POSTED IN Media, Virkelighetsforståelse

EUs ledere har erklært krig mot sin egen befolkning.

For å straffe Russland!

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ikke krig mot Putin, men mot egen befolkning

Av Northern Light

«Presidenten for EU-kommisjonen erklærte i mai at EU skulle forby all russisk olje i Europa, som straff for invasjonen av Ukraina. Vesten sine sanksjonar mot Russland har skapt energi-mangel og fått gass- og straumprisane til å stige til himmels».

Til tross for at det er EU-ledelsen som har bestemt at import av energi i form av olje, gass og kull skal stoppes, fortsetter hovedstrømsmedia å si at det er Putin som har stengt kranene for gass og olje. Befolkningene holdes i villrede, mange forstår ikke at fienden er egne regimer, ikke Putin.

En regjerings viktigste plikt er å sørge for det eksistensielle for befolkningen, drikkevann, mat og for et vestlig liv, energi til oppvarming og matlaging. Men det som ledelsen i EU har gjort som de kaller sanksjoner mot Russland, er å straffe Russland ved å utsette en stor del av befolkningen for livsfare og lidelse, ved å ikke sikre at det er nok energi til oppvarming og matlaging til vinteren. En kan nesten få mistanke om at det er planen at å bli kvitt millioner av eldre i Europa ved å la dem fryse i hjel, og så gi Putin skylden.

Vladimir Putin – Wikipedia
Til tross for at det ikke er Putin (Russland) som har stanset energi-leveransene til Europa, men EUs innførte sanksjoner mot Russland, fortsetter løgnene i de store mediene.

Her i Norge lar vår administrasjon for EU fortsatt kraftselskapene å tappe ned magasinene for salg av strøm til Europa, enda vannstanden var 10 prosent lavere i juni enn gjennomsnittet de siste tjue årene. Det er altså ikke helt sikkert at en kommer unna rasjonering eller det utenkelige, blackout i deler av landet.

«På NATO-toppmøtet i mars spådde president Biden også matmangel. Han innrømde at sanksjonane ikkje berre ville ramme Russland, men «skrekkeleg mange land», inkludert europeiske land og USA».

Det er fremdeles en fare for matforsyningen selv om korn nå skipes ut av Ukraina. Norge må importere over 60 prosent av all maten, og til tross for matforsyningskrisen i verden, har ikke vårt regime gjort noe for å sikre at det er nok mat med å bygge opp forråd. Det kunne vært rimelig å forlange at penger fra oljefondet ble brukt for å bygge et beredskapslager for kjøtt, fisk, poteter og grønnsaker i en slik situasjon. Vi hadde beredskapslager, man det ble lagt ned av Solberg-regimet.

Det sendes milliarder til Ukraina, men ikke noe brukes til å sikre det eksistensielle for befolkningen. Men så representerer vår administrasjon EU og ikke vårt folk og lands interesser, noe Støre, EUs forvalter her i Norge, har sagt som det er sammen med sine ministere.

Forsidebilde: Koshu Kunii

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Her er en litt ”morsom” historie (morsom er kanskje litt malplassert i denne forbindelse, man burde heller grine enn le): Kina videreselger russisk gass til EU. Russisk salg av gass til Kina har økt med 63,4% i første halvår 2022. Og hva gjør kineserne? De snur seg rundt og videreselger gassen til EU, som er desperate etter gass. Det morsomme her er jo at EU kunne kjøpt den samme gassen fra Russland selv, gjennom Nordstream 2, men det nekter de å gjøre. Fordi gassen har gått gjennom Kina først, kan den russiske gassen nå kalles kinesisk, og EU bryter da ikke med sanksjonene mot Russland. Det er dette man kaller virtue signalling – men det koster EU dyrt, for EU betaler det dobbelte eller det tredobbelte for gassen i forhold til hva de hadde betalt om de hadde kjøpt gassen direkte fra Russland.
   
  Og Putin og Xi ler seg skakke hele veien til banken.
   
  https://www.zerohedge.com/markets/china-aggressively-reselling-russian-gas-europe

  Svar
 • «Til tross for at det er EU-ledelsen som har bestemt at import av energi i form av olje, gass og kull skal stoppes, fortsetter hovedstrømsmedia å si at det er Putin som har stengt kranene for gass og olje. Befolkningene holdes i villrede, mange forstår ikke at fienden er egne regimer, ikke Putin.»

  I Russland fores innbyggerne med propaganda.
  Det gjøres ikke i vesten. Ihvertfall ikke i Norge.
  Her kalles det forskning. 😉

  ‘ EU-landene er så vant til å skaffe seg energi fra russisk olje og gass at de ikke bare kan slutte med det på dagen, sier Per Ove Eikeland. Han forsker på europeisk energipolitikk ved Fridtjof Nansens Institutt.
  Prisene på strøm i Norge blir også høye fordi vi kjøper og selger strøm til andre land i et felles marked.
  Strømprisen i Norge blir derfor høyere på grunn av krigen i Ukraina. Men en annen viktig grunn er at det er tomt i noen norske vannmagasiner fordi det ikke har kommet så mye regn som det pleier.
  Russland bruker på en måte gassen sin som et våpen mot de europeiske landene. Når de stopper å selge gass blir prisene på gass og strøm veldig høye og folk må betale dyrt.
  Det kan virke som om de prøver å gjøre sånn at folk som bor i de europeiske landene skal bli sinte på sine egne myndigheter for at de vil slutte å kjøpe gass fra Russland.’
  https://forskning.no/energi-fridtjof-nansens-institutt-krig-og-fred/hvorfor-gjor-krigen-i-ukraina-at-strommen-blir-dyr-i-norge/2072345

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

En helt annen fortelling:

Forretningsmann på hotellrom i Kiev gir sine betraktninger av det som skjer.

Forrige innlegg

Agiterende medier

Bodø/NRK framhever EU og MDG

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.