiteen for smittsomme sykdommer. Videre ledet han og Høyrådet for folkehelse (fransk forkortelse: HCSP) som gir råd til regjeringen om folkehelsepolitikk og vaksinasjonspolitikk. Han er ikke «anti-vaksine» og skrev faktisk Frankrikes vaksinasjonspolitikk i mange år, i tillegg til å lede den nasjonale konsultasjonsgruppen for vaksinasjon, også kjent som den tekniske komiteen for vaksinasjon (CTV).

Professor Perronne var også visepresident for den europeiske rådgivende gruppen til Verdens helseorganisasjon. På nasjonalt nivå i Frankrike har han ledet Infectious and Tropical Diseases Teaching College (CMIT), Infectious Diseases Federation (FFI, som han var med å grunnlegge), High Council for Public Hygiene (CSHP) og National Medical and Healthcare products Safety Agency (ANSM, tidligere AFSSAPS), som vurderer helserisikoen ved medisiner og er Frankrikes eneste regulator av biomedisinsk forskning. Fram til 2013 satt han i det vitenskapelige rådet for det franske forskningsinstituttet for mikrobiologi og infeksjonssykdommer (IMMI/INSERM).

Til tross for professor Christian Perronnes omfattende kunnskap og erfaring om smittsomme sykdommer, vaksiner og vaksinepolitikk på nasjonalt og statlig nivå i Frankrike, ble han raskt sensurert for å uttale seg om emnet Covid19-vaksiner, deres påståtte effekt og identifiserbare risikoer. Kort sagt, han ble profesjonelt satt på sidelinjen, ryktet hans ble angrepet og svertet, og hans profesjonelle meninger ble sensurert.

Christian Perronne

I denne artikkelen ser vi en lengre video med Christian Perronne og andre deltakere i et video-møte.

Fra artikkelen med videoen innbakt, så siterer vi et mindre utdrag:

(spørsmål) Mike Robinson: Men i tillegg til det, med hensyn til «variantene»: mainstream media og politikere presser – på de vanlige søndagsmorgen-politiske TV-programmene – nok en gang veldig sterkt på at «Delta-varianten» og de «påfølgende variantene» som vil følge, kommer til å ha en ekstremt negativ innvirkning på alle som ikke er vaksinert for øyeblikket. De sier at i den kommende vinteren vil de «vaksinerte» til å ha det generelt bra. Men de uvaksinerte kommer til å få det veldig vanskelig. Så er det en pandemi, var det noen gang en pandemi? Men i tillegg til dette, skal de uvaksinerte være redde for de nåværende «variantene» som er der ute, og de kommende «variantene»?

(svar) Christian Perronne: Akkurat omvendt! Vaksinerte personer står i fare for de nye variantene. Ved overføring er det nå bevist i flere land at vaksinerte personer bør settes i karantene og isoleres fra samfunnet. Uvaksinerte mennesker er ikke farlige; vaksinerte mennesker er farlige for andre. Det har blitt bevist i Israel nå, hvor jeg er i kontakt med mange leger. De har store problemer i Israel nå: alvorlige tilfeller på sykehus er blant de vaksinerte. Og også i Storbritannia hadde de et større vaksinasjonsprogram, og det er problemer der også. Men også «variantene» er ikke særlig farlige. Alle «variantene» siden i fjor er mindre og mindre virulente. Det er alltid historien i infeksjonssykdommer. På sykehuset mitt, i mars-april 2020, var hele bygningen full av mennesker med Covid19: Femti pasienter. Og de såkalte «andre», «tredje», «fjerde bølgene» var bare veldig små bølger, fordi sykehusene ikke var fulle lenger. Men i media sa de at alle sykehusene var fulle av pasienter. Det var ikke sant. Selvfølgelig foregikk epidemien, men «variantene» ble mindre og mindre virulente.

[…]Christian Perronne: Vi vet – det er offisielt anerkjent av CDC, Centers for Disease Control i USA – at mange unge mennesker som er «vaksinert» (la oss si «inokulert») har hatt hjerteproblemer: myokarditt, betennelse i hjertemuskelen, eller perikarditt, betennelse i konvolutten rundt hjertet. Så det er offisielt; det er rapportert over hele verden.

Og hvis vi ser på sammenligningen av dødelighetsraten hos andre land, finner vi at hos vaksinerte barn kan det være nærliggende. Som vi vet, utvikler ikke barn sykdommen (Covid19) i høy hastighet, og svært få barn har hatt alvorlige tilfeller, og antallet (Covid19) dødsfall hos barn er nær null. Vi vet nå at risikoen for død og alvorlige problemer er mye høyere hvis du er vaksinert enn ikke vaksinert (som barn).

Og nå ser vi i noen land at de fleste problemene – av tilfellene, kommer fra vaksinerte mennesker, som overfører sykdommen. Og selvfølgelig er dette ikke offisielt språk, men i Frankrike lyver regjeringen, de sier: «Selv om vi har sett noen tilfeller, er det de uvaksinertes feil at de har smittet de vaksinerte.»

Jeg er stipendiat ved Louis Pasteur Institute; Jeg har jobbet med vaksinasjon i årevis. Dette er første gang i mitt liv at jeg har hørt fra selskaper, fra produsenter, fra ministrene, fra WHO slik snakk: «Det er en veldig god vaksine – men vi må fortelle deg at hvis du er vaksinert , du kan få sykdommen uansett! Og vi er ikke sikre, men det kan bremse overføringen.»

Dette er ikke normalt. Hvis du er vaksinert med en effektiv vaksine, er du beskyttet. Du bør ikke lenger ha på deg et munnbind; Du bør ha et normalt liv. Men faktisk, i mange land sier de: «Å, du har blitt vaksinert, men du er egentlig ikke beskyttet.» Og nå sier de til de vaksinerte – som var ment å være beskyttet, og skulle ha tillit til at de var det: – «De uvaksinerte vil smitte deg!».

Noen avsluttende ord

Fagfolk verden rundt har i lang tid tatt til orde for at våres myndigheter har valgt feil strategier i møtet med corona-situasjonen. Nedstengingene fungerte ikke. Munnbind fungerer ikke. «Coronavaksiner» fungerer ikke. Men disse vaksinene fungerer med noe annet: Å skape bivirkninger blant de som har tatt den. Og corona-pass vil ikke fungere i å stoppe corona-situasjonen. Men, den vil fungere utmerket til å splitte befolkningen i enda flere leire. Det er noe vi ikke trenger nå.Utdrag fra artikkelen oversatt av redaksjonen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Ja, hvorfor skal alle vaksineres? Delvis for å drepe en høy prosent av verdens befolkning, og delvis for å sprøyte inn metall som gjør hele folket til transhumane elektromagnetiske radiosendere, som Klaus Schwab vil ha alle, så de kan spores og fjernstyres fra nærmeste 5G-antenne, et steinkast fra de flestes hjem. I og med at smartfonen er uunnværlig er det foreløpig ikke nødvendig å operere inn en microchip.
    orwell.city
    «control of graphene through sound waves»

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når helsesaker stempler oss politisk

HVA SKULLE MEDISIN GJORT UTEN POLITISKE REDAKTØRER?

Forrige innlegg

Nå øker motstanden mot nedstengninger og pass.

Store demonstrasjoner i Nederland. Politiet skyter mot folk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.