POSTED IN Migrasjon og flyktninger

Et nasjonalt forræderi:

Den uhemmete innvandringspolitikken.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kolonist-innvandringens oppgjør, et utilgivelig politiker forræderi.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Det var Øystein Steiro Sr som la opp til oppgjøret, ved sitt innlegg på document.no 2/7/24, som ble etterfulgt av et fyrverkeri av et kommentarfelt. Utgangspunktet var omtalen av Kristin Clement med tittelen «For sent, men bedre sent enn aldri». Denne Høyre-politikeren har et ekstra langt rulleblad, brukbart oppsummert på Wikipedia og gjentaes derfor ikke her. Men både Steiro og «debattantene» var ikke nådige med dem jeg kaller de «norske forrædere» som har gjort fedrelandet nær u-reparerbar skade. Og jeg som i min ungdom så på Kristin Clement med beundring, ja slik kan man altså ta feil.

Kristin Clement «bekjenner» at hun «tok feil i deler av innvandrings- og integreringspolitikken tilbake i 1996 da hun var imot at det ble lovfestet krav til norskkunnskaper og norsk opplæring for å kunne innvilge permanent bosettingstillatelse i Norge», pent medgitt.. Men ikke nok med det, hun erkjenner nå at «asylsystemet i Europa er gått i stykker og at «flertallet av dem som kommer i virkeligheten er migranter som drømmer om et bedre liv». Unnskyld meg, men hvorfor kommer hun med dette akkurat nå? Når dette for mange helt alminnelige tenkende nordmenn har vært opplagt i lang tid? Er hun bare en «Johnny come late» opportunist?

Kristin Clemet (født 1957) er en norsk tidligere politiker (H) som fra 2006 er daglig leder i den liberale tankesmien Civita.I desember 2020 ble hun valgt inn i Den Norske Nobelkomite for perioden 2021–2026.

Som Steiro sa det, det har tatt 28 år for Clement å komme frem til det Carl I Hagen og noen få andre konkluderte med for over 40 år siden. Og Erna Solberg og hennes anti-norske drabanter er tydelig fremdeles i villrede, bortsett fra formannen for Unge Høyre som antagelig gremmer seg, men som venter på sin tid? Til EU-valget fikk vi nylig i Norge se de konservative i sterk fremmarsj og nå i et Frankrike i et protestvalg som skal avsluttes på søndag. Men også andre land erkjenner tragedien som til-faller Vesten grunnet godhetsposering og sosialistisk unnlatenhet, i det å ivareta oss selv, av kombinasjonen frekke globalister og islamister.

Hva vi trenger i vestlige land er patrioter og realister, ikke sosialistiske drømmere og politiske opportunister som setter seg selv og sine statsbetalte karrierer egoistisk foran egne nasjonal-stater, til kaos og babylonsk forvirring. Også USA er ute å kjøre med løgn og politisk korrupsjon noe som lille Norge, iallfall våre anti-norske riksmedier, er på lag med. Selv i Sovjets tid forsto folk at Pravda ikke representerte sannheten, men fremdeles i Norge tror naive nordmenn på propaganda-roperten NRK som holder med, ja beskytter disse frekke elitene, enten det gjelder Jonas Gahr Støre eller sluggeren Erna Solberg, falsk-flagg-kyniske den verste.

Men som meg, og flere, vi lot oss tidligere imponere av Kirstin Clement som sjef sågar for tenketanken Cevita og annet høyt på strå. Men så viser det seg at hun totalt manglet sunn fornuft, selv som en av Høyre-toppene, forøvrig ikke helt ulikt Espen Barth Eide som er en av Ap´s topper, ja han enda verre på tvers av folkets beste. Lærdommen er, vi skal ikke la oss imponere av politikere, dem kan vi knapt stole på. For de aller fleste sloss egoistisk bare for seg selv og sine karrierer, ikke for oss. At de ga fra oss arvesølvet vårt, dvs den billige fossekraft strømmen til EU, det diskvalifiserer absolutt til valg neste år.

Jeg kan faktisk ikke tenke på et bedre eksempel på bedrag, og arrogant uten en skikkelig folkelig forklaring,  hverken fra tango-danserne Jonas Gahr Støre eller hennes partner Erna Solberg, akkurat like unorske og forfeilede begge, dvs EU-kompiser og likeglade mht landets fremtid. Jeg håper Kirstin Clement´s erkjennelser dog i det minste tjener til at de nevnte «elitene» blir erkjent som tåke-fyrster, de begge, at vi trenger utskifting og en helt ny ikke-svensk politikk. Klan- og ungdoms-kriminaliteten er ikke til å leve med om Norge skal være et trygt og godt land å kunne bebo. Det siste må de begge erkjenne og være villige til å sloss for, det høyest på agendaen. Legg «utenriks» og alt annet politisk til side, vi nordmenn bryr oss døyten i EU, WEF og FN, vi bryr oss om vårt eget land og fredlige forhold.

I Europa står Ungarn frem som det eneste landet å fremheve noenlunde til etterligning, ingen «vasall» lydig på lag med den svulstige EU-galskapen. Forutsetningen for et sant demokrati er ytringsfrihet og åpenhet. Det har vi ikke i Norge, dvs før statsmediene drakonisk av-sosialiseres, og begynn helst med NRK og TV2, rene Pravda mot-poster. For sosialister er dette neppe ønskelig, men alternativt, begynn da med papir-avisene for å gi oss demokratiske pustehull og anledning til iallfall fri diskusjon, over reelt leseverdig stoff. Et demokrati forutsetter informerte mennesker, og politikk skal ikke føre til det motsatte; totalerisme. 

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Jeg trodde det var samme grunn til innvandringen til Norge som til USA: bidra til mer billig arbeidskraft og få tatt rotta på kravene fra arbeidstakerorganisasjonene.

  Svar
 • » Hva vi trenger i vestlige land er patrioter og realister, ikke sosialistiske drømmere og politiske opportunister som setter seg selv og sine statsbetalte karrierer egoistisk foran egne nasjonal-stater, til kaos og babylonsk forvirring.»

  Som en nabo sa forleden, da vi samtalte om både innvandringspolitikk, EU/EØS og strømtyveriet mot befolkningen:
  ‘Jammen, disse politikerne vil sikkert vel, som deg & meg. De har bare et annet syn på sakene’ ;-)

  Ja, og så har de makt til å gå IMOT egne innbyggerne sitt syn.
  – I folke- demokratiet Norge?

  Svar
  • Og her, libyere, er mannen som ødela afrikas best fungerende land, var med å stjal oljeformuen/gullet deres, og ødela porten til Middelhavet så mange tusen flyktende kunne omkomme der.
   Her er Stoltenberg:

   ‘– Jeg har levd med vakter, biler som har kjørt meg rundt omkring, og jeg har levd med masse hjelp. Også har jeg levd med et veldig stort arbeidspress.
    Nå skal han få mindre hjelp.
   USA har noe i Nato som Russland og Kina overhodet ikke har, og det er mer enn 30 venner og allierte.’
   tv2.no/nyheter/utenriks/jeg-har-ikke-vaert-alene-siden-2005/16798441/

   ‘USA har noe i Nato som Russland og Kina overhodet ikke har, og det er mer enn 30 venner og allierte.’

   Altså – i Nato .
   Mens i største deler av verden …. ;-)

   Svar
   • Og her nordmenn. :
    Bør Stoltenberg nå endelig arresteres for å ha brutt norsk Grunnlov, misbrukt våre ‘forsvars’-fly til å bombe flere regjeringsbygninger i et land som ikke angrep andre land, – og drept 500 ganger så mange som Anders Bering Breivik?

    Bør ABB snart få lov til å sitte sammen med en med-terrorist?

   • Reidar Kaarbø
    7 juli 2024 14:27

    Om Stoltenberg bør stilles for riksrett? JA. Om han blir det? Nei.
    Det er forskjell på folk.

    Mars 2018 ble Sergej Skripal forsøkt drept i England. Russerne ble mistenkt, men vedkjente seg ikke ugjerningen. Fordømmelsen fra Vesten var bastant og massiv, hele 153 russiske diplomater ble sendt hjem, en av dem fra Norge, og diverse sanksjoner ble innført.

    Oktober 2018 ble Jamal Khashoggi beviselig brutalt henrettet i Saudi-Arabias konsulat i Istanbul. Drapet ble trolig beordret av kronprinsen i Saudi-Arabia. Reaksjonene uteble fra vestlige land, ingen diplomater ble utvist, ingen sanksjoner gjennomført, og våpeneksporten fra USA fortsatte som vanlig.

    Det bestialske drapet på Jamal Khashoggi ble forbigått i stillhet, mens det mislykkede drapsforsøket på Skripal ble hausset opp utover enhver proporsjon på et vis som vitnet om en godt organisert kampanje for å diskreditere Russland, så til de grader at man må spørre seg om hele historien var falsk for å få et påskudd til å trekke ned Russland og sanksjonere basert på løgn og bedrag.

    Dette er bare ett av alt for mange eksempler: Djevelskapen får passere når det er våre venner USA eller Israel som står bak. Korrupsjonen kjøper seg både politikken og retten. Og alt dette djevelskapet synes norske politikere er så kjekt, så kjekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dommen mot islamisten Matapour.

Var den rettferdig?

Forrige innlegg

Israels fremtid.

Kampen pågår ikke minst i USA.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.