POSTED IN Coronavaksiner, EU

Etterforskes nå i EU:

Hvordan kom kontrakten mellom legemiddelfirmaene og EU i stand?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

EU-påtalestyresmakt startar offisiell etterforsking rundt Covid-sprøytebedrageri – media-blackout

Av Sean Adl-Tabatabai, Newspunch. Omsett av og henta frå saksyndig.

Den europeiske offentlege påtalestyresmakta (EPPO; European Public Prosecutor’s Office) har starta ei offisiell etterforsking rundt EU sine bedragerske Covid-19-vaksinekjøp, ifølgje ein rapport frå Politico.

EPPO, eit uavhengig EU-organ, er ansvarleg for å etterforske og straffeforfølgje finansbrotsverk, inkludert bedrageri, kvitvasking og korrupsjon. I ei nyleg melding bekrefta organet at dei etterforskar den potensielt korrupte avtalen mellom Pfizer-leiar Albert Bourla og EU-president [Ursula] von der Leyen.

Ursula Gertrud von der Leyen er en tysk lege og politiker, som har sittet 14 år sammenhengende i Angela Merkels regjeringer fra 2005 til 2019. Fra 2013 til 2019 var hun Tysklands forsvarsminister, fra 2009 til 2013 minister for arbeid og sosialvesen og fra 2005 til 2009 familieminister. Wikipedia

Summit.news rapporterer: «Denne eksepsjonelle bekreftinga kjem etter den ekstremt høge offentlege interessa. Ingen vidare detaljar vil bli offentleggjorde på dette nivået,» sa EPPO.

«I april 2021 rapporterte New York Times fyrst om tekstmeldingane sendt mellom von der Leyen og Pfizer-sjef Albert Bourla i forkant av EU sin største kontrakt for anskaffing av vaksine – for opptil 1,8 milliardar dosar BioNTech/Pfizer-vaksinar. Avtalen vil vere verdt opptil 35 milliardar euro dersom den blir nytta fullt ut, ifølgje lekne vaksineprisar.

I januar i år skulda EU sin ombudsmann kommisjonen for feiladministrasjon for å ha unnlate å leite etter tekstmeldingane som svar på ein førespurnad om informasjonsfridom. Utan å bekrefte eksistensen av tekstane, argumenterte kommisjonen i svaret sitt at ‘kortvarige, flyktige dokument ikkje blir oppbevarte’. Den sa at eit søk etter tekstmeldingane ikkje hadde gjeve nokon resultat. – Politico.»

Førre månad publiserte Den europeiske revisjonsretten den nemnde rapporten der den sa at kommisjonen nekta openheit når det gjaldt detaljar om von der Leyen si personlege rolle i Pfizer-kontrakten.

I den fann budsjettvakta ut at EU-sjefen gjekk bak ryggen for å personleg få til ei førebels avtale med Pfizer, i staden for å lite på samla forhandlande team. Medan Kommisjonen har vore opne om andre vaksinekontraktar, har dei nekta å gje retten nokon dokument relatert til dei førebelse kontraktane.

Ifølgje den belgiske sosiale MEP [medlem av Europaparlamentet] Kathleen van Brempt, burde «fleire aspekt» av Pfizer-kontrakten bli etterforska, inkludert «tekstmeldingane mellom Kommisjonspresidenten og det faktum at der ikkje finst dokumentasjon frå dei førebelse forhandlingane i fyrste instans.»

Ifølgje Politico, «er MEP-en leiar for Europaparlamentet sin spesialkomité for Covid-19», og la til at både EU sin ombudsmann og ein medlem av Den europeiske revisjonsretten har stått føre panelet.

«[Covid-19-]komiteen vil følgje denne saka med stor merksemd,» sa van Brempt.

Forsidebilde: Mike Walrath1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 516 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Kreft eksploderer blant unge mennesker. Korona vaksinen virker som en turbolader for kreft.

  https://www.wochenblick.at/corona/krebsrate-explodiert-bei-jungen-menschen-corona-spritze-wirkt-wie-turbolader/

  Svar
 • Northern Light.
  21 oktober 2022 18:11

  En gynekologisk klinikk i Florida advarer om at sterilitet og spontanaborter har økt med 50 % siden covid-massevaksineringen startet.

  Av Lance D Johnson.
  En gynekologisk klinikk i Florida hadde mot til å offentliggjøre den alvorlige økningen i fertilitets helseproblemer på sykehuset. Kimberly Biss, lege, forklarte at sykehuset hennes ser en astronomisk økning i infertilitet, spontanabort, unormale celleprøver og livmorhalskreft, som først startet etter covid-massevaksineringen.

  «Jeg kan definitivt si at etter utrullingen av vaksinen startet, har vi i vår praksis sett en økning i infertilitet med omtrent 50 %. Vi har også sett en økning i spontanaborter med 50 %. Og at det sannsynligvis er en omtrent 25 % økning i unormale celleprøver så vel som livmorhalskreft i vårt område».

  Pfizer og FDA prøvde å skjule data om covid-19-vaksiner og spontanabort i forsøk.
  Da en føderal dommer i Texas beordret Pfizer til å frigi rundt 300 000 dokumenter knyttet til nød-godkjenningen av covid -vaksinen, begynte team av uavhengige forskere å analysere dataene. I spissen for etterforskningen sto Dr. Naomi Wolf. I et intervju med Steve Bannon, sa Dr. Wolf at Pfizer prøvde å skjule alle bevis på spontane aborter og spontanaborter.

  «Pfizer tok dødsfallene til babyer – de spontane abortene og spontanabortene – og kategoriserte dem på nytt som en oppklart bivirkning,» sa hun. «Med andre ord, hvis du mistet babyen din, ble den kategorisert av Pfizer som en bivirkning». Tallene viste at 50 gravide kvinner deltok i de første vaksinestudiene, og sjokkerende mistet 22 kvinner (44 %) babyene sine. Dette alvorlige faresignalet hadde ingen betydning for FDA eller CDC, fordi de begge ivret for at gravide kvinner skulle ta injeksjonen under graviditeten. Dr. Wolf advarte om at «FDA var klar over det grufulle antallet av fosterdød ved begynnelsen av april 2021 men tiet om saken».

  Risikoen for spontanabort for uvaksinerte kvinner som har hatt kontakt med nylig vaksinerte.
  Det var dokumenter fra Pfizer som advarte om «yrkesutsatthet» for vaksinens piggprotein. Pfizer holdt disse tallene atskilt fra den kliniske studien. Under avsnitt «8.3.5.3. Occupational Exposure» i deres egne dokumenter, advarer Pfizer om at pleiere og nære kontakter til nylig vaksinerte, kan bli utsatt for piggproteiner ved overføring. Disse piggproteinene i cellene til de vaksinerte, kan smitte over til uvaksinerte gravide kvinner og deres fostre, ammende kvinner og deres nyfødte babyer, enten gjennom «innånding eller hud-til-hud-kontakt».

  Pfizer instruerte vaksinerte om å oppgi alle kontaktene deres, da risikoen for eksponering er høy de første 24 timene. Risikoen for at fostre blir smittet ved overføring av piggproteiner fra en vaksinert, kan være større enn tidligere antatt. På grunn av denne realiteten med overføring ved innånding og hudkontakt, representerer ikke alle studier som sammenligner antallet av spontanaborter hos vaksinerte og uvaksinerte, hele risikoen som vaksinen gir for den reproduktive helsen for kvinner. Den uvaksinerte befolkningen kan bli utsatt for piggproteiner fra nylig vaksinerte, helsepersonell og deres kontakter. Risikoen er med andre ord stor både for den vaksinerte gravide og den uvaksinerte gravide.

  Disse biovåpnene er noen av de største forbrytelsene mot menneskeheten i verdenshistorien. Forhåpentligvis vil flere leger og sykepleiere stå frem med observasjoner fra den virkelige verden, slik Dr. Kimberly Biss gjorde i St. Petersburg, Florida.

  Fra WomensHealth News, publisert 21 oktober 2022, skrevet av Lance D Johnson.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet, linker, link til en Twittervideo og kilder i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Florida OB/Gyn warns that infertility and miscarriages have spiked 50% since covid-19 vaccine rollout.

  Svar
 • Nei, ta nå den vaksinen! Stol på myndighetene våre!

  thetruthseeker.co.uk/?p=260121

  odysee.com/reduction-of-human-population-through-global-vaccine-genocide-documented-expended-version

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Helse og klima

Er den livgivende gassen CO2 skadelig for menneskers helse?

Previous Post

Av hensyn til barna eller legemiddelindustrien?

EU godkjenner koronavaksiner for småbarn.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.