POSTED IN Coronavaksiner

Etter «covid-vaksineringen»:

1884 idrettsutøvere fikk hjertestans eller alvorlige problemer, hele 1310 av dem døde!

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Real Science

Det er definitivt ikke normalt at så mange hovedsakelig unge idrettsutøvere får hjertestans eller dør mens de driver med sin idrett, men i år skjer det. Mange av disse hjerteproblemene og dødsfallene kommer kort tid etter at de fikk en covid-vaksine. Selv om det er mulig at dette kan skje med personer som ikke fikk en covid-vaksine, peker de rene tallene klart på den eneste åpenbare årsaken. De såkalte helsepersonellet som driver covid-vaksineringen rundt om i verden, gjentar stadig at «covid-vaksinen er en normal vaksine og den er trygg og effektiv».

Som svar på dette, her er en liste som blir lengre hele tiden, over hovedsakelig unge idrettsutøvere, som hadde store medisinske problemer i 2021/2022 etter å ha fått en eller flere covid-vaksiner. I utgangspunktet ble mange av disse ikke rapportert. Vi vet at mange mennesker ble bedt om ikke å fortelle om bivirkningene, og media rapporterte dem ikke. Mainstream-mediene rapporterer fortsatt ikke det meste, men sportsnyhetene kan ikke ignorere det faktum at fotballspillere og andre stjerner kollapser midt i en kamp på grunn av en plutselig hjertestans. Mange av dem dør – mer enn 50 %.

Flere forteller oss at de savner personenes vaksinasjonsstatus. Det er en god grunn til det. Ingen av klubbene ønsker å avsløre denne informasjonen. Ingen av sponsorene deres ønsker å avsløre det. Spillerne har fått beskjed om å ikke avsløre det. De fleste av deres familie vil ikke nevne det. Ingen av mediene stiller dette spørsmålet. Så hva bør vi gjøre?

Stopp dette nå? Nei, vi vil samle inn så mye informasjon vi kan, mens den fortsatt er tilgjengelig, for etter hvert vil mer informasjon komme ut, og vi vil sette den sammen. Vil det bety noe? Vi vet ikke. Det vi vet er at det er en samlet verdensomspennende innsats for å hindre at informasjon om dette kommer ut, så det faktum alene forteller oss at den må samles inn, undersøkes og lagres slik at andre forskere kan undersøke om det er mønstre.

I listen er mange profesjonelle idrettsutøvere og amatøridrettsutøvere på høyt nivå. Det ville ikke være fornuftig å prøve å rapportere dødsfallet til alle mennesker på planeten, så vi har valgt en kategori personer, idrettsutøvere, som bør være i form nok til å leve et langt og sunt liv. Dette betyr at forutsatt at en person er rimelig sprek, sunn og driver litt med sport, i stedet for en «sofapotet», så kan de inkluderes i denne listen. Det er mange land eller stater med store befolkninger som nesten ikke har noen på listen vår. De virkelige døds- og skadetallene vil sannsynligvis være mye høyere.

Tall fra tidligere år.

Den internasjonale olympiske komité i Lausanne, Sveits, studerte rapporter fra internasjonale databanker fra 1966 til 2004. Disse dokumentene indikerer 1101 plutselige dødsfall hos idrettsutøvere under 35 år, et gjennomsnitt på 29 idrettsutøvere per år. Idrettene med høyest dødstall ser ut til å være fotball og basketball. (NIH-rapport).

En studie av Maron om plutselig død hos amerikanske idrettsutøvere, fra 1980 til 2006 i trettiåtte idretter, fant 1866 dødsfall av idrettsutøvere med hjertesykdommer. I 2005 til 2006 var det gjennomsnittlig 66 dødsfall per år, med 82% av de som skjedde under konkurranse eller trening, men det var rapportert om 89 dødsfall bare i januar 2022. I 2021 og 2022 så langt har ikke hjertesykdom vært nevnt. «Forstørret hjerte» ble bare nevnt tre ganger, men det var ingen indikasjon på at dette var et langvarig eller nylig problem, muligens på grunn av vaksineskade.

Listen blir lengre.

Denne listen blir lengre over tid, ettersom ny informasjon legges til. Hvis du har bevis på informasjon som vi ikke allerede har, eller hvis du har en rettelse, vennligst send den via vårt kontaktskjema, med så mye informasjon som mulig. Nyttig informasjon vil være personens navn, alder, hva som skjedde med dem, hvis de hadde covid-vaksinen(e), dato for hendelsen eller dødsfall, og lenke til hver nyhetssak.

Antallet nye krefttilfeller ser ut til å øke. Noen steder har vi sett leger rapportere at det er 5 ganger flere krefttilfeller enn i 2020/21, og mange av dem går rett til et alvorlig stadium. Vi overlater til andre å trekke konklusjoner, men det har vært mange nyoppdagede kreftdødsfall rundt om i verden, ofte beskrevet som «døde etter en kort tids sykdom».

For skeptikerne som mener dette er normalt, gjenta dette etter å ha lest hver linje: «Covid-vaksinen er en vanlig vaksine. Covid-vaksinen er trygg. Disse skadene og dødsfallene er normale».


Fra Global Research, oppdatert og publisert 7. juni 2023. Tidligere utgitt artikkel den 21. september 2022.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light . Over 1884 (!) linker i originalartikkelen, en oversikt, og med komplett liste.
Originalartikkel:1884 Athlete Cardiac Arrests or Serious Issues, 1310 of Them Dead, Since COVID Injection.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • «Det er definitivt ikke normalt at så mange hovedsakelig unge idrettsutøvere får hjertestans eller dør mens de driver med sin idrett, men i år skjer det. »

    Dette har selvfølgelig skjedd før også. Men forskjell i antall før og etter injeksjonene bør være greit /viktig å sammenlikne. ( Her er det jo ikke snakk om de som lå på sitt siste, og som kan variere noe mer fra år til år.) Men da må jo injeksjonstatus også frigis.

    – Men det er antagelig ikke interesse for å henge bjella på riktig katt, så de plutselig døde blir vel puttet i sekken ‘Long-Covid’ ?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kronikk om dyre dråper:

Big Pharma lar seg ikke slå – ikke en gang av Vinmonopolet

Forrige innlegg

Glemte den saudiske ledelsen noe viktig da Blinken besøkte landet?

Eller var dette en kamuflert diplomatisk blåveis?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.