POSTED IN Covid-19, Kronikk

Espen Nakstad er tilbake.

Han som ropte «ulv», uler igjen.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Terje Sørensen
Pensjonert advokat

Kommer ‘ulvehyleren’ til å få rett nå? Eller vil han fortsette med å ta feil? Det får vi se utover høsten.

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad uttaler ifølge Dagbladet Pluss, 14.9.2023, – https://www.dagbladet.no/nyheter/halvparten-blir-smittet-gjennom-vinterhalvaret/80197273 – at coronasmitten øker i flere land, og at det er ganske sannsynlig at halve den norske befolkningen vil bli smittet av viruset gjennom vinterhalvåret.

Ifølge den samme avisen 15.9.2023 – https://www.dagbladet.no/nyheter/ny-variant-ikke-bekymret/80201414 – uttaler derimot Gunnveig Grødeland, forsker innen vaksineutvikling og immunologi, at de mange mutasjonene ikke er noe å få panikk over.

Jeg har helt siden ‘covidhysteriebløffen’ tok tak i samfunnet i begynnelsen av 2020 hevdet at Nakstad i mange av sine forutsigelser har tatt feil eller overdrevet farene. Hvis du gidder og har tid, kan du ta en titt på min scrapbook «Terje på facebook» – https://www.terje-sorensen.no/terjep%C3%A5facebook.slideshow.pdf.

Der får du i så fall hele 86 treff på ‘Nakstad’ og 13 treff på ‘ulvehyl’. De fleste av dem er kritiske til hans vurderinger. Noen av referansen ser du i min selvlagde og medfølgende illustrasjon, nedenfor.

Så får vi se når ‘vinterhalvåret’ er over, hvorvidt ‘ulvehyleren’ hadde rett eller igjen tok feil.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Forsøk på å dekode den såkalte varianten BA 2.86

  Jeg begynner med tallet 2 dvs noe som har skjedd tidligere. Feks Sars 2002 og nå Sars-Cov- 2.
  86- da leter jeg etter en hendelse i 1986 som er mest naturlig.
  Der får jeg et treff; Brain ( computer) virus.
  Da står BA for tur. Er det en sammenheng mellom BA og hendelsen med PC virus i 1986?
  Jo, det var 2 brødre som heter Basit og Anjad som skapte dette viruset, altså BA.

  Da er halve jobben gjort. Neste naturlige spørsmålet hvorfor dra fram disse to igjen.
  Vi leser oss llitt opp i Wikipedia om Brain virus . I beskrivelsen legg merke til 2 setninger i nest siste avsnitt.
  # Velkommen til fangehullet #
  # kontakt oss for vaksinasjon #

  Svar
 • Vi bør passe oss for smooth talkers som tjener penger på pandemier!

  Svar
  • »Bør»?
   Et vassent uttrykk. Et ord som skulle vert bannlyst.
   Korrekt betegnelse er »skal» eller »må»

   Svar
 • Northern Light.
  17 september 2023 16:17

  «Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad uttaler ifølge Dagbladet at coronasmitten øker i flere land, og at det er ganske sannsynlig at halve den norske befolkningen vil bli smittet av viruset gjennom vinterhalvåret. Ifølge den samme avisen dagen etter, uttaler derimot Gunnveig Grødeland, forsker innen vaksineutvikling og immunologi, at de mange mutasjonene ikke er noe å få panikk over».

  Det samme som Nakstad sier nyhetsankerne, at smitte sprer seg, men de sier ikke at overlevelsesprosenten (OP) er over nitti prosent for covid, selv for folk over 70 år. For variantene er OP tilnærmet hundre prosent, som omicrom og de nye variantene som annonseres. Når det italienske folkehelseinstituttet begynte å regne på hvor mange som døde av covid, og ikke med covid, ble antallet døde redusert fra 130 000 til 4000.

  Dette er den samme strategien av Big Pharma og MSM som når det ble erklært en pandemi for covid-19. Hovedstrømspresse og media, som har samme finansielle eiere som den farmasøytiske industrien, får folk til å tro at det er den nye spanskesyken. Befolkningene får panikk, og rullet opp ermet og stiller seg i kø for å få en mRNA-injeksjon som svekker immunforsvaret, kalt vaksiner for å få folk til å ta dem.

  Fremstående professorer og biologer, som Eric Weinberg og Mike Yeadon, med mange flere, som Big Pharmas talsmenn ikke rekker til anklene, kaller injeksjonene biovåpen, men de får aldri taletid i MSM, som er en propagandamaskin for det farmasøytiske og militær-industrielle komplekset.

  Nå begynner helsemyndighetenes talsmenn og MSM også å snakke om munnbind igjen, enda maskevidden til de blå «medisinske munnbindene» er 1000 ganger større enn et virus i corona-familien av virus. Det blir som når en spurv flyr igjennom et fotballmål uten nett, men det er bare kjent i alternativpressen. Det er ikke krav til spesifikasjoner til munnbindene heller, så en kan lage et selv av dongeri, eller hekle eller strikke dem, enda maskevidden blir over hundre ganger de blå munnbindene. Det er altså ingen medisinsk eller vitenskapelig grunnlag for munnbindene, det er politisk, for underkastelse og lydighet mot regimene.

  Som professor Weinberg forklarte, det er mRNA-teknologien som svekker immunforsvaret, og utallige fagfelle-vurderte studier viser at overdødeligheten har steget kraftig etter massevaksineringene startet. Det er biovåpen for depopulasjon, injeksjoner som svekker immunforsvaret og gir alvorlige hjerte og karsykdommer og kreft for mange, spesielt de utenfor arbeidslivet på grunn av alder og andre grunner, og for mange i arbeider og middelklassen i vestlige land, spesielt i USA.

  Men ikke blant den økonomiske eliten, som eierne av bankkartellene, sentralbankene og deres familier, kongelige og adel, deres politikere, redaktører i deres hovedstrømpresse, og ledende journalister, og nesten ikke blant nyhetsankerne. Heller få eller ingen blant professorer og ledelse på universitetene, og andre som utgjør dypstaten i alle land.

  Det kan bare bety at det er forskjellige versjoner av injeksjonene, de som herskerklassen vil beholde i deres nye verdensordning får ufarlige saltoppløsninger. Andre som vil ligge kapitalen til utgift, som eldre og andre utenfor arbeidslivet, får dødeligere varianter. Etter Agenda 2030 er implementert, er det kapitalen som overtar de tidligere suverene nasjonene, og de vil drive dem som deres selskaper, med maksimal profitt, og minimale utgifter.

  Et par promille av jordens befolkning eier nå over halvparten av all formue og rikdom, og hvis en undersøker hvem som eier verdens gjeldsberg på over 300 000 milliarder dollar, og pantet i nasjoners landressurser som de de har for lånene, så kan det bli mye mer enn halvparten.

  Seks milliarder mennesker har fått en eller flere av injeksjonene. Det er en ondskap som ikke er av denne verden, gjort av umennesker som ser ut som mennesker, derfor er det så vanskelig å få folk til å forstå at de er menneskehetens fiende. En kan få tanker om at det er som om herskerklassen, finansfolket, den globale storkapitalen som vi kaller dem, er en koloni med kloner her på jorden, utplassert av en rivaliserende sivilisasjon for å erobre jordens folk, og slavebinde de de vil beholde i en forvaltet slaveklasse. Ting som tyder på det får bli et annet kapittel.

  Svar
 • Nakstad bør isettes en injeksjon hver gang han går ut i media og skremmer befolkningen med tullball.
  Så får vi se hvor lenge han holder på.

  Svar
 • Står over igjen
  17 september 2023 23:19

  Halvparten av Norges befolkning blir altså forkjølet i vinter. Det låter troverdig. Ca 2000 vil dø. Også er helt vanlig. Vedder på at dette viruset vil få ørten varianter som vil oppstår helt likt over kloden og med ferdige vaksiner tilfeldvis distribuert på forhånd. Jeg har ikke tatt en eneste korona vaksine og var sist syk FØR pandemien. Ikke har jeg brukt munnbind heller og gitt f.. i håndspriten. Kollegaer rundt meg har vært syke i flere omganger. Tror jeg dr.. i hele pandemien denne gangen også. Det er tydeligvis den beste måten å overleve fysisk og psykisk massesuggesjonen.

  Svar
 • Nakstad fortjener sitt nakkeskudd. Han sier det han blir beordret til av WHO=World Holokaust Organisation. Han viser hvem han tjener. Han må stå til ansvar! Han har bare ikke skjønt det ennå!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva Agenda 30 vil bety for oss:

Befolkningsreduksjon og mer kontroll.

Forrige innlegg

Emigrasjonsbølge på Lampedusa.

6000 unge menn vil til EU.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.